Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás Tegnap, 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 10., hétfő 14:59

Szerinte teljesen egy forma a két csapat, annyi különbséggel, hogy mostanában a mi védelmünk jobban teljesít. 
Meg én a mostani Real Madridot mentálisan összeszedettebnek érzem mint a barcelonat,akik kezdenek szétcsúszni....
És igen,tegnap ha Rakitic nem szerencsétlenkedik,akkor egész máshogy alakulhatott volna.Messi döntötte el,nem a barcelona,mondhatni....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 10., hétfő 14:49

Szerinte teljesen egy forma a két csapat, annyi különbséggel, hogy mostanában a mi védelmünk jobban teljesít. Amúgy mezőny fölény, kevés helyzet, pár rúgott gól... Túl attraktív játékot egyik csapattól se láttam mostanában, egyik csapat sem tud annyi helyzetet kidolgozni, mint régebben, de jó arányban használják ki azokat. Lényegében a Barca tegnap úgy rúgott 3-at, hogy 1 helyzetük se volt, mert Messi tudása jött ki kétszer meg egy lesgól... Mi lett volna mondjuk, ha Rakitic csak okosan elpasszolja a labdát a sarokba...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 10., hétfő 14:04

tubatibi írta:Miért vagytok olyan biztosak abban,hogy jobb csapat vagyunk, mint a barca?
kevesebb gólt kaptak...ugyanúgy állnak, mint mi...hiányzott sok ideig két kulcsemberük is, most is hiányzik neymar..nemértem mire fel van ez... :hmmm:
Hát először is elég hülyén nézne ki ha azt mondanám hogy jobb csapat a barca mint a real,mivel nem barca szurker vagyok...
Màsfelől a Real felszálló àgban van,kezd összecsiszolódni a garnitúra,kezd összeállni a csapat,míg a barca,amellett hogy Tata megpróbált váltani,ami nem sikerülni látszik,de a motivációs tényezőkben is elég rendesen visszaestek...
Ha a CdR-t nézzük nem a barca az esélyes,a BL-ben sem hanem a city...tehát ha a barca nem is jobb mint a real,(sztm az),akkor a jobb formába a madrid van,egyértelműen...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 10., hétfő 13:52

tubatibi írta:Miért vagytok olyan biztosak abban,hogy jobb csapat vagyunk, mint a barca?
kevesebb gólt kaptak...ugyanúgy állnak, mint mi...hiányzott sok ideig két kulcsemberük is, most is hiányzik neymar..nemértem mire fel van ez... :hmmm:
CR sem volt egy jó ideig. Bale sincs (igen, ő ugyanolyan kulcsember nálunk, mint náluk Neymar)

Annyi különbség van a két csapat között, hogy míg a Barca egy kész csapat (ugyanazt tolják, mint az elmúlt években), addig mi egy felforgatott csapat voltunk. Új edző, új taktika, új emberek stb... azért na.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. február 10., hétfő 13:48

Miért vagytok olyan biztosak abban,hogy jobb csapat vagyunk, mint a barca?
"If you don't like your destiny, don't accept it."

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 10., hétfő 13:34

Tata repül ha nincs bajnokság és/vagy minimum BL elődöntő, ez fix!
Sztm Tata akkor is repül ha valahogy behúzzák a bajnokságot.Őt az menthetné meg ha BL-t nyerne,(haha), vagy esetleg minket vernének a CdR döntőjébe...amikre kicsi az esély...
Sztm rárepülnek Ernesto Valverdere....gyanús.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. február 10., hétfő 13:18

Realista24 írta:Angolok szerint Laudrup váltja Ancelottit a nyáron :lol:
:mrgreen:

Szerintetek ő elmenne bábnak a Barcába?
Tata repül ha nincs bajnokság és/vagy minimum BL elődöntő, ez fix!

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 10., hétfő 12:58

morientes írta:
És az első igazolása Niklas Bendtner lesz.... :lol: :lol: :lol:
Zidane helyére pedig hozza Briant. :lol:
Nem illik.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 10., hétfő 12:55

És az első igazolása Niklas Bendtner lesz.... :lol: :lol: :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 9., vasárnap 23:18

Angolok szerint Laudrup váltja Ancelottit a nyáron :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. február 8., szombat 19:06

Diego López, Carvajal, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo, Illarra, Modric, Di María, Jesé, Bale y Benzema.

xabi pihen.
bale komám, villants!
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 8., szombat 16:35

h3x0r írta:Falcao: „a továbbiakban nincs különbség a között a játékos között, aki nem csinál semmit, és a között, aki tényleg bemos egyet a másiknak. Szerintem teljesen indokolatlan az eltiltása. Ha összehasonlítjuk az esetet a korábbi esetekkel, az összes futballrajongónak és szakmabelinek kivétel nélkül tudnia kell, hogy Ronaldo az égvilágon semmit sem csinált” – fogalmazott az Atlético Madrid egykori csatára az As hasábjain. //NSO-n talaltam
szeretni fogják az AtMa szurkolók őt is :lol:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. február 8., szombat 16:20

off
wZoLee7 írta:vagy a hónap fórumozóját :mrgreen:
év.... :coffee:
de azért ide több kommentet írt, mint oda :mrgreen:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 8., szombat 15:31

Falcao: „a továbbiakban nincs különbség a között a játékos között, aki nem csinál semmit, és a között, aki tényleg bemos egyet a másiknak. Szerintem teljesen indokolatlan az eltiltása. Ha összehasonlítjuk az esetet a korábbi esetekkel, az összes futballrajongónak és szakmabelinek kivétel nélkül tudnia kell, hogy Ronaldo az égvilágon semmit sem csinált” – fogalmazott az Atlético Madrid egykori csatára az As hasábjain. //NSO-n talaltam

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 8., szombat 14:02

wZoLee7 írta:én pl ilyeneket hiányolok...én konkrétan behívnám az eurobarca szerkesztőit...vagy a hónap fórumozóját :mrgreen: ...és a madridom pár szerkesztőjét heti rendszerességgel, a szakértőket meg gyorsan lemosnák az asztal alá :lol:
Csak GT nehogy osszekeverje eppen melyik oldalt kepviseli :lol:

Majd megy teletipp :mrgreen:

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 8., szombat 13:02

én pl ilyeneket hiányolok...én konkrétan behívnám az eurobarca szerkesztőit...vagy a hónap fórumozóját :mrgreen: ...és a madridom pár szerkesztőjét heti rendszerességgel, a szakértőket meg gyorsan lemosnák az asztal alá :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 8., szombat 12:27

Matt009 írta:Én már nem is nézem a félidei "elemzéseket" mert nem hallok benne olyat, amire magamtól nem jöttem volna rá.
A digin par evvel ezelott valamelyik BL meccsunk utan (talan a Barca elleni elso meccs?) elhivtak a studioba heinrich-et, az NST blog egyik szerkesztojet. Koztudott, hogy barca szurkolo, viszont meg igy is teljesen objektiven tudott beszelni, raadasul olyan taktikai dolgokat is megemlitett, ami TV-ben eleg ritka..

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2014. február 8., szombat 11:31

Matt009 írta:Arra talán lehetne fogni, hogy mi látjuk minden nap a Realt és azért tudunk többet, de ezek az emberek is legalább a Sport tv-ben látnak 20+ meccset évente. Azért ennek már egy elég jó alapnak kellene lennie, de hát meg sem próbálják értelmesen feldolgozni a látottakat, csak jönnek a közhelyekkel, meg debil módjára lovagolnak a média kamuhírein meg az elmúlt évek hibáin. Ennél több nincs bennük. Én már nem is nézem a félidei "elemzéseket" mert nem hallok benne olyat, amire magamtól nem jöttem volna rá.

---->
wZoLee7 írta:aki a spanyol fociról akar okoskodni a tv-ben, az bújja a spanyol csapatok oldalait, a spanyol újságok oldalait, tudjon spanyolul egy keveset és perfect legyen angolból...ennyi a minimum amit megtehetne egy spanyol foci "szakértője"...ők meg azt tudják amit az NSO lehoz, az meg, hogy igaz vagy sem már nem érdekes
Én is általában ahhoz írok amihez van értelmes gondolatom vagy legalábbis azt hiszem :D De ők mindig ugyanazt mondják. (felvennék őket és lejátszanák sem biztos hogy észre venném hogy most télleg ő mondta vagy felvételről nyomatják) És ahogy fentebb is említették nincs meg az az olvasottság mögöttük hogy egyáltalán érdemes lenne megkérdezni őket. Én sem megyek oda egy Juve forumra hogy osszam az észt... mert tudom hogy ami itt megállná a helyét az nem biztos hogy ott is meg fogja állni annyi ismeretem meg nincs hogy érdemben felvegyem a "versenyt" .

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 8., szombat 11:03

zéró a minőség...aki a spanyol fociról akar okoskodni a tv-ben, az bújja a spanyol csapatok oldalait, a spanyol újságok oldalait, tudjon spanyolul egy keveset és perfect legyen angolból...ennyi a minimum amit megtehetne egy spanyol foci "szakértője"...ők meg azt tudják amit az NSO lehoz, az meg, hogy igaz vagy sem már nem érdekes

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. február 8., szombat 10:53

Pedig fog még szerepelni elég sokszor. Manapság a hülyeség a trend.
Ezzel tisztában vagyok, szomorú, de nem ez a fő probléma. Akit a hülyeség nem érdekel az max nem nézi. De egy ilyen peformansz után egy értelmes főnök nem engedné többet műsorba, hanem keresne egy másik hülyét, akivel pótolni lehet. De még ez sem fog megtörténni.
A baj szerintem inkább ott kezdődik hogy aki "szakmabeli" az sem tud többet a fociról.
Én is ezt látom a legnagyobb bajnak. Hegyi újságíró az objektivitás minden igénye nélkül (azért az újságíróknak általában illene az objektivitásra törekedni, de hát ezen már fenn sem akadok), mindenféle szakmai hozzáértés nélkül beszélhet hülyeségeket. De az, hogy Bognár Gyuri, Taktikus úr meg a többi futballhuszár hozzáértés tekintetében egy szurkoló szintjén van az már nagyon felháborító. Arra talán lehetne fogni, hogy mi látjuk minden nap a Realt és azért tudunk többet, de ezek az emberek is legalább a Sport tv-ben látnak 20+ meccset évente. Azért ennek már egy elég jó alapnak kellene lennie, de hát meg sem próbálják értelmesen feldolgozni a látottakat, csak jönnek a közhelyekkel, meg debil módjára lovagolnak a média kamuhírein meg az elmúlt évek hibáin. Ennél több nincs bennük. Én már nem is nézem a félidei "elemzéseket" mert nem hallok benne olyat, amire magamtól nem jöttem volna rá.

Vissza: