Ha a tottenham játszana akkor biztos lenne 5-6 gól,így nemtudom...Na hajrá, jó lenne egy fordulatos, gólgazdag meccset látni.![]()
![Hmmm :hmmm:](./images/smilies/hmmm.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 8., szombat 13:45
Ha a tottenham játszana akkor biztos lenne 5-6 gól,így nemtudom...Na hajrá, jó lenne egy fordulatos, gólgazdag meccset látni.![]()
HozzászólásSzerző: Acewill » 2014. február 8., szombat 13:44
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 8., szombat 13:24
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 8., szombat 12:24
Zombori úr, ön az?messideco írta: A Pool szerintem lemondhat a bajnoki címről, a dobogó vagy a BL-hely lehet a prioritás számukra érzésem szerint.
Ja, valahogy ígymorientes írta:Nekem az az érzésem hogy behúzza a pool.Suarez,Sturridge,Coutinho ha jó napot fog ki,akkor,megspékelve az 50ezer fanatikus vörös fan-al,akkor nem lesz baj...különben is muszály nyerniük mert fogadtam rájuk...azt adja a jóisten ha nem nyernek...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 8., szombat 12:04
Nekem az az érzésem hogy behúzza a pool.Suarez,Sturridge,Coutinho ha jó napot fog ki,akkor,megspékelve az 50ezer fanatikus vörös fan-al,akkor nem lesz baj...különben is muszály nyerniük mert fogadtam rájuk...azt adja a jóisten ha nem nyernek...nmate írta:Azért hazai pályán még egy nagycsapattal sem játszott a Pool, ezt is számoljuk bele. Szerintem minimum egy X-re jók lesznek ma. Mindezek ellenére, kevés a csapat Suarezt leszámítva, de tudják ők is, hogy sok múlik ma és egy meccsen bármi lehet.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 8., szombat 10:46
Semmi baj, már megszoktam. :öngyilkossmiley:Géci írta:Hát eddig a nagy csapatok ellen nem tudott betalálni...
Bocs GT
Én a negyedik helyre várom őket, a City, a Chelsea és az Arsenal mögé.messideco írta:A Pool szerintem lemondhat a bajnoki címről, a dobogó vagy a BL-hely lehet a prioritás számukra érzésem szerint.
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. február 8., szombat 9:55
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 8., szombat 9:41
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 8., szombat 9:15
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 8., szombat 8:43
Majd meglátjuk. Én Suarez parádéra számítok, bár lehet a szívem húz csak oda.alexoxladjackoxi írta:Az Arsenal és a Chelsea védelme a legjobb az egész PL-ben. A Koscielny-Merte páros együtt két éve nem kapott ki. Ha valamelyik csapat védelme képes megállítani a Poolt, akkor az az Arsenalé.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 8., szombat 8:20
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. február 8., szombat 8:14
Az Arsenal és a Chelsea védelme a legjobb az egész PL-ben. A Koscielny-Merte páros együtt két éve nem kapott ki. Ha valamelyik csapat védelme képes megállítani a Poolt, akkor az az Arsenalé.nmate írta:Szerintem meg küzdelmes meccsen, de Pool. Felszívják magukat, Arsenalnak ez a védelme nem fogja meg jelenlegi legjobb csatárt, az biztos. Középpálya se nagy humbuk, sok passer, de fognak annyira pörögni a Pool játékosok, hogy kompenzálják ezt. 3-2 esetleg 2-2 amit úgy most érzek.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 7., péntek 23:39
Kutyafüle. Hol van ő a Lordhoz? Ne nevettess már.GT37 írta:Csak hát a statisztikákra nem lehet mindig támaszkodni... Aki nézi is a Pool meccseit, az megállapíthatja, hogy Suárez baromira túl van értékelve. Nem rossz, de Cavaninak, Zlatannak, Agüerónak, Rooneynak, Giroud-nak a közelébe sem ér...nmate írta:Suarez mindenhol ott van![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 7., péntek 23:14
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 7., péntek 23:11
Csak hát a statisztikákra nem lehet mindig támaszkodni... Aki nézi is a Pool meccseit, az megállapíthatja, hogy Suárez baromira túl van értékelve. Nem rossz, de Cavaninak, Zlatannak, Agüerónak, Rooneynak, Giroud-nak a közelébe sem ér...nmate írta:Suarez mindenhol ott van
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 7., péntek 23:07
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 7., péntek 23:02
Key passes per game'shutterisland írta:valamelyik meccs alatt mondták, hogy az egész pl mezőnyben övé a legtöbb key pass.
vagy valami ilyesmit, aki konkrétan értette is, az kijavíthatna.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 7., péntek 22:02
valamelyik meccs alatt mondták, hogy az egész pl mezőnyben övé a legtöbb key pass.Özillel mi a csuda van elég régóta megy a csend..nem jönnek az 50 misis assistok?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 7., péntek 22:00
Mikor mentek? 90 percből 4 perc szintiszta kiválóság....a többi puding.ziro4vr írta:
((((Özillel mi a csuda van elég régóta megy a csend..nem jönnek az 50 misis assistok?))))
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. február 7., péntek 17:57
Jaj nem kell etetni...Sokan várják a Liverpool-Arsenalt, de lehet nagyon sima meccs lesz.. az Arsenalnak.
Azért az őszi meccsen elég jól sikerült!Arsenalnak ez a védelme nem fogja meg jelenlegi legjobb csatárt,
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem