Premier League
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Premier League
Elvileg sport klub adja a római derbit.. hogy adhatja a digi is?
Lukaku miért nem játszik?
Lukaku miért nem játszik?
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
ziro4vr írta:nem hatotta meg őket az az egy GT levél, ami finoman anyázva élő t'ham meccset követelt
Egyébként itt van stream, ha érdekel valakit a meccs:
http://gofirstrow.eu/watch/238750/2/wat ... on-fc.html
Elég álmosan kezdtünk.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
nem hatotta meg őket az az egy GT levél, ami finoman anyázva élő t'ham meccset követeltMarci77 írta: Kerlon,majd felvetelrol lesz,mert a romai derbyt mutatja a Digi
Nem illik.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Koszi a valaszokat
Dembele Adebayor mellett. Erdekes.
Traorera kivancsi leszek,es McGeadyre is.
Kerlon,majd felvetelrol lesz,mert a romai derbyt mutatja a Digi
Dembele Adebayor mellett. Erdekes.
Traorera kivancsi leszek,es McGeadyre is.
Kerlon,majd felvetelrol lesz,mert a romai derbyt mutatja a Digi
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
csak nekem nem megy a digin a spurs meccs?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- GT37
Nem biztos, lehet 4-4-2 is, Dembélével Adebayor mellett, esetleg 4-3-3. De amúgy is sok helyváltoztatással operálunk mostanában, úgyhogy felesleges is ezen gondolkodni.Marci77 írta:Nalatok ez egy 4231 Eriksennel a bal szelrn ugye?GT37 írta:Our line-up today: Lloris, Walker, Dawson, Vertonghen, Rose, Lennon, Paulinho, Bentaleb, Eriksen, Dembele, Adebayor.
Everton XI v Spurs: Howard, Coleman, Baines, Distin, Jagielka, Barry, McCarthy, Osman, Pienaar, Mirallas, Naismith.
Tetszik ez a kezdő.
COYS!
Traore ott van mar az Everton padjan?
Subs: Joel, Hibbert, McGeady, Deulofeu. Barkley, Stones, Traore.
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Igen ott van már a padon Traore.Marci77 írta:Nalatok ez egy 4231 Eriksennel a bal szelrn ugye?GT37 írta:Our line-up today: Lloris, Walker, Dawson, Vertonghen, Rose, Lennon, Paulinho, Bentaleb, Eriksen, Dembele, Adebayor.
Everton XI v Spurs: Howard, Coleman, Baines, Distin, Jagielka, Barry, McCarthy, Osman, Pienaar, Mirallas, Naismith.
Tetszik ez a kezdő.
COYS!
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nalatok ez egy 4231 Eriksennel a bal szelrn ugye?GT37 írta:Our line-up today: Lloris, Walker, Dawson, Vertonghen, Rose, Lennon, Paulinho, Bentaleb, Eriksen, Dembele, Adebayor.
Tetszik ez a kezdő.
COYS!
- GT37
Our line-up today: Lloris, Walker, Dawson, Vertonghen, Rose, Lennon, Paulinho, Bentaleb, Eriksen, Dembele, Adebayor.
Tetszik ez a kezdő.
COYS!
Tetszik ez a kezdő.
COYS!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Sterling játékát bírom, viszont szerintem is önző volt a két szitunál. Nem a csapat érdekeit nézte, mert ha azt a két labdát leteszi azt csak be kellett volna gurítani üres kapuba, de ő inkább a saját statját akarta duzzasztani. Csóri Aspas is mérges volt a második szitunál, jogosan.
- GT37
Döntetlen a tippem, igaz, Lukaku sérült, ez talán felénk billentheti a mérleg nyelvét.CFC95 írta:Mai Tottenham-Everton meccsre ki mit érez? Én a hazain és a döntetlenen gondolkodom a mixben, szerintem mindkettőt meg is teszem külön szelóra.
Nálunk egyébként Townsend végre visszatérhet. Viszont Lamela még mindig nem lesz bevethető...
Sterlinget én nem mondanám önzőnek vagy öncélúnak, inkább úgy fogalmaznék, hogy egyfajta egészséges önbizalma van. Ami nem jön rosszul egy támadónak, ahogy Máté is írta. Egyébként én is nagyobb potenciált látok benne, mint Oxlade-Chamberlainben.
- ateeemadrid
Alapjáraton szerintem annyira nem önző, csak most ez egy sima meccs volt, nyilván itt belefért egy kis egyéniskedés. De amúgy nem is merne szerintem nem passzolni, szerencsétlent egy-egy rossz döntésnél Suárez úgy leordítja.
egyébként rohadt jó a kezdősebessége, alapjáraton is gyors, technikás is - pl. tegnap szép kis cselt tolt ott a szélen - úgyhogy tényleg nem lehet rá panasz, csak hát őt még annyira nem hájpolják, de nagyon nagy tehetség a srác.
ha kicsit érettebb lesz még a játéka, sokra viheti, de azért 18 (?) évesen lassacskán alapkezdő a Poolnál. magáért beszél.
egyébként rohadt jó a kezdősebessége, alapjáraton is gyors, technikás is - pl. tegnap szép kis cselt tolt ott a szélen - úgyhogy tényleg nem lehet rá panasz, csak hát őt még annyira nem hájpolják, de nagyon nagy tehetség a srác.
ha kicsit érettebb lesz még a játéka, sokra viheti, de azért 18 (?) évesen lassacskán alapkezdő a Poolnál. magáért beszél.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard, Terry
- Kedvenc csapatod: Chelsea
Mai Tottenham-Everton meccsre ki mit érez? Én a hazain és a döntetlenen gondolkodom a mixben, szerintem mindkettőt meg is teszem külön szelóra.
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
ez már régi film, tavaly tényleg csak a sebességéből élt, de ez mára nagyon megváltozott. piszokjól fedezi a labdát (benga négerek ellen is!), és még jólis védekezik. Azmeg hogy önző? Istenem, 5-1nél kinem szeretne mester3ast szerezni?Sterling tenylg nem rossz,de leginkabb fut es ami nem jo,hogy onzo meg.Leginkabb a sebessget hasznalja ki.
https://www.youtube.com/watch?v=bw7OHQd7hXs
Tegnapi Sterling. 0:55 Dinho csel
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sucre 2014. február 9., vasárnap 11:53-kor.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ezt mondhatod egy barcásnak... náluk a gólpassz a lényeg, nem a gól. Ezért passzolnak még 75-öt az ötösön belül. Azért, mert valaki elmeri vállalni, és megakarja csinálni, még nem öncélú, csak tökös. Nyilván vannak olyanok is, akik tényleg túlzásba esnek, de azért valamilyen szinten kell egy kis önzőség.nmate írta:'shutterisland írta:de nekem mindkét esetnél kifejezetten öncélúnak tűnt.
Példa: Ronaldo nem volt az? A legnagyobb csatárok mind azok voltak, ez nem hiba, ez egyszerűen magabiztosság és tudják, hogy ők meg tudják csinálni, mert ennyire jók.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
'shutterisland írta:de nekem mindkét esetnél kifejezetten öncélúnak tűnt.
Példa: Ronaldo nem volt az? A legnagyobb csatárok mind azok voltak, ez nem hiba, ez egyszerűen magabiztosság és tudják, hogy ők meg tudják csinálni, mert ennyire jók.
2002, Dél-Korea, VB döntő. Szélről jön a bepassz Rivaldo felé, de ő átlépi, aztán beindul a védők mögé. Ronaldo nem passzolta be neki, ellőtte. Pedig annyira adta magát, 10-ből 9 top játékosnak a passz jutna ott eszébe. De neki nem, ő elrúgta az egyik legjobb kapus mellett a kapuba.
Kapu előtt a jó csatár önző, ez a lényeg.
- Marci77
Chambo sokszor volt serult,pl osszel is. Mostanra szedi ossze magat kb.(Az igaz hogy tegnap nem volt jo,de senki se.)sucre írta:Nemtudom volt-e itt már szó Sterlingről, de hatalmas tehetség a srác. BR-nek sikerült megnevelnie, ebben a szezonban pedig nem hazudok, folyamatosan hoz le közel klasszis teljesítményt. És még csak most lett 19 éves... Chamberlain (már bocsi Arsenal szurkolók), de elbújhat mellette, pedig sokkal nagyobb tehetségnek lett kikiáltva.
Es Walcott helyen szokott altalaban jatszani,ahol azert nehezebb bekerulni.Kozepen most ugye Ozil,es Cazorla is,jobboson Cazorla/Poldi.
Sterlingnek eleve nem nagyon van ellenfele.
Szoval ha kap eleg lehetoseget jo lesz/lehet Chamberlain.
Sterling tenylg nem rossz,de leginkabb fut es ami nem jo,hogy onzo meg.Leginkabb a sebessget hasznalja ki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Marci77 2014. február 9., vasárnap 11:39-kor.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
tényleg nagy penge, de nem önző egy kissé ?
a kipattanós góljánál, majd a meccs vége felé egy ziccernél is olyan szituban nem passzolt, ahol azért le kell ütni a labdát, most függetlenül attól, hogy az elsőnél szerencséjére visszapattant elé a kapusról, és berúgta.
bár lehet, rosszul láttam, mert csak az összefoglalót láttam a meccsről, de nekem mindkét esetnél kifejezetten öncélúnak tűnt.
a kipattanós góljánál, majd a meccs vége felé egy ziccernél is olyan szituban nem passzolt, ahol azért le kell ütni a labdát, most függetlenül attól, hogy az elsőnél szerencséjére visszapattant elé a kapusról, és berúgta.
bár lehet, rosszul láttam, mert csak az összefoglalót láttam a meccsről, de nekem mindkét esetnél kifejezetten öncélúnak tűnt.
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Nemtudom volt-e itt már szó Sterlingről, de hatalmas tehetség a srác. BR-nek sikerült megnevelnie, ebben a szezonban pedig nem hazudok, folyamatosan hoz le közel klasszis teljesítményt. És még csak most lett 19 éves... Chamberlain (már bocsi Arsenal szurkolók), de elbújhat mellette, pedig sokkal nagyobb tehetségnek lett kikiáltva.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
és igy is a legveszélyesebb ő volt.csabi* írta:5 és még az uru nem is vágott egyet se
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.