de, azóta viszont átalakult balfa..ámocsok írta:dm is balszélső volt mikor leigazoltuk, nem?
bár elismerem néha összejönnek értékelhető meccsei
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. február 9., vasárnap 21:01
de, azóta viszont átalakult balfa..ámocsok írta:dm is balszélső volt mikor leigazoltuk, nem?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 9., vasárnap 20:53
HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. február 9., vasárnap 20:43
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 9., vasárnap 20:42
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 9., vasárnap 20:25
Pedig megéri megnézni, jár a pacsi José-nak,hogy Hazard helyett DM-et hozta( ) [Habár nem emlékszem már tisztán miért is nem hozzánk jött annó] De utólag így belegondolva lehet,hogy ez volt José terve mert Hazard végül csak az övé lett...zalkrisz írta:még ezt a Hazard gyereket sem láttam focizniheccsat írta: persze ez így van, de a többiek még nem is hallottak róla, de már megy az okoskodás
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 9., vasárnap 16:17
nem tudom te kire gondolsz, az Almerias Suso általában jobbszélső, de sokszor balon is van, de elég univerzális a srác, baloson is tolja sokszor, ahhoz képest, hogy bal lábas elég jól használja a jobbost is (ez nagyon kevés játékosra igaz a ballábasok közül), de azért ő is eléggé bal lábára hagyatkozik.wZoLee7 írta:igazán nem akarok kötözködni, de ha ez az a Suso akire gondolok, akkor véletlenül sem szélső a gyerek
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 9., vasárnap 16:09
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2014. február 9., vasárnap 16:07
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. február 9., vasárnap 16:02
Szerintem meg a fórum fele már 5 éve figyeli a srácot, majd csak nézd meg, ha esetleg szóba kerül a neve Amúgy én sem tudom ki az. Igazából Madrid és Pool meccseken (de tavaly utóbbit sem láttam) kívül mást nem is nézek, azt is csak Suárez miatt. Szóval nekem tökmindegy kinek a neve merül fel, csak youtube videókra tudnék hagyatkozni, de az kb semmit nem ér. Majd ha már itt játszik írok róla véleményt. Jó hát Ibrát, Yaya-t, szóval a nagyobb nem kell bemutatni, de rájuk kb semmi az esély, kis pöcsökről meg tényleg semmit nem tudok, még ezt a Hazard gyereket sem láttam focizniheccsat írta: persze ez így van, de a többiek még nem is hallottak róla, de már megy az okoskodás
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 9., vasárnap 15:58
igen én is ezt vettem, ezért van egy jobboldali Bale/Suso variációs lehetőség, Bale amilyen sérült simán tudna játszani Suso ugye Di Maria játszatása kiesikwZoLee7 írta:A csapat építésben leginkább azt venném figyelembe, mindenkinek legyen lehetősége.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 9., vasárnap 15:54
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 9., vasárnap 15:30
persze ez így van, de a többiek még nem is hallottak róla, de már megy az okoskodásMike írta:de leesett az állam akárhányszor néztem a spanyolok meccsét. Kis túlzással mintha 15 évesek ellen játszott volna, a mezőny fölött volt fejben és technikailag is.
Mike írta:egyenlőre Iscot is nehezen tudjuk beilleszteni a rendszerbe.
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. február 9., vasárnap 15:27
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. február 9., vasárnap 15:26
egyet tudok érteni a felvázoltakkal.Bruma is jöhet, nem baj, hogy sérült, csak Karim takarodjon.
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 9., vasárnap 15:19
mit kéne ezen többet rotálni, mint eddig? Van benne egy Coentrao helyett másik bhvéd.ziro4vr írta:3 ferguson, 2 mourinho és 1 carlo sem rotálna ennyi embert megfelelően
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 9., vasárnap 15:12
Igen, tudom, hozzászoktam már.R24 a te kommented meg alapból hülyeség,
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 9., vasárnap 15:11
http://www.youtube.com/watch?v=9NsONacHPMw 20 éves a srácziro4vr írta:de az egy dolog, de ki ez a suso és mit tud? Rokon?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 9., vasárnap 15:08
3 ferguson, 2 mourinho és 1 carlo sem rotálna ennyi embert megfelelőenheccsat írta: Realitások talaján ilyesmi, ha olyan amit szeretnék, akkor -illara; alonso +pogba
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 9., vasárnap 15:06
A lényeg, hogy szerinted a Realba valókheccsat írta:Azért, mert nem tudjátok, hogy kik ők még nem jelenti azt, hogy nem jó játékosok.
Korábbanlopez, casillas, jesus 3
arbeloa, carvajal, pepe, ramos, varane, nacho, marcelo, ricardo rodriguez/moreno; esetleg derik (bár még 1 évet játszhatna valahol első osztályban előtte) 8-9
alonso, gündogan, modric, illaramendi 4
isco, bale, ronaldo, jese, suso/griezmann/vela 5
agüero/suarez, benzema 2
opez, casillas, jesus 3
arbeloa, carvajal, pepe, ramos, varane, nacho, marcelo, moreno 8
alonso, gündogan, modric, casemiro, illaramendi 5
isco, bale, ronaldo, jese, suso 5
agüero/suarez, bruma 2
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 9., vasárnap 15:06
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem