Anis most khmm...nem ér rá vagy ő tvd-t néz, nem twd-t?Realista24 írta:Sehol egy twd spoiler? micsoda munka ez!
Sorozatok, TV műsorok
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Re: Sorozatok, TV műsorok
- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Én is azt néztem.. remélem jó lesz, bár enkóron már szétfikázták.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sehol egy twd spoiler? micsoda munka ez!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
A Trónok Harca éhezőknek kis csemege. Vannak bemme rászletek a 4. évadból rendesen.
https://www.youtube.com/watch?v=J5iS3tULXMQ#t=47
https://www.youtube.com/watch?v=J5iS3tULXMQ#t=47
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Megnéztem a Banshee első részét, hát nem oztak a készítők, így kell indítani egy sorozatot.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kb 1 hónapja ajánlásra megnéztem a SoA első részét.. most kb fél órája néztem meg a 6.évad befejezését... hát mit lehet mondani erre?? én belőlem sorozat még nem váltott ki ilyen érzelmeket! és ez még csak lefektette a sorozat befejező évadát... hát sok véleményt elolvastam sokan megutálták a sorozatot de nálam jó ideig FAV!
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mármint lófejű Sara?messideco írta:Arrow: két rész néztem meg, nagyon bejött Sara
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!erősen rányomultak a blood testvériségre, remélem az Árnyak ligája is kap szerepet kap majd még
Aki nézi a Bansheet:
Az Originalst megéri megnézni később is, szóval ráérek még vele?
Most pedig a Helixel teszek egy próbát.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Arrow: két rész néztem meg, nagyon bejött Sara
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!erősen rányomultak a blood testvériségre, remélem az Árnyak ligája is kap szerepet kap majd még
Aki nézi a Bansheet:
Aki nézi a Bansheet:
"And my heart will leave you never."
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Ja, a hangulata még mindig jó, de valamit lassan illene felmutatni így a 7. rész után. Nem egy Sopranos, az kétségtelen, de tejesen jó show.
Az első évad még csak ilyen "felvezető" után viszont tarol!
Szerintem a 2.-3. évad a legjobb, de a többi is üt!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ja, a hangulata még mindig jó, de valamit lassan illene felmutatni így a 7. rész után. Nem egy Sopranos, az kétségtelen, de tejesen jó show.nmate írta:Kellett nektek itt emlegetni mostanában a Sons of Anarchyt, meccs után belekezdtem, már azzal megfogott, hogy Black Keys ment kezdő képsorok alatt Egy évadot tuti lepörgetek, aztán meglássuk, a vak is azt mondta.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Hozzám is megérkezett az első évad, lehet elkezdem ma este...úgyis szünetelni fog az Arrow, a True Detective pedig csak holnap/kedden (felirat) lesz.messideco írta:A Banshee meg egyre jobb
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Kés/alatt
Vége
Imádtam, noha nem minden percét, de kategóriájában a kedvencem. Nagyon sok dologra rávilágított és megtanított. Sokszor mikor kimozdultam valahová Christian Troy magabiztosságát éreztem... Rég volt sorozat ekkora hatással rám.
A társadalomkritikáról meg ne is beszéljünk. Korunk legkényesebb kérdéseit feszegeti tabukat döntögetően a sorozat, annyira abszurd helyzetek vannak, hogy örülök hogy egy eldugott kis fészekben lakom.
A film maga a stílus: a zenék, a hangulat, a részletesség, a nők. A felső tízezer életét rendkívül jól és érzésem szerint szemléletesen ábrázolják a készítők.
Dr. Nemara, Dr. Troy, a viszont látásra.
-------------------------------------
A Banshee meg egyre jobb (S1E5)
Vége
Imádtam, noha nem minden percét, de kategóriájában a kedvencem. Nagyon sok dologra rávilágított és megtanított. Sokszor mikor kimozdultam valahová Christian Troy magabiztosságát éreztem... Rég volt sorozat ekkora hatással rám.
A társadalomkritikáról meg ne is beszéljünk. Korunk legkényesebb kérdéseit feszegeti tabukat döntögetően a sorozat, annyira abszurd helyzetek vannak, hogy örülök hogy egy eldugott kis fészekben lakom.
A film maga a stílus: a zenék, a hangulat, a részletesség, a nők. A felső tízezer életét rendkívül jól és érzésem szerint szemléletesen ábrázolják a készítők.
Dr. Nemara, Dr. Troy, a viszont látásra.
-------------------------------------
A Banshee meg egyre jobb (S1E5)
"And my heart will leave you never."
- nmate
Kellett nektek itt emlegetni mostanában a Sons of Anarchyt, meccs után belekezdtem, már azzal megfogott, hogy Black Keys ment kezdő képsorok alatt Egy évadot tuti lepörgetek, aztán meglássuk, a vak is azt mondta.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem is emlékeztem már arra, hogy ez a Pilaf mekkora gyökér a sima Dragon Ballban Mondjuk Goku se egy észlény
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Ha már Banshee, nálam Ő viszi a pálmát.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
banshee 2x05
szerk: aki teheti és van 15 perce annak azt javaslom, nézze meg a rész előtt a tegnap linkelt origins részt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hihetetlen, végig a breaking badre hajazott a rész... kis nyugodt karakterizáció, még, még, már éppen elaltatna, aztán jön a katarzis, szétrobbantja a fejed, érzelmek, szimbolizmus, minden ami csak kellhet.
azt is megmutatta, hogy a 2 főszereplő elég erős ahhoz, hogy elvigyék a hátukon a showt, nem kellenek a többiek, nem kell banshee sem hozzá... nyilván hosszútávon kell, de 1-2 rész erejéig elegek ahhoz, hogy ne hiányolja az ember a többit.
10/10
EXTRASPOILER
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!tök jó, h pont tegnap jött fel az origins témának, a mai részben volt is belőle jelenet, aki nem nézte meg őket az valszeg csak nézhetett hogy mi van, vagy csak azt hitte, hogy ez új matéria, és nem volt még
még 1 szerk: én is nem rég fedeztem, fel, nagyon menő kis oldal, megmagyarázzák az introba rakott képeket
szerk: aki teheti és van 15 perce annak azt javaslom, nézze meg a rész előtt a tegnap linkelt origins részt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hihetetlen, végig a breaking badre hajazott a rész... kis nyugodt karakterizáció, még, még, már éppen elaltatna, aztán jön a katarzis, szétrobbantja a fejed, érzelmek, szimbolizmus, minden ami csak kellhet.
azt is megmutatta, hogy a 2 főszereplő elég erős ahhoz, hogy elvigyék a hátukon a showt, nem kellenek a többiek, nem kell banshee sem hozzá... nyilván hosszútávon kell, de 1-2 rész erejéig elegek ahhoz, hogy ne hiányolja az ember a többit.
10/10
EXTRASPOILER
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!tök jó, h pont tegnap jött fel az origins témának, a mai részben volt is belőle jelenet, aki nem nézte meg őket az valszeg csak nézhetett hogy mi van, vagy csak azt hitte, hogy ez új matéria, és nem volt még
még 1 szerk: én is nem rég fedeztem, fel, nagyon menő kis oldal, megmagyarázzák az introba rakott képeket
- nmate
Egész jó volth3x0r írta:TBBT 7x15