Brett Jackson egy átlagos tinédzser a következő képet posztolta a tweeter-jén, miután a Manchester City leikszelt a Norwich City otthonában. Kijelentette, hogy mostantól Chelsea szurkoló.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Kapni fog
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. február 9., vasárnap 19:55
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 9., vasárnap 19:44
Ahhoz hogy a senal vigye valamire,rangadókat kellene nyerni....Nagyon nehéz lesz az Arsenalnak a sorsolása február-márciusban, ezért mondom őket "csak" 4.nek
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. február 9., vasárnap 19:38
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. február 9., vasárnap 19:33
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 9., vasárnap 19:28
Én mikor megszavaztatták a fórumot a PL topicba,azt mondtam bajnokok lesztek.Ez már kicsit átértékelődött,(persze még összejöhet),de az biztos hogy a 4-be ott lesz a 'pool...az meg egyre biztosabb hogy a MU nem....Egy kérdés: ki hogyan jósolja meg a top4-et év végére? Kíváncsi vagyok hogy a 'Poolt hova teszik a nem elfogult szurkerek :D
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 9., vasárnap 19:28
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 9., vasárnap 19:27
Adom.pheco írta:1. City
2. Chelsea
3. Arsenal
4. Pool
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 9., vasárnap 19:26
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. február 9., vasárnap 19:21
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 9., vasárnap 19:16
Azért tùlzásba nem kéne esnicart írta:Azért még sok van hátra, egy jó hajrával a Tottenham is oda kerülhet.
HozzászólásSzerző: cart » 2014. február 9., vasárnap 19:14
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. február 9., vasárnap 19:11
Hasonlóképpen képzelem én is el annyi különbséggel, hogy a második helyen a Chelsea és a harmadikon a City.Remy írta:1 - Arsenal (csak azért is )
2 - City
3 - Chelsea
4 - Pool
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 9., vasárnap 19:09
chelseasucre írta:Ezzel az eredménnyel a junájtid végérvényesen lemondhat a 4. helyről.![]()
Egy kérdés: ki hogyan jósolja meg a top4-et év végére? Kíváncsi vagyok hogy a 'Poolt hova teszik a nem elfogult szurkerek
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. február 9., vasárnap 19:09
Hát ha elmegy, sokkal jobban bekell fektetni az érte kapott pénzt annál, mint ahogy a spurs b@szta el... Kapásból Falcao/ Hulk, aztán még a +20-30 millióból 1 emberevő néger vkp.Mondjuk a Suarez-sagara kíváncsi leszek a nyáron. Ha marad, akkor még jobban erősödni fogtok (1-2 minőségi igazolás biztos, hogy lesz), de ha eljön, akkor meg az érte kapott pénzből fogtok erősíteni. Vesztek egy Falcaot belőle
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. február 9., vasárnap 19:07
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. február 9., vasárnap 19:07
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 9., vasárnap 19:05
Mondjuk a Suarez-sagara kíváncsi leszek a nyáron. Ha marad, akkor még jobban erősödni fogtok (1-2 minőségi igazolás biztos, hogy lesz), de ha eljön, akkor meg az érte kapott pénzből fogtok erősíteni. Vesztek egy Falcaot belőlesucre írta:Legyen igazad, de annyira szép belegondolni abba, hogy jövőre bl-estek az anfielden.... inkább még nem élem bele magamA Poolnak az első 4 tuti. A selejtezőt meg simán nyerni fogják a nyáron
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. február 9., vasárnap 19:03
Legyen igazad, de annyira szép belegondolni abba, hogy jövőre bl-estek az anfielden.... inkább még nem élem bele magamA Poolnak az első 4 tuti. A selejtezőt meg simán nyerni fogják a nyáron
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2014. február 9., vasárnap 19:03
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem