Premier League
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Re: Premier League
1. Man City
2. Chelsea
3. Liverpool
4. Arsenal
5. Everton
6. United
7. Tottenham
8. Southampton
2. Chelsea
3. Liverpool
4. Arsenal
5. Everton
6. United
7. Tottenham
8. Southampton
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
1.Chelseasucre írta:hamár így megkérdeztem, énis tippelek.
1. Chelsea
2. City
3. Pool
4. Arsenal
Nagyon nehéz lesz az Arsenalnak a sorsolása február-márciusban, ezért mondom őket "csak" 4.nek
2.City
3.Arsenal
4.Liverpool
5.Everton
Múltkro mikor kikaptak csak a kezdőrúgásokkor passzoltak egymásnak. Érthetetlen pedig Rooneynak elég nagy szerepe van a támadó játékban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
GT37 írta:Wayne Rooney passes to Robin van Persie (vs Fulham)
Szerdán egyébként Arsenal-MU és Newcastle-Spurs.
Özil pedig tényleg elég gyenge mostanában, de szerintem a hajrára fel fog javulni azért.
ráadásul az egyik kezdőrúgás volt
[FIFA WORLD]
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Attól függ, mennyire fog körülötte feljavulni a csapat. Ha újra menni fog a szekér, nagyobb lesz a valószinűsége, hogy ismét villant valamit, de arra szinte 0% esélyt látok, hogy majd ő a hátára veszi a csapatot.GT37 írta:de szerintem a hajrára fel fog javulni azért.
Merci Zizou!
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Wayne Rooney passes to Robin van Persie (vs Fulham)
Özil pedig tényleg elég gyenge mostanában, de szerintem a hajrára fel fog javulni azért.
- ericco
- Kapcsolat:
Kevés dologért vagyok hálás Mourinhonak, de ezt pl. neki köszönhetjük. Legalább arra jó volt, hogy teljesítmény nélkül orrba-szájba nyomatta Özilt, hogy jól felsrófolja az árát.Kerlon írta:most bad luck Wenger van, mert egyszer költ komolyan...
Isco teljesen más játékos, mint Özil. Többet fut, meg tudja verni az emberét, veszéylesebb kapura, labdavesztés után legalább visszatámad, zavar, stb. Most nincs formában, és még fiatal is, de úgy néz ki, univerzálisabb játékos, mint a török-német. Szerintem Isconak 433-ban is helye lehet, akár hamis kilencesként, akár di Maria posztján, mondjuk az utóbbihoz még erősödnie kell fizikailag, még többet kell melóznia a pályán.Kerlon írta: ami meglep, hogy minek kellett akkor Isco.
Merci Zizou!
Engem se lep meg így, hogy már látjuk mit akar játszatni, ami meglep, hogy minek kellett akkor Isco. Amúgy el kell ismerni, hogy Özil nem, hogy megállt a fejlődésben, hanem még a nálunk töltött első éve után vissza is lépett kettőt és most bad luck Wenger van, mert egyszer költ komolyan... Persze lehet, hogy összekapja magát a német-török majd idővel.ericco írta:http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... stead.html
Érdekes... mondjuk egy cseppet sem vagyok meglepve. Ancelotti döntése, hogy inkább Di Mariat választotta, teljesen érthető volt már akkor is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Engem sem igazán lep meg, bár a szezon végét én még megvárom.ericco írta:http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... stead.html
Érdekes... mondjuk egy cseppet sem vagyok meglepve. Ancelotti döntése, hogy inkább Di Mariat választotta, teljesen érthető volt már akkor is.
Ha jóindulatú akarok lenni (bár eléggé nehezemre esik ), akkor azt mondom, hogy a töröknek kell még idő beleszokni a PL-be. Jövőre viszont nincs kifogás.
- ericco
- Kapcsolat:
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... stead.html
Merci Zizou!
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Ha már tipp: 1 Chelsea (mivel anno Chelseare nyomtam), 2 City, 3 Arsenal 4 Pool (ide anno a MU-t gondoltam, de ez már tuti nem )
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
Hát Moyes nagyon be lett oltva René Meulensteen által (Fulham edzője; egyébként MU-ban volt pályaedző)
"Manchester United's approach was straightforward," said the Fulham boss. "Get it wide and put it into the box. That can be easy to defend against." He added: "They kept producing the crosses. You look at the stats and think, 'Jesus, that was a load to deal with' but if you look at the real quality chances they've created then Martin (Stekelenburg) had one fantastic save to make and even the second goal is a bit of a deflection."
Talán Moyesnak jó lenne elgondolkodnia meddig tolja a 90-es évek fociját. Egy bajnokcsapatból és mostmár 80 millió euróból csinált egy erős 7. helyezett csapatot. Gratulálok hozzá.
"Manchester United's approach was straightforward," said the Fulham boss. "Get it wide and put it into the box. That can be easy to defend against." He added: "They kept producing the crosses. You look at the stats and think, 'Jesus, that was a load to deal with' but if you look at the real quality chances they've created then Martin (Stekelenburg) had one fantastic save to make and even the second goal is a bit of a deflection."
Talán Moyesnak jó lenne elgondolkodnia meddig tolja a 90-es évek fociját. Egy bajnokcsapatból és mostmár 80 millió euróból csinált egy erős 7. helyezett csapatot. Gratulálok hozzá.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
1,City 2,Chelsea 3,Arsenal 4,Pool év elején ilyesmit gondoltam, tartom magam most is
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Az én tippem: 1,City 2,Chelsea 3,Arsenal 4,Pool 5,Szpörsz.
Szerintem a 3. helyet meg tudjuk majd tartani a Pool előtt,
Szerintem a 3. helyet meg tudjuk majd tartani a Pool előtt,
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Arra lennék kíváncsi, hogy most mit tippelsz év végére a látottak alapján.akkor én félreértettem. arra gondoltam hogy a tipp nem mai....hanem év elején mit tippeltem volna?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
akkor én félreértettem. arra gondoltam hogy a tipp nem mai....hanem év elején mit tippeltem volna?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
AZ első sort kihagyhattad volna,meg a képet is mutathatnád..nagyi írta:Premier League hírek és eredmények
Brett Jackson egy átlagos tinédzser a következő képet posztolta a tweeter-jén, miután a Manchester City leikszelt a Norwich City otthonában. Kijelentette, hogy mostantól Chelsea szurkoló.
Kapni fog
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- El Tigre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
1. Chelsea
2. City
3. Arsenal
4. Pool
2. City
3. Arsenal
4. Pool