Elnézve a játékukat nem túlzás, mert nem kell ahhoz világverő csapat, hogy ezt a védelmet mattolni lehessen. Jelenleg elképzelni sem tudom, hogy jövő szerdán min. 2 ne kapjanak az Etihadban. Az egész védelem Piquevel és Mascheranoval iszonyat körülményes, a kp lassú, a szélső hátvédek többnyire elkóborolnak, pontrúgásoknál eleve verve vannak, főleg a City óriásaival szemben. Persze a BL más kávéház, csak ezek dolgok valahogy nem könnyen kiküszöbölhetőek, mert 1 hét alatt nem fognak megnőni, gyorsabbak sem lesznek. Jelenleg szerintem akkor van esélyük nyerni, ha 100%-s labdabirtoklási mutatóval fejezik be a meccset, vagy Pelle egy nagyon beszari hazai taktikát választ(meg persze a játékvezetés, illetve a sérülések keresztbe tehetnek)Sierra írta:Ne essünk már túlzásokba.. a BL egy teljesen más dimenzió, nem lehet összehasonlítani mondjuk egy sima bajnokival...
Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Ne csodálkozz.. mert mikor mondják h mekkora gy pesszimista alak vagy és hülyeséget beszélsz, még meg is magyarázod, hogy ez realizmus és az úgy van..petiamadridista írta:
(Most komolyan mindenki ezzel az októberben feladtad a ligát szöveggel jön majd bármit is írok a fórumba?)
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
petiamadridista írta:És?No offense de te októberben feladtad a bajnokságot és esélyesebbnek tartottad az Atletico győzelmet szerdán...
Én még meg is fogom rakni a City győzelmet az első meccsen, mivel szerintem nyernek is, de a Barca elleni 2 meccsen azért ne várjunk Bayern-i alázást, nehéz pálya tud lenni a Camp Nou 90 percre, szóval sokan ne éljék bele magukat, hogy nagy City gála lesz ebből, nehogy utána nagyot essenek. (a Bayern ellen is milyen simán lecidáztak, vagy a Chelsea ellen sem tudtak tenni semmit, arról nem is beszélve, hogy a katalánok szarásig tele vannak mákkal..)
Ősszel mínusz hatnál meg nyilván úgy voltam vele, hogy elment a liga, szerencsére nem lett igazam. (A létrejövő 6 pontos hátrány esetén nehéz nyugodtnak maradni az elmúlt jópár év után..) Szerdán pedig végül csak összekapták magukat a srácok és hozták az idénybeli legjobbjukat (egyébként ott is megraktam a Real győzelmet...)
(Most komolyan mindenki ezzel az októberben feladtad a ligát szöveggel jön majd bármit is írok a fórumba?)
Csak viccelődtem...de
1.Pofára esni mi nem fogunk, mert ebből csak jól jöhetünk ki,hogy amíg mi a Schalke ellen azon leszünk,hogy Cé rekordot döntsön ők élet halál harcot kűzdenek a City-vel.Plusz tegye fel a kezét aki nem szeret barca veréseket nézni
2.Ha tovább is jutnak,akkor se látok reális esélyt a Barca idei BL győzelmére,van ott még pár erősebb csapat (Chelsea,Real,Bayern).
3.Ha tovább jutnak azzal is jól járunk, mert nem lesz az ,hogy márciustól csak a bajnokságra kell koncentráljanak.
+1.Valaki aki nem 1-2 éve követi a focit (már pedig te nem) és képes októberben 6pontos hátránynál kijelenti ,hogy elúszott a bajnokság, az vagy teljesen vakon volt eddig, vagy elképesztően pesszimista, a te esetedben útóbbira tippelek.
Ha a barca kettős-győzelemmel örömfocival üti a City-t én is vállalni fogom ,hogy marhaságokat beszéltem és nem fogok felháborodni ha megjegyzik nekem.
Egyébként szerintem aki City tovább jutást vár az nem Bayern-i verésre gondol,hanem mondjuk egy hazai 3-1re és idegenbeli Nou Camp beli 2-1 vagy 1-1...szóval sok gól de a végén az Angolok örülnek...
Minden ember más,de nem tudom,hogy lehet mindent ilyen "negatívan" látni(persze a túl pozitív se jó), elfogadom a véleményed de szerintem természetes ,hogy néhányan nem értünk veled egyet.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Ne essünk már túlzásokba.. a BL egy teljesen más dimenzió, nem lehet összehasonlítani mondjuk egy sima bajnokival... Ott tényleg bármi megtörténhet, ezt már tudhatnátok az elmúlt évek alapján.Remy írta:Tök mindegy hogy járunk, mert a City ezeket simán ütni fogja. Úgyhogy...
Azért a City sem olyan hű de erős hátul, 1-1 Messi szóló aztán csővan. Maradjunk földközelben, és várjuk ki a párharc végét.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
És?No offense de te októberben feladtad a bajnokságot és esélyesebbnek tartottad az Atletico győzelmet szerdán...
Én még meg is fogom rakni a City győzelmet az első meccsen, mivel szerintem nyernek is, de a Barca elleni 2 meccsen azért ne várjunk Bayern-i alázást, nehéz pálya tud lenni a Camp Nou 90 percre, szóval sokan ne éljék bele magukat, hogy nagy City gála lesz ebből, nehogy utána nagyot essenek. (a Bayern ellen is milyen simán lecidáztak, vagy a Chelsea ellen sem tudtak tenni semmit, arról nem is beszélve, hogy a katalánok szarásig tele vannak mákkal..)
Ősszel mínusz hatnál meg nyilván úgy voltam vele, hogy elment a liga, szerencsére nem lett igazam. (A létrejövő 6 pontos hátrány esetén nehéz nyugodtnak maradni az elmúlt jópár év után..) Szerdán pedig végül csak összekapták magukat a srácok és hozták az idénybeli legjobbjukat (egyébként ott is megraktam a Real győzelmet...)
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
No offense de te októberben feladtad a bajnokságot és esélyesebbnek tartottad az Atletico győzelmet szerdán...petiamadridista írta:szerintem is túlsztárolt csapat a City, és én is a Barcat favorizálom ebben a párharcban.Jajj de nagyot fogtok nézni.. Nagyon overrated az a City.
A City az egyértelmű favorit, ettől függetlenül továbbjuthat a barca mert a fociban bármi megtörténhet, de szerintem kevés objektíven gondolkozó ember van a világon aki nagy összeget tenne a katalánokra.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- dzsi91
Nos akkor lássuk.Hosszú idő után először ültem le egy barca meccsre úgy ,hogy leszarom, hogy nyernek-e vagy sem(mert már saját kezünkben van a sorsunk),természetesen Sevilla párti voltam másfél óráig, de egyáltalán nem húztam fel magam a barca győzelmén, megérdemelt volt mert a Sevilla kb 3-4 gólt kellett volna rúgjon, ilyen magas szintű balfaszkodással meg se érdemelték a győzelmet, lesgól ide vagy oda...
Nagyon régóta jártatom a számat,hogy ez a barcelona iszonyat gyenge és ezt ezen a meccsen is bizonyították nekem.Lassú, körülményes,fizikailag gyenge társaság.A védelmük, már ha lehet ezt védelemnek nevezni meg már már komédiába illő, mindig jókat derülök MR.Shakira-n,szerintem még én is el tudnám fektetni jó párszor egy meccsen.Minden szöglet,szabadrúgás , vagy kontra támadás gyakorlatilag ziccer ellenük...9 nap van a city meccsig és ezek még mindig csak lötyögnek, a City meg Chelsea-k ellen készül fel a bl-re...
Igazából ennél jobban nem is alakulhatott volna a dolog, mert most nyertek ,jövőhéten otthon gáláznak egyet, a problémák megint be vannak söpörve az ágy alá, aztán majd kedden jön a csodálkozás Manchesterben...Nyilván a fociban bármi megtörténhet, csak az a baj ,hogy ez az egyetlen kapaszkodója a barcának szerintem a City ellen (és Messi)...
Szerintem igazából magyarázni se kell,aki nyomon követi mindkét csapatot tudja miről beszélek, ahhoz hogy a barca jusson tovább,szükség van egy teljes City zárlatra(lehetséges,nem láttak még BL nyolcaddöntőt), de ha mind2 csapat 100%on lesz(amire barcelonában lassan 3 éve várnak ) akkor a reálisan nézve minimum 2 gól van köztük a City javára. Neymart nem dobnám be sérülése után (sőt amúgy se) a vérebek közé, Yaya-ék megeszik. Még Messi az aki boríthatná a papírformát, de ahhoz a 2szeres aranylabdás Messire van szükség, mert a 4szeres az olyan kényelmes mint a fenomén az utolsó éveiben.
Aprópó Messi,ma visszatért!(idén már vagy huszadszor ) Szóval felhivnám a Barca szurkolók figyelmét,hogy itt van lőtt 2 szép gólt, nem sérült, amennyiben felsül a City ellen, nem vonhatjátok vissza a mai visszatérését.A király ott van most már , Touré össze is szarta magát( :Đ ), ha gyenge lesz a City ellen, akkor az azért lesz amiért gyenge volt a Real,Inter,Chelsea,Bayern,Atletico ellen...mert halandó ember ő is és szépen levédekezik...
Nagyon régóta jártatom a számat,hogy ez a barcelona iszonyat gyenge és ezt ezen a meccsen is bizonyították nekem.Lassú, körülményes,fizikailag gyenge társaság.A védelmük, már ha lehet ezt védelemnek nevezni meg már már komédiába illő, mindig jókat derülök MR.Shakira-n,szerintem még én is el tudnám fektetni jó párszor egy meccsen.Minden szöglet,szabadrúgás , vagy kontra támadás gyakorlatilag ziccer ellenük...9 nap van a city meccsig és ezek még mindig csak lötyögnek, a City meg Chelsea-k ellen készül fel a bl-re...
Igazából ennél jobban nem is alakulhatott volna a dolog, mert most nyertek ,jövőhéten otthon gáláznak egyet, a problémák megint be vannak söpörve az ágy alá, aztán majd kedden jön a csodálkozás Manchesterben...Nyilván a fociban bármi megtörténhet, csak az a baj ,hogy ez az egyetlen kapaszkodója a barcának szerintem a City ellen (és Messi)...
Szerintem igazából magyarázni se kell,aki nyomon követi mindkét csapatot tudja miről beszélek, ahhoz hogy a barca jusson tovább,szükség van egy teljes City zárlatra(lehetséges,nem láttak még BL nyolcaddöntőt), de ha mind2 csapat 100%on lesz(amire barcelonában lassan 3 éve várnak ) akkor a reálisan nézve minimum 2 gól van köztük a City javára. Neymart nem dobnám be sérülése után (sőt amúgy se) a vérebek közé, Yaya-ék megeszik. Még Messi az aki boríthatná a papírformát, de ahhoz a 2szeres aranylabdás Messire van szükség, mert a 4szeres az olyan kényelmes mint a fenomén az utolsó éveiben.
Aprópó Messi,ma visszatért!(idén már vagy huszadszor ) Szóval felhivnám a Barca szurkolók figyelmét,hogy itt van lőtt 2 szép gólt, nem sérült, amennyiben felsül a City ellen, nem vonhatjátok vissza a mai visszatérését.A király ott van most már , Touré össze is szarta magát( :Đ ), ha gyenge lesz a City ellen, akkor az azért lesz amiért gyenge volt a Real,Inter,Chelsea,Bayern,Atletico ellen...mert halandó ember ő is és szépen levédekezik...
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
szerintem is túlsztárolt csapat a City, és én is a Barcat favorizálom ebben a párharcban.Jajj de nagyot fogtok nézni.. Nagyon overrated az a City.
DE! emellett úgy vélem, hogy a nagy Barca korszaknak már vége, ez a csapat kiégett, (ezzel együtt a City-t sztem verni fogják) remélem ez majd a pályán is bizonyosságot nyer majd és megnyerjük előttük a Ligát.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Eldőlhet valóban, vereség borítékolható, egy 1-0 rémálom lenne, 2-0 pláne.Remy írta:+ Yaya Touré, aki idén a gólokat is szállítja, amellett, hogy klasszis szinten focizik. Angliában nagyon kemény meccse lehet a barcának, ott szerintem el is dőlhet a párharc, és ugye a City kezd otthon.ateeemadrid írta:
Az lehet, hogy overrated összességében, de a csatársoruk - persze leginkább egy egészséges Agüeroval - nagyon erős.
Márpedig ez ellen a Barca védelem ellen, egy közepesnél jobban támadó csapat meccsenként kb. 5 nagy helyzetet legalább kidolgoz.
3-1re azt mondom,akár egy jó napot kifogva lehet sansz.
2-1,3-2 stb egy gólos vereségeknél nyílt lehet a visszavágó.
3 gólos hátrányt nem gondolom hogy összeszednénk azért.
döntetlenek meg megint nekünk is jók. Szóval elsőre a City tűnhet a favoritnak,de bármi lehet.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
ez hagyján, de még az Atletico is lehet bajnok, rekordpontszámmalrealistahuni írta:De ha komolyan így is behúzza a barca a bajnokságot én szétverek laptopot tv-t mindent.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
+ Yaya Touré, aki idén a gólokat is szállítja, amellett, hogy klasszis szinten focizik. Angliában nagyon kemény meccse lehet a barcának, ott szerintem el is dőlhet a párharc, és ugye a City kezd otthon.ateeemadrid írta:
Az lehet, hogy overrated összességében, de a csatársoruk - persze leginkább egy egészséges Agüeroval - nagyon erős.
Márpedig ez ellen a Barca védelem ellen, egy közepesnél jobban támadó csapat meccsenként kb. 5 nagy helyzetet legalább kidolgoz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
1-0 után kihagyta a kihagyhatatlant a Sevilla, meg még egy-két helyzetet, Sanchez majdnem egy méteres lesről fejelt gólt, Song egy sárgával a "zsebében" kezezett, majd a semmiből Messi belőtte a vezető gólt...na eddig néztem...hosszú idő után megpróbálkoztam Barca meccs nézésével, most egy darabig megint nem nézek..csak a szokásos, ha nem megy a szekér.
Azért az összefoglalót megnéztem, irdatlan nagy balfasz volt a Sevilla...ennyi helyzetet elbohóckodni.
Azért az összefoglalót megnéztem, irdatlan nagy balfasz volt a Sevilla...ennyi helyzetet elbohóckodni.
- ateeemadrid
Az lehet, hogy overrated összességében, de a csatársoruk - persze leginkább egy egészséges Agüeroval - nagyon erős.Marci írta:Jajj de nagyot fogtok nézni.. Nagyon overrated az a City.Tök mindegy hogy járunk, mert a City ezeket simán ütni fogja. Úgyhogy...
Jó példa a Sevilla, simán lőhettek volna 6-7 gólt, ha csak a nagyobb helyzeteiket lövik be.
De ott van akár a Valencia is. Ilyen védelemmel nem lehet nagy csapatok ellen.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt muszáj, olyan nincs, hogy nem emelnek.h3x0r írta:Minel hamarabb esnek ki, annal tobb penztol esnek el a BL-ben es nem lesz penz keretet erositeni meg Messi fizeteset megemelni.realistahuni írta:Azzal mi hol járunk jól, ha a City kiüti őket? Onnantól már csak a bajnokságra koncentrálnának szóval nem biztos, hogy jó ez nekünk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kapcsolat:
Jajj de nagyot fogtok nézni.. Nagyon overrated az a City.Tök mindegy hogy járunk, mert a City ezeket simán ütni fogja. Úgyhogy...
- h3x0r
Minel hamarabb esnek ki, annal tobb penztol esnek el a BL-ben es nem lesz penz keretet erositeni meg Messi fizeteset megemelni.realistahuni írta:Azzal mi hol járunk jól, ha a City kiüti őket? Onnantól már csak a bajnokságra koncentrálnának szóval nem biztos, hogy jó ez nekünk.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tök mindegy hogy járunk, mert a City ezeket simán ütni fogja. Úgyhogy...realistahuni írta:Azzal mi hol járunk jól, ha a City kiüti őket? Onnantól már csak a bajnokságra koncentrálnának szóval nem biztos, hogy jó ez nekünk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Azzal mi hol járunk jól, ha a City kiüti őket? Onnantól már csak a bajnokságra koncentrálnának szóval nem biztos, hogy jó ez nekünk.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Ha ezt a barcát nem szórja meg majd a City, vagy akár mi is, akkor húzhatják/uk le a rolót. Főleg a Citynek nem kell másra menni, csak szögletekre, beívelésekre azokkal a magas emberekkel 2-t simán be kell kotorniuk.realistahuni írta:De ha komolyan így is behúzza a barca a bajnokságot én szétverek laptopot tv-t mindent.
- ateeemadrid
Sierra írta:Hát bakker kár érte, legalább egy döntetlen lehetett volna, nyugodtabban aludnék.
Így viszont megint csak harmadikok vagyunk, de legalább azonos pontszámmal a többiekkel. Kemény lesz!
másodikok