Nos akkor lássuk.Hosszú idő után először ültem le egy barca meccsre úgy ,hogy leszarom, hogy nyernek-e vagy sem(mert már saját kezünkben van a sorsunk),természetesen Sevilla párti voltam másfél óráig, de egyáltalán nem húztam fel magam a barca győzelmén, megérdemelt volt mert a Sevilla kb 3-4 gólt kellett volna rúgjon, ilyen magas szintű balfaszkodással meg se érdemelték a győzelmet, lesgól ide vagy oda...
Nagyon régóta jártatom a számat,hogy ez a barcelona iszonyat gyenge és ezt ezen a meccsen is bizonyították nekem.Lassú, körülményes,fizikailag gyenge társaság.A védelmük, már ha lehet ezt védelemnek nevezni meg már már komédiába illő, mindig jókat derülök MR.Shakira-n,szerintem még én is el tudnám fektetni jó párszor egy meccsen.Minden szöglet,szabadrúgás , vagy kontra támadás gyakorlatilag ziccer ellenük...9 nap van a city meccsig és ezek még mindig csak lötyögnek, a City meg Chelsea-k ellen készül fel a bl-re...
Igazából ennél jobban nem is alakulhatott volna a dolog, mert most nyertek ,jövőhéten otthon gáláznak egyet, a problémák megint be vannak söpörve az ágy alá, aztán majd kedden jön a csodálkozás Manchesterben...Nyilván a fociban bármi megtörténhet, csak az a baj ,hogy ez az egyetlen kapaszkodója a barcának szerintem a City ellen (és Messi)...
Szerintem igazából magyarázni se kell,aki nyomon követi mindkét csapatot tudja miről beszélek, ahhoz hogy a barca jusson tovább,szükség van egy teljes City zárlatra(lehetséges,nem láttak még BL nyolcaddöntőt), de ha mind2 csapat 100%on lesz(amire barcelonában lassan 3 éve várnak
) akkor a reálisan nézve minimum 2 gól van köztük a City javára. Neymart nem dobnám be sérülése után (sőt amúgy se) a vérebek közé, Yaya-ék megeszik. Még Messi az aki boríthatná a papírformát, de ahhoz a 2szeres aranylabdás Messire van szükség, mert a 4szeres az olyan kényelmes mint a fenomén az utolsó éveiben.
Aprópó Messi,ma visszatért!(idén már vagy huszadszor
) Szóval felhivnám a Barca szurkolók figyelmét,hogy itt van lőtt 2 szép gólt, nem sérült, amennyiben felsül a City ellen, nem vonhatjátok vissza a mai visszatérését.A király ott van most már , Touré össze is szarta magát( :Đ ), ha gyenge lesz a City ellen, akkor az azért lesz amiért gyenge volt a Real,Inter,Chelsea,Bayern,Atletico ellen...mert halandó ember ő is és szépen levédekezik...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams