Jól van, foshatjátok a betűket a 4-2-3-1 ről...Carlo alatt olyan nem lesz. 4-3-3 van minden más elmélet teljesen felesleges
Kapus kérdés nincs, és a hátsó sornál is Coentrao a kérdéses csak. Én megpróbálnám megtartani, mert ha játszik akkor láthatjuk, hogy nem ügyetlen, ha pedig menni akar, akkor egy fiatal tehetség kell oda. Olyan aki akár néha kezdő is lehet. Nem fontos hogy spanyol legyen, mert a válogatottban jelenleg Alba ott az első számú, és kétlem hogy lecserélnék.
A kp is adott. Jelenleg Modric, Alonso, Illarra, Khedira, DM és én ide teszem Iscot is. 3 poszt 6 ember. Tegyük fel Isco marad. Khedira és DM nálam out. Hasznos játékosok, de legyenek hasznosak máshol. Sajnos Yaya nem lehetséges, de én azért Perez helyében rákérdeznék
. Lenne 4 ember a kp-ra, hoznám még Gündogant és a kp részemről kész. Ha nem ő jönne, akkor szétnéznék a piacon egy olyan spanyolért, aki magas szint, fiatal még...bár ilyen nem sok van.
Elöl nem adnák el senkit. Karim ebbe a madridba, arra a posztra az egyik legjobb. Bármit kérnek tőle megcsinálja. az első 3 posztra van CR, Benzema, Bale, Jesé és Morata. Morata out. Kell egy csatár Karim mellé. Utálom a fejét, de Suarez bevethető szélsőnek is, úgy tűnik lenyugodott...ha nem eszi meg Pique-t akkor jöhet. Bár jobban örülnék Agueronak, egy sérülékeny ember egy nyáron bőven elég (Gündogan). Ebben a keretben Modric a kp-n bárhol letud nyomni egy meccset, Isco is kimehet szélre ha kell. Jesé akár lehet csatár is...szóval vannak lehetőségek bőven. Nah és most jut eszembe, hogy Cesemirorol megfeledkeztem. Kölcsönbe vele és mutassa meg, hogy jó játékos.
Nagy off volt ez ebbe a topicba, de gondoltam leírom, mert érdekes neveket olvasgatok itt...Suso jó játékos, de nem látom értelmét annak, hogy idehozzák. Legyen még egy tehetséges spanyol a kispadon? Ugyan...Bruma, balszélső, CR posztja, 2. a sorban Jesé...van kérdés?
A csapat építésben leginkább azt venném figyelembe, mindenkinek legyen lehetősége. Eszetlen játékosok nem kellenek. Válogatott...a kp-nk legyen válogatottban is egyben.