Pedig fog még szerepelni elég sokszor. Manapság a hülyeség a trend.
Ezzel tisztában vagyok, szomorú, de nem ez a fő probléma. Akit a hülyeség nem érdekel az max nem nézi. De egy ilyen peformansz után egy értelmes főnök nem engedné többet műsorba, hanem keresne egy másik hülyét, akivel pótolni lehet. De még ez sem fog megtörténni.
A baj szerintem inkább ott kezdődik hogy aki "szakmabeli" az sem tud többet a fociról.
Én is ezt látom a legnagyobb bajnak. Hegyi újságíró az objektivitás minden igénye nélkül (azért az újságíróknak általában illene az objektivitásra törekedni, de hát ezen már fenn sem akadok), mindenféle szakmai hozzáértés nélkül beszélhet hülyeségeket. De az, hogy Bognár Gyuri, Taktikus úr meg a többi futballhuszár hozzáértés tekintetében egy szurkoló szintjén van az már nagyon felháborító. Arra talán lehetne fogni, hogy mi látjuk minden nap a Realt és azért tudunk többet, de ezek az emberek is legalább a Sport tv-ben látnak 20+ meccset évente. Azért ennek már egy elég jó alapnak kellene lennie, de hát meg sem próbálják értelmesen feldolgozni a látottakat, csak jönnek a közhelyekkel, meg debil módjára lovagolnak a média kamuhírein meg az elmúlt évek hibáin. Ennél több nincs bennük. Én már nem is nézem a félidei "elemzéseket" mert nem hallok benne olyat, amire magamtól nem jöttem volna rá.