Tényleg volt 2010 óta több sérülése is... az egyik fél évig elhúzódott... azért nem igazolta le szerintem egyelőre egyik európai csapat sem. Van neki még úgy érzem esélye átjönni az öreg kontinensre.Erti írta:Ha olyan jó játékos lenne akkor tavaly nyáron elvitte volna egy európai topcsapat. Nem kell mondent a sérülésekre fogniSierra írta:Gansonak tavaly kellett volna lépnie, és nem egy újabb brazil csapatba igazolnia, jönnie kellett volna Európába. Ősszel már 24 éves lesz, szóval már messze nem az a fiatal tehetség kategória. Szerintem abból a srácból nem lesz semmi.
Kommentáld a híreket
- TheodoriK
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TheodoriK 2013. május 17., péntek 19:26-kor.
HALA MADRID!
(1999-2013)
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__
(1999-2013)
Ha olyan jó játékos lenne akkor tavaly nyáron elvitte volna egy európai topcsapat. Nem kell mondent a sérülésekre fogniSierra írta:Gansonak tavaly kellett volna lépnie, és nem egy újabb brazil csapatba igazolnia, jönnie kellett volna Európába. Ősszel már 24 éves lesz, szóval már messze nem az a fiatal tehetség kategória. Szerintem abból a srácból nem lesz semmi.
Nagy szakértőnk hehe megmondta, hogy Oscar a közelébe se érhet és tavaly nyáron mégis ő érte fizettek ki több, mint 30 milliót
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Erti 2013. május 17., péntek 19:23-kor.
- TheodoriK
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, CR7
Hehe, Hulkról mi a véleményed? (ha már Te vagy a brazil szakértő)hehe írta:
én összességében azt modnom hogy neymarnak a barca lenne a jobb megoldás egyértelműen.
nálunk nem fejlődne annyit, amennyit én szeretném, hogy fejlődjön a válogatott szempontjából.
nekünk szarabb lesz, mert nézhetjük, ahogy messivel meg sanchezzel felhúznak minket, de hát ez van.
az a baj, hogy thiago többet fog játszani, mer xavi öregszik, az a gyerek meg nem szarral gurigázik..
HALA MADRID!
(1999-2013)
(1999-2013)
Gansonak tavaly kellett volna lépnie, és nem egy újabb brazil csapatba igazolnia, jönnie kellett volna Európába. Ősszel már 24 éves lesz, szóval már messze nem az a fiatal tehetség kategória. Szerintem abból a srácból nem lesz semmi.
Pato vol. 2.
Pato vol. 2.
Úgy ismered? Találkozgatsz vele személyesen vagy mi?hehe írta:nem fog beállni messi mögé, természetesen követni fogja az edzői utasításokat, de nem fogja magát hagyni beskatulyázni és elnyomni, én úgy ismerem, hogy borzasztóan éhes a sikerre és keményen dolgozik érte.
Amúgy ha így cselekszik akkor tényleg nem Sánchez sorsa vár rá, hanem Ibrahimovicé. Ha jól fog játszani akkor ez Messikének nem fog tetszeni és szép lassan megkezdődik a fúrása
Már megbocsáss, de ezzel jó nagy hülyeséget mondtál. Attól, mert nem nyomja a média még lehet jó játékos. nem feltétlenül a legismertebbeket kell leigazolni. Ott van példának Varane. Ő szinte egy ismeretlen játékosként jött és mégis milyen jó lett. Vagy másik példának ott van Dante Müncheből őt is úgy igazolták le, hogy mindenki szurkoló kevésnek gondolta oda. Aztán meg az egyik legjobb KHt teljesítményt hozza az idénmorientes írta:Arról megy a buli oldalakon keresztül,hogy minőségi játékosokat kell igazolni,nem ilyen másod,meg harmadvonalbeli playa...erre Belhanda...
Öcsi bácsi cccc....
Bár ahogy látom a te HSZeidet neked senki sem lenne jó igazolás TKPnak Neymaron kívül
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Erti 2013. május 17., péntek 19:11-kor.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Így van.De ötöd rendű fazonok sem kellenek,csak azért hogy jöjjön valaki,mert ilyen már volt,és be is szart a mutatvány...Valahogy úgy...Meg nem világsztár kell nekünk. Minek? Annak itt van C Ronaldo.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Lehet, hogy többet fog, de az is lehet, hogy nem a barcelonába... Állítólag őt is eladják. Egyébként idén jóval kevesebbet játszott, mint tavaly.az a baj, hogy thiago többet fog játszani, mer xavi öregszik, az a gyerek meg nem szarral gurigázik..
Sanchezzel meg nem az a baj, hogy messi alá kell játszania. Hanem hogy nem egy kontracsapatban játszik. Persze mentálisan is leépült a kudarcok miatt.
Valahogy úgy...Meg nem világsztár kell nekünk. Minek? Annak itt van C Ronaldo.Attól, hogy világsztár, nem biztos, hogy ide is jó. Amúgy sem értem, miért kéne nekünk állandóan mindenféleképpen a nagy nevek közül igazolni. Egy jó játékosfigyelő kéne, aztán kész.
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Szerintem azért akart Neymar mindeáron a Barcelonába igazolni, mert évekig nem látott egyebet, mint kupák sorozatát, amiket behúztak a katalánok. Őket találta a legjobbnak, evidens, hogy hozzájuk szeretett volna kerülni. Sőt, úgy gondolom, ha nem lett volna katalán részről ez a betli év (tudom, megnyerték a bajnokságot, de alapvetően szerintem gyenge volt nagyon a csapat), most is biztosan őket választaná. De mivel azt látta, hogy a Real is felnőtt a Barcához, illetve a Bayern Európa legerősebb csapatává lépett elő (pillanatnyilag) már elgondolkodik azon, hogy nem katalánéknál lenne a legjobb helyen. Ezért indulhatott el ismét a saga.
Szerintem egyáltalán nem lefutott még ez a meccs. Úgy gondolom, hogy a pénz mellett az is kulcsfontosságú lehet, hogy melyik klub milyen projektet tud letenni az asztalra idén nyáron.
Szerintem egyáltalán nem lefutott még ez a meccs. Úgy gondolom, hogy a pénz mellett az is kulcsfontosságú lehet, hogy melyik klub milyen projektet tud letenni az asztalra idén nyáron.
- Tayo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
ne legyen igazam, de engem is kicsit elbizonytalanít hogy fogynak a nevek a lehetséges érkező támadójátékosok közül. még a végén az lesz hogy elhozzuk cavanit vagy rooneyt.
bízom benne hogy a kupadöntő után felgyorsulnak az események, persze ezt ma mindenképpen meg kell nyernünk és bebizonyítani az atleticonak hogy továbbra sincs keresnivalójuk ellenünk.
bízom benne hogy a kupadöntő után felgyorsulnak az események, persze ezt ma mindenképpen meg kell nyernünk és bebizonyítani az atleticonak hogy továbbra sincs keresnivalójuk ellenünk.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
a második részt nem tudom, de lassan el kell kezdeni kivonni a forgalomból a gülüszeműt.ateeemadrid írta:no offense, de ezt fejtsd már ki, hogy miért gondolod így, mert szerintem ugyanaz lesz Neymarral a Barcában, mint Alexissel. kiadják neki a feladatot, hogy játssz Messi alá, ne egyéniskedj, hanem passzolj egyből, vagy sajátnevelés Pedrito padra ültet.én összességében azt modnom hogy neymarnak a barca lenne a jobb megoldás egyértelműen.
nálunk nem fejlődne annyit, amennyit én szeretném, hogy fejlődjön a válogatott szempontjából.
az biztos, hogy valamennyivel többet fog játszani, de szerintem Xavi helyett inkább Cesc-et fogják erőltetni, szerencsénkre.az a baj, hogy thiago többet fog játszani, mer xavi öregszik, az a gyerek meg nem szarral gurigázik..
hogy neymar miért?
mert ő nem alexis sanchez.
mert a legnagyobb futballnemzet leghájpoltabb, legtehetségesebb, legnagyobb csillaga jelenleg.
mert nike cipő van a lábán.
nem fog beállni messi mögé, természetesen követni fogja az edzői utasításokat, de nem fogja magát hagyni beskatulyázni és elnyomni, én úgy ismerem, hogy borzasztóan éhes a sikerre és keményen dolgozik érte.
én nem tudom mi vezetett oda, hogy itt volt nálunk gyerekként és most mégis a barcához megy, de ezt le kell nyelni, lesznek problémáink az el clasicokon bőven.
tény, csak ezt sztem ők is felismerték, illetve azt, hogy jött egy madrid és egy bájern, akik verik őket már. vmi alakítás, változtatás biztos, hogy lesz. ebben neymar pedig főszerepet kap.hehe, ez már nem az a barca mint ahol Ronaldo lett a legjobb!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
+1no offense, de ezt fejtsd már ki, hogy miért gondolod így, mert szerintem ugyanaz lesz Neymarral a Barcában, mint Alexissel. kiadják neki a feladatot, hogy játssz Messi alá, ne egyéniskedj, hanem passzolj egyből, vagy sajátnevelés Pedrito padra ültet.
hehe, ez már nem az a barca mint ahol Ronaldo lett a legjobb!
- ateeemadrid
no offense, de ezt fejtsd már ki, hogy miért gondolod így, mert szerintem ugyanaz lesz Neymarral a Barcában, mint Alexissel. kiadják neki a feladatot, hogy játssz Messi alá, ne egyéniskedj, hanem passzolj egyből, vagy sajátnevelés Pedrito padra ültet.én összességében azt modnom hogy neymarnak a barca lenne a jobb megoldás egyértelműen.
az biztos, hogy valamennyivel többet fog játszani, de szerintem Xavi helyett inkább Cesc-et fogják erőltetni, szerencsénkre.az a baj, hogy thiago többet fog játszani, mer xavi öregszik, az a gyerek meg nem szarral gurigázik..
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
én összességében azt modnom hogy neymarnak a barca lenne a jobb megoldás egyértelműen.pulci írta:Nem tudom volt-e már de Santos azt állítja, hogy neymar mindenképp barcat preferálja ha nem sikerülne megállapodniuk akkor Real és bayern is beszállhat...mohaola írta:Neymar-ről a legfrissebb infó, édesapja a mai napon megerősítette, hogy csütörtökön találkozott két Barcelonai képviselővel, egyesség még nincs de közel vannak hozzá, valamint nem zárta be az ajtót a Real Madrid előtt sem.
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... ca?ICID=HP
nekünk szarabb lesz, mert nézhetjük, ahogy messivel meg sanchezzel felhúznak minket, de hát ez van.
az a baj, hogy thiago többet fog játszani, mer xavi öregszik, az a gyerek meg nem szarral gurigázik..
- Eszterke
- Kedvenc játékosaid: Mesut Özil, Luis Figo, Sheva, Kaká, Torres, Navas, Reus
MorataMartin írta:Az a baj, hogy a Real Madridon és Barcán kívül igazi világsztár csak a Bayernben van, ahonnan tuti h nem igazolunk. Ezen 3 csapat játékosain kívül talán a világsztársághoz közelít (média felfújás, teljesítmény, túlbecslés is benne van) azok: Neymar, Bale, Ibrahimovic, Falcao, Hazard(?), Van Persie és a többi mind átlagos játékos. Az ilyen Lewandowski, Cavani féléket nem sorolnám a világsztár kategóriába.
Attól, hogy világsztár, nem biztos, hogy ide is jó. Amúgy sem értem, miért kéne nekünk állandóan mindenféleképpen a nagy nevek közül igazolni. Egy jó játékosfigyelő kéne, aztán kész.
Real Madrid means triumph in victory and triumph in loss. Real Madrid was yesterday, it is today and it will be tomorrow. Real Madrid are words that I still do not know how to express.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Az a baj, hogy a Real Madridon és Barcán kívül igazi világsztár csak a Bayernben van, ahonnan tuti h nem igazolunk. Ezen 3 csapat játékosain kívül talán a világsztársághoz közelít (média felfújás, teljesítmény, túlbecslés is benne van) azok: Neymar, Bale, Ibrahimovic, Falcao, Hazard(?), Van Persie és a többi mind átlagos játékos. Az ilyen Lewandowski, Cavani féléket nem sorolnám a világsztár kategóriába.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Nem tudom volt-e már de Santos azt állítja, hogy neymar mindenképp barcat preferálja ha nem sikerülne megállapodniuk akkor Real és bayern is beszállhat...mohaola írta:Neymar-ről a legfrissebb infó, édesapja a mai napon megerősítette, hogy csütörtökön találkozott két Barcelonai képviselővel, egyesség még nincs de közel vannak hozzá, valamint nem zárta be az ajtót a Real Madrid előtt sem.
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... ca?ICID=HP
-
Én valamiért most nagyon hiszek Perezben. Ameddig egyik kiszemeltünk szerződésén sincs egy másik klub elnökének szignója, én bizakodom. Persze a hírek többsége kissé aggasztó, de olvastunk mi már rengeteg baromságot.RealMadridFanatic írta:Erre pedig egyre nagyobb az esély.ha nem tudjuk megszerezni a két nagyágyút
Neymar kapcsán egyre több a nyilatkozat, hogy ha valami óriási fordulat nem történik, akkor a Barcába kerül. Legalábbis az AS és a Marca alapján. Tuti volt valami susmus korábban, ez az előszerződéses dolog biztos.
Mondjuk a játékjogának 40%-át birtokló vállalat feje is nyilatkozott elvileg, hogy a Barca csak a Santos-szal tárgyal, pedig ha akar valamit, akkor velük is egyezségre kell jutniuk.
Mindenesetre ez a hajó elment szerintem, valószínűleg maga a játékos is egyértelműen a Barcát preferálja (mondjuk ez tényleg sanszos).
Bale esetében pedig a Tottenham keményített be, olyan irreális árat mondanak, amennyiért nincs értelme hozni, bármennyire is jó. Azért nehogy 80 milla legyen, amikor Cé volt kicsivel több... De még a 60 is meredek kicsit.
Ez elég szomorú, mert DM helyett mindenképpen kellene valaki, Jesé meg bár ígéretes, nem lehet még rá építeni.
Mondjuk ha a középpályát sikerülne rendbe rakni, akkor azért elégedett lennék, de a minőségi arcokról elcsendesültek a pletykák... Ismét nem túl jók az előjelek.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy mi lenne akkor, ha sikerülne megegyeznünk azzal a bizonyos vállalattal Neymar 40%-áról. Igencsak pikáns lenne, mivel gondolom velük nem jár le semmiféle szerződése jövőre.
- RealMadridFanatic
Erre pedig egyre nagyobb az esély.ha nem tudjuk megszerezni a két nagyágyút
Neymar kapcsán egyre több a nyilatkozat, hogy ha valami óriási fordulat nem történik, akkor a Barcába kerül. Legalábbis az AS és a Marca alapján. Tuti volt valami susmus korábban, ez az előszerződéses dolog biztos.
Mondjuk a játékjogának 40%-át birtokló vállalat feje is nyilatkozott elvileg, hogy a Barca csak a Santos-szal tárgyal, pedig ha akar valamit, akkor velük is egyezségre kell jutniuk.
Mindenesetre ez a hajó elment szerintem, valószínűleg maga a játékos is egyértelműen a Barcát preferálja (mondjuk ez tényleg sanszos).
Bale esetében pedig a Tottenham keményített be, olyan irreális árat mondanak, amennyiért nincs értelme hozni, bármennyire is jó. Azért nehogy 80 milla legyen, amikor Cé volt kicsivel több... De még a 60 is meredek kicsit.
Ez elég szomorú, mert DM helyett mindenképpen kellene valaki, Jesé meg bár ígéretes, nem lehet még rá építeni.
Mondjuk ha a középpályát sikerülne rendbe rakni, akkor azért elégedett lennék, de a minőségi arcokról elcsendesültek a pletykák... Ismét nem túl jók az előjelek.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
Pedig nem rossz játékos, lehet, hogy nincs annyira felkapva, mint Neymar vagy Bale, de én normális körülmények közt, elfogadható áron örülnék neki...ha nem lenne Jesé.morientes írta:Arról megy a buli oldalakon keresztül,hogy minőségi játékosokat kell igazolni,nem ilyen másod,meg harmadvonalbeli playa...erre Belhanda...eyebkent vki kerdezte, h van e meg ertelmes tkp a piacon. Belhanda! lehet, h nem akkora nev mint a tobbi, de h DM-nel jobb lenne az is biztos. Abban az esetben, ha Bale v Neymar nem jonne ossze akkor hoznam.
Öcsi bácsi cccc....
Nagyon remélem, hogy a saját kutyán kölykét fogjuk inkább favorizálni, abban az esetben, ha nem tudjuk megszerezni a két nagyágyút. A megmaradt pénz meg mehet szépen a középpálya felturbózására.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ja még mindig Sao Paoloban van,csak nagyon sérülékeny,az a baj...De mi újság Gansoval? Ő még mindig Braziliában rúgja a bőrt ha jól tudom.
LEGIO PATRIA NOSTRA