Szerintem képességek terén azonos a két kapus, Lloris viszont sokkal stabilabb teljesítményt tud nyújtani mint Sziszi!Sziszi viszont még sokat fog fejlődni, szerintem jobb lesz mint Lloris!
Özilnek pedig pont nem az a feladata, hogy a hátára vegye a csapatot, neki amúgy is a következő év lesz a mérvadó, ott már lehet ítélkezni!Ha Ramsey nem lenne sérült most én is kispadoztatnám egy 1-2 meccset így viszont muszáj játszania!
AW:
"Jól teljesít, emellett a Premier League-hez is alkalmazkodik - máskor is láttunk már ilyet. Nem szeretnék túl sok nyomást helyezni rá, mert nagyon jól játszott eddig. Nem a legjobb meccse volt a szombati, de ez megesik mindenkivel. Nagyon keményen dolgozik, hogy sikerüljön alkalmazkodnia az angol bajnokság fizikalitásához és szerintem egy kivételes játékos."
"Kritizálni könnyű, és bárkivel megtörténhet, (hogy kritizálják), de ezzel boldogulnunk kell, ahogy neki is. Elég régóta profi futballista ahhoz, hogy tudja, amikor a teljesítménye nem elég jó, akkor meg fogják kérdőjelezni. Ez teljesen normális."
"Úgy játszott szombaton, ahogy mindenki más: nem volt jó napja és őt is lesokkolta a gyors 2-0. Nagyon keményen dolgozik edzéseken, szeretne fejlődni és tényleg senkit sem kellene hibáztatni a szombati meccsért, mindnyájan tudjuk, hogy nem voltunk elég jók."
Holnap pedig remélem az Arsenal üti a MU-t a játékosok nagyon fogadkoznak, majd kiderül mi lesz...