Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
háát ez a fieszta megin
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Erről beszélünk mi is, de akkor az van ,hogy lenézzük a barcát... váltani kell, drasztikusan, mert a jelek nem idén kezdődtek hanem tavaly...A tiki-taka nem egy rossz módszer, de ha egy csapat egyedül ezt a játékot tudja, és ezt se rendesen, akkor az esélytelen a trófeákra, szerintem 2014ben nem pozitívum az ha egy csapat csak 1 meccsszituációt tud megoldani(labdatartás) a többiben pedig gyakorlatilag nulla (pontrúgások,védekezés,széljáték,ütközések,beívelések,távoli lövések stb...)...nyáron kéne egy nagy keret átalakítás és egy igazi edző.Ja és Messi szerepét is át kéne gondolni,mármint ,hogy vele tervezik a jövőt vagy nem,mert szerintem nagyon látványosan leromlott az elmúlt két évben,akkor is ha a gólok jöttek,nem olyan súlyos romlás ez mint Dinho-nál de érzékelhető,nem biztos hogy nem tenne mindkét félnek jót a váltás(Messi-Barca)...lesliejr írta:Más fórumon ezt már leírtam, de azt gondolom, most idevág a dolog.
Anno írtam, hogy Alves-Piqué-Masch hármas együtt katasztrófa. De most a Montoya-Piqué-Bartra-Adriano sem volt jobb. Lassan mindegy ki van hátul, káosz a védekezésünk, a középpályás védekezés is egy nagy nulla.
Azt gondolom, lassan kiég ez a keret így együtt. Meccsenként van egy félidő vagy legalább 20-25 perc zárlat. Ez Ronaldinho-ék idejében is így kezdődött, aztán nyáron nem változtattunk, ragaszkodtunk a kedvencekhez és jött egy még rosszabb év, mikor már Deco csípőre tett kézzel álldogált a pályán és labda nélkül egy métert sem futott.
Lehet tovább dédelgetni a sztárjainkat, mondogathatja Rosell helyett most már Bartomeu, hogy kik az érinthetetlenek, de akkor sötét idők elé nézünk megint.
Ők így együtt már nem harcolnak 100%-ban egymásért. Ez a keret kifutotta magát és néhány poszton vérfrissítés kell, ha nem akarunk megint lemaradni az elittől vagy Getafe szintű csapatoktól 4-5 gólt kapni.
Amúgy tegnap ha a Sevilla jobban figyel és szerencséje van, akkor az első félidőben kivégez minket. A Sociedad ellen emberelőnyben is ment a lötyögés és a tötymörgés...és ez egy kupa elődöntő volt, nem haknimeccs. A Valencia ellen egy simán megnyert meccset szórtunk el a második félidő gyászos hozzáállása miatt. Csapatok most már rendszeresen vezetést szereznek ellenünk, csak üggyel-bajjal még legtöbbször megfordítjuk.
...a jelek már észlelhetőek, csak cselekedni kellene...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Még úgy is Ha Ramost meg Pepet egyszerre állítják ki,ha Ancelottit kézenfogva zavarják fel Zidane-al a lelátóra,még úgy is.Ha két 11-est itélnek ellenünk még akkor is! NO Pasaran!R.M.C.F írta:Mák és biró faktort is számold bele...majd a bernabeuba el lesznek picsázva oszt jóvan...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Mák és biró faktort is számold bele...majd a bernabeuba el lesznek picsázva oszt jóvan...
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem is írtam egy percig sem, hogy reménykedem benne.
vv - alba,pique,masch,alves - busquets,xavi,iniesta - pedro,messi,sanchez lesz szerintem úgyis.
vv - alba,pique,masch,alves - busquets,xavi,iniesta - pedro,messi,sanchez lesz szerintem úgyis.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
nah így biztosan nem fogunk felállni,ebben ne is reménykedj.'shutterisland írta:
vv - alba,pique,bartra,alves - song,busquets,ini - messi,cesc/alexis,neymar
Song-Busquets nem lesznek kezdők együtt, erre mérget veszek. Előbb fog Sergi Roberto kezdeni,mint Song+Busi együtt.
Hátul meg a szokásos lesz, Masch-Piqué.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Más fórumon ezt már leírtam, de azt gondolom, most idevág a dolog.
Anno írtam, hogy Alves-Piqué-Masch hármas együtt katasztrófa. De most a Montoya-Piqué-Bartra-Adriano sem volt jobb. Lassan mindegy ki van hátul, káosz a védekezésünk, a középpályás védekezés is egy nagy nulla.
Azt gondolom, lassan kiég ez a keret így együtt. Meccsenként van egy félidő vagy legalább 20-25 perc zárlat. Ez Ronaldinho-ék idejében is így kezdődött, aztán nyáron nem változtattunk, ragaszkodtunk a kedvencekhez és jött egy még rosszabb év, mikor már Deco csípőre tett kézzel álldogált a pályán és labda nélkül egy métert sem futott.
Lehet tovább dédelgetni a sztárjainkat, mondogathatja Rosell helyett most már Bartomeu, hogy kik az érinthetetlenek, de akkor sötét idők elé nézünk megint.
Ők így együtt már nem harcolnak 100%-ban egymásért. Ez a keret kifutotta magát és néhány poszton vérfrissítés kell, ha nem akarunk megint lemaradni az elittől vagy Getafe szintű csapatoktól 4-5 gólt kapni.
Amúgy tegnap ha a Sevilla jobban figyel és szerencséje van, akkor az első félidőben kivégez minket. A Sociedad ellen emberelőnyben is ment a lötyögés és a tötymörgés...és ez egy kupa elődöntő volt, nem haknimeccs. A Valencia ellen egy simán megnyert meccset szórtunk el a második félidő gyászos hozzáállása miatt. Csapatok most már rendszeresen vezetést szereznek ellenünk, csak üggyel-bajjal még legtöbbször megfordítjuk.
Aztán lehet tévedek, mert a múltból indulok ki, de 12 éves koromtól Barca szurkoló vagyok. Én még a Cruyff féle Dream Team-be szerettem bele. Persze anno nehezen volt követhető a dolog, de azért olvasni lehetett a csapatról és meccseket is el lehetett kapni. Ezt csak azért írtam le, mert pár válságot már átéltem a klubbal és mindig voltak előjelek. Gondolom ezt nálam sokkal jobban látják a vezetőségben, csak hát más innen kiosztani mondjuk Xavi-t, meg más ha barátodként szereted és nem akarsz neki rosszat.
Aztán lehet tévedek, mert a múltból indulok ki, de 12 éves koromtól Barca szurkoló vagyok. Én még a Cruyff féle Dream Team-be szerettem bele. Persze anno nehezen volt követhető a dolog, de azért olvasni lehetett a csapatról és meccseket is el lehetett kapni. Ezt csak azért írtam le, mert pár válságot már átéltem a klubbal és mindig voltak előjelek. Gondolom ezt nálam sokkal jobban látják a vezetőségben, csak hát más innen kiosztani mondjuk Xavi-t, meg más ha barátodként szereted és nem akarsz neki rosszat.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Így igaz...Egy dolog hogy lesgól,de Rakitic hányszor eldönthette volna azt a meccset...az ilyenek mindig megbosszulják magukat.Persze az után a lesgól után szétesett a sevilla,aztán meg a második gól után mégjobban,de ha azok a helyzetek bemennek,akkor a meccs egész másképpen alakul...torjack írta:Az hogy a bíró besegített, az egy dolog. De a hazaiak is ritka nagy balf@szok. Verhettek volna egy ötöst simán. A Cheryshev gyereknek sem Madridban fog kezdődni az őszi szezon.
Messi,amellett hogy igen kényelmesre vette,megmutatta hogyan kellett volna Rakiticnek,a horvátnak sokkal ordítóbb helyzetből sem ment,ami az argentinnak igen.
Engem nem bánt nagyon hogy tegnap ismét elfujták a meccset.A saját kezünkbe van a sorsunk,az atma bukott,(ők is reklamálhatnának a bírói döntések után de kit érdekel),mi hoztuk a meccset egy erős ellenféllel szemben,ebbòl a nehéz sorozatból tulajdonképpen jól jöttünk ki,úgyhogy bizakodó vagyok....nyert a barca???Na és...majd a bernabeuba el lesznek picsázva oszt jóvan...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
alexist ki nem hagynám mostanság'shutterisland írta: elöl pedig neymar és messi a két szélen, ott talán verhetőbbek (zabaleta,clichy/kolarov) középen meg örlődjön csak a kis izomgombóc vagy esetleg cesc, amolyan hamis kilencesként, de többet besegítve a kp-ra.
[/color]
ha kun nem lesz a túloldalon, fogadni mernék egy yaya-fernandinho-milner-navas-silva-negredo sorra. csak annyi előnyt ne adjon már a chilei, hogy beteszi demikeliszt
Nem illik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
city - barca :
ha én dönthetnék, inkább a pique-bartra duót tolnám, kelleni fog a magasság a védelembe.
a kp-n a song-busquets duóval mennék ki, xavi kárára, mert kelleni fog a fizikum és a védőmunka oda nagyon is.
elöl pedig neymar és messi a két szélen, ott talán verhetőbbek (zabaleta,clichy/kolarov) középen meg örlődjön csak a kis izomgombóc vagy esetleg cesc, amolyan hamis kilencesként, de többet besegítve a kp-ra.
ha én dönthetnék, inkább a pique-bartra duót tolnám, kelleni fog a magasság a védelembe.
a kp-n a song-busquets duóval mennék ki, xavi kárára, mert kelleni fog a fizikum és a védőmunka oda nagyon is.
elöl pedig neymar és messi a két szélen, ott talán verhetőbbek (zabaleta,clichy/kolarov) középen meg örlődjön csak a kis izomgombóc vagy esetleg cesc, amolyan hamis kilencesként, de többet besegítve a kp-ra.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Fernandinho elméletileg játékra alkalmas lesz, Nasrival egyetemben.tubatibi írta:Fernandinho és Agüero is sérült....
Fernandinho és Agüero is sérült....
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Elnézve a játékukat nem túlzás, mert nem kell ahhoz világverő csapat, hogy ezt a védelmet mattolni lehessen. Jelenleg elképzelni sem tudom, hogy jövő szerdán min. 2 ne kapjanak az Etihadban. Az egész védelem Piquevel és Mascheranoval iszonyat körülményes, a kp lassú, a szélső hátvédek többnyire elkóborolnak, pontrúgásoknál eleve verve vannak, főleg a City óriásaival szemben. Persze a BL más kávéház, csak ezek dolgok valahogy nem könnyen kiküszöbölhetőek, mert 1 hét alatt nem fognak megnőni, gyorsabbak sem lesznek. Jelenleg szerintem akkor van esélyük nyerni, ha 100%-s labdabirtoklási mutatóval fejezik be a meccset, vagy Pelle egy nagyon beszari hazai taktikát választ(meg persze a játékvezetés, illetve a sérülések keresztbe tehetnek)Sierra írta:Ne essünk már túlzásokba.. a BL egy teljesen más dimenzió, nem lehet összehasonlítani mondjuk egy sima bajnokival...
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Ne csodálkozz.. mert mikor mondják h mekkora gy pesszimista alak vagy és hülyeséget beszélsz, még meg is magyarázod, hogy ez realizmus és az úgy van..petiamadridista írta:
(Most komolyan mindenki ezzel az októberben feladtad a ligát szöveggel jön majd bármit is írok a fórumba?)
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
petiamadridista írta:És?No offense de te októberben feladtad a bajnokságot és esélyesebbnek tartottad az Atletico győzelmet szerdán...
Én még meg is fogom rakni a City győzelmet az első meccsen, mivel szerintem nyernek is, de a Barca elleni 2 meccsen azért ne várjunk Bayern-i alázást, nehéz pálya tud lenni a Camp Nou 90 percre, szóval sokan ne éljék bele magukat, hogy nagy City gála lesz ebből, nehogy utána nagyot essenek. (a Bayern ellen is milyen simán lecidáztak, vagy a Chelsea ellen sem tudtak tenni semmit, arról nem is beszélve, hogy a katalánok szarásig tele vannak mákkal..)
Ősszel mínusz hatnál meg nyilván úgy voltam vele, hogy elment a liga, szerencsére nem lett igazam. (A létrejövő 6 pontos hátrány esetén nehéz nyugodtnak maradni az elmúlt jópár év után..) Szerdán pedig végül csak összekapták magukat a srácok és hozták az idénybeli legjobbjukat (egyébként ott is megraktam a Real győzelmet...)
(Most komolyan mindenki ezzel az októberben feladtad a ligát szöveggel jön majd bármit is írok a fórumba?)
Csak viccelődtem...de
1.Pofára esni mi nem fogunk, mert ebből csak jól jöhetünk ki,hogy amíg mi a Schalke ellen azon leszünk,hogy Cé rekordot döntsön ők élet halál harcot kűzdenek a City-vel.Plusz tegye fel a kezét aki nem szeret barca veréseket nézni
2.Ha tovább is jutnak,akkor se látok reális esélyt a Barca idei BL győzelmére,van ott még pár erősebb csapat (Chelsea,Real,Bayern).
3.Ha tovább jutnak azzal is jól járunk, mert nem lesz az ,hogy márciustól csak a bajnokságra kell koncentráljanak.
+1.Valaki aki nem 1-2 éve követi a focit (már pedig te nem) és képes októberben 6pontos hátránynál kijelenti ,hogy elúszott a bajnokság, az vagy teljesen vakon volt eddig, vagy elképesztően pesszimista, a te esetedben útóbbira tippelek.
Ha a barca kettős-győzelemmel örömfocival üti a City-t én is vállalni fogom ,hogy marhaságokat beszéltem és nem fogok felháborodni ha megjegyzik nekem.
Egyébként szerintem aki City tovább jutást vár az nem Bayern-i verésre gondol,hanem mondjuk egy hazai 3-1re és idegenbeli Nou Camp beli 2-1 vagy 1-1...szóval sok gól de a végén az Angolok örülnek...
Minden ember más,de nem tudom,hogy lehet mindent ilyen "negatívan" látni(persze a túl pozitív se jó), elfogadom a véleményed de szerintem természetes ,hogy néhányan nem értünk veled egyet.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Ne essünk már túlzásokba.. a BL egy teljesen más dimenzió, nem lehet összehasonlítani mondjuk egy sima bajnokival... Ott tényleg bármi megtörténhet, ezt már tudhatnátok az elmúlt évek alapján.Remy írta:Tök mindegy hogy járunk, mert a City ezeket simán ütni fogja. Úgyhogy...
Azért a City sem olyan hű de erős hátul, 1-1 Messi szóló aztán csővan. Maradjunk földközelben, és várjuk ki a párharc végét.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
És?No offense de te októberben feladtad a bajnokságot és esélyesebbnek tartottad az Atletico győzelmet szerdán...
Én még meg is fogom rakni a City győzelmet az első meccsen, mivel szerintem nyernek is, de a Barca elleni 2 meccsen azért ne várjunk Bayern-i alázást, nehéz pálya tud lenni a Camp Nou 90 percre, szóval sokan ne éljék bele magukat, hogy nagy City gála lesz ebből, nehogy utána nagyot essenek. (a Bayern ellen is milyen simán lecidáztak, vagy a Chelsea ellen sem tudtak tenni semmit, arról nem is beszélve, hogy a katalánok szarásig tele vannak mákkal..)
Ősszel mínusz hatnál meg nyilván úgy voltam vele, hogy elment a liga, szerencsére nem lett igazam. (A létrejövő 6 pontos hátrány esetén nehéz nyugodtnak maradni az elmúlt jópár év után..) Szerdán pedig végül csak összekapták magukat a srácok és hozták az idénybeli legjobbjukat (egyébként ott is megraktam a Real győzelmet...)
- dzsi91
No offense de te októberben feladtad a bajnokságot és esélyesebbnek tartottad az Atletico győzelmet szerdán...petiamadridista írta:szerintem is túlsztárolt csapat a City, és én is a Barcat favorizálom ebben a párharcban.Jajj de nagyot fogtok nézni.. Nagyon overrated az a City.
A City az egyértelmű favorit, ettől függetlenül továbbjuthat a barca mert a fociban bármi megtörténhet, de szerintem kevés objektíven gondolkozó ember van a világon aki nagy összeget tenne a katalánokra.
- dzsi91
Nos akkor lássuk.Hosszú idő után először ültem le egy barca meccsre úgy ,hogy leszarom, hogy nyernek-e vagy sem(mert már saját kezünkben van a sorsunk),természetesen Sevilla párti voltam másfél óráig, de egyáltalán nem húztam fel magam a barca győzelmén, megérdemelt volt mert a Sevilla kb 3-4 gólt kellett volna rúgjon, ilyen magas szintű balfaszkodással meg se érdemelték a győzelmet, lesgól ide vagy oda...
Nagyon régóta jártatom a számat,hogy ez a barcelona iszonyat gyenge és ezt ezen a meccsen is bizonyították nekem.Lassú, körülményes,fizikailag gyenge társaság.A védelmük, már ha lehet ezt védelemnek nevezni meg már már komédiába illő, mindig jókat derülök MR.Shakira-n,szerintem még én is el tudnám fektetni jó párszor egy meccsen.Minden szöglet,szabadrúgás , vagy kontra támadás gyakorlatilag ziccer ellenük...9 nap van a city meccsig és ezek még mindig csak lötyögnek, a City meg Chelsea-k ellen készül fel a bl-re...
Igazából ennél jobban nem is alakulhatott volna a dolog, mert most nyertek ,jövőhéten otthon gáláznak egyet, a problémák megint be vannak söpörve az ágy alá, aztán majd kedden jön a csodálkozás Manchesterben...Nyilván a fociban bármi megtörténhet, csak az a baj ,hogy ez az egyetlen kapaszkodója a barcának szerintem a City ellen (és Messi)...
Szerintem igazából magyarázni se kell,aki nyomon követi mindkét csapatot tudja miről beszélek, ahhoz hogy a barca jusson tovább,szükség van egy teljes City zárlatra(lehetséges,nem láttak még BL nyolcaddöntőt), de ha mind2 csapat 100%on lesz(amire barcelonában lassan 3 éve várnak ) akkor a reálisan nézve minimum 2 gól van köztük a City javára. Neymart nem dobnám be sérülése után (sőt amúgy se) a vérebek közé, Yaya-ék megeszik. Még Messi az aki boríthatná a papírformát, de ahhoz a 2szeres aranylabdás Messire van szükség, mert a 4szeres az olyan kényelmes mint a fenomén az utolsó éveiben.
Aprópó Messi,ma visszatért!(idén már vagy huszadszor ) Szóval felhivnám a Barca szurkolók figyelmét,hogy itt van lőtt 2 szép gólt, nem sérült, amennyiben felsül a City ellen, nem vonhatjátok vissza a mai visszatérését.A király ott van most már , Touré össze is szarta magát( :Đ ), ha gyenge lesz a City ellen, akkor az azért lesz amiért gyenge volt a Real,Inter,Chelsea,Bayern,Atletico ellen...mert halandó ember ő is és szépen levédekezik...
Nagyon régóta jártatom a számat,hogy ez a barcelona iszonyat gyenge és ezt ezen a meccsen is bizonyították nekem.Lassú, körülményes,fizikailag gyenge társaság.A védelmük, már ha lehet ezt védelemnek nevezni meg már már komédiába illő, mindig jókat derülök MR.Shakira-n,szerintem még én is el tudnám fektetni jó párszor egy meccsen.Minden szöglet,szabadrúgás , vagy kontra támadás gyakorlatilag ziccer ellenük...9 nap van a city meccsig és ezek még mindig csak lötyögnek, a City meg Chelsea-k ellen készül fel a bl-re...
Igazából ennél jobban nem is alakulhatott volna a dolog, mert most nyertek ,jövőhéten otthon gáláznak egyet, a problémák megint be vannak söpörve az ágy alá, aztán majd kedden jön a csodálkozás Manchesterben...Nyilván a fociban bármi megtörténhet, csak az a baj ,hogy ez az egyetlen kapaszkodója a barcának szerintem a City ellen (és Messi)...
Szerintem igazából magyarázni se kell,aki nyomon követi mindkét csapatot tudja miről beszélek, ahhoz hogy a barca jusson tovább,szükség van egy teljes City zárlatra(lehetséges,nem láttak még BL nyolcaddöntőt), de ha mind2 csapat 100%on lesz(amire barcelonában lassan 3 éve várnak ) akkor a reálisan nézve minimum 2 gól van köztük a City javára. Neymart nem dobnám be sérülése után (sőt amúgy se) a vérebek közé, Yaya-ék megeszik. Még Messi az aki boríthatná a papírformát, de ahhoz a 2szeres aranylabdás Messire van szükség, mert a 4szeres az olyan kényelmes mint a fenomén az utolsó éveiben.
Aprópó Messi,ma visszatért!(idén már vagy huszadszor ) Szóval felhivnám a Barca szurkolók figyelmét,hogy itt van lőtt 2 szép gólt, nem sérült, amennyiben felsül a City ellen, nem vonhatjátok vissza a mai visszatérését.A király ott van most már , Touré össze is szarta magát( :Đ ), ha gyenge lesz a City ellen, akkor az azért lesz amiért gyenge volt a Real,Inter,Chelsea,Bayern,Atletico ellen...mert halandó ember ő is és szépen levédekezik...
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
szerintem is túlsztárolt csapat a City, és én is a Barcat favorizálom ebben a párharcban.Jajj de nagyot fogtok nézni.. Nagyon overrated az a City.
DE! emellett úgy vélem, hogy a nagy Barca korszaknak már vége, ez a csapat kiégett, (ezzel együtt a City-t sztem verni fogják) remélem ez majd a pályán is bizonyosságot nyer majd és megnyerjük előttük a Ligát.