Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
18
19%
Xabi Alonso
73
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 96

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 17., péntek 19:47

erti te csak köpöd a hülyeséget minden háttérinfo nélkül.
sztem kezdd el a hosszú hétvégét, rádférne egy jó alvás.
Kép
Kép
Kép

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 17., péntek 19:45

Xabi Alonsot vinné a Milán 15 millióért. Hát persze! :lol:
Ha vinnék is akkor jönnének egy 1 éves kölcsönszerződéssel 4 milliós opcióval

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 17., péntek 19:42

Valami Sahin nevű emberre mintha emlékeznék valahonnan...

jogos.
Nem az. Sahin-t 6 hetes sérüléssel vettük. Aztán szépen rásérült nálunk.

Xabi Alonsot vinné a Milán 15 millióért. Hát persze! :lol:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 17., péntek 19:38

cart írta:
Galacticos írta:komolyan szerinted megvesz egy európai topcsapat egy sérült játékost?
jogos.
úgy értettem hogy olyat nem fognak európába hozni aki még fejlődik, aki még nem nagyon tett le semmit az asztalra, aki még fiatal és úgy hozzák ide mondjuk délamerikából, úgy hogy csak egy úgymond ígéret és így sérül le.
remélem vágjátok mire gondolok.

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 17., péntek 19:37

Galacticos írta:édes istenem...
komolyan szerinted megvesz egy európai topcsapat egy sérült játékost? megveszik? megvennék idén neymart ha mondjuk 5hónapra kidőlne? lehetsz akármilyen jó ha egy sérülés közbe szól. neki ez pont a legrosszabbkor jött mert fel már volt kapva.
Ezért írtam, hogy TAVALY NYÁRON. Akkor nem volt sérült. Amúgy meg sérülten is szoktak játékost venni a csapatok
morientes írta:Én láttam már Belhandat játszani,de nem tett rám túl nagy benyomást.Te?Már láttad?Csak azért kérdem mert nagyon erőteljesen kiállsz mellette,referálj már akkor hogy mit látsz benne. :-)
Attól még lehet jó játékos. Amúgy mondtam én hogy szeretném itt látni? Nem. Attól, mert te nem látsz benne sokat még lehet jó

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 17., péntek 19:34

Galacticos írta:komolyan szerinted megvesz egy európai topcsapat egy sérült játékost?

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 17., péntek 19:24

Erti írta:
Sierra írta:Gansonak tavaly kellett volna lépnie, és nem egy újabb brazil csapatba igazolnia, jönnie kellett volna Európába. Ősszel már 24 éves lesz, szóval már messze nem az a fiatal tehetség kategória. Szerintem abból a srácból nem lesz semmi.
Ha olyan jó játékos lenne akkor tavaly nyáron elvitte volna egy európai topcsapat. Nem kell mondent a sérülésekre fogni
édes istenem...
komolyan szerinted megvesz egy európai topcsapat egy sérült játékost? megveszik? megvennék idén neymart ha mondjuk 5hónapra kidőlne? lehetsz akármilyen jó ha egy sérülés közbe szól. neki ez pont a legrosszabbkor jött mert fel már volt kapva.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 17., péntek 19:23

Már megbocsáss, de ezzel jó nagy hülyeséget mondtál. Attól, mert nem nyomja a média még lehet jó játékos. nem feltétlenül a legismertebbeket kell leigazolni. Ott van példának Varane. Ő szinte egy ismeretlen játékosként jött és mégis milyen jó lett. Vagy másik példának ott van Dante Müncheből őt is úgy igazolták le, hogy mindenki szurkoló kevésnek gondolta oda. Aztán meg az egyik legjobb KHt teljesítményt hozza az idén

Bár ahogy látom a te HSZeidet neked senki sem lenne jó Neymaron kívül
Én láttam már Belhandat játszani,de nem tett rám túl nagy benyomást.Te?Már láttad?Csak azért kérdem mert nagyon erőteljesen kiállsz mellette,referálj már akkor hogy mit látsz benne. :-)
Nekem jó lett volna Neymaron kívül Götze,Reus vagy épp Bale is(nem 60milliókért,annyiért semmiképp)csakhogy annyit szerencsétlenkedni látszik megint a vezetés,hogy lassan el :cens: unk mindenkit...Azért írtam amit írtam föntebb.
Nagyon könnyen megtudsz itélni embereket,csak így ismeretlenül,de sztm ha már írogatsz ide,több focit kellene nézni,akkor tán jobban képben lennél... :coffee:
Azt meg,hogy ki irkál hülyeségeket,inkább hagyjuk... :roll:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. május 17., péntek 19:22

Erti írta:Ha olyan jó játékos lenne akkor tavaly nyáron elvitte volna egy európai topcsapat. Nem kell mondent a sérülésekre fogni
Nem feltétlenül top csapatra gondoltam, hanem egy erős középcsapatra vagy egy gyengébb élcsapatra. Európai csapat a lényeg, ha el akar érni valamit a karrierjében.

TheodoriK
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. május 17., péntek 19:22

Erti írta:
Sierra írta:Gansonak tavaly kellett volna lépnie, és nem egy újabb brazil csapatba igazolnia, jönnie kellett volna Európába. Ősszel már 24 éves lesz, szóval már messze nem az a fiatal tehetség kategória. Szerintem abból a srácból nem lesz semmi.
Ha olyan jó játékos lenne akkor tavaly nyáron elvitte volna egy európai topcsapat. Nem kell mondent a sérülésekre fogni
Tényleg volt 2010 óta több sérülése is... az egyik fél évig elhúzódott... azért nem igazolta le szerintem egyelőre egyik európai csapat sem. Van neki még úgy érzem esélye átjönni az öreg kontinensre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TheodoriK 2013. május 17., péntek 19:26-kor.
HALA MADRID!
(1999-2013)

Kép
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 17., péntek 19:20

Nagy szakértőnk hehe megmondta, hogy Oscar a közelébe se érhet és tavaly nyáron mégis ő érte fizettek ki több, mint 30 milliót
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Erti 2013. május 17., péntek 19:23-kor.

TheodoriK
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, CR7

HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. május 17., péntek 19:15

hehe írta:
én összességében azt modnom hogy neymarnak a barca lenne a jobb megoldás egyértelműen.
nálunk nem fejlődne annyit, amennyit én szeretném, hogy fejlődjön a válogatott szempontjából.
nekünk szarabb lesz, mert nézhetjük, ahogy messivel meg sanchezzel felhúznak minket, de hát ez van.

az a baj, hogy thiago többet fog játszani, mer xavi öregszik, az a gyerek meg nem szarral gurigázik..
Hehe, Hulkról mi a véleményed? (ha már Te vagy a brazil szakértő)
HALA MADRID!
(1999-2013)

Kép
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. május 17., péntek 19:09

Gansonak tavaly kellett volna lépnie, és nem egy újabb brazil csapatba igazolnia, jönnie kellett volna Európába. Ősszel már 24 éves lesz, szóval már messze nem az a fiatal tehetség kategória. Szerintem abból a srácból nem lesz semmi.

Pato vol. 2.

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 17., péntek 19:07

hehe írta:nem fog beállni messi mögé, természetesen követni fogja az edzői utasításokat, de nem fogja magát hagyni beskatulyázni és elnyomni, én úgy ismerem, hogy borzasztóan éhes a sikerre és keményen dolgozik érte.
Úgy ismered? Találkozgatsz vele személyesen vagy mi?

Amúgy ha így cselekszik akkor tényleg nem Sánchez sorsa vár rá, hanem Ibrahimovicé. Ha jól fog játszani akkor ez Messikének nem fog tetszeni és szép lassan megkezdődik a fúrása
morientes írta:Arról megy a buli oldalakon keresztül,hogy minőségi játékosokat kell igazolni,nem ilyen másod,meg harmadvonalbeli playa...erre Belhanda... :roll:
Öcsi bácsi cccc.... :mrgreen:
Már megbocsáss, de ezzel jó nagy hülyeséget mondtál. Attól, mert nem nyomja a média még lehet jó játékos. nem feltétlenül a legismertebbeket kell leigazolni. Ott van példának Varane. Ő szinte egy ismeretlen játékosként jött és mégis milyen jó lett. Vagy másik példának ott van Dante Müncheből őt is úgy igazolták le, hogy mindenki szurkoló kevésnek gondolta oda. Aztán meg az egyik legjobb KHt teljesítményt hozza az idén

Bár ahogy látom a te HSZeidet neked senki sem lenne jó igazolás TKPnak Neymaron kívül
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Erti 2013. május 17., péntek 19:11-kor.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 17., péntek 19:04

Valahogy úgy...Meg nem világsztár kell nekünk. Minek? Annak itt van C Ronaldo.
Így van.De ötöd rendű fazonok sem kellenek,csak azért hogy jöjjön valaki,mert ilyen már volt,és be is szart a mutatvány... :roll:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 17., péntek 18:54

az a baj, hogy thiago többet fog játszani, mer xavi öregszik, az a gyerek meg nem szarral gurigázik..
Lehet, hogy többet fog, de az is lehet, hogy nem a barcelonába... Állítólag őt is eladják. Egyébként idén jóval kevesebbet játszott, mint tavaly.

Sanchezzel meg nem az a baj, hogy messi alá kell játszania. Hanem hogy nem egy kontracsapatban játszik. Persze mentálisan is leépült a kudarcok miatt.
Attól, hogy világsztár, nem biztos, hogy ide is jó. Amúgy sem értem, miért kéne nekünk állandóan mindenféleképpen a nagy nevek közül igazolni. :roll: Egy jó játékosfigyelő kéne, aztán kész.
Valahogy úgy...Meg nem világsztár kell nekünk. Minek? Annak itt van C Ronaldo.

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 17., péntek 18:50

Szerintem azért akart Neymar mindeáron a Barcelonába igazolni, mert évekig nem látott egyebet, mint kupák sorozatát, amiket behúztak a katalánok. Őket találta a legjobbnak, evidens, hogy hozzájuk szeretett volna kerülni. Sőt, úgy gondolom, ha nem lett volna katalán részről ez a betli év (tudom, megnyerték a bajnokságot, de alapvetően szerintem gyenge volt nagyon a csapat), most is biztosan őket választaná. De mivel azt látta, hogy a Real is felnőtt a Barcához, illetve a Bayern Európa legerősebb csapatává lépett elő (pillanatnyilag) már elgondolkodik azon, hogy nem katalánéknál lenne a legjobb helyen. Ezért indulhatott el ismét a saga.
Szerintem egyáltalán nem lefutott még ez a meccs. Úgy gondolom, hogy a pénz mellett az is kulcsfontosságú lehet, hogy melyik klub milyen projektet tud letenni az asztalra idén nyáron.

Tayo
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 17., péntek 18:46

ne legyen igazam, de engem is kicsit elbizonytalanít hogy fogynak a nevek a lehetséges érkező támadójátékosok közül. még a végén az lesz hogy elhozzuk cavanit vagy rooneyt. :/

bízom benne hogy a kupadöntő után felgyorsulnak az események, persze ezt ma mindenképpen meg kell nyernünk és bebizonyítani az atleticonak hogy továbbra sincs keresnivalójuk ellenünk.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 17., péntek 18:41

ateeemadrid írta:
én összességében azt modnom hogy neymarnak a barca lenne a jobb megoldás egyértelműen.
nálunk nem fejlődne annyit, amennyit én szeretném, hogy fejlődjön a válogatott szempontjából.
no offense, de ezt fejtsd már ki, hogy miért gondolod így, mert szerintem ugyanaz lesz Neymarral a Barcában, mint Alexissel. kiadják neki a feladatot, hogy játssz Messi alá, ne egyéniskedj, hanem passzolj egyből, vagy sajátnevelés Pedrito padra ültet.
az biztos, hogy valamennyivel többet fog játszani, de szerintem Xavi helyett inkább Cesc-et fogják erőltetni, szerencsénkre.
a második részt nem tudom, de lassan el kell kezdeni kivonni a forgalomból a gülüszeműt.

hogy neymar miért?
mert ő nem alexis sanchez.
mert a legnagyobb futballnemzet leghájpoltabb, legtehetségesebb, legnagyobb csillaga jelenleg.
mert nike cipő van a lábán.

nem fog beállni messi mögé, természetesen követni fogja az edzői utasításokat, de nem fogja magát hagyni beskatulyázni és elnyomni, én úgy ismerem, hogy borzasztóan éhes a sikerre és keményen dolgozik érte.

én nem tudom mi vezetett oda, hogy itt volt nálunk gyerekként és most mégis a barcához megy, de ezt le kell nyelni, lesznek problémáink az el clasicokon bőven.
hehe, ez már nem az a barca mint ahol Ronaldo lett a legjobb! :hi:
tény, csak ezt sztem ők is felismerték, illetve azt, hogy jött egy madrid és egy bájern, akik verik őket már. vmi alakítás, változtatás biztos, hogy lesz. ebben neymar pedig főszerepet kap.
Kép
Kép
Kép

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 17., péntek 18:37

no offense, de ezt fejtsd már ki, hogy miért gondolod így, mert szerintem ugyanaz lesz Neymarral a Barcában, mint Alexissel. kiadják neki a feladatot, hogy játssz Messi alá, ne egyéniskedj, hanem passzolj egyből, vagy sajátnevelés Pedrito padra ültet.
+1

hehe, ez már nem az a barca mint ahol Ronaldo lett a legjobb! :hi:

Vissza: