Megelőztél,de így van.Kis túlzással a nyolcba több pénz van,mint a bajnoki címben...Ezt az elméletet felejtsétek már el...senki nem fogja a BL-t feladni,se az Atletico se az Arsenal, minden egyes tovább jutásért komoly pénzek járnak...
![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Premier League
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Premier League
LEGIO PATRIA NOSTRA
![Kép](http://oi67.tinypic.com/290zkaa.jpg)
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ezt az elméletet felejtsétek már el...senki nem fogja a BL-t feladni,se az Atletico se az Arsenal, minden egyes tovább jutásért komoly pénzek járnak...szilamer írta: a bl-ből kiesnek (és ha van kis eszük fel is adják, mert ott 0 esélyük van) úgy hogy kicsit lazásabbak lesznek
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Lehet ha csak én vagyok idióta itt, de szerintem az Arsenal megnyerheti a bajnokságot is. a bl-ből kiesnek (és ha van kis eszük fel is adják, mert ott 0 esélyük van) úgy hogy kicsit lazásabbak lesznek. a keret gyenge de én azért még reménykedek. De ha már nem az Arsenal akkor a Chelsea. Nekem valahogy a City antipatikus.
Szerintem a mai meccs fontos lesz a bajnokság kimenetelével kapcsolatban. Ha vesztenek akkor szerintme a bajnokságot is bukták. Ráadásul ha nyernek akkor újra elsők lesznek.
Szerintem a mai meccs fontos lesz a bajnokság kimenetelével kapcsolatban. Ha vesztenek akkor szerintme a bajnokságot is bukták. Ráadásul ha nyernek akkor újra elsők lesznek.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Még az Özil-témához egy érdekesség:
https://pbs.twimg.com/media/BgRP7d8CMAAIbhY.jpg
https://pbs.twimg.com/media/BgRP7d8CMAAIbhY.jpg
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem kell sok pénz jó játékosokat igazolni, megfelelő posztra, csak kellő figyelem és ügyesség. Utóbbi 3-4 évben minden nyáron elköltöttek 50 millát és közben ugyan ennyiért eladták a kezdő szintű, kiváló játékosokat. Minden Wengeren múlik, nem kell a bullshit, hogy keretet szabnak neki.
A végkimenetelben hangyafasznyit még a BL is bekeverhet, ami alól könnyen lehet, hogy a City Arsenal kettős tehermentesül, a Chelsea pedig csak később.
Szóval szerintem versenyben marad az Arsenal, mert a kiscsapatok ellen hozzák, csak a végén lesz pár pont lemaradás.
3. hely elvárandó tőlük és szerintem a realitás is ez.
A végkimenetelben hangyafasznyit még a BL is bekeverhet, ami alól könnyen lehet, hogy a City Arsenal kettős tehermentesül, a Chelsea pedig csak később.
Szóval szerintem versenyben marad az Arsenal, mert a kiscsapatok ellen hozzák, csak a végén lesz pár pont lemaradás.
3. hely elvárandó tőlük és szerintem a realitás is ez.
- morientes
Nem is erròl beszélek,nekem se volt velük semmi bajom.Seaman,Tony Adams,Bergkamp,Henry,Viera...mind kiváló volt a maga idejében...Az Arsenal az emberek többségének szimpatikus csapat,
Én csak azt nem értem,hogy addig azok hol voltak,akik most keresztnéven becézgetig a senal futballistákat,mintha évtizedek óta bősz arsenal szurkerek lennének...
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
A maiakból pl Cazorla,Arteta,nekem tetszik amit csinálnak.Vagy Oxlade-Chamberlain,Theo Walcott kifejezetten jó szélsőknek tartom mind a kettőt,de Özilel középen,meg Giroud-al,Podolskival,Bendtnerel elől nem lehet...és nem hiszem hogy nincs elérhető áron ezektől jobb...mert van.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Kezdők:
Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Wilshere, Rosicky, Özil, Cazorla, Giroud
Kispad: Fabianski, Jenkinson, Monreal, Oxlade-Chamberlain, Podolski, Sanogo, Bendtner
De Gea, Rafael, Smalling, Vidic, Evra; Valencia, Cleverley, Carrick, Mata; Rooney, van Persie
Na hajrá!
Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Wilshere, Rosicky, Özil, Cazorla, Giroud
Kispad: Fabianski, Jenkinson, Monreal, Oxlade-Chamberlain, Podolski, Sanogo, Bendtner
De Gea, Rafael, Smalling, Vidic, Evra; Valencia, Cleverley, Carrick, Mata; Rooney, van Persie
Na hajrá!
![Hala :zoldsalas:](./images/smilies/2983.gif)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A nagy szél miatt elhalasztották a szerda este magyar idő szerint 20.45-re tervezett Manchester City–Sunderland angol bajnoki mérkőzést.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Kaboul is back, Rose pedig végre csak a padon.
Team v NUFC - Lloris; Walker, Kaboul, Vertonghen, Naughton; Dembele, Bentaleb, Capoue, Paulinho, Lennon; Adebayor.
Subs at Newcastle - Friedel, Dawson, Chadli, Eriksen, Townsend, Kane, Soldado.
Nem gyenge pad.
COYS!
No, de ami több embert érdekel:
Arsenal team to play Man United: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Wilshere, Rosicky, Ozil, Cazorla, Giroud.
United XI: De Gea, Rafael, Smalling, Vidic, Evra; Valencia, Cleverley, Carrick, Mata; Rooney, van Persie.
Team v NUFC - Lloris; Walker, Kaboul, Vertonghen, Naughton; Dembele, Bentaleb, Capoue, Paulinho, Lennon; Adebayor.
Subs at Newcastle - Friedel, Dawson, Chadli, Eriksen, Townsend, Kane, Soldado.
Nem gyenge pad.
![Laza kávé :coffee:](./images/smilies/coffee.gif)
![Király vagy! :salute:](./images/smilies/bow.gif)
![Király vagy! :salute:](./images/smilies/bow.gif)
No, de ami több embert érdekel:
Arsenal team to play Man United: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Wilshere, Rosicky, Ozil, Cazorla, Giroud.
United XI: De Gea, Rafael, Smalling, Vidic, Evra; Valencia, Cleverley, Carrick, Mata; Rooney, van Persie.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Korábban, több évben is volt olyan hír, hogy x millió áll rendelkezésére, ennek ellenére nem igazolt normálisan. Vagy mert makacs volt, vagy mert a játékost nem érdekelte az Arsenal.Drake írta:Közel sem a 4. hely a realitás...Arról meg nem Wenger tehet,hogy itt megszabják az átigazolási plafont nem úgy mint a Chelseanál és a Citynél.Hidd el,Ő is igazolna jobbnál jobb játékosokat,csak évente 30 millából nem lehet...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Közel sem a 4. hely a realitás...Arról meg nem Wenger tehet,hogy itt megszabják az átigazolási plafont nem úgy mint a Chelseanál és a Citynél.Hidd el,Ő is igazolna jobbnál jobb játékosokat,csak évente 30 millából nem lehet...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amúgy visszatérve erre a divat Arsenal dologra... itt a fórumon főleg olyanok vannak, akik Real Madrid szurkolók, de követik a PL-t is, és nyilván a szívük odahúz egy csapathoz, aminek drukkolnak. Nem úgy, mint a Real Madridnak vagy bármelyik másik csapatnak, csak örülne, ha a PL-en belük az XY csapat lenne sikeres.
Az Arsenal az emberek többségének szimpatikus csapat, ezért lehet azt látni, hogy sok a divat Arsenalos. Eddig is volt, de mégis miről írjanak, amikor a csapat szarul játszott, sikertelen volt stb... Nem az első számú csapatuk, így ha sikertelen, akkor nem nagyon érdekli az embert, de ha ott vannak a tűz közelében, akkor nyilván beszédtéma lesz. Akkor vannak bajok, ha valaki mondjuk Chelsea drukker, de a sikertelen időszakban kussol, ám amikor jönnek a sikerek, akkor meg magasról pofázik.
Viszont, ha jól megnézzük, akkor ahhoz képest, hogy 2-3 évvel ezelőtt, hogyan viszonyultak sokan a Cityhez, most eléggé sokan drukkolnak nekik, mert Pelle, mert Agüero, mert Yaya...
Ugyanez a Chelseavel meg a Liverpoollal is, mert Mou, mert Suarez stb.
Semmi gond nincs ezzel, mindenki "szurkol" valakinek, és most az a helyzet adódik itt a fórumon, hogy az Arsenal szimpatizánsok vannak többségben. Csak mert...
Az Arsenal az emberek többségének szimpatikus csapat, ezért lehet azt látni, hogy sok a divat Arsenalos. Eddig is volt, de mégis miről írjanak, amikor a csapat szarul játszott, sikertelen volt stb... Nem az első számú csapatuk, így ha sikertelen, akkor nem nagyon érdekli az embert, de ha ott vannak a tűz közelében, akkor nyilván beszédtéma lesz. Akkor vannak bajok, ha valaki mondjuk Chelsea drukker, de a sikertelen időszakban kussol, ám amikor jönnek a sikerek, akkor meg magasról pofázik.
Viszont, ha jól megnézzük, akkor ahhoz képest, hogy 2-3 évvel ezelőtt, hogyan viszonyultak sokan a Cityhez, most eléggé sokan drukkolnak nekik, mert Pelle, mert Agüero, mert Yaya...
Ugyanez a Chelseavel meg a Liverpoollal is, mert Mou, mert Suarez stb.
Semmi gond nincs ezzel, mindenki "szurkol" valakinek, és most az a helyzet adódik itt a fórumon, hogy az Arsenal szimpatizánsok vannak többségben. Csak mert...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Azert bolt sporolas,mert eddig nyogte a csapat a stadionepitest ugymond. Identol van elvilegtobb zse.
Uj jatekosok kellenek,ez igaz.
Egy fecske nem csinal nyarat,foleg nem Ozil. Max CR vagy Suarez csinalna esetleg Ibra.
Ezt minden ertelmesebb szurkolo tudja/latja.
Klasszisokat nem tud igazolni,mert nem tud annyi penzt ajanlani mint a Chelsea,a City,a PSG,a Real,a Barca. Raadasul nem is olyan vonzo mint nehany csapat.
Azzal nem ertek egyet hogy a 4. a realitas. a 3. is realis.
Uj jatekosok kellenek,ez igaz.
Egy fecske nem csinal nyarat,foleg nem Ozil. Max CR vagy Suarez csinalna esetleg Ibra.
Ezt minden ertelmesebb szurkolo tudja/latja.
Klasszisokat nem tud igazolni,mert nem tud annyi penzt ajanlani mint a Chelsea,a City,a PSG,a Real,a Barca. Raadasul nem is olyan vonzo mint nehany csapat.
Azzal nem ertek egyet hogy a 4. a realitas. a 3. is realis.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- morientes
Hát csak az a baj,hogy az öreg elköltött majd egy százast,abból csak Özil volt 50,oszt ugyan úgy a 4. hely lehet a realitás,mint eddig...Talan a mostani szezon volt az egyetlen az utobbi evekben, amikor az Arsenal erosodott es nem gyengul
Nekem gyanús hogy az öreg klasszisokat ugyan ki tud nevelni,de nem tud klasszisokat igazolni....
LEGIO PATRIA NOSTRA
- h3x0r
[quote="Marci77"A pad szerintem meg lenne,csak 4-5 jatekos legalabb serult mindig. Arra meg azer nincs penzugyi kapacitas szerintem hogy annyi jatekos legyen mint a Cityben vagy a Chelseaben. [/quote]
Az igaz, hogy nincs annyi penze az Arsenalnak mint a Citynek vagy Chelsea-nek, viszont minden evben olvasom a hireket, hogy az Arsenalnak mennyi penze van, mennyi profitot termeltek, de megse vasaroltak senkit. Nem tudom ennek mi az oka, Wenger nem akar kolteni vagy a tulajdonosok fogjak meg a kezet, de a lenyeg az, hogy van penz, amit nem koltenek el.
Minden ev arrol szol, hogy nyaron elmennek a csapat legjobbjai, az osz nehezen indul, majd november-december kornyeken kezdenek belejonni, majd januar - marcius kozott sorra serulnek le a jatekosok, talan 3 evvel ezelott volt az, hogy 10 nap alatt kiestek a BL-bol, a kupabol es a bajnoksagot is elveszitettek. Ev vegen persze a legnagyobb sztarok megelegelik hogy nem jon semmi erosites es elmennek. Talan a mostani szezon volt az egyetlen az utobbi evekben, amikor az Arsenal erosodott es nem gyengul. De senki se gondolja, hogy 1 Ozil majd megold minden problemat. Ritkan nezek Arsenal meccseket, nem is nagyon tudom hol szorulnak leginkabb erositesre a csatar poszton kivul, de ha akarnak valamit jovore, akkor a nyaron minimum kell egy uj csatar a kezdobe, es meg 2-3 szemely a keretbe.
Az igaz, hogy nincs annyi penze az Arsenalnak mint a Citynek vagy Chelsea-nek, viszont minden evben olvasom a hireket, hogy az Arsenalnak mennyi penze van, mennyi profitot termeltek, de megse vasaroltak senkit. Nem tudom ennek mi az oka, Wenger nem akar kolteni vagy a tulajdonosok fogjak meg a kezet, de a lenyeg az, hogy van penz, amit nem koltenek el.
Minden ev arrol szol, hogy nyaron elmennek a csapat legjobbjai, az osz nehezen indul, majd november-december kornyeken kezdenek belejonni, majd januar - marcius kozott sorra serulnek le a jatekosok, talan 3 evvel ezelott volt az, hogy 10 nap alatt kiestek a BL-bol, a kupabol es a bajnoksagot is elveszitettek. Ev vegen persze a legnagyobb sztarok megelegelik hogy nem jon semmi erosites es elmennek. Talan a mostani szezon volt az egyetlen az utobbi evekben, amikor az Arsenal erosodott es nem gyengul. De senki se gondolja, hogy 1 Ozil majd megold minden problemat. Ritkan nezek Arsenal meccseket, nem is nagyon tudom hol szorulnak leginkabb erositesre a csatar poszton kivul, de ha akarnak valamit jovore, akkor a nyaron minimum kell egy uj csatar a kezdobe, es meg 2-3 szemely a keretbe.
- morientes
, de az, hogy idehoztak egy ilyen kaliberű világklasszis játékost,
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
Ez most komoly???
![Gülü :ozil:](./images/smilies/icon_eek.gif)
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Bocs,csak nem engedte szerkezteni
Az igaz hogy keves a klasszis talan csak Cazorla az (es Ozil,de sokszor inkabb botranyos o szoval ezzel vitatkoznek,mig Santi miatt vitatkozni fognak velem...). A pad szerintem meg lenne,csak 4-5 jatekos legalabb serult mindig. Arra meg azer nincs penzugyi kapacitas szerintem hogy annyi jatekos legyen mint a Cityben vagy a Chelseaben.
Vermaelen,Monreal,Jenk,Arteta,Ramsey/Flamini,Ox,Rosicky,Poldi,Bendtner,Sanogo....
A baj a csatar poszttal van,oda kene a kezdobe valaki. Sanogo sajnos sokat serult igy nem tud a padon se lenni.
Diabyt nem is irom. Szerintem o mar tiszteletbeli orvos
Az igaz hogy keves a klasszis talan csak Cazorla az (es Ozil,de sokszor inkabb botranyos o szoval ezzel vitatkoznek,mig Santi miatt vitatkozni fognak velem...). A pad szerintem meg lenne,csak 4-5 jatekos legalabb serult mindig. Arra meg azer nincs penzugyi kapacitas szerintem hogy annyi jatekos legyen mint a Cityben vagy a Chelseaben.
Vermaelen,Monreal,Jenk,Arteta,Ramsey/Flamini,Ox,Rosicky,Poldi,Bendtner,Sanogo....
A baj a csatar poszttal van,oda kene a kezdobe valaki. Sanogo sajnos sokat serult igy nem tud a padon se lenni.
Diabyt nem is irom. Szerintem o mar tiszteletbeli orvos
- Marci77
Jobb ez a csapat mint az elozo 2-3 evben. Osszeszokott a csapat. Es en Ozilt nem birom hogy szepen fogalmazzak,es nem orultem,mert tudtam hogy tulfizette Wenger,de olyan szempontbol kellet,hogy a jatekosok elhiggyek hogy klasszis(nak velt) jatkosok eljonnek a csapathoz,es egy moralis lokest kapott mindenki.(remelem jol fogalmaztam,talan igen)
Uj divat szurkolok meg mindig vannak ilyen eredmenyek utan.
Uj divat szurkolok meg mindig vannak ilyen eredmenyek utan.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Annyival lett jobb az Arsenal, hogy kicsit jobban összeforrtak + jött egy kezdő szintű játékos, aki jó a gólhelyzetek kialakításában. Jó kis csapat lett, de nincs meg a minőségi keret, több helyen lyukas, főleg a padon. Jó, most egy Ramsey csúcsformában nyomta az idény elején, de mindenki tudja, hogy tőle ez a 120% és ha kiesik a ritmusból, ki is pukkad. Ez még elmondható jó pár játékosra.
Persze nem kell temetni magukat, türelmesen le kell húzniuk ezt a szezont, nyáron nem eladni, nem 200 tehetséget igazolni, hanem 1-2 erős, meghatározó, kezdőbe való játékost és akkor jövőre ismét ott lehetnek.
...és az Arsenal szurkolókról nekem is az a véleményem, hogy év elején túl sokat hittek, és erre még jött a hab is, hogy jól sikerült az ősz. Persze, tisztelet a kivételnek, nem kollektivizálni akarok.
Persze nem kell temetni magukat, türelmesen le kell húzniuk ezt a szezont, nyáron nem eladni, nem 200 tehetséget igazolni, hanem 1-2 erős, meghatározó, kezdőbe való játékost és akkor jövőre ismét ott lehetnek.
...és az Arsenal szurkolókról nekem is az a véleményem, hogy év elején túl sokat hittek, és erre még jött a hab is, hogy jól sikerült az ősz. Persze, tisztelet a kivételnek, nem kollektivizálni akarok.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Gondolom ezt te sem gondoltad komolyan... Idén sokkal jobbak vagyunk, mint az elmúlt néhány évben. 2.-ok vagyunk a bajnokságba ember! 1 ponttal vagyunk csak lemaradva az elsőtől! Nem feltétlenül Özil játékának köszönhetjük az idei jó teljesítményünket, de az, hogy idehoztak egy ilyen kaliberű világklasszis játékost, nagyon jó hatással volt a klubra szellemileg. A srácok elhitték, hogy van keresni valójuk a legjobbak közt, és ez egy jel volt, hogy a klubnak is komoly tervei vannak.istimester írta:Nézd meg a szavazástBBarni írta:Azt meg itt szerintem senki sem állította, hogy az Arsenal megalázza a mezőnyt és bajnok lesz!![]()
Nem szeretnék RMCF lenni, de a nyáron lett Arsenal szurkolók jelentős hányada az a tipikus médiabirka, akivel még vitatkozni sem érdemes(ugyanilyen eset CR tegnapi ütközése az Atléti hátvéddel). Nyáron divat lett az Arsenal, divat lett Özil, hirtelen abszolút world class játékos, miközben az Ágyúsok semmivel nem jobbak, mint az elmúlt években bármikor. Ahhoz kevés egy Özil. Az Arsenal sorsolását be sem merem linkelni, mert a szurkolóik soha többet nem kattintanak az oldalunkra, annyira kiborulnak.