Szerintem ez normalis dolog. Amikor CR hozzank igazolt, akkor is sok szurkolo jott vele egyutt. Szemelyesen is ismerek parat, akik eleinte csak miatta neztek Real meccseket, azota pedig megkedveltek a csapatot is es a MU utan ez a masodik kedvencuk. Vagy regebben sokan csak Zidane vagy Ronaldo miatt kezdtek el Real meccseket nezni, ido kozben pedig hatalmas Real szurkolok lettek.torjack írta:Nekem is úgy tűnik, hogy az Arsenallal szimpatizálók száma megnőtt erre az idényre. Szerintem ennek a fő oka Özil. Páran nem örültek, hogy a török távozott Madridból, hibás döntésnek tartották az "elűzését", most meg szurkolnak (tudatosan, vagy tudat alatt), hogy az új klubjában bizonyítsa, hogy kapitális hiba volt az eladása. Az Özillel való szolidaritás, szimpátia pedig kivetül az Ágyúsokra.
Premier League
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Paulinho, 2-0. Innen már meg kell lennie!
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
De jot rohogtem a MUs vedokon,mert mindenki tudja hogy a bal labara cselez,es arra viszi a labdat,de veletlenul se ugy lepnek oda neki...ikarus93 írta:Azért mikor Özil papánál van a labda rendesen tele van a zacskó a United védőinek
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Nem tudom emlékeztek-e még a hőskorra, mikor én regisztráltam az előző oldalra. Akkor pár Real játékoson kívül Cesc és Arshavin volt felírva a kedvencek közé, akkor is azért, mert én az Arsenallal szimpatizáltam. Nem nagyon hangoztattam, mert hiába őket kedvelem Angliából jó ha évi 10+ meccset látok tőlük, szóval annyira nem vagyok képbe velük. A csapat hiába volt jó, nem érte meg végignézni minden meccsüket, és sajnos jelenleg is alig van időm heti 2 meccsnél többre. A Real persze alap, de azon felül nagyon megválogatom a többi meccset.Nekem is úgy tűnik, hogy az Arsenallal szimpatizálók száma megnőtt erre az idényre.
Nem vagyok divatdrukker (teniszben is pl.: mindig Roddicknak szurkoltam, mert anno még tetszett fiatalon a lendülete és a Federer, Nadal fanság nekem túl mainstream volt), a Realon és az Arsenalon kívül még a Fradit szeretem, de nem láttam Fradi meccset legalább 2 éve. Egyszerűen nem bírok már végignézni egy magyar meccset, régebben még a Fradi miatt ment, de sem a Fradi nem elég vonzó, sem időm nem engedi. Az eredményekkel és a kerettel tisztában vagyok, de még a Fradi sem képes lekötni. Ha a Real meccsén kívül nézek meccset az csakis a PL, esetleg más országból rangadót.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
A támadóik viszont helyezkednek, hátha jön a passzikarus93 írta:Azért mikor Özil papánál van a labda rendesen tele van a zacskó a United védőinek
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Első 25 percig azon filóztam hogy játszik e egyáltalán...ikarus93 írta:Azért mikor Özil papánál van a labda rendesen tele van a zacskó a United védőinek
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ikarus93
Azért mikor Özil papánál van a labda rendesen tele van a zacskó a United védőinek
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Moyes azért van elővéve, mert Fergie ezzel a kerettel bajnokságot nyert. Ehhez képest úgy néz ki, hogy a nemzetközi kupaindulás sem lesz meg.Marky írta:ilyen játékosok alapemberek... és még sokan moyesra kenik a bénázásokat egy normális kerettel moyes is ott lenne a bl helyek egyikén, de az előttük lévő csapatok kerete egy emelettel jobb.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
ilyen játékosok alapemberek... és még sokan moyesra kenik a bénázásokat egy normális kerettel moyes is ott lenne a bl helyek egyikén, de az előttük lévő csapatok kerete egy emelettel jobb.
- torjack
Calderón meg Mijatovic anno hozni akarták. Hát nem bánom, hogy nem jött összehehe írta:ez a valencia egyszerűbb, mint egy darab fa
Mondjuk jött helyette Faubert
- morientes
Hát Rafael is csak braziliába lett anyakönyveztetve,mert amúgy....hehe írta:ez a valencia egyszerűbb, mint egy darab fa
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
én egyszerűen nem tudom el dönteni kinek (vagy inkább ki ellen) drukkoljak
a mu szurkolóknál jobban semmilyen állatfajt nem gyűlölök, meg jó lenne ha tovább tetéződne ez a szánalmas vergődésük, de annak is örülnék ha özil körül égne a ház
a mu szurkolóknál jobban semmilyen állatfajt nem gyűlölök, meg jó lenne ha tovább tetéződne ez a szánalmas vergődésük, de annak is örülnék ha özil körül égne a ház
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Botrányos ez a két csapat, Rosickynek volt már jó megoldása?
- torjack
Nekem is úgy tűnik, hogy az Arsenallal szimpatizálók száma megnőtt erre az idényre. Szerintem ennek a fő oka Özil. Páran nem örültek, hogy a török távozott Madridból, hibás döntésnek tartották az "elűzését", most meg szurkolnak (tudatosan, vagy tudat alatt), hogy az új klubjában bizonyítsa, hogy kapitális hiba volt az eladása. Az Özillel való szolidaritás, szimpátia pedig kivetül az Ágyúsokra.morientes írta:Nem is rád gondoltammorientes,akik voltunk,tavaly es elotte is itt voltunk. :)
Ott van ugyanakkor a másik oldal is, akik örültek a távozásának és azért drukkolnak (tudatosan, vagy tudat alatt), hogy a török azt bizonyítsa, hogy helyes volt tőle megválni és ez az unszimpátia szintén kivetül az Arsenalra.
Ha Özil mondjuk Monacóba ment volna, feleannyian nem témáznának Arsenal fronton, max. azok akik már korábban is tették.
Persze mindez csak saját összeesküvés elmélet.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Adebayor megint Mondjuk most nem volt nehéz dolga. Bentaleb szépen csinálta.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
rvp és zsiru is megmutatták mekkora klasszisok
- morientes
Nem is rád gondoltammorientes,akik voltunk,tavaly es elotte is itt voltunk. :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Az Arsenal nem elfelejtene,csak elg nagy az esely ra hogy a Bayern megy tovabb.
morientes,akik voltunk,tavaly es elotte is itt voltunk.
morientes,akik voltunk,tavaly es elotte is itt voltunk.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Nem tudom a premier league megnyeréséért mennyi pénz jár de szerintem több mint egy fordulóval több a bl--ben. Mert elődöntős tuti nem lesz.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale