istimester írta:Highbury.
whaaat?!?!?! Az mèg áll???
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. február 13., csütörtök 8:34
istimester írta:Highbury.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 13., csütörtök 8:23
HozzászólásSzerző: istimester » 2014. február 13., csütörtök 0:12
HozzászólásSzerző: Zidanekrisz » 2014. február 12., szerda 23:17
Gyorsan tedd is hozzá hogy teljesen jogos volt.Caraway írta:Vezet a Pool egy büntetővel, bmeg..
HozzászólásSzerző: realfan » 2014. február 12., szerda 23:07
voltak bajok anélkül is,az csak tetézte,de igazából várható volt,mintahogy majd Remy-t sem fogjuk tudni megvenni a nyáron,illetve azon se csodálkoznék,ha jó páran lépnének,mind a gyenge szereplés miatt,mind mert cashley,csak az üzletet látja a csapatban és Pardew meg a többiek ehhez aszisztálnak isGT37 írta:Egyébként valamilyen szinten sajnálom a 'Castle-t. A Spurs után, a Soton mellett még ők a legszimpatikusabbak számomra a PL-ben.realfan írta:na ez így már nagyon csúnya.....nem tudom mi lesz így a végén,kezdem már a top10-et is kizárni
nyáron radikális változások kellenének a vezetőségban,kezdve cashleyvel,aztán szépen sorban Pardewhoz és 1-2játékoshoz jutva,de cashley tuti nem adja el a klubot egy könnyen,ahhoz túl pénzsóvár
![]()
![]()
![]()
Szóval remélem, helyrejönnek a dolgok nálatok hamarosan. Cabaye elvesztése mondjuk eléggé betett nektek, úgy látom.
Viszont nekünk meg nagyon kellett már egy ilyen kiütéses győzelem a City- és Pool-féle égések után.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 12., szerda 22:50
Remy írta:Miért? Azok mivel érdemlik meg jobban, akik a kicsik ellen szórják el a pontokat? Igen, a Chelseare meg a Cityre gondolok.torjack írta:Országos iksz. Plusz még egy bizonyíték, hogy az Arsenal miért nem érdemelne bajnoki címet.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. február 12., szerda 22:49
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. február 12., szerda 22:41
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 12., szerda 22:40
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 12., szerda 22:39
Miért? Azok mivel érdemlik meg jobban, akik a kicsik ellen szórják el a pontokat? Igen, a Chelseare meg a Cityre gondolok.torjack írta:Országos iksz. Plusz még egy bizonyíték, hogy az Arsenal miért nem érdemelne bajnoki címet.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 12., szerda 22:38
Egyébként valamilyen szinten sajnálom a 'Castle-t. A Spurs után, a Soton mellett még ők a legszimpatikusabbak számomra a PL-ben.realfan írta:na ez így már nagyon csúnya.....nem tudom mi lesz így a végén,kezdem már a top10-et is kizárni
nyáron radikális változások kellenének a vezetőségban,kezdve cashleyvel,aztán szépen sorban Pardewhoz és 1-2játékoshoz jutva,de cashley tuti nem adja el a klubot egy könnyen,ahhoz túl pénzsóvár
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 12., szerda 22:38
HozzászólásSzerző: realfan » 2014. február 12., szerda 22:35
GT37 írta:Akkor engem sem látnátok vagy egy hétig errefelé.Remy írta:de röhögnék, ha a végén odapiszkítana a top 4-esbe![]()
![]()
![]()
Adebayor hatalmas formája kitart a szezon végéig, remélem.
szerk.: És ott a negyedik. Elképesztő.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 12., szerda 22:27
Akkor engem sem látnátok vagy egy hétig errefelé.Remy írta:de röhögnék, ha a végén odapiszkítana a top 4-esbe
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 12., szerda 22:22
Ha Perezék hozni akarnak nyáron egy csatárt, akkor nagyon remélem, hogy Wenger mindent megtesz azért, hogy Karimot megszerezze.Realista24 írta:Na majd jövőre KarimmalEgy klasszis meg hiányzik, aki ilyenkor egyénileg megoldja.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 12., szerda 22:19
Na majd jövőre KarimmalEgy klasszis meg hiányzik, aki ilyenkor egyénileg megoldja.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. február 12., szerda 22:18
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 12., szerda 22:14
h3x0r írta:Szerintem ez normalis dolog. Amikor CR hozzank igazolt, akkor is sok szurkolo jott vele egyutt. Szemelyesen is ismerek parat, akik eleinte csak miatta neztek Real meccseket, azota pedig megkedveltek a csapatot is es a MU utan ez a masodik kedvencuk. Vagy regebben sokan csak Zidane vagy Ronaldo miatt kezdtek el Real meccseket nezni, ido kozben pedig hatalmas Real szurkolok lettek.torjack írta:Nekem is úgy tűnik, hogy az Arsenallal szimpatizálók száma megnőtt erre az idényre. Szerintem ennek a fő oka Özil. Páran nem örültek, hogy a török távozott Madridból, hibás döntésnek tartották az "elűzését", most meg szurkolnak (tudatosan, vagy tudat alatt), hogy az új klubjában bizonyítsa, hogy kapitális hiba volt az eladása. Az Özillel való szolidaritás, szimpátia pedig kivetül az Ágyúsokra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 12., szerda 22:12
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. február 12., szerda 22:11
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem