Pipita írta:Én is ezen röhögtem reggel, hogy kicselezett egy védőt, meg 4 másik 5 méteres körzetből mozizta a zsenialitást. Megalázta mind az ötöt.
Dehát én kérek elnézést, elfogult vagyok.
tökéletes példa.
erre mondom én, hogy manapság annyira béka segge alá került a foci, egy egyszerű kényszerítővel, testcsellel, komplett védelmeket lehet elküldeni kapálni, egyből ziccer van, 2-3 húzásból már ott a lövőhelyzet. gyengébbnél gyengébb képességű és tudású védők, ezt megfejelő nevetséges edzők, mindenhol csak a fizikum számít.
persze, hogy egy "aranykorszakos" barca ezeket a tőgy csapatokat és védelmeket, meg a beszari, nyámnyila edzőket évekig olyan szinte alázta, hogy azóta is legendák keringenek róla. persze, hogy egy elmúlt 50 év alapján maximum jó, de semmi különlegeset nem tudó messi és céronaldo 250 gólokat lövöldöznek egy év során, amikor ennyire gyökkettő és szánalmas, puhány, buta és egyszerű lett a mai futball.
hol látni egész csapatokat, védelmeket manapság, akik arra gyakoroltak hónapokig, hogy 1-1 ellenfél zsenijét vhogy kikapcsolják a játékból? egy ronaldo ellen ez sem volt elég, őt szét kellett rúgni, hogy megállítsák. na most ki-ki döntse el, hogy neki pepe, terry, puyol, ramos vagy ki a minőségi védő vagy egy maldini, aki edzésen ilyen van bastenekkel gyakorolt, meccseken meg maradonák, ronaldok, zidane-ok vitték rá a labdát...
egyszerűen szánalmasan nézhetetlen és puhányszar a mai foci pl a 90-es évekbelihez képest. még szerencse, hogy a neten mindenféle finomságot lehet találni, mert jelenleg egy real madrid idény a 2 clasicon kívül áll egy tavaszi béellszereplésből, ami összesen sincs 10 meccs, ha a végsőkig jutna a csapat, a többi unalmas, izzadtságszagú, edzőmeccses erőlködés, ami kicsit sem szórakoztat.
olyan nagy kérés, hogy lenne 1-2 olyan játékos a világon, akik miatt leül az ember meccset nézni és elképedne, hogy bázzeg, ez a gyerek tud focizni, ez több, ez más, mint a többi.
(annak a faszomhegye patonak is szar van az agya helyén, olyan adottságokkal mire viszi? balfasz)