Real Madrid vs. Barcelona
- Cristiano Ronaldo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Valahogy most ezen nem lepődök meg, hogy (sok idézőjel) "nincs kedved"
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
most nincs kedvem válaszolni bocs
aki érti, az érti, aki nem az nem.
pl morientes kolléga pár sorral lejjebb, na ő érti miről pofázok.
aki érti, az érti, aki nem az nem.
pl morientes kolléga pár sorral lejjebb, na ő érti miről pofázok.
- Cristiano Ronaldo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Sokszor nem tudom hehe posztjain sírjak vagy nevessek... de ez már tényleg minden józan ész határán túl menő komment volt...
Amiket leírtál abból alakítottak ki helyzeteket Ronaldo,Zidane és Maradona is. Maximum kicsit többet dribliztek mint a mostani játékosok... bár ebben sem vagyok éppen biztos...
Máskor fullosan ellent mondasz magadnak amin szintén nem tudom sírjak vagy nevessek
1;
edzőmeccses erőlködésnek nevezni a mai Bayern vagy akár a Real játékát hát kicsit túlzásnak hat... de idén a City dinamikus és szórakoztató játéka is említést érdemel. Pedig én is néztem a focit 15 éve is... az idő azt hiszem mindent megszépít hehe fórumozó kollégánál...
Fura gondolkodás... bár még mindig kevésbé irritáló mint RMCF 20 éve megmondtam mi fog történni a 2016 világbajnokságon tipusú kommentjei...
Nem akarok belemenni és nem is reagálok az esetleges véleményekre max ha sikerül kulturált formában kifejteni, de ez már kikivánkozott belőlem
Miért még is mi kellene még ahhoz, hogy a kapuig eljussanak? Teleportálják magukat vagy mi lenne a megfelelő?egy egyszerű kényszerítővel, testcsellel, komplett védelmeket lehet elküldeni kapálni, egyből ziccer van, 2-3 húzásból már ott a lövőhelyzet.
Amiket leírtál abból alakítottak ki helyzeteket Ronaldo,Zidane és Maradona is. Maximum kicsit többet dribliztek mint a mostani játékosok... bár ebben sem vagyok éppen biztos...
Máskor fullosan ellent mondasz magadnak amin szintén nem tudom sírjak vagy nevessek
1;
2;mindenhol csak a fizikum számít.
na most a mai futballban a fizikum számít csak vagy puhány a mai futball?amikor ennyire gyökkettő és szánalmas, puhány,
Pl a Real és egész európa évekig gyakorolt , hogy Messi és a barcelona zsenijét megállítsák. Itt megint ellentmondás van a tények és az általad felvázolt kép között.hol látni egész csapatokat, védelmeket manapság, akik arra gyakoroltak hónapokig, hogy 1-1 ellenfél zsenijét vhogy kikapcsolják a játékból? egy ronaldo ellen ez sem volt elég,
abba már bele sem kötök, hogy hány fő Maradona,Zidane meg Van basten létezett a történelemben mint jeles futball képviselők... nem tudom mire a többes számaki edzésen ilyen van bastenekkel gyakorolt, meccseken meg maradonák, ronaldok, zidane-ok vitték rá a labdát...
edzőmeccses erőlködésnek nevezni a mai Bayern vagy akár a Real játékát hát kicsit túlzásnak hat... de idén a City dinamikus és szórakoztató játéka is említést érdemel. Pedig én is néztem a focit 15 éve is... az idő azt hiszem mindent megszépít hehe fórumozó kollégánál...
Fura gondolkodás... bár még mindig kevésbé irritáló mint RMCF 20 éve megmondtam mi fog történni a 2016 világbajnokságon tipusú kommentjei...
Nem akarok belemenni és nem is reagálok az esetleges véleményekre max ha sikerül kulturált formában kifejteni, de ez már kikivánkozott belőlem
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hát előnyére válna.hát neymarnak lehetne kicsit robosztusabb, odabaszósabb fizikuma.
de mit lehet tenni, nem lesz már soha még egy ronaldo.
bár én pölö pont a gazella mozgását csipázom, az pedig elveszne úgy.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Akik ezen az sablonos,unalmas,erőrekihegyezett,agyontaktikázott NFL lenyomat,(még nem dobálják a labdát,na de ami késik nem múlik),szaron szocializálódott,az azt sem tudja miről beszélsz...olyan nagy kérés, hogy lenne 1-2 olyan játékos a világon, akik miatt leül az ember meccset nézni és elképedne, hogy bázzeg, ez a gyerek tud focizni, ez több, ez más, mint a többi.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- hehe
hát neymarnak lehetne kicsit robosztusabb, odabaszósabb fizikuma.'shutterisland írta:hé, van egy ilyen, pont nálunk játszik.olyan nagy kérés, hogy lenne 1-2 olyan játékos a világon, akik miatt leül az ember meccset nézni és elképedne, hogy bázzeg, ez a gyerek tud focizni, ez több, ez más, mint a többi.
azt hiszem, ismered.
de mit lehet tenni, nem lesz már soha még egy ronaldo.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hé, van egy ilyen, pont nálunk játszik.olyan nagy kérés, hogy lenne 1-2 olyan játékos a világon, akik miatt leül az ember meccset nézni és elképedne, hogy bázzeg, ez a gyerek tud focizni, ez több, ez más, mint a többi.
azt hiszem, ismered.
- hehe
tökéletes példa.Pipita írta:Én is ezen röhögtem reggel, hogy kicselezett egy védőt, meg 4 másik 5 méteres körzetből mozizta a zsenialitást. Megalázta mind az ötöt.
Dehát én kérek elnézést, elfogult vagyok.
erre mondom én, hogy manapság annyira béka segge alá került a foci, egy egyszerű kényszerítővel, testcsellel, komplett védelmeket lehet elküldeni kapálni, egyből ziccer van, 2-3 húzásból már ott a lövőhelyzet. gyengébbnél gyengébb képességű és tudású védők, ezt megfejelő nevetséges edzők, mindenhol csak a fizikum számít.
persze, hogy egy "aranykorszakos" barca ezeket a tőgy csapatokat és védelmeket, meg a beszari, nyámnyila edzőket évekig olyan szinte alázta, hogy azóta is legendák keringenek róla. persze, hogy egy elmúlt 50 év alapján maximum jó, de semmi különlegeset nem tudó messi és céronaldo 250 gólokat lövöldöznek egy év során, amikor ennyire gyökkettő és szánalmas, puhány, buta és egyszerű lett a mai futball.
hol látni egész csapatokat, védelmeket manapság, akik arra gyakoroltak hónapokig, hogy 1-1 ellenfél zsenijét vhogy kikapcsolják a játékból? egy ronaldo ellen ez sem volt elég, őt szét kellett rúgni, hogy megállítsák. na most ki-ki döntse el, hogy neki pepe, terry, puyol, ramos vagy ki a minőségi védő vagy egy maldini, aki edzésen ilyen van bastenekkel gyakorolt, meccseken meg maradonák, ronaldok, zidane-ok vitték rá a labdát...
egyszerűen szánalmasan nézhetetlen és puhányszar a mai foci pl a 90-es évekbelihez képest. még szerencse, hogy a neten mindenféle finomságot lehet találni, mert jelenleg egy real madrid idény a 2 clasicon kívül áll egy tavaszi béellszereplésből, ami összesen sincs 10 meccs, ha a végsőkig jutna a csapat, a többi unalmas, izzadtságszagú, edzőmeccses erőlködés, ami kicsit sem szórakoztat.
olyan nagy kérés, hogy lenne 1-2 olyan játékos a világon, akik miatt leül az ember meccset nézni és elképedne, hogy bázzeg, ez a gyerek tud focizni, ez több, ez más, mint a többi.
(annak a faszomhegye patonak is szar van az agya helyén, olyan adottságokkal mire viszi? balfasz)
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ronaldo megkapta az Aranylabdajat, most ujra Messit kell nyomatni
Merci Zizou!
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Én is ezen röhögtem reggel, hogy kicselezett egy védőt, meg 4 másik 5 méteres körzetből mozizta a zsenialitást. Megalázta mind az ötöt.
- mocsok
valaki magyarázza már el, hogy miért olyan szenzációs messi tegnapi gólja.
oké, félpályáról indult, de az ellenfél játékosai meg se próbálták szerelni, kényelmesen körbevették.
egy ember ment ki rá, aki mellett lazán elfutott.
mellesleg a lövés se volt az igazi. de már az összes sporttal foglalkozó fb oldal kirakta, hogy csodagól.
ritkán akadok ki ezeken, de most unatkozok.
oké, félpályáról indult, de az ellenfél játékosai meg se próbálták szerelni, kényelmesen körbevették.
egy ember ment ki rá, aki mellett lazán elfutott.
mellesleg a lövés se volt az igazi. de már az összes sporttal foglalkozó fb oldal kirakta, hogy csodagól.
ritkán akadok ki ezeken, de most unatkozok.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Istenfijja felébredni látszik a téli álomból,sztm a san sebastiant verik,a city ellen meg ha csak egy fával kapnak ki,az már nekik nagyon jó...ha még gólt is rúgnak akkor az maga a főnyeremény.Neymar is ott lesz már talán,úgyhogy nem egyértelmű ez még....Kemény hete lesz a katalánoknak, reméljük egyiken sem nyernek :hmmm:
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Pipita
Jó, de például az Elche már túl nagy falat...A Malaga 4 pontot szerzett, a Barca 8-at, tehat a Barca ketszer jobb a Malaganal
- h3x0r
A Malaga 4 pontot szerzett, a Barca 8-at, tehat a Barca ketszer jobb a MalaganalPipita írta:Na, akkor tényleg jobbak a Malagánál, nem?
Egyebkent meg egy komolyabb idegenbeli BL meccs utan mindig benne van a levegoben a bajnoki pontvesztes. Persze az is lehet, hogy siman behuzzak, kovetkezo heten meg az Almeria ellen hazai palyan meglepeteskent botlanak.
- Pipita
Na, akkor tényleg jobbak a Malagánál, nem?
- h3x0r
Az utolso 5 meccsen Real 13 pont, Bilbao 11, Celta Vigo 10, Villarreal 9, Levante 9, Valencia 8, Barca 8, Atletico 8, Elche 8
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Az utolsó 5 meccs alapján még ott sem.csababarca írta:Jah,végülis Malaga szintjén mozgunkdzsi91 írta:
Talán a Sociedad ellen elcsípnek egy döntetlent,meglátjuk hogy érinti őket a BL kiesés...
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Azert egy manchesteri 5-0 utan peldaul elegge 0 lenne az esely.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Jah,végülis Malaga szintjén mozgunkdzsi91 írta:Talán a Sociedad ellen elcsípnek egy döntetlent,meglátjuk hogy érinti őket a BL kiesés...Remy írta:Jövőhét: Kedden City - Barca a hétvégén pedig Sociedad - Barca
Kemény hete lesz a katalánoknak, reméljük egyiken sem nyernek
Egyébként egy odavágó után még nem esünk ki, akármi is lesz az eredmény.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Talán a Sociedad ellen elcsípnek egy döntetlent,meglátjuk hogy érinti őket a BL kiesés...Remy írta:Jövőhét: Kedden City - Barca a hétvégén pedig Sociedad - Barca
Kemény hete lesz a katalánoknak, reméljük egyiken sem nyernek
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams