Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. február 13., csütörtök 18:52

De most komolyan...1 évben 2x látjátok Martinezt,és ez alapján kijelentitek,hogy jobb Piquénél. :lol: És továbbra is várom a neveket...Ramos jelenleg jobb nála.Ezt szerintem minden Barcás elismeri.De ilyen 22 éves gyerekeket egy lapon emlegetni Piquével... :lol:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 13., csütörtök 18:47

Drake írta:Mondj Ramoson kívül jobb spanyol hátvédet Piquénél.Ilyen Inigo Martinizeket meg egy lapra venni Piquével nevetséges.Ha letesz majd valamit az asztalra a gyerek,akkor azt mondom oké.De Piqué 22 évesen már a történelem legjobb Barcájának volt az alapembere.
lőtéri Boby kutyát nem érdekli hogy ki mit csinált 22 évesen, ha most jobb valaki nála fogadd el...mondjunk példát de ha kapsz példát akkor az senki mert Pique annó nyert már ezt azt? érdekes :hmmm:
nálam azért még mindig Pique a Barca védelem legjobbja, és a válogatottban is hagynám...inkább a két szélen és a kp-n kellene változtatni, vagy írom úgy hogy barcátlanítani

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. február 13., csütörtök 18:44

Drake írta:Mondj Ramoson kívül jobb spanyol hátvédet Piquénél.Ilyen Inigo Martinizeket meg egy lapra venni Piquével nevetséges.Ha letesz majd valamit az asztalra a gyerek,akkor azt mondom oké.De Piqué 22 évesen már a történelem legjobb Barcájának volt az alapembere.
raúl bravo, pavón, mejía, soroljam még? :D

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. február 13., csütörtök 18:42

Drake írta:Mondj Ramoson kívül jobb spanyol hátvédet Piquénél.Ilyen Inigo Martinizeket meg egy lapra venni Piquével nevetséges.Ha letesz majd valamit az asztalra a gyerek,akkor azt mondom oké.Piqué 22 évesen már a történelem legjobb Barcájának volt az alapembere.
érdekes. mintha minket mindig azzal támadnátok, hogy a múltból élünk. Piquénél jelenleg tényleg több jobb spanyol hátvéd van. és igen. Inigo is köztük van.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Drake

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. február 13., csütörtök 18:39

Mondj Ramoson kívül jobb spanyol hátvédet Piquénél.Ilyen Inigo Martinizeket meg egy lapra venni Piquével nevetséges.Ha letesz majd valamit az asztalra a gyerek,akkor azt mondom oké.De Piqué 22 évesen már a történelem legjobb Barcájának volt az alapembere.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 13., csütörtök 18:32

A válogatottal éppenhogy blődség példálózni. Ahol nincs a keretben Diego Lopez, Arbeloa a jobb bekk fixen egy Carvajal helyett, ahol Xavit nem lehet a kezdőből kirobbantani... és még sorolhatnám. persze Piqué nem rossz védő. DE vannak nála SOKKAL jobb középhátvédek.
Inigo Martinez már most jobb mint Pique,de hát ha valaki mondaná VdB-nek,akkor felvonná a szemőldökét,és elkezdene gondolgodni rajta hogy az meg kicsoda...
Ja,nem VB/EB győztes az igaz.. :roll:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. február 13., csütörtök 18:30

Ha egy igazi védő lenne mellette,akkor az Ő teljesítménye is feljavulna
furcsa , pár éve még csak Piquenbauer néven lehetett megszólítani :coffee:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Savant
Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
Kedvenc csapatod: Madrid

HozzászólásSzerző: Savant » 2014. február 13., csütörtök 18:26

A válogatottal éppenhogy blődség példálózni. Ahol nincs a keretben Diego Lopez, Arbeloa a jobb bekk fixen egy Carvajal helyett, ahol Xavit nem lehet a kezdőből kirobbantani... és még sorolhatnám. persze Piqué nem rossz védő. DE vannak nála SOKKAL jobb középhátvédek.

A City "felszopásáról" csak annyit, hogy már ősszel mondtam, hogy meg fogják cseszni a barcelonát. Majd kiderül hogy igaz lesz-e. Szerintem igen. Lehet, hogy Messit leütközik és nem gyalogol el Kompany, Richards, Clichy vagy éppen Touré mellett? Elképzelhető. Ja hogy ennyi a mostani barcelona? Odarúgni a gyereknek aztán szeva? Ja? pár éve kb 10-szer gyorsabban járt a labda a középpályán. Most meg cammog ahhoz képest. Ez nem tűnik elégnek....
CRISTIANORONALDO

Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
:mrgreen:

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. február 13., csütörtök 18:23

Nem véletlenül alapember a válogatottban is.
khedira is az a német válogatottban, mégse szeretik sokan, és eléggé nagy tábora van annak, akik azt állítják, hogy fogalmatlan :mrgreen:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 13., csütörtök 18:20

Azért közel sem annyira fogalmatlan Piqué,mint ahogy az ti beállítjátok.Nem véletlenül alapember a válogatottban 
Ha nm VdB lenne a szöv.kap.,már rég nem lenne az...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Drake

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. február 13., csütörtök 18:12

Engem csak az zavar,hogy úgy beszéltek a Barca védőiről,mintha valami falusi csapatban lennének cserepad melegítők.Azért közel sem annyira fogalmatlan Piqué,mint ahogy az ti beállítjátok.Nem véletlenül alapember a válogatottban is.Ha egy igazi védő lenne mellette,akkor az Ő teljesítménye is feljavulna.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 13., csütörtök 18:01

Drake írta:Annyira "szánalmas" a védelmünk,hogy csak 2 csapat kapott kevesebb gólt a topligákból mint mi. :ike:
Ezt a City felszopkodást meg nem értem.Agüero az 1. meccsen nem fog játszani,Negredo,Navas meg Dzeko pedig közel sem világklasszis szint.
Összességében szep ez a mutató, de ne ebből indulj ki, hanem a jelenlegi formabol. Az pedig siralmas. Mi tobb gólt kaptunk nálatok, aztán nézd meg az utóbbi 8-10 meccsunk mutatóit.
Következtetés: szart se er a statisztikad.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. február 13., csütörtök 17:57

adamzz írta: Minket, ha nincs az a mákos jesé gól 2-0-ra lesimáznak.
:lol: :lol:

ja, akkor azt ne is nézzük, hogy ha nem megy be neymar mákos gólja, akkor 1-1.
sőt, ha nem megy be neymar mákos gólja, viszont bemegy benzema bődületes kapufája akkor 2-1 ide. :mrgreen:

Drake

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. február 13., csütörtök 17:52

Annyira "szánalmas" a védelmünk,hogy csak 2 csapat kapott kevesebb gólt a topligákból mint mi. :ike:
Ezt a City felszopkodást meg nem értem.Agüero az 1. meccsen nem fog játszani,Negredo,Navas meg Dzeko pedig közel sem világklasszis szint.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 13., csütörtök 17:51

Nashri ismét bevetésre kész, és elvileg Kun is lesz már a barca ellen. Látok sanszot egy meglepetésre, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy a barca behúzza. Az, hogy nyert a chelsea egy dolog, mert ők abból élnek, ha más támad, de a barca nem fog beállni bekkelni, és nem vagyok benne biztos, hogy a barca védelem meg tudná fogni őket amikor nincs meccs, hogy ne kapjanak gólt... :hmmm:

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. február 13., csütörtök 17:48

A City kevés lesz a barcához, ha meg ott továbbjutnak a katalánok akkor az a lendület rajtunk is túlrughatja őket ha szembe kerülünk velük.
Nem tudom mi ez a City lesajnálás :ike: Teli vannak világsztárokkal,előbb-utóbb nekik is ki fog jönni a lépés a BL-ben,és látva ezt a szánalmas Barcelona védelmet,ki is fog jönni a lépés nekik.
hé, van egy ilyen, pont nálunk játszik.
azt hiszem, ismered. :mrgreen:
CR átment a Barcába? :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealVazquez 2014. február 13., csütörtök 17:53-kor.
:goat:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 13., csütörtök 17:42

Nem pesszimista vagyok hanem realista
Várjál már az nem Ő??? :D
memberlist.php?mode=viewprofile&u=56

Másfelől meg,komolyra fordítva,seni sem sajnálja le a barcat,jómagam is írtam nem rég hogy Messi kezd visszajönni a formába,valamint Neymar is felgyógyulni látszik...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. február 13., csütörtök 17:08

Nem tudom mi ez a barca lesajnálás.. Minket, ha nincs az a mákos jesé gól 2-0-ra lesimáznak. Persze a játékban már alakultunk a második félidőben és persze az még egy korai madrid volt,de ne becsüljük már le azt a csapatot ahol ott van egy Messi és egy Neymar. Az,h a védelmük gyenge, az enyhe túlzás. Nekünk meg a támadószekciónk akkor... Amikor csak egy macskával vadászunk miközben mások tigrissel( :mrgreen: ). Bale még nulla,CR ő jó de egy fecske nem b*szik. A City kevés lesz a barcához, ha meg ott továbbjutnak a katalánok akkor az a lendület rajtunk is túlrughatja őket ha szembe kerülünk velük. Az már más kérdés,h a Bayern biztos döntőzik szerintem, és csak ott lehet majd valakinek elkapni őket. 1 meccsen van esély, kettőn biztos nincs, nekünk se. Nem pesszimista vagyok hanem realista.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. február 13., csütörtök 16:10

hehe írta:most nincs kedvem válaszolni bocs
KSZ van? :lol:
Miért még is mi kellene még ahhoz, hogy a kapuig eljussanak? Teleportálják magukat vagy mi lenne a megfelelő?
hatalmas. :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. február 13., csütörtök 15:15

mondjuk te is ha belegondolnál és esetleg többször elolvasnád, neadjisten még értelmeznéd is, nem tennél fel értelmetlen lófaszjóska kérdéseket.
Kép
Kép
Kép

Vissza: