OFF
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: OFF
először azt hittem, ez ilyen lokális hülyeség, mert csak a helyieknél láttam eddig.
nem lett volna amúgy rossz poén, csak nagyon elcsépelt, mikor már a 12. ember posztolja az adott nap, hogy lehúzza a doboz sörét.
nem lett volna amúgy rossz poén, csak nagyon elcsépelt, mikor már a 12. ember posztolja az adott nap, hogy lehúzza a doboz sörét.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem, de van egy olyan előnyöm, hogy van egy ilyen videóm csak ott 1l sőrt nyomtem le egy tölcsér és 1m cső segítségével egy gamer találkozón, de többet nem szeretnék mondani'shutterisland írta:nálatok is megy facebookon ez a téma, hogy meg kell inni húzóra egy korsó sört, fel kell tölteni róla videót, és ki kell hívni 3 embert, aki pedig nem teljesíti, egy rekesz sörrel jön a kihívónak ?
ki találta ezt ki, vagy mi ez ?
-
Neknominating a trendi elnevezés. Röviden olcsó játék hülyéknek, remélem rohamosan terjed és szelektál is egyben, Darwin-díjas dolgokat lehet vele elérni.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nálatok is megy facebookon ez a téma, hogy meg kell inni húzóra egy korsó sört, fel kell tölteni róla videót, és ki kell hívni 3 embert, aki pedig nem teljesíti, egy rekesz sörrel jön a kihívónak ?
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Valaki, aki jól tud angolul tudna nekem segíteni megírni angolul egy emailt? Nagyon hálás lennék!
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Paintben csak 90 meg 180 fokban lehet forgatni?
Valaki tud ajánlani egy marhaegyszerű képszerkesztő programot, egy marhaegyszerű embernek? Annyi kéne, hogy a formákat viszonylag egyszerűen, szépen, igényesen körbe tudjam vágni, már úgy forgassam, ahogy csak akarom. Ja, meg tudjak másolni, mint paintben a kijelölés+ctrl+ egér kombó, de gondolom ez mindenhol alap, kétlen hogy a paint túl egyedi lenne.
Szóval ki mit ajánlana?
Valaki tud ajánlani egy marhaegyszerű képszerkesztő programot, egy marhaegyszerű embernek? Annyi kéne, hogy a formákat viszonylag egyszerűen, szépen, igényesen körbe tudjam vágni, már úgy forgassam, ahogy csak akarom. Ja, meg tudjak másolni, mint paintben a kijelölés+ctrl+ egér kombó, de gondolom ez mindenhol alap, kétlen hogy a paint túl egyedi lenne.
Szóval ki mit ajánlana?
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Sziasztok,
Egy madridista csapatba keresünk embereket, akiknek azért van valamennyi focis múltja. Általában budapesti szurkolói tornákon kellene szerepelni a csapattal.
Kérjük, hogy akit érdekelne a dolog, az írjon Török Balázsnak itt: https://www.facebook.com/torok.b.krisztian?fref=ts
Írjatok egy rövid bemutatkozást, és persze kérdezhettek is tőle, tőlem nem, mert én nem tudok még semmit a dologról.
Egy madridista csapatba keresünk embereket, akiknek azért van valamennyi focis múltja. Általában budapesti szurkolói tornákon kellene szerepelni a csapattal.
Kérjük, hogy akit érdekelne a dolog, az írjon Török Balázsnak itt: https://www.facebook.com/torok.b.krisztian?fref=ts
Írjatok egy rövid bemutatkozást, és persze kérdezhettek is tőle, tőlem nem, mert én nem tudok még semmit a dologról.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
http://www.gamestar.hu/anders-behring-b ... ution.html
Szegényke..egy pillanatra megsajnáltam. És a legszomorúbb az,hogy ezek a hülye Norvégok teljesíteni fogják a kérését.El kéne vinni valami jó ruszki börtönbe,azt ott nyavalyoghatna PS3-ért.
Szegényke..egy pillanatra megsajnáltam. És a legszomorúbb az,hogy ezek a hülye Norvégok teljesíteni fogják a kérését.El kéne vinni valami jó ruszki börtönbe,azt ott nyavalyoghatna PS3-ért.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Az szép, nekem 106 jelenleg, napi két-három játék, és ez elég is arra a napra.Zidanekrisz írta:Ma mentem 212-et, de a rekordom 278. Lehet meglesz a 300 is de ahhoz azért már kell egy kis kitartás.
Ez nagyon beteg már.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
én 16-nál úgy felugrottam, hogy eldőlt a szék.h3x0r írta:akkor en mit mondjak mikor 6-nal mar majdnem pezsgot bontottam?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- h3x0r
akkor en mit mondjak mikor 6-nal mar majdnem pezsgot bontottam?pheco írta:Nem vagytok emberek. Elobb csinaltam 63-at, mar annak is ugy orultem, mint majom a farkanak
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
Ma mentem 212-et, de a rekordom 278. Lehet meglesz a 300 is de ahhoz azért már kell egy kis kitartás.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
ment a hosszú PÜAmúgy amiért írok. Szóval az újévben talán egy meccset néztem, meg a hétközi Atl. Madrid elleni visszavágót. Nagyon híreket sem olvastam. Nincs igazán erőm/időm most sem visszaolvasgatni itt fórumon. Valaki megtenné nekem, hogy pü-ben ír nekem az elmúlt másfél hónap legfontosabb történéseiről? Eredményeket mindig néztem, leginkább a formák érdekelnének, hogy ki hogy tolta mostanában, ki merrefelé halad, csapat merrefelé halad, látszik-e az út vége, fejlődés látható-e, összeszokás, ilyenek. Meg most a sérülésekkel ki hogy áll.. Leginkább Varane érdekel, emrt tök meglepődtem, hogy játszott, nem tudtam, hogy visszatért már.
Nagyon megköszönném, ha valaki megtenné nekem, hogy képben legyek kb!
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
3
Amúgy amiért írok. Szóval az újévben talán egy meccset néztem, meg a hétközi Atl. Madrid elleni visszavágót. Nagyon híreket sem olvastam. Nincs igazán erőm/időm most sem visszaolvasgatni itt fórumon. Valaki megtenné nekem, hogy pü-ben ír nekem az elmúlt másfél hónap legfontosabb történéseiről? Eredményeket mindig néztem, leginkább a formák érdekelnének, hogy ki hogy tolta mostanában, ki merrefelé halad, csapat merrefelé halad, látszik-e az út vége, fejlődés látható-e, összeszokás, ilyenek. Meg most a sérülésekkel ki hogy áll.. Leginkább Varane érdekel, emrt tök meglepődtem, hogy játszott, nem tudtam, hogy visszatért már.
Amúgy amiért írok. Szóval az újévben talán egy meccset néztem, meg a hétközi Atl. Madrid elleni visszavágót. Nagyon híreket sem olvastam. Nincs igazán erőm/időm most sem visszaolvasgatni itt fórumon. Valaki megtenné nekem, hogy pü-ben ír nekem az elmúlt másfél hónap legfontosabb történéseiről? Eredményeket mindig néztem, leginkább a formák érdekelnének, hogy ki hogy tolta mostanában, ki merrefelé halad, csapat merrefelé halad, látszik-e az út vége, fejlődés látható-e, összeszokás, ilyenek. Meg most a sérülésekkel ki hogy áll.. Leginkább Varane érdekel, emrt tök meglepődtem, hogy játszott, nem tudtam, hogy visszatért már.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
59, mire nem jók az unalmas kurzusok.