Realista24 írta:A döntetlen rosszabb mint a vereség....mar megint. Ezt soha nem fogom megérteni,
Üdv a klubban
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 14., péntek 16:35
Realista24 írta:A döntetlen rosszabb mint a vereség....mar megint. Ezt soha nem fogom megérteni,
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 14., péntek 16:29
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 14., péntek 16:23
Ha kikaptok 2-1re még az sem vészes...sztm.Még jobb eredmény mint a 0-0.Ha már City, az első meccsen egy döntetlennel is tökéletesen elégedett lennék.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 14., péntek 15:10
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 14., péntek 14:02
City nyer szerintem is,maximum x.Géci írta:Azért elég vicces, hogy mindjárt ott járunk, hogy néggyel nyer a barca... Én még mindig tartom, hogy City nyer, de majd kedden kiderül...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 14., péntek 13:55
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. február 14., péntek 13:53
és ha esetleg ez sem lenne elég, még mindig ott lesz a 12. ember (nyílván nem a közönségre gondolok)...de egy top Messi képes kihúzni a szarból ilyenkor is titeket, szóval van esély.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 14., péntek 13:46
A bárcelonát csak a bárceloná verheti meg!!!!!Géci írta:Azért elég vicces, hogy mindjárt ott járunk, hogy néggyel nyer a barca... Én még mindig tartom, hogy City nyer, de majd kedden kiderül...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 14., péntek 13:08
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. február 14., péntek 12:56
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 14., péntek 12:43
Itt vagyok!csababarca írta:hehe írta:most ne haragudjatok már, a barca fél egy citytől?
meglepően sima katalán továbbjutást várok, labda nélkül nehéz gólt lőni továbbra is.
Nem félünk,de labda nélkül is lehet gólt lőni sajnos,lásd Valencia pl...
City gyorsan,jól kontráz,ez nekünk nem kedvez,ráadásul fizikálisan is erősebbek.
Meglátjuk, sima nem lesz egyik félnek sem szerintem, ami fontos,hogy rúgjunk gólt idegenben mindenképp.
Hol vannak az 1-2 hete még sima felmosást váró madridisták?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 14., péntek 10:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 14., péntek 10:41
Suli után jönnekcsababarca írta:hehe írta:most ne haragudjatok már, a barca fél egy citytől?
meglepően sima katalán továbbjutást várok, labda nélkül nehéz gólt lőni továbbra is.
Nem félünk,de labda nélkül is lehet gólt lőni sajnos,lásd Valencia pl...
City gyorsan,jól kontráz,ez nekünk nem kedvez,ráadásul fizikálisan is erősebbek.
Meglátjuk, sima nem lesz egyik félnek sem szerintem, ami fontos,hogy rúgjunk gólt idegenben mindenképp.
Hol vannak az 1-2 hete még sima felmosást váró madridisták?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 14., péntek 10:40
hehe írta:most ne haragudjatok már, a barca fél egy citytől?
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. február 14., péntek 10:39
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 14., péntek 10:36
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. február 14., péntek 10:33
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 14., péntek 10:32
lesliejr írta:Értem én, hogy a Pep éra után, ami emberfeletti volt, a Barca visszaszállt a földre, de azért ilyet írni, hogy meglepetést okozunk egy minimális vereséggel....ember esze megáll, de komolyan.csababarca írta:Ami a city meccset illeti, annyira temetnek minket,hogy szerintem meglepetést fogunk okozni, értek ezalatt egy minimális vereséget, rúgott góllal. Ugye ez már meglepetés,főleg itt,ahol a nagy százalék fölényes city alázást vár. Meglátjuk,benne van, de mi is nyerhetünk akár.
Értem én, hogy ma divat a Barca-t leamortizálni (látja a szurkoló is, hogy mik a hibák), hisz a csillogás és s.ggnyalás után ez következik mindig, de azért hülyeségeket ne beszéljünk már.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. február 14., péntek 10:17
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. február 14., péntek 10:15
Értem én, hogy a Pep éra után, ami emberfeletti volt, a Barca visszaszállt a földre, de azért ilyet írni, hogy meglepetést okozunk egy minimális vereséggel....ember esze megáll, de komolyan.csababarca írta:Ami a city meccset illeti, annyira temetnek minket,hogy szerintem meglepetést fogunk okozni, értek ezalatt egy minimális vereséget, rúgott góllal. Ugye ez már meglepetés,főleg itt,ahol a nagy százalék fölényes city alázást vár. Meglátjuk,benne van, de mi is nyerhetünk akár.
Jelenlévő fórumozók: 37 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem