kell szereznem abból az anyagból, amid van
Divat
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Re: Divat
hehehehe írta:http://www.asus.com/hu/Laci írta:Valaki tud hasonló oldalakat mondani, mint az ASOS ?
nincs mit.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Itt a valentin nap mindjárt. kérj pénzt a "barátnőd ajándékára" De amúgy ja,nem olcsók. Ezért nem vettem még egyet se.Kerlon írta:milyen olcsó. és köszi!
milyen olcsó. és köszi!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Marci77
InnenKerlon írta:https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... 3347_n.jpgIlyen LA-s sapkát honnét tudnék szerezni?
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... 3347_n.jpgIlyen LA-s sapkát honnét tudnék szerezni?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Hawer
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Akkor megnyugodtam teljesen.Zsombor írta:Hatalmas kamuk, nekem elhiheted. Elég volt benéznem a Foamposite-ok közé, nem létező colorwayek, a Jordanek pedig mégcsak nem is jól sikerült hamisítványok.
Hatalmas kamuk, nekem elhiheted. Elég volt benéznem a Foamposite-ok közé, nem létező colorwayek, a Jordanek pedig mégcsak nem is jól sikerült hamisítványok.
- Hawer
Ezen az oldalon még olcsóbban vesztegetik.
http://www.yywhale.com/air-jordan-fly-2 ... vTQOvl5Pzt
Bár Mo-ról nem lehetséges rendelni.
Talán négsem kamu a másik? Mert van árrés a két oldal termékei között. Fene se tudja, megpróbálni meg még nem igazán akarom. Hátha rendelt már valaki valamit az előző oldalról.
http://www.yywhale.com/air-jordan-fly-2 ... vTQOvl5Pzt
Bár Mo-ról nem lehetséges rendelni.
Talán négsem kamu a másik? Mert van árrés a két oldal termékei között. Fene se tudja, megpróbálni meg még nem igazán akarom. Hátha rendelt már valaki valamit az előző oldalról.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Tuti nem eredeti cipők ennyiért. Én is Jordant szeretnék régóta, de túl szép lenne 15-ért egy 30-40k-s cipőHawer írta:Túl szép hogy igaz legyen kategóriáa tartozik ez az oldal, de az érdekelne hogy rendelt-e már valaki innen
Főleg a Jordan cipők ára gyanús, mert pofátlanul olcsók. Ilyen Ebay szinten vannak az árak és a házhozszállítás is ingyenes.
Már kinéztem egy jordant magamnak de erősen kételkedek abban hogy megérkezik, mivel a fizetés csak előre utalás útján oldható meg.
- Hawer
Túl szép hogy igaz legyen kategóriáa tartozik ez az oldal, de az érdekelne hogy rendelt-e már valaki innen
Főleg a Jordan cipők ára gyanús, mert pofátlanul olcsók. Ilyen Ebay szinten vannak az árak és a házhozszállítás is ingyenes.
Már kinéztem egy jordant magamnak de erősen kételkedek abban hogy megérkezik, mivel a fizetés csak előre utalás útján oldható meg.
Nem tudom, hogy mennyire vagy márka függő, de a sportsdirectnél az ilyen vászon cipőket elég olcsón ki lehet hozni még szállítással is meg már van Pesten is boltjuk az arénában.
K
K
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Szia mindenki,
szeretnék rendelni netről valami laza utcai cipőt a nyárra, viszonylag olcsón szeretném megúszni, és főként ilyen vászoncipők érdekelnének, amibe nem rohad bele annyira a lábam a dögmelegben majd. És elég fontos, netről szeretném rendelni. Tudtok ajánlani oldalakat? Külföldiek előnyben, bár a szállitással együtt is jó lenne minél olcsóbban megúszni a dolgot.
Előre is köszi.
szeretnék rendelni netről valami laza utcai cipőt a nyárra, viszonylag olcsón szeretném megúszni, és főként ilyen vászoncipők érdekelnének, amibe nem rohad bele annyira a lábam a dögmelegben majd. És elég fontos, netről szeretném rendelni. Tudtok ajánlani oldalakat? Külföldiek előnyben, bár a szállitással együtt is jó lenne minél olcsóbban megúszni a dolgot.
Előre is köszi.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Srácok! Sportszereléseket (futsal cipőt) hol érdemes most venni. Pontosabban, van értelme bejárni őket, vagy hasonló az ár mindenhol? Előre is köszi
- chosenone46
nekem is rengeteg cipőm volt, de ez valamiért mégis a mai napig a szerelmem. teremcipőben jelenleg jomát tolok de már több mint 2 éve, az is hatalmas kedvenc, de jól megviselték már a dolgok. legközelebb is jomát veszek vagy adidas sambát, ez a két típus sose hagyott még cserben.
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én is most akarok venni egy jó csukat, de terembe... Nekem egy bajom van ilyen téren. Borzasztó szerelmes tudok lenni az ilyen igényes focicsukákba... Régen vettem utoljára, de biztos nem fogom ilyen olcsón megùszni ahogy ismerem magam ezen a téren... Gyerekkoromba is volt egy baromi durva Lotto stoplisom szürke alapon ilyen indigókék mintával. Amikor felvettem mindíg elővett egy kis magabiztosság... Elég érdekes, de valahogy mindíg adott egy bizonyos pluszt, ha olyan cipőt vettem fel ami az a tipikus szerelem első látásra volt ... Ezzel csak én voltam így?TBone írta:bemegyek ma az auchanba, ki voltak téve akciós focicipők, mondom rájuk nézek. sikerült egy total 90 III-at szerezni kemény 2490 magyar forintért kb csak 40 alatti méretek voltak, de ebből pont volt egy 45-ös, hát azt hittem beszarok. Anno a nagy kedvenc Figo is ilyenbe tolta, mindig is szerettem volna egy ilyet, hát mondom ennyi pénzért még ha csak a grundon fogom használni, akkor is elviszem.