Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 15., szombat 21:04

Most akkor találd már ki hogy kit gúnyolsz, mert ez így nagyon öngólnak tűnik
Nem gúnyolok semmit/senkit...max ironizálok...ha öngól,akkor öngól...sajnálom hogy nem tudtam átültetni a gondolataim írott formába...ez engem minősít...
Az hogy egy kicsit óvatosabb vagyok a meccsel kapcsolatban...hát...monaco...lyon...akkor is inkább nekünk állt a zászló...de nem kivántam megbántani senkit...úgyhogy elnézést kérek...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 15., szombat 20:39

A Cesc-Iniesta párossal nagyon meg vagyok elégedve, hatalmasat játszanak ma mindketten. Örülnék, ha a City ellen is ők ketten kezdenének a középpályán Busquets előtt, de erre sajnos nem sok esélyt látok.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 15., szombat 14:16

morientes írta:
Azért a Schalke ellen hagy menjek már biztosra...majd óvatos leszek a Chelsea meg a Bayern ellen.Jelenleg a mezőny egyik leggyengébbje ellen fogunk meccselni,nem hiszem ,hogy nagy beképzeltség sima továbbjutást jósolni. :agree:
A sima továbbjutás,meg a "bucira verjük a fejüket" közt van egy árnyalatnyi különbség....egyfajta lenézés ami sosem szerencsés...
De magam is azt írtam hogy sima továbbjutást várok.Amúgy meg le sem kellene játszani a meccset...hisz úgy is továbbjutunk... :agree:
Nálam a bucira verés meg a sima tovább jutásban nincs árnyalatnyi különbség...csak kiakartam hangsúlyozni,hogy mennyivel könnyebb dolgunk van mint katalánéknak, és a bajnoki sorsolásunk és jóval kellemesebb mellé.

Egyébként nyílván megint kúrva beképzelt leszek, de valamiért triplázást érzek már január óta...meg magyarázni nem tudom,csak egy megérzés,2014 eddig Madridista szempontból tökéletes.De nyílván messze vagyunk még ,hogy ilyeneket beszéljünk csak ezt érzem és kész.

Na mind1 azért jobb szeretek lépésről lépésre haladni szóval előbb a Getafét kell valahogy ütni, nehéz meccsre számítok.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. február 15., szombat 14:13

De magam is azt írtam hogy sima továbbjutást várok.Amúgy meg le sem kellene játszani a meccset...hisz úgy is továbbjutunk... :agree:
:roll:

Most akkor találd már ki hogy kit gúnyolsz, mert ez így nagyon öngólnak tűnik. Meg amúgy is csak kifejezésekbe kötsz bele, nem értem mi értelme van a különbséget keresni a "bucira verjük" és a "simán továbbjutunk" közt. Egyik sem lenéző az ellenfélre nézve, csupán realista. És ez még nem zárja ki azt sem, hogy majd egy hatalmas balszerencse sorozat éri drága csapatunkat, csupán ez a papírforma. De ha téged ez ennyire zavar, akkor menj és pereld be a bwint, a szerencsejáték zrt-t, meg az összes fogadóoldalt, meg mindenkit, aki le meri írni bárhol, bármilyen formában, hogy mi a papírforma. Mert az lenéző.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 15., szombat 13:49

Azért a Schalke ellen hagy menjek már biztosra...majd óvatos leszek a Chelsea meg a Bayern ellen.Jelenleg a mezőny egyik leggyengébbje ellen fogunk meccselni,nem hiszem ,hogy nagy beképzeltség sima továbbjutást jósolni. :agree:
A sima továbbjutás,meg a "bucira verjük a fejüket" közt van egy árnyalatnyi különbség....egyfajta lenézés ami sosem szerencsés...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 15., szombat 13:38

morientes írta:
A lényeg,hogy amíg mi bucira verjük a schalke-t, addig ők élet halál harcot vívnak a City-vel, amiből rosszúl nem jöhetünk ki.
Nem kell előre inni a macibundára,majd ha megvan a továbbjutás akkor lehet örvendezni...salke ide vagy oda,itt már könnyű ellenfél nincsen...ami nem azt jelenti hogy nem egyértelmű Real továbbjutást várok....
Csakhogy a kupadöntőben is ment a hőzöngés hogy szét lesz b**va az atma,aztán házhoz jött a pofon,de szó szerint...
Azért a Schalke ellen hagy menjek már biztosra...majd óvatos leszek a Chelsea meg a Bayern ellen.Jelenleg a mezőny egyik leggyengébbje ellen fogunk meccselni,nem hiszem ,hogy nagy beképzeltség sima továbbjutást jósolni. :agree:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 15., szombat 13:03

végig mi uraltuk azt a meccset. Roncinak vagy 3 kapufája is volt. a világ makkjával nyerték a kupát.
1;A három kapufa az kurvára nem ér egy gólt sem.Mindig elfelejted hogy ez nem pontozásos sportág,meg nem is ekzakt tudomány.
2;Nyerték a kupát.Ez a kulcsmondat.És senkit sem érdekel hogy hogyan.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 15., szombat 13:03

szerintem is jobbak voltunk.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. február 15., szombat 12:55

Csakhogy a kupadöntőben is ment a hőzöngés hogy szét lesz b**va az atma,aztán házhoz jött a pofon,de szó szerint...
végig mi uraltuk azt a meccset. Roncinak vagy 3 kapufája is volt. a világ makkjával nyerték a kupát.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 15., szombat 12:55

Marci77 írta:En egy Barca-Juve meccset amugy szivesen megneztem volna :) Szep harc lett vna a kpn szerintem.
hamar menne a sárga majd a piros.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 15., szombat 12:31

A lényeg,hogy amíg mi bucira verjük a schalke-t, addig ők élet halál harcot vívnak a City-vel, amiből rosszúl nem jöhetünk ki.
Nem kell előre inni a macibundára,majd ha megvan a továbbjutás akkor lehet örvendezni...salke ide vagy oda,itt már könnyű ellenfél nincsen...ami nem azt jelenti hogy nem egyértelmű Real továbbjutást várok....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 15., szombat 12:26

En egy Barca-Juve meccset amugy szivesen megneztem volna :) Szep harc lett vna a kpn szerintem.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 14., péntek 21:20

Jó igazából nekünk tökmind1, ha kiesik a barca majd hangosan kacagunk, ha tovább jutnak nekünk az is jó mert nem lesz az ,hogy februártól csak a bajnokságra kell figyeljenek, a végső győzelmüket egyszerűen elképzelhetetlennek tartom...

Én továbbra is tartom ,hogy a City megy tovább, azt hogy szorosan vagy simán nem tudom,majd kedden meglátjuk.Ha a City hozni tudja a maximumot akkor ők fognak továbbmenni, ha valamilyen oknál fogva beszarnak a barcától akkor kiesnek. A lényeg,hogy mi nekünk semmi aggódni valónk nincs mindenképpen jól járunk. :)

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 14., péntek 21:11

Kicsit hülyén hangzik ez a teória,
Egyáltalán nem,engem ezért sokszor nevettek ki. Egy csapat egy sorozat versenyt megnyerni,nem tud szimplán csak a tudással.....oda sokkal több kell,szerencse,hit,MÚLT.......ez fontos.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 14., péntek 20:45

R.M.C.F írta:barcelona továbbjutást tippelek,egyrészt egységesebbek,másrészt szerencsés csapat nagyon a barca,harmadrészt mint szimpátia klub a birók által is kedvezményezettebb másoknál. Ez meg elég lesz......
Nem is ezek, de a Citynek még sok gombócot meg kell ennie, mire BL esélyesnek mondhatóak lesznek. Példának hoznám a Chelseat, messze nem akkor voltak a legerősebbek, amikor BL döntőbe jutottak, hanem Mou alatt. De ott mégsem ment, mert azért egy BL győzelemhez érni kell sokat, oda rutin is kell. Kicsit hülyén hangzik ez a teória, de javarészt olyan csapatok nyerték a BL-t, amikben évek óta érlelődött a győzelem. Jó példa a BM és a Chelsea is. Persze a közhely igaz, kivétel erősíti a szabályt.

Barcára térve, idén szerintem 2 csapat is esélyesebben futhat ki ellenük, egyik a BM, másik a Chelsea. Yeah, a Chelsea. + velünk fifti-fifti az erőviszony.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 14., péntek 20:39

Géci írta:A Jacko az Dzeko akar lenni?:D
Amùgy igen Kun nagyon kéne, de szerintem Dzeko, Negrédo is elég lesz. A lényeg, hogy Fernandinho, Yaya páros legyen, meg már lesz Nashri is...
az hát

ha én tito lennék, egyrészt elhagynám azt a gyenge csapatot :lol: másrészt szépen a pep-féle 70+%-os taktikát venném elő, lassú xavi apóval, hogy a random center (Negredo/Dzeko) csak álldogáljon a félpálya környékén, Navas csak a saját 16-osától tudjon indulni, yaya csak a saját kapuját lássa. abban azért lehet bízni, hogy messi nyer pár párharcot a city védelme ellen..
Nem illik.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 14., péntek 20:32

barcelona továbbjutást tippelek,egyrészt egységesebbek,másrészt szerencsés csapat nagyon a barca,harmadrészt mint szimpátia klub a birók által is kedvezményezettebb másoknál. Ez meg elég lesz......

Mivel a nagy 3as kifelé megy,ugye xavi már kopik...iniesta formája ingadozik,messi ....hát ő meg na,őt nem nagyon lehet megfogni,szóval, a játék minősége esett ugyan,de én nem látok ott semmi problémát. MIndössze annyi,hogy lassan....lassan....majd esnek vissza a megszokotthoz,és elkopik a xavi-iniesta-messi korszak,ami csodálatos volt....és megy tovább a megszokott,ami 110 éven át is volt. A divatok(80%) majd elkopnak,mennek a cityhez,psghez....

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 14., péntek 19:53

Toti írta:
Ket döntetlennel tovább lehet menni
ez sem feltétlen igaz.
etihad 0-0
noucamp 1-1

máris ott a city

szerk.: attól függ, h a két döntetlenes kijelentés melyik csapatra vonatkozik
Csak általánosságban írtam, bizonyítván az egyértelműt, hogy a döntetlen jobb mint a vereség.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 14., péntek 19:47

A Jacko az Dzeko akar lenni?:D
Amùgy igen Kun nagyon kéne, de szerintem Dzeko, Negrédo is elég lesz. A lényeg, hogy Fernandinho, Yaya páros legyen, meg már lesz Nashri is...

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 14., péntek 17:47

Igazából..Messi belejött, úgy meg nehéz, még ha egyenlő feltételekből indulunk is ki..

Másik oldalra meg nagyon kéne Kun, Negredo meg Jacko nem fogja megbabonázni a bőven sebezhető barca védelmet. Én szoros, enyhén támogatott katalán továbbjutásra számítok.
Nem illik.

Vissza: