és az esetleges eladása szempontjából sem szerencsés a játékost leszólni...így meg hogy a nyilatkozat szerint Khedira alap ember, kicsivel többet lehet kérni érte...de én bízom benne hogy távoziktubatibi írta:Hát szerintem teljesen érthető, hogy ezt nyilatkozza az öreg... mondta volna azt, hogy igen nagyon kell nekünk Vidal, mert szegény Casemiro meg Khedira is fogalmatlan és egy Di Maria-t kell ottjátszassak? Jóhogy nem mond ilyeneket a szezon legfontosabb része előtt, hanem próbálja "bíztatni" a játékosokat..“Igaz, hogy szükségünk van egy középpályásra, de sokan elfelejtik, hogy a szezon végére felépül Khedira, valamint itt van még Casemiro és Illarramendi is” – mondta Carlo Ancelotti, amikor Vidalról kérdezték.
Amúgy remélem, hogy marad (a padra) Khedira...
Szerintem korrekt nyilatkozat...
Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Így igen. Csak nehogy aztán Ancelotti úgy gondolja hogy kell ő neki egy ilyen világsztár...Minél előbb egészséges, annál előbb eladható. Tehát igazam van! :Đ
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Minél előbb egészséges, annál előbb eladható. Tehát igazam van! :Đmorientes írta:Így van.Már a Khediras reszt kivéve...Bale és Jesé jelenlétében felesleges lenne idehozni még egy szélső támadót. Tényleg a prioritásnak Khedira minél előbbi összedrótozásának kell lennie.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
Így van.Már a Khediras reszt kivéve...Bale és Jesé jelenlétében felesleges lenne idehozni még egy szélső támadót. Tényleg a prioritásnak Khedira minél előbbi összedrótozásának kell lennie. :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
mik a hírek a visszatérésével kapcsolatban?Realista24 írta:http://madridom.hu/?p=37207
Nesztek
mert abban a pillanatban pecsételődik meg a szezonunk, amikor a kezdőbe jelölik ezt a...
Bale és Jesé jelenlétében felesleges lenne idehozni még egy szélső támadót. Tényleg a prioritásnak Khedira minél előbbi összedrótozásának kell lennie.morientes írta:A portoban Jackson Martinezzel nagyon szeren voltak,a faszi a monacoba sem rossz,csak éppen ő sem arról híres hogy védekezik.Mivel támadó,elsősorban.Géci írta:Olvasni olyan pletykákat, hogy nyáron csinálunk a Monacoval egy James Rodrigez, DM cserét. Nehezen tudom ezt elképzelni, de, ezt a James gyereket se nagyon láttam játszani még...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
A portoban Jackson Martinezzel nagyon szeren voltak,a faszi a monacoba sem rossz,csak éppen ő sem arról híres hogy védekezik.Mivel támadó,elsősorban.Géci írta:Olvasni olyan pletykákat, hogy nyáron csinálunk a Monacoval egy James Rodrigez, DM cserét. Nehezen tudom ezt elképzelni, de, ezt a James gyereket se nagyon láttam játszani még...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Hát szerintem teljesen érthető, hogy ezt nyilatkozza az öreg... mondta volna azt, hogy igen nagyon kell nekünk Vidal, mert szegény Casemiro meg Khedira is fogalmatlan és egy Di Maria-t kell ottjátszassak? Jóhogy nem mond ilyeneket a szezon legfontosabb része előtt, hanem próbálja "bíztatni" a játékosokat..“Igaz, hogy szükségünk van egy középpályásra, de sokan elfelejtik, hogy a szezon végére felépül Khedira, valamint itt van még Casemiro és Illarramendi is” – mondta Carlo Ancelotti, amikor Vidalról kérdezték.
Amúgy remélem, hogy marad (a padra) Khedira...
Szerintem korrekt nyilatkozat...
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
http://madridom.hu/?p=37207
Nesztek
Nesztek
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Én se, de FIFA-ban hatalmas király nálamGéci írta:Olvasni olyan pletykákat, hogy nyáron csinálunk a Monacoval egy James Rodrigez, DM cserét. Nehezen tudom ezt elképzelni, de, ezt a James gyereket se nagyon láttam játszani még...
Egyébként kacsának tűnik nekem a dolog.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Olvasni olyan pletykákat, hogy nyáron csinálunk a Monacoval egy James Rodrigez, DM cserét. Nehezen tudom ezt elképzelni, de, ezt a James gyereket se nagyon láttam játszani még...
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
A Castilla kerete: Kapusok: Pacheco, Rubén Yáñez Védők: Casado, Llorente, Derik, Pulido, Noblejas, Cabrera Középpályások: Mascarell, José Rodríguez, Burgui, Lucas, Aguza, Cristian Gómez, Borja Támadók: Willian José, Sobrino és Raúl De Tomás
Mi van Kikóval, Benaventével és az új másik brazil csatárral Pablóval?
Mi van Kikóval, Benaventével és az új másik brazil csatárral Pablóval?
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nincs ezzel baj. Ha eladja Perez,igy dragabban tehetimadridronie írta:Páran most biztos a szívükhöz kapnak majd, én azért örülök a dolognak!Karim forever
French player has started talks with club
Benzema: Contract extension near
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- morientes
Nekem az egyik cikk alatti kommentelő tetszett aki szerint:Lehet szeretni ezerrel,mert hatékony,mindig jó teljesítményt nyújt,és nem osztja meg a szurkolókat...madridronie írta:Páran most biztos a szívükhöz kapnak majd, én azért örülök a dolognak!Karim forever
LEGIO PATRIA NOSTRA
- mocsok
karim forever.
én is ebben reménykedem.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
nincs benne meglepetés. ugyanaz a helyzet, mint Khediránál.madridronie írta:Páran most biztos a szívükhöz kapnak majd, én azért örülök a dolognak!Karim forever
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Páran most biztos a szívükhöz kapnak majd, én azért örülök a dolognak!Karim forever
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ikarus93 írta:BM-nél milyen pénzek lehetnek hihetetlen, hogy ennyi pénzt osszanak szét és még arra is van pénzük, hogy ilyen Lewákat vesznek 10 milliós fizetéssel. Ráadásul nyáron tuti fognak még venni valami nagy sztárt.
A BM németországban mindenek felett áll,a madrid vagy a barca a maga országában a marketing keresete/értéke ellenére is sokkal megosztottabb,nincs behódolás mint a BM-nek odahaza.
Legalábbis szerintem....de ez csak vélemény,lehet nem igy van.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
"A focisták kiváló állapotban vannak ahhoz, hogy szembenézzenek a következő hónapok kihívásaival. Folyamatos erőfeszítéseket teszünk a sérülések elkerülésének érdekében" - nyilatkozta a Sanitas munkatársa, miután a játékosok a mai edzés után átestek az orvosi vizsgálatokon.
Alig várom, hogy Carlo elmondja, Balenek megy a hasa, fáj a haja, vagy éppen valami új baja van és szüksége van újabb egy hét regenerálódásra, mert ugye nem volt előszezonja.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema