morientes írta: Azért a Schalke ellen hagy menjek már biztosra...majd óvatos leszek a Chelsea meg a Bayern ellen.Jelenleg a mezőny egyik leggyengébbje ellen fogunk meccselni,nem hiszem ,hogy nagy beképzeltség sima továbbjutást jósolni. :agree:
A sima továbbjutás,meg a "bucira verjük a fejüket" közt van egy árnyalatnyi különbség....egyfajta lenézés ami sosem szerencsés...
De magam is azt írtam hogy sima továbbjutást várok.Amúgy meg le sem kellene játszani a meccset...hisz úgy is továbbjutunk...
Nálam a bucira verés meg a sima tovább jutásban nincs árnyalatnyi különbség...csak kiakartam hangsúlyozni,hogy mennyivel könnyebb dolgunk van mint katalánéknak, és a bajnoki sorsolásunk és jóval kellemesebb mellé.
Egyébként nyílván megint kúrva beképzelt leszek, de valamiért triplázást érzek már január óta...meg magyarázni nem tudom,csak egy megérzés,2014 eddig Madridista szempontból tökéletes.De nyílván messze vagyunk még ,hogy ilyeneket beszéljünk csak ezt érzem és kész.
Na mind1 azért jobb szeretek lépésről lépésre haladni szóval előbb a Getafét kell valahogy ütni, nehéz meccsre számítok.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams