Real Madrid vs. Barcelona
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ez a Neymar miket tud esni te jó ég húú de örülök, hogy nem itt van, mert hiába oltári nagy tehetség, de emellett eléggé patkány módon viselkedik néha...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
CR 3 meccsre off, addig Messi szépen felhozza magát a góllövőlistán még mindig nem hiszem el, hogy 3 meccset kapott azért a semmiért CR
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ez már örömjáték, lazán gurigáznak a fiúk, a Rayo is feladta már Messi góljánál nagyjából. Nyilván a City ennél 45367171-szer több ellenállást fog tanúsítani, de azért jó nézni, hogy ilyen jól megy a játék.
És jön Neymar is hamarosan. Azt hittem, csak 10-15 percet fog kapni.
És jön Neymar is hamarosan. Azt hittem, csak 10-15 percet fog kapni.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedden kell megmutatni, de valoszinu, hogy most lendulnek formaba, meg neymar is jon majd vissza. Viszont ha jot akarnak az oreg zselest hagyjak a padon.
Nem illik.
- ikarus93
Istenfia visszatért.
Na jó most lehet jól tolják
Na jó most lehet jól tolják
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Most amùgy nem kell, hogy nedvesedjen a bugyi mert megy egy olyan csapat ellen a játék aki a bajnokságba a legtöbb gólt kapja... Az viszont tény, hogy Xavi nélkül nézhetőbb a meccs.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
xavi ma pihen,gondolom,azért hogy kedden lassíthassa a barcát nem?GT37 írta:A Cesc-Iniesta párossal nagyon meg vagyok elégedve, hatalmasat játszanak ma mindketten. Örülnék, ha a City ellen is ők ketten kezdenének a középpályán Busquets előtt, de erre sajnos nem sok esélyt látok.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem gúnyolok semmit/senkit...max ironizálok...ha öngól,akkor öngól...sajnálom hogy nem tudtam átültetni a gondolataim írott formába...ez engem minősít...Most akkor találd már ki hogy kit gúnyolsz, mert ez így nagyon öngólnak tűnik
Az hogy egy kicsit óvatosabb vagyok a meccsel kapcsolatban...hát...monaco...lyon...akkor is inkább nekünk állt a zászló...de nem kivántam megbántani senkit...úgyhogy elnézést kérek...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
A Cesc-Iniesta párossal nagyon meg vagyok elégedve, hatalmasat játszanak ma mindketten. Örülnék, ha a City ellen is ők ketten kezdenének a középpályán Busquets előtt, de erre sajnos nem sok esélyt látok.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Nálam a bucira verés meg a sima tovább jutásban nincs árnyalatnyi különbség...csak kiakartam hangsúlyozni,hogy mennyivel könnyebb dolgunk van mint katalánéknak, és a bajnoki sorsolásunk és jóval kellemesebb mellé.morientes írta:A sima továbbjutás,meg a "bucira verjük a fejüket" közt van egy árnyalatnyi különbség....egyfajta lenézés ami sosem szerencsés...Azért a Schalke ellen hagy menjek már biztosra...majd óvatos leszek a Chelsea meg a Bayern ellen.Jelenleg a mezőny egyik leggyengébbje ellen fogunk meccselni,nem hiszem ,hogy nagy beképzeltség sima továbbjutást jósolni. :agree:
De magam is azt írtam hogy sima továbbjutást várok.Amúgy meg le sem kellene játszani a meccset...hisz úgy is továbbjutunk...
Egyébként nyílván megint kúrva beképzelt leszek, de valamiért triplázást érzek már január óta...meg magyarázni nem tudom,csak egy megérzés,2014 eddig Madridista szempontból tökéletes.De nyílván messze vagyunk még ,hogy ilyeneket beszéljünk csak ezt érzem és kész.
Na mind1 azért jobb szeretek lépésről lépésre haladni szóval előbb a Getafét kell valahogy ütni, nehéz meccsre számítok.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
De magam is azt írtam hogy sima továbbjutást várok.Amúgy meg le sem kellene játszani a meccset...hisz úgy is továbbjutunk...
Most akkor találd már ki hogy kit gúnyolsz, mert ez így nagyon öngólnak tűnik. Meg amúgy is csak kifejezésekbe kötsz bele, nem értem mi értelme van a különbséget keresni a "bucira verjük" és a "simán továbbjutunk" közt. Egyik sem lenéző az ellenfélre nézve, csupán realista. És ez még nem zárja ki azt sem, hogy majd egy hatalmas balszerencse sorozat éri drága csapatunkat, csupán ez a papírforma. De ha téged ez ennyire zavar, akkor menj és pereld be a bwint, a szerencsejáték zrt-t, meg az összes fogadóoldalt, meg mindenkit, aki le meri írni bárhol, bármilyen formában, hogy mi a papírforma. Mert az lenéző.
- morientes
A sima továbbjutás,meg a "bucira verjük a fejüket" közt van egy árnyalatnyi különbség....egyfajta lenézés ami sosem szerencsés...Azért a Schalke ellen hagy menjek már biztosra...majd óvatos leszek a Chelsea meg a Bayern ellen.Jelenleg a mezőny egyik leggyengébbje ellen fogunk meccselni,nem hiszem ,hogy nagy beképzeltség sima továbbjutást jósolni. :agree:
LEGIO PATRIA NOSTRA
- dzsi91
Azért a Schalke ellen hagy menjek már biztosra...majd óvatos leszek a Chelsea meg a Bayern ellen.Jelenleg a mezőny egyik leggyengébbje ellen fogunk meccselni,nem hiszem ,hogy nagy beképzeltség sima továbbjutást jósolni.morientes írta:Nem kell előre inni a macibundára,majd ha megvan a továbbjutás akkor lehet örvendezni...salke ide vagy oda,itt már könnyű ellenfél nincsen...ami nem azt jelenti hogy nem egyértelmű Real továbbjutást várok....A lényeg,hogy amíg mi bucira verjük a schalke-t, addig ők élet halál harcot vívnak a City-vel, amiből rosszúl nem jöhetünk ki.
Csakhogy a kupadöntőben is ment a hőzöngés hogy szét lesz b**va az atma,aztán házhoz jött a pofon,de szó szerint...
- morientes
1;A három kapufa az kurvára nem ér egy gólt sem.Mindig elfelejted hogy ez nem pontozásos sportág,meg nem is ekzakt tudomány.végig mi uraltuk azt a meccset. Roncinak vagy 3 kapufája is volt. a világ makkjával nyerték a kupát.
2;Nyerték a kupát.Ez a kulcsmondat.És senkit sem érdekel hogy hogyan.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
szerintem is jobbak voltunk.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
végig mi uraltuk azt a meccset. Roncinak vagy 3 kapufája is volt. a világ makkjával nyerték a kupát.Csakhogy a kupadöntőben is ment a hőzöngés hogy szét lesz b**va az atma,aztán házhoz jött a pofon,de szó szerint...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
hamar menne a sárga majd a piros.Marci77 írta:En egy Barca-Juve meccset amugy szivesen megneztem volna Szep harc lett vna a kpn szerintem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
Nem kell előre inni a macibundára,majd ha megvan a továbbjutás akkor lehet örvendezni...salke ide vagy oda,itt már könnyű ellenfél nincsen...ami nem azt jelenti hogy nem egyértelmű Real továbbjutást várok....A lényeg,hogy amíg mi bucira verjük a schalke-t, addig ők élet halál harcot vívnak a City-vel, amiből rosszúl nem jöhetünk ki.
Csakhogy a kupadöntőben is ment a hőzöngés hogy szét lesz b**va az atma,aztán házhoz jött a pofon,de szó szerint...
LEGIO PATRIA NOSTRA