Megy a meccs!
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Megy a meccs!
A hangulat kupadöntőhöz illő.A mutatott játék meg nem.De azért behúzzuk.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
mindegy hogy, de húzzuk be, és utána építsünk csapatot
Essien védekezésben hozza, de vazz a leglassabb játékosunk, mit várunk tőle szélütt? esélye sincs meghúzni, láthattuk
Essien védekezésben hozza, de vazz a leglassabb játékosunk, mit várunk tőle szélütt? esélye sincs meghúzni, láthattuk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Buitre 2013. május 17., péntek 22:30-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát Essien most kicsit bizonytalan sajnos, de ez látszik is, mert konkrétan minden jobb szélen felmenő támadás meghal. Khedira az meg, hát nem is tudom inkább nem mondok semmit.... Negyed annyiért amit kap megcsinálom ugyan ezt és még szebben is futok .
Kicsit komolyabbra forditva a témát megint azt kell látnom sokszor amit nagyon utálok !!!!! Néha néha támadunk és mikor szépen elrakjuk a labdát Modric szerencsétlen áll 20m-re a kaputól 5-6 emberke meg a 16 oson várja védővel a nyakán, hogy majd hátha kapja a labdát... Valaki elmondhatná nekik, hogy ez igy nem cukor . Ameddig nem mozgunk el az emberünkről + nem járulunk hozzá a labdajáratáshoz azzal, hogy elmozgunk meg kérjük a bogyót stb addig nem kell itt álmodozni a tizedikről meg arról, hogy kontrán kivül 1 szépen végigvezetett támadásból lövünk gólt...
De ez a Khedira ez ááááááááá!!!! Inkább tegyék be Kakát az legalább ha már támadni nem is bár Khediránál jobban tud, védekezésben többet tesz hozzá mint ez a
Kicsit komolyabbra forditva a témát megint azt kell látnom sokszor amit nagyon utálok !!!!! Néha néha támadunk és mikor szépen elrakjuk a labdát Modric szerencsétlen áll 20m-re a kaputól 5-6 emberke meg a 16 oson várja védővel a nyakán, hogy majd hátha kapja a labdát... Valaki elmondhatná nekik, hogy ez igy nem cukor . Ameddig nem mozgunk el az emberünkről + nem járulunk hozzá a labdajáratáshoz azzal, hogy elmozgunk meg kérjük a bogyót stb addig nem kell itt álmodozni a tizedikről meg arról, hogy kontrán kivül 1 szépen végigvezetett támadásból lövünk gólt...
De ez a Khedira ez ááááááááá!!!! Inkább tegyék be Kakát az legalább ha már támadni nem is bár Khediránál jobban tud, védekezésben többet tesz hozzá mint ez a
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Hát azért a gól előtt Falcao úgy megforgatta, h még mindig szédül.....Én nem szidnám most Albiolt
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
akkor ezek jó nagy, hivatásukhoz nem értő idióták, bár gondolom, hogy az európa liga, amit ép tavaly nyertek semminek számí a szemükben...az Atléti olyan régen nyert bármit is, hogy még az Arsenal-szurkolók is csettintenek. (NSO)
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Ma tisztán látható a különbség egy klasszis támadó, jelen esetben Falcao, és a mi csatárfenoménjaink között, míg nálunk az aktuális 45 perc alatt a labda közelségétől is írtózik, addig a másik kpra visszajár, védőket szopatja, gól passzt ad, harcol, küzd.
És sokak szerint nem létszükséglet nálunk a csatárposzt erősítése.
És sokak szerint nem létszükséglet nálunk a csatárposzt erősítése.
-
- Kedvenc játékosaid: Mcmanaman, Zidane, Raul
- Kedvenc csapatod: rm.
Kövezettek meg, de kíváncsi lennék mi lenne, ha az atletico találna egy gólt az 50. percig...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Oké......fogjunk össze....itt..mi madridisták,és bannoljuk khedirát. Kérem a tisztviselőket,a morcos végrehajtókat(akik éveken át a véremet akarták odaát) hogy khedirát bannoljuk a fórumról.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én nem szidnám most Albiolt.Aki full retard ma az;Khedira meg Essien.
- Buitre
egy dolog számít:
az Atléti olyan régen nyert bármit is, hogy még az Arsenal-szurkolók is csettintenek. (NSO)
az Atléti olyan régen nyert bármit is, hogy még az Arsenal-szurkolók is csettintenek. (NSO)
Nem a nevét kell hallgatni, hanem a meccset nézni. Jól játszik. A taktikánkból kihozza, amit lehet, labdát szerez, ha eljutunk a kényszerítőig, akkor kényszerítőzik, ilyesmi.Benz egyáltalán a pályán van?
Kajak nem hallottam a nevét.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Valaki megtudja mondani hogy Özil mennyi assistnál jár a szezonban?
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Szégyen ez a meccs is, hogy amíg nem vagyunk totális szarban addig nem hajt senki 120%on. Na talán elhúznak 4-1re aztán kapcsolunk.
Khedira kabaré de azért Essien se valami csodálatos a mai napon.
Khedira kabaré de azért Essien se valami csodálatos a mai napon.
Nem persze, hanem Iker a padról szabotálja Mourinho támadó mentalitását.Én nem tartom valószínűleg, hogy Jose parancsolja azt, hogy 1 gól után nem szabad átlépni a félpályát sem...
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Casso írta:Alig várom, hogy vége legyen a meccsnek(remélem azért beszenvedjük valahogy) és Mou elt*karodjon és kezdődjön az új éra.
Még van két bajnoki.
- niden6
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane
Benz egyáltalán a pályán van?
- Buitre
:ĐR.M.C.F írta:olyan mint a szomszédokból vágási feri
na jó, igazából mindent elmondtatok. de azt én sem értem, hogy egy döntőn miért nincs lelkesedés egyeseknél. özil negyven percet átsétálgatott, benz a szokásos tötyörészés, de mondjuk egyedül is van. khedira meg
Alig várom, hogy vége legyen a meccsnek(remélem azért beszenvedjük valahogy) és Mou elt*karodjon és kezdődjön az új éra.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Essien, Albiol, Khedira hihetetlen gyengék. Ráadásul utóbbi irritál is. De így is meglesz a meccs, mert az Atletico sosem tud nyerni ellenünk. Kapufa sajnos nem volt velünk, bíró semmit nem fúj, bár én visszajátszásokat nem láttam, de el nem hiszem, hogy mind szabályos szerelés volt. Viszont tetszik ez a visszállós taktika, mindig izgalmassá teszi a meccseket... volt már olyan, hogy nem szoptuk ezt be??????