Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 16., vasárnap 15:28

Totti, Vieira
Totti saját bevallása szerint elsősorban a családja (felesége kérése) miatt gondolta meg magát és maradt inkább a Farkasoknál! Vieira meg azóta többször is lenyilatkozta már, hogy nagyon bánja a dolgot és azt, hogy akkor kikosarazta a Realt (pedig már a klubok is megegyeztek egymással) az Arsenal iránti imádata miatt; főleg, hogy aztán 1 évvel később már ő maga távozott volna a vezetőkkel megromlott viszonya miatt, persze akkor meg már az Ágyúsok nem engedték! :( :-*
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2014. február 16., vasárnap 15:22

Ha az lenne, akkor a megszerezhetetlennek titulált emberek közül már 1 vagy 2 itt rúgná a labdát.
1-2 olyat hozott már, pl. a Barca csapatkapitányát. :)

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. február 16., vasárnap 15:03

én is azon a véleményen vagyok, amit többen írtak itt már. eladnám, csak akkor ha suarez már a zsebben lenne. jelenleg minden más esetben megtartanám, mert inkább vidalra kéne rámenni a nyáron. rajta kívül (meg esetleg coentrao pótlásán kívül) mást nem is igazolnék a nyáron.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 16., vasárnap 14:45

Totti nem akart idejönni, 
Ez így nem teljesen igaz.Mivel Totti nem csak az AS Roma játékosa,de részben tulajdonosa is,és mivel a klub értéke igen nagyot esett volna,ha ő vált,így aztán az a transfer létre sem jöhetett volna.Pedig saját bevallása szerint szivesen kipróbálta volna magát madridban.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. február 16., vasárnap 14:33

persze kérdés ez igaz-e, de azért furcsállom, hogy páran Perezt ismerve is kijelentik 5-6 játékosra, hogy nem megszerezhető
Egy hsz-szel ezelőtt leírtam. Aki nem akar idejönni, azt nem tudjuk megszerezni. Perez a fejére állhat, akkor sem fogja tudni idehozni az ilyen embereket. Vieira nem akart idejönni, Totti nem akart idejönni, nem is sikerült őket megszerezni. Perez sem mindenható. Ha az lenne, akkor a megszerezhetetlennek titulált emberek közül már 1 vagy 2 itt rúgná a labdát.

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 16., vasárnap 14:11

ericco írta: Akkor miért hosszabbított volna?
addig is több fizetést kap, pool is drágábban tudja eladni, aztán kérdés, sok angol forrás szerint több elengedési záradék is van a szerződésében, 1. ha nem jutnak BL-be 2. ha real akarja elvinni
persze kérdés ez igaz-e, de azért furcsállom, hogy páran Perezt ismerve is kijelentik 5-6 játékosra, hogy nem megszerezhető
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. február 16., vasárnap 14:03

Matt009 írta:A leglényegesebb pont az, hogy Suarez lépne, és ezzel nyomást tudna gyakorolni a Poolra
Ez sem annyira biztos. Akkor miért hosszabbított volna? Ráadásul a Pool egyértelműen fejlődik, egyre kisebb az esély arra, hogy most már annyira lépni akarna.
Merci Zizou!

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. február 16., vasárnap 14:01

örökké nem. de amíg szerződése van, addig igen nehéz lesz onnan leigazolni.
főleg, hogy ha jól sikerül nekik ez az év, akkor szerintem suarez se akar majd mindenáron eljönni onnan. és szvsz a bl meg lesz nekik.

az meg egy másik kérdés, hogy nálam az is a "rizikós" kategóriába tartozik, ha valakit 80-90 millióért igazolunk.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 16., vasárnap 13:59

Meg olyan ember kellene, aki CR alá melózik, Suarez meg ezt nem tenné meg így, mint Benzema. Jó ő ide, én kitartok mellette, még ha nincs is csúcsformában.
Ezt már én is jópárszor leírtam...lehet hogy van tőle jobb csatár,(sőt biztos),de jelen pillanatban a csapat szempontjából hasznosabb,nem igazán.Talán csak Suarez.Ő egy másik dimenzio.Jelenleg.
Scolari összetenné a kezét,és térden csúszva menne fel a rioi Megváltó Krisztus szoborhoz ha ilyen befejezője lenne mint Benya,nem Fredzsivel kellene kinlódnia... :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. február 16., vasárnap 13:53

mocsok írta:de csatárposztra sincs olyan aki megszerezhető, nem rizikós és egyértelműen jobb mint benzema.
Suarez megszerezhető. Van az pénz. A Pool sem tudja örökké magához láncolni. A leglényegesebb pont az, hogy Suarez lépne, és ezzel nyomást tudna gyakorolni a Poolra, de Vidal nem akar tiplizni. Ez egy apró különbség. Azt tudjuk leigazolni, aki ide akar jönni. Suarez jönne, Vidal nem annyira. Ez tesz egy játékost megszerezhetővé. Talán rossz példa, de ha Messi minden áron ide akarna jönni, le tudnánk igazolni.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. február 16., vasárnap 13:40

de csatárposztra sincs olyan aki megszerezhető, nem rizikós és egyértelműen jobb mint benzema.

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. február 16., vasárnap 13:35

revolver írta:
Engem addig nem érdekel a csatárkérdés, ameddig a mögöttük lévő pályarészeken nincs meg a szükséges erősítés, nekem addig igenis elég Karim...
így van, a karim-jesé-ronaldo-bale négyes elég gólerős így is
És ki az, aki megszerezhető a kp-ra (Yaya, Vidal, Pogba, Ramires nem), aki nem rizikós (Gündogan), és aki elég jó is? ha van ilyen, oké szerezzük meg előbb őt, de nem nagyon van más, aki szóba jön. Khedira szintűeket meg nem kell idehozni.

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. február 16., vasárnap 13:18

Engem addig nem érdekel a csatárkérdés, ameddig a mögöttük lévő pályarészeken nincs meg a szükséges erősítés, nekem addig igenis elég Karim...
így van, a karim-jesé-ronaldo-bale négyes elég gólerős így is

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. február 16., vasárnap 12:15

heccsat írta:Tény, hogy a fent említett 2 csatár kb 90 millió lenne, de akkor az is biztos, hogy eladnánk a jelenlegi kettőt. Ezt a nyarat meg lehet úszni pozitív mérleggel is. Csak egy példa:

+~ Suarez, Mandzukic, Gündogan, cserebaltávéd (Rodriguez, Moreno, Siquera); + 1 támadó (szélső) 60; 20; 25; 10; 20
- Benzema, Morata, Khedira, Coentrao, Di Maria 45; 15; 25; 18; 35
+/- pár millió ofc.
A probléma ezzel az, hogy még ha Mandzukicot el is adná nekünk a Bayern (bár transfermarkt szerint még 2 év van hátra a szerződéséből), egyszer sem biztos, hogy olyan áron, mint ahogy azt egy kisebb csapat esetén tenné. Azért azt ne feledjük el, hogy a Bayern vezetői nem igen szívlelnek minket Ribéry eset és a gazdasági helyzetünk és költekezéseink miatt. Szóval az a 20 simán lehet akár 30 is.
A másik, hogy ahogy olvastam a véleményeket, az jön le, hogy az is, aki elküldené Benzemát csak Suárez és Agüero közül választana. Tudtommal Agüero egyáltalán nem akar eljönni a Cityből, és exAtMá-sként nem biztos, hogy idejönne. Suárez meg minden lesz, csak 60 millió nem.Tavaly is azt mondta a Liverpool, hogy ha Cavani (vagy Falcao volt?) annyi, akkor Suárez is 60. Mondták ezt úgy, hogy távozni akart, el volt tiltva még pár meccsig. És azóta? Azt olvastam itt, hogy idén jobb, jól érzi magát, új szerződése van(!), és vettünk Bale-t 91millióért. Ha a Liverpool eddig sem engedte volna el hiszti ide vagy oda, majd pont most teszi 60-ért?
Szerintem törődjünk bele, hogy sem Agüero, sem Suárez nem mozdítható. És Pérez és a pénz sem tud bármit elintézni, különben Vidal már itt lenne.
CS0ki írta:Hoppá, véletlenül az eladnám-ra kattintottam. :)
Freudi félrekattintás volt az. :mrgreen:

Amúgy már nem emlékszem, hogy ki mondta, hogy CR kiesésével egy teljesen már Benzemát láthatunk. Eddig egy meccsen ez igaz volt. De szerintem az egy fellángolás. Azon a meccsen az első hármas között is volt labdajáratás, nem csak rádurrogtatás minden szögből/távolságból, és sokszor Karimra játszották ki (ahogy szezon elején is). Én nem hiszem, hogy a Getafe ellen is olyan jó lesz, mint amilyen múltkor volt.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. február 16., vasárnap 10:18

Én inkább hátulról építkeznék előre, nem előlről hátulra... :)
Kit érdekel Suárez, ameddig nincsen normális kp sorunk?
"If you don't like your destiny, don't accept it."

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. február 16., vasárnap 0:49

én eladnám. és csak Suárez jöhet szóba helyére vagy Agüero de ő szerintem nagyon megvan angliában míg suárez akkor is lépne ha a pool BL helyezést érne mert tudja hogy több esélye van a Reallal akármit is nyerni mint a poollal.
Benzemát és suárezt nem lehet egy lapon emlegetni. kiégett benzeamából az hogy maga csinálja meg a helyzetet és fejezi be, semmi cselló semmi 1v1. utóbbi időben legalább jól helyezkedik és ha úgyvan akkor elteszi ,befejeli. ez már hatalmas fejlődés a korábbiakhoz képest. suárez megmeri csinálni a cselt, megcsinálja a helyzetet és gólpasszokat is ad rendesen. évekig meg lenne oldva az első támadó hármas az biztos. jesé mindenképp kapna lehetőséget így is úgy is. bármit amit el lehet mondani pozitívumnak benzemáról az suárezre is igaz és egyszerűen jobb csatár mint benzema. él-hal hogy gólt lőjön vagy gólpasszt adjon suárez. nálam nem kérdés hogy meglépném a cserét.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. február 15., szombat 23:52

3. Ha veszünk előre egy méregdrága csatárt, hosszú időre bebetonozzuk a támadóhármasunkat, ami viszont felelőtlenül nagy rugalmatlanságot erőltet ránk, és évekig kivonjuk magunkat a saját fiatal támadóink (Jesé, Isco) és a törvényszerűen feltűnő brazil/argentín/bánomisénmilyen csodatehetségekért folyó versenyből.
Akármikor veszünk egy csatárt, az bebetonozást fog jelenteni. Akkor miért ne most vegyük meg? Jelenleg Suarez a legjobb, és még 2-3 évig ő is marad az, neki most jön a csúcsa pályafutásában. Ha tehetségért akarunk versenyezni, akkor később azt is lehet, de a tehetségnek nem jövőre lesznek a legjobb évei, főleg, hogy még nem is tudjuk ki lesz a nagy felfedezett. Ezen felül meg ha már idejött Bale 91 milláért, akkor hozzon is olyan teljesítményt, amivel kiérdemli a kezdő tagságot, mert ha nem játszik jól, akkor rövid úton Kaká sorsára juthat. Ha pedig ez az eset fog fennállni, akkor egy Suarez/Kun nagyon jól fog jönni. Falcao nálam a sérülése óta kiesett a lehetséges célpontok közül, sérülten/súlyos sérülés után nem szabad venni játékost.

Jesének ez nem jelent gondot, fog játszani így is eleget. Főleg, egyszer sem Benzema helyett játszott idén sem. Isconak meg akkor sem lesz helye, ha nem jön csatár. Ő nem tud Benzema helyén játszani, Carlo próbálgatta, nem voltak még biztató megmozdulások sem, nemhogy jó játék. Neki kölcsönbe kell mennie.

Persze nem muszáj eladni Benzemát, itt is maradhat, de én nem akarom azt, hogy még egy szezont itt első számú csatárként kezdjen meg. Azt a bizalmat már eljátszotta.
2. Nem akarom, hogy a teljes nyarat egy túlárazott támadót hajkurászva vesztegessük el. Nem ez a legnagyobb prioritás.
Ezt maximálisan adom. Benzema csak akkor mehet, ha az új csatár már hivatalos. De ez nem változtat azon a tényen, hogy kell egy csatár.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. február 15., szombat 23:18

Hoppá, véletlenül az eladnám-ra kattintottam. :)

Hosszabbítani fog, és még ha jön is egy komoly csatár nyáron, most még nem tudom elképzelni, hogy elmegy. Legalább még egy évet maradna akkor is. Kiutálni nem fogják, ő jól elvan itt, következő évben se eb, se vb.
Ha Agüero jönne, akkor meg a cserecsatár is játszana eleget, figyelembe véve az argentin sérüléseket érintő múltját.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 15., szombat 23:14

Kerlon írta:Most jut eszembe, hogyha ténylegesen váltana vagy hoznánk valakit, akkor Suárez, Agüero és Rooney. Ebből Agüero és Rooney szerintem tényleg alá is dolgoznának CR-nek. Kun dolgozott már pár ember alá, Rooney meg konkrétan Ronaldo alá. Ráadásul szerintem az angol talán a legkomplettebb is, mert rendkívül technikás, nagyon jó alkata van, gyors, jól fejel, jól lő távolról, megtudja tartani a bogyót, megmeri húzni a cselt, érzi a kis területes focit, jól használja mindkét lábát és előkészítésben is kiemelkedik. Persze a dél-amerikaikra is igaz, de szerintem Rooney ellen csak az szól, hogy angol és kicsit sérülékeny.
meg a kora, a rinyálásai, illetve nem egy nagy befejező. biztos nem küldeném el a franciát érte.
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 15., szombat 23:11

Most jut eszembe, hogyha ténylegesen váltana vagy hoznánk valakit, akkor Suárez, Agüero és Rooney. Ebből Agüero és Rooney szerintem tényleg alá is dolgoznának CR-nek. Kun dolgozott már pár ember alá, Rooney meg konkrétan Ronaldo alá. Ráadásul szerintem az angol talán a legkomplettebb is, mert rendkívül technikás, nagyon jó alkata van, gyors, jól fejel, jól lő távolról, megtudja tartani a bogyót, megmeri húzni a cselt, érzi a kis területes focit, jól használja mindkét lábát és előkészítésben is kiemelkedik. Persze a dél-amerikaikra is igaz, de szerintem Rooney ellen csak az szól, hogy angol és kicsit sérülékeny.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: