Totti saját bevallása szerint elsősorban a családja (felesége kérése) miatt gondolta meg magát és maradt inkább a Farkasoknál! Vieira meg azóta többször is lenyilatkozta már, hogy nagyon bánja a dolgot és azt, hogy akkor kikosarazta a Realt (pedig már a klubok is megegyeztek egymással) az Arsenal iránti imádata miatt; főleg, hogy aztán 1 évvel később már ő maga távozott volna a vezetőkkel megromlott viszonya miatt, persze akkor meg már az Ágyúsok nem engedték!Totti, Vieira
Karim Benzema
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Karim Benzema - 9
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
1-2 olyat hozott már, pl. a Barca csapatkapitányát.Ha az lenne, akkor a megszerezhetetlennek titulált emberek közül már 1 vagy 2 itt rúgná a labdát.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
én is azon a véleményen vagyok, amit többen írtak itt már. eladnám, csak akkor ha suarez már a zsebben lenne. jelenleg minden más esetben megtartanám, mert inkább vidalra kéne rámenni a nyáron. rajta kívül (meg esetleg coentrao pótlásán kívül) mást nem is igazolnék a nyáron.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ez így nem teljesen igaz.Mivel Totti nem csak az AS Roma játékosa,de részben tulajdonosa is,és mivel a klub értéke igen nagyot esett volna,ha ő vált,így aztán az a transfer létre sem jöhetett volna.Pedig saját bevallása szerint szivesen kipróbálta volna magát madridban.Totti nem akart idejönni,
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Egy hsz-szel ezelőtt leírtam. Aki nem akar idejönni, azt nem tudjuk megszerezni. Perez a fejére állhat, akkor sem fogja tudni idehozni az ilyen embereket. Vieira nem akart idejönni, Totti nem akart idejönni, nem is sikerült őket megszerezni. Perez sem mindenható. Ha az lenne, akkor a megszerezhetetlennek titulált emberek közül már 1 vagy 2 itt rúgná a labdát.persze kérdés ez igaz-e, de azért furcsállom, hogy páran Perezt ismerve is kijelentik 5-6 játékosra, hogy nem megszerezhető
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
addig is több fizetést kap, pool is drágábban tudja eladni, aztán kérdés, sok angol forrás szerint több elengedési záradék is van a szerződésében, 1. ha nem jutnak BL-be 2. ha real akarja elvinniericco írta: Akkor miért hosszabbított volna?
persze kérdés ez igaz-e, de azért furcsállom, hogy páran Perezt ismerve is kijelentik 5-6 játékosra, hogy nem megszerezhető
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ez sem annyira biztos. Akkor miért hosszabbított volna? Ráadásul a Pool egyértelműen fejlődik, egyre kisebb az esély arra, hogy most már annyira lépni akarna.Matt009 írta:A leglényegesebb pont az, hogy Suarez lépne, és ezzel nyomást tudna gyakorolni a Poolra
Merci Zizou!
- mocsok
örökké nem. de amíg szerződése van, addig igen nehéz lesz onnan leigazolni.
főleg, hogy ha jól sikerül nekik ez az év, akkor szerintem suarez se akar majd mindenáron eljönni onnan. és szvsz a bl meg lesz nekik.
az meg egy másik kérdés, hogy nálam az is a "rizikós" kategóriába tartozik, ha valakit 80-90 millióért igazolunk.
főleg, hogy ha jól sikerül nekik ez az év, akkor szerintem suarez se akar majd mindenáron eljönni onnan. és szvsz a bl meg lesz nekik.
az meg egy másik kérdés, hogy nálam az is a "rizikós" kategóriába tartozik, ha valakit 80-90 millióért igazolunk.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ezt már én is jópárszor leírtam...lehet hogy van tőle jobb csatár,(sőt biztos),de jelen pillanatban a csapat szempontjából hasznosabb,nem igazán.Talán csak Suarez.Ő egy másik dimenzio.Jelenleg.Meg olyan ember kellene, aki CR alá melózik, Suarez meg ezt nem tenné meg így, mint Benzema. Jó ő ide, én kitartok mellette, még ha nincs is csúcsformában.
Scolari összetenné a kezét,és térden csúszva menne fel a rioi Megváltó Krisztus szoborhoz ha ilyen befejezője lenne mint Benya,nem Fredzsivel kellene kinlódnia...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Matt009
Suarez megszerezhető. Van az pénz. A Pool sem tudja örökké magához láncolni. A leglényegesebb pont az, hogy Suarez lépne, és ezzel nyomást tudna gyakorolni a Poolra, de Vidal nem akar tiplizni. Ez egy apró különbség. Azt tudjuk leigazolni, aki ide akar jönni. Suarez jönne, Vidal nem annyira. Ez tesz egy játékost megszerezhetővé. Talán rossz példa, de ha Messi minden áron ide akarna jönni, le tudnánk igazolni.mocsok írta:de csatárposztra sincs olyan aki megszerezhető, nem rizikós és egyértelműen jobb mint benzema.
- mocsok
de csatárposztra sincs olyan aki megszerezhető, nem rizikós és egyértelműen jobb mint benzema.
- Matt009
És ki az, aki megszerezhető a kp-ra (Yaya, Vidal, Pogba, Ramires nem), aki nem rizikós (Gündogan), és aki elég jó is? ha van ilyen, oké szerezzük meg előbb őt, de nem nagyon van más, aki szóba jön. Khedira szintűeket meg nem kell idehozni.revolver írta:így van, a karim-jesé-ronaldo-bale négyes elég gólerős így isEngem addig nem érdekel a csatárkérdés, ameddig a mögöttük lévő pályarészeken nincs meg a szükséges erősítés, nekem addig igenis elég Karim...
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
így van, a karim-jesé-ronaldo-bale négyes elég gólerős így isEngem addig nem érdekel a csatárkérdés, ameddig a mögöttük lévő pályarészeken nincs meg a szükséges erősítés, nekem addig igenis elég Karim...
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A probléma ezzel az, hogy még ha Mandzukicot el is adná nekünk a Bayern (bár transfermarkt szerint még 2 év van hátra a szerződéséből), egyszer sem biztos, hogy olyan áron, mint ahogy azt egy kisebb csapat esetén tenné. Azért azt ne feledjük el, hogy a Bayern vezetői nem igen szívlelnek minket Ribéry eset és a gazdasági helyzetünk és költekezéseink miatt. Szóval az a 20 simán lehet akár 30 is.heccsat írta:Tény, hogy a fent említett 2 csatár kb 90 millió lenne, de akkor az is biztos, hogy eladnánk a jelenlegi kettőt. Ezt a nyarat meg lehet úszni pozitív mérleggel is. Csak egy példa:
+~ Suarez, Mandzukic, Gündogan, cserebaltávéd (Rodriguez, Moreno, Siquera); + 1 támadó (szélső) 60; 20; 25; 10; 20
- Benzema, Morata, Khedira, Coentrao, Di Maria 45; 15; 25; 18; 35
+/- pár millió ofc.
A másik, hogy ahogy olvastam a véleményeket, az jön le, hogy az is, aki elküldené Benzemát csak Suárez és Agüero közül választana. Tudtommal Agüero egyáltalán nem akar eljönni a Cityből, és exAtMá-sként nem biztos, hogy idejönne. Suárez meg minden lesz, csak 60 millió nem.Tavaly is azt mondta a Liverpool, hogy ha Cavani (vagy Falcao volt?) annyi, akkor Suárez is 60. Mondták ezt úgy, hogy távozni akart, el volt tiltva még pár meccsig. És azóta? Azt olvastam itt, hogy idén jobb, jól érzi magát, új szerződése van(!), és vettünk Bale-t 91millióért. Ha a Liverpool eddig sem engedte volna el hiszti ide vagy oda, majd pont most teszi 60-ért?
Szerintem törődjünk bele, hogy sem Agüero, sem Suárez nem mozdítható. És Pérez és a pénz sem tud bármit elintézni, különben Vidal már itt lenne.
Freudi félrekattintás volt az.CS0ki írta:Hoppá, véletlenül az eladnám-ra kattintottam.
Amúgy már nem emlékszem, hogy ki mondta, hogy CR kiesésével egy teljesen már Benzemát láthatunk. Eddig egy meccsen ez igaz volt. De szerintem az egy fellángolás. Azon a meccsen az első hármas között is volt labdajáratás, nem csak rádurrogtatás minden szögből/távolságból, és sokszor Karimra játszották ki (ahogy szezon elején is). Én nem hiszem, hogy a Getafe ellen is olyan jó lesz, mint amilyen múltkor volt.
Én inkább hátulról építkeznék előre, nem előlről hátulra...
Kit érdekel Suárez, ameddig nincsen normális kp sorunk?
Engem addig nem érdekel a csatárkérdés, ameddig a mögöttük lévő pályarészeken nincs meg a szükséges erősítés, nekem addig igenis elég Karim...
Kit érdekel Suárez, ameddig nincsen normális kp sorunk?
Engem addig nem érdekel a csatárkérdés, ameddig a mögöttük lévő pályarészeken nincs meg a szükséges erősítés, nekem addig igenis elég Karim...
"If you don't like your destiny, don't accept it."
én eladnám. és csak Suárez jöhet szóba helyére vagy Agüero de ő szerintem nagyon megvan angliában míg suárez akkor is lépne ha a pool BL helyezést érne mert tudja hogy több esélye van a Reallal akármit is nyerni mint a poollal.
Benzemát és suárezt nem lehet egy lapon emlegetni. kiégett benzeamából az hogy maga csinálja meg a helyzetet és fejezi be, semmi cselló semmi 1v1. utóbbi időben legalább jól helyezkedik és ha úgyvan akkor elteszi ,befejeli. ez már hatalmas fejlődés a korábbiakhoz képest. suárez megmeri csinálni a cselt, megcsinálja a helyzetet és gólpasszokat is ad rendesen. évekig meg lenne oldva az első támadó hármas az biztos. jesé mindenképp kapna lehetőséget így is úgy is. bármit amit el lehet mondani pozitívumnak benzemáról az suárezre is igaz és egyszerűen jobb csatár mint benzema. él-hal hogy gólt lőjön vagy gólpasszt adjon suárez. nálam nem kérdés hogy meglépném a cserét.
Benzemát és suárezt nem lehet egy lapon emlegetni. kiégett benzeamából az hogy maga csinálja meg a helyzetet és fejezi be, semmi cselló semmi 1v1. utóbbi időben legalább jól helyezkedik és ha úgyvan akkor elteszi ,befejeli. ez már hatalmas fejlődés a korábbiakhoz képest. suárez megmeri csinálni a cselt, megcsinálja a helyzetet és gólpasszokat is ad rendesen. évekig meg lenne oldva az első támadó hármas az biztos. jesé mindenképp kapna lehetőséget így is úgy is. bármit amit el lehet mondani pozitívumnak benzemáról az suárezre is igaz és egyszerűen jobb csatár mint benzema. él-hal hogy gólt lőjön vagy gólpasszt adjon suárez. nálam nem kérdés hogy meglépném a cserét.
- Matt009
Akármikor veszünk egy csatárt, az bebetonozást fog jelenteni. Akkor miért ne most vegyük meg? Jelenleg Suarez a legjobb, és még 2-3 évig ő is marad az, neki most jön a csúcsa pályafutásában. Ha tehetségért akarunk versenyezni, akkor később azt is lehet, de a tehetségnek nem jövőre lesznek a legjobb évei, főleg, hogy még nem is tudjuk ki lesz a nagy felfedezett. Ezen felül meg ha már idejött Bale 91 milláért, akkor hozzon is olyan teljesítményt, amivel kiérdemli a kezdő tagságot, mert ha nem játszik jól, akkor rövid úton Kaká sorsára juthat. Ha pedig ez az eset fog fennállni, akkor egy Suarez/Kun nagyon jól fog jönni. Falcao nálam a sérülése óta kiesett a lehetséges célpontok közül, sérülten/súlyos sérülés után nem szabad venni játékost.3. Ha veszünk előre egy méregdrága csatárt, hosszú időre bebetonozzuk a támadóhármasunkat, ami viszont felelőtlenül nagy rugalmatlanságot erőltet ránk, és évekig kivonjuk magunkat a saját fiatal támadóink (Jesé, Isco) és a törvényszerűen feltűnő brazil/argentín/bánomisénmilyen csodatehetségekért folyó versenyből.
Jesének ez nem jelent gondot, fog játszani így is eleget. Főleg, egyszer sem Benzema helyett játszott idén sem. Isconak meg akkor sem lesz helye, ha nem jön csatár. Ő nem tud Benzema helyén játszani, Carlo próbálgatta, nem voltak még biztató megmozdulások sem, nemhogy jó játék. Neki kölcsönbe kell mennie.
Persze nem muszáj eladni Benzemát, itt is maradhat, de én nem akarom azt, hogy még egy szezont itt első számú csatárként kezdjen meg. Azt a bizalmat már eljátszotta.
Ezt maximálisan adom. Benzema csak akkor mehet, ha az új csatár már hivatalos. De ez nem változtat azon a tényen, hogy kell egy csatár.2. Nem akarom, hogy a teljes nyarat egy túlárazott támadót hajkurászva vesztegessük el. Nem ez a legnagyobb prioritás.
Hoppá, véletlenül az eladnám-ra kattintottam.
Hosszabbítani fog, és még ha jön is egy komoly csatár nyáron, most még nem tudom elképzelni, hogy elmegy. Legalább még egy évet maradna akkor is. Kiutálni nem fogják, ő jól elvan itt, következő évben se eb, se vb.
Ha Agüero jönne, akkor meg a cserecsatár is játszana eleget, figyelembe véve az argentin sérüléseket érintő múltját.
Hosszabbítani fog, és még ha jön is egy komoly csatár nyáron, most még nem tudom elképzelni, hogy elmegy. Legalább még egy évet maradna akkor is. Kiutálni nem fogják, ő jól elvan itt, következő évben se eb, se vb.
Ha Agüero jönne, akkor meg a cserecsatár is játszana eleget, figyelembe véve az argentin sérüléseket érintő múltját.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
meg a kora, a rinyálásai, illetve nem egy nagy befejező. biztos nem küldeném el a franciát érte.Kerlon írta:Most jut eszembe, hogyha ténylegesen váltana vagy hoznánk valakit, akkor Suárez, Agüero és Rooney. Ebből Agüero és Rooney szerintem tényleg alá is dolgoznának CR-nek. Kun dolgozott már pár ember alá, Rooney meg konkrétan Ronaldo alá. Ráadásul szerintem az angol talán a legkomplettebb is, mert rendkívül technikás, nagyon jó alkata van, gyors, jól fejel, jól lő távolról, megtudja tartani a bogyót, megmeri húzni a cselt, érzi a kis területes focit, jól használja mindkét lábát és előkészítésben is kiemelkedik. Persze a dél-amerikaikra is igaz, de szerintem Rooney ellen csak az szól, hogy angol és kicsit sérülékeny.
Nem illik.
Most jut eszembe, hogyha ténylegesen váltana vagy hoznánk valakit, akkor Suárez, Agüero és Rooney. Ebből Agüero és Rooney szerintem tényleg alá is dolgoznának CR-nek. Kun dolgozott már pár ember alá, Rooney meg konkrétan Ronaldo alá. Ráadásul szerintem az angol talán a legkomplettebb is, mert rendkívül technikás, nagyon jó alkata van, gyors, jól fejel, jól lő távolról, megtudja tartani a bogyót, megmeri húzni a cselt, érzi a kis területes focit, jól használja mindkét lábát és előkészítésben is kiemelkedik. Persze a dél-amerikaikra is igaz, de szerintem Rooney ellen csak az szól, hogy angol és kicsit sérülékeny.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K