'shutterisland írta:
dzsi írta, hogy távolodunk az európai szűk elittől, erre írtam, hogy szerintem a legjobb 5 csapatban (ez kb mondható szűk elitnek) benne vagyunk.
csak nem idéztem be, amit írt, és már nem tudtam szerkeszteni, hogy az övére reflektáltam.
Távolodtok, az elmúlt évek rossz(top csapatok elleni) mérlege alapján írtam,hogy úgy néz ki ,hogy távolodtok a szűk elitből és ez a párharc nagy vizsga lesz a Barca számára.Jelenleg a Barca még ott van a legjobb 5ben simán.
Szűk elit számomra az akiknek a végső győzelme nem számít meglepetés kategóriába.Ez egy eléggé szubjektív dolog mondjuk,de hiába top csapat a Chelsea,City,Psg,Dortmund azért sokaknak kerekedne ki a szeme amikor valamelyik magasba emeli a trófeát.Barca,Real,Bayern triónál kevésbé így számomra ez a szűk elit, és idén(és tavaly) nekem innen kezd kiesni a Barca mert valahogy elképzelhetetlennek tartom,hogy a végén nyerjenek.És akkor itt vissza is lehet térni a City meccsre, hogy az mekkora vizsga a barca számára...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams