hogy csak néha maradna csendben ez a nímand divatmajomRealista24 írta:Alves hozta a formáját.
A City jó csapat, de soha nem lesz Barcelona. Ők a modern klubokat mintázzák, nagy lóvékért igazolnak. Ellenben a Barcelona a sikerei nagy részét az akadémiára támaszkodva érte el..mondja a 30 milliós Alves.
Real Madrid vs. Barcelona
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nem illik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem értem őket. A tavalyi Bayern elleni horror után csendben, alázatosan kéne készülni és úgy agyonverni a Cityt. Nem előtte szájkaratézni, aztán a pályán meg szenvedni..
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Alves hozta a formáját.
A City jó csapat, de soha nem lesz Barcelona. Ők a modern klubokat mintázzák, nagy lóvékért igazolnak. Ellenben a Barcelona a sikerei nagy részét az akadémiára támaszkodva érte el..mondja a 30 milliós Alves.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
- Kedvenc csapatod: Barca
Nem attól vagyunk (vagyok) "elájulva, hogy nyertünk 6:0-ra, ami akár két számjegyű is lehetett volna, mert ebből a szempontból az teljesen irreleváns, sőt igazából az is, hogy ki volt az ellenfél.
A saját nevemben beszélek, de én annak örültem igazán, hogy olyan kedvet, motivációt és hajtást láttam a csapattól tegnap a pályán, amit nagyon régóta. Messi is úgy tűnik kezd magára találni. Féltem hogy a Sevilla elleni második félidő csak pillanatnyi fellángolás, de talán tényleg kezd formába lendülni. Egy jó Messire pedig nagy szükségünk lesz, s ugyanígy Inin is látszik már a javulás.
Ha pedig elszántan mennek ki a pályára és keményen hajtani fognak, a győzelem is könnyen meglehet.
Legalábbis nekem ez a véleményem. Persze jó volt látni azokat a gólokat és a játékot, de számomra nem az volt a legüdítőbb.
Ráadásul Neymar is visszatér, Cesc pedig remélhetőleg játszani fog, mert hihetetlen mikre képes.
Ettől függetlenül bőven benne van a pakliban, hogy kiesünk, de ha nem is sokkal magunkat tartom esélyesnek, amiben a tegnapi meccs megerősített.
Lehet, hogy a City nyert a Chelsae ellen, ami nagy fegyvertény, de valaki linkelt fentebb a meccseikről egy gyönyörű képet. Azon mondjuk nincs feltüntetve az utóbbi három meccsük a ligában. Segítek. 3 meccsen egy(!) rúgott gól ilyen Sunderlandek meg Norwichok ellen. Csak a többség hajlamosi a mi negatív szériánkat nézni
A saját nevemben beszélek, de én annak örültem igazán, hogy olyan kedvet, motivációt és hajtást láttam a csapattól tegnap a pályán, amit nagyon régóta. Messi is úgy tűnik kezd magára találni. Féltem hogy a Sevilla elleni második félidő csak pillanatnyi fellángolás, de talán tényleg kezd formába lendülni. Egy jó Messire pedig nagy szükségünk lesz, s ugyanígy Inin is látszik már a javulás.
Ha pedig elszántan mennek ki a pályára és keményen hajtani fognak, a győzelem is könnyen meglehet.
Legalábbis nekem ez a véleményem. Persze jó volt látni azokat a gólokat és a játékot, de számomra nem az volt a legüdítőbb.
Ráadásul Neymar is visszatér, Cesc pedig remélhetőleg játszani fog, mert hihetetlen mikre képes.
Ettől függetlenül bőven benne van a pakliban, hogy kiesünk, de ha nem is sokkal magunkat tartom esélyesnek, amiben a tegnapi meccs megerősített.
Lehet, hogy a City nyert a Chelsae ellen, ami nagy fegyvertény, de valaki linkelt fentebb a meccseikről egy gyönyörű képet. Azon mondjuk nincs feltüntetve az utóbbi három meccsük a ligában. Segítek. 3 meccsen egy(!) rúgott gól ilyen Sunderlandek meg Norwichok ellen. Csak a többség hajlamosi a mi negatív szériánkat nézni
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
messideco írta:Európai elit... Ki az elit, a túlhypeolt, de kiégett Dortmund? Vagy az örök -mostmegnyerjük- Real?
Nyomd el magadat barátom.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nem fog. A city beszari még a bl-ben,nem fogja a saját játékát játszani,hanem idézőjelben megijed tőletek és a lehetőségtől hogy kiesik.mindegy, valóban sok mindent el fog árulni a city elleni meccs, hogy jelenleg hogy is állunk.
Két kulcsjátékosuk kiesett. Ha JGzsi kezd akkor értelmetlen végig játszani,mert akkora vakot ritkán hordott a hátán a föld.
A barca egységesebb,szerencsésebb és kulcspillanatokban higgadtabb és ott is szerencsésebb.
A city védelme sem a legjobb,nyomás alatt hibáznak,és a barca többet fogja őket nyomás alá helyezni mint a PL-ben szokták.
A barca továbbmegy......szerintem. Nyilván nem nekik fogok drukkolni,de ők a favorit.
Hogy ki a top5? Soha nem lehet tudni. Azt meg hogy ki nyeri a Bl-t pláne nem tudjuk......ha megnézzük minden évben megnyerte-e a legesélyebbnek kikiáltott csapat,akkor meglepődnénk,mert többször nem mint igen.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Távolod(t)unk, ez egyértelmű, ha azt nézzük, hogy a Guardiola-érában többé-kevésbé uraltuk Európát, akkor a világon a legjobbak voltunk, ezt szerintem nem lehet vitatni. Ez most már nem így van, nem mi vagyunk a legfőbb esélyesek, a tiki-taka már nem olyan hatékony, mint abban a bizonyos négy évben (Messi gyengélkedése, sérülései, Xavi formahanyatlása, satöbbi), és még sorolhatnám. Egy fantasztikus korszak volt a Pep-féle, de vége van sajnos. Most nálam a Bayern jelenleg magasan kiemelkedik a mezőnyből, a már alapból kitűnő keret még mélyebb és minőségibb lett a nyáron Götze és Thiago érkezésével, Pep új taktikai elemeket épített be a játékukba, sokoldalúbbak, rugalmasabbak lettek, még erősebbek, mint tavaly, pedig már akkor is ott voltak a topon. Szóval szerintem ők a fő esélyesek idén, a Bayern a csúcs. (Az már más kérdés, hogy számomra annyira egyértelműnek tűnik, hogy ők nyerik a BL-t, hogy végül biztos, hogy nem így lesz. )dzsi91 írta:Távolodtok, az elmúlt évek rossz(top csapatok elleni) mérlege alapján írtam,hogy úgy néz ki ,hogy távolodtok a szűk elitből és ez a párharc nagy vizsga lesz a Barca számára.Jelenleg a Barca még ott van a legjobb 5ben simán.
Szűk elit számomra az akiknek a végső győzelme nem számít meglepetés kategóriába.Ez egy eléggé szubjektív dolog mondjuk,de hiába top csapat a Chelsea,City,Psg,Dortmund azért sokaknak kerekedne ki a szeme amikor valamelyik magasba emeli a trófeát.Barca,Real,Bayern triónál kevésbé így számomra ez a szűk elit, és idén(és tavaly) nekem innen kezd kiesni a Barca mert valahogy elképzelhetetlennek tartom,hogy a végén nyerjenek.És akkor itt vissza is lehet térni a City meccsre, hogy az mekkora vizsga a barca számára...
A Bayern után már nem ilyen egyértelmű a sorrend, ott van a PSG, a Real, akár a Chelsea, a City, a Dortmund - és mi is, ez még mindig a szűk elit, csak már nem vagyunk a legjobbak. Aztán hogy ez a folyamat folytatódni fog-e, és pár éven belül még lejjebb csúszunk, ki a szűk elitből, vagy maradunk ezen a szinten, esetleg visszaküzdjük magunkat a csúcsra (jó lenne), azt majd meglátjuk.
És hát igen, ez a City elleni párharc sok kérdésre választ fog adni. Alig várom már.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szentül meg vagyok győződve arról, hogy a bayern a legjobb csapat.te szentül meg vagy róla győződve,hogy a barca nem hogy az ötben,de még mindig a világ legjobb csapata...
A Realt jó érzékkel kihagytad,mert fanatikus vagy ugyan,de nem hülye.....
a real meg nyilván top 5, ha a barca is.
mindegy, valóban sok mindent el fog árulni a city elleni meccs, hogy jelenleg hogy is állunk.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ja...de van nekem egy olyan érzésem,a leírtak alapján,mikor feltetted a költői kérdést,hogy tudniillik;"ki az elit",hogy te szentül meg vagy róla győződve,hogy a barca nem hogy az ötben,de még mindig a világ legjobb csapata...dzsi írta, hogy távolodunk az európai szűk elittől, erre írtam, hogy szerintem a legjobb 5 csapatban (ez kb mondható szűk elitnek) benne vagyunk.
A Realt jó érzékkel kihagytad,mert fanatikus vagy ugyan,de nem hülye.....
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Távolodtok, az elmúlt évek rossz(top csapatok elleni) mérlege alapján írtam,hogy úgy néz ki ,hogy távolodtok a szűk elitből és ez a párharc nagy vizsga lesz a Barca számára.Jelenleg a Barca még ott van a legjobb 5ben simán.'shutterisland írta: dzsi írta, hogy távolodunk az európai szűk elittől, erre írtam, hogy szerintem a legjobb 5 csapatban (ez kb mondható szűk elitnek) benne vagyunk.
csak nem idéztem be, amit írt, és már nem tudtam szerkeszteni, hogy az övére reflektáltam.
Szűk elit számomra az akiknek a végső győzelme nem számít meglepetés kategóriába.Ez egy eléggé szubjektív dolog mondjuk,de hiába top csapat a Chelsea,City,Psg,Dortmund azért sokaknak kerekedne ki a szeme amikor valamelyik magasba emeli a trófeát.Barca,Real,Bayern triónál kevésbé így számomra ez a szűk elit, és idén(és tavaly) nekem innen kezd kiesni a Barca mert valahogy elképzelhetetlennek tartom,hogy a végén nyerjenek.És akkor itt vissza is lehet térni a City meccsre, hogy az mekkora vizsga a barca számára...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Na ez van, amikor egy kicsit is jobban játszik a csapatuk, kinyílik a bicska. Ez a folyamatos bizonyítási vágy, hogy még mindig ők a legjobbak... ez a sport nem arról szól, hogy mindig egy legjobb van, amikor majd rájöttök és úgy is a csapat mellett lesztek, el tudjátok majd ismerni a többi csapatot is, na akkor lesztek igazi szurkolók (ez esetenként 5-10 évet is igénybe vehet a viselkedésetek alapján...).
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Attól ,hogy te 2009 óta nézel focit, 10 év még nem az örökkévalóság...de Arsenalosként erről több fogalmad kéne legyen mint nekünk.Az sem elhanyagolandó, hogy ahhoz képest ,hogy 11-12 éve nem nyertünk bl-t még így is csak a Milan tudott megközelíteni minket 7-re.messideco írta:Vagy az örök -mostmegnyerjük- Real?
De természetesen a Bárcá a legjobb mert a Bárcelonát csak a Bárceloná verheti meg.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- 'shutterisland
dzsi írta, hogy távolodunk az európai szűk elittől, erre írtam, hogy szerintem a legjobb 5 csapatban (ez kb mondható szűk elitnek) benne vagyunk.morientes írta:Ki mondta hogy nem??a világ 5 legjobb csapatában simán benne van a barca.
csak nem idéztem be, amit írt, és már nem tudtam szerkeszteni, hogy az övére reflektáltam.
- morientes
Ki mondta hogy nem??a világ 5 legjobb csapatában simán benne van a barca.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
elolvastad a lejjebb található pár kommentet? nem úgy tűnik... de azért kellett a bevédés.'shutterisland írta:miért, kik tartoznak az európai elithez ?
a csoportból kieső juventus ?
a francia bajnokságban király, de egyelőre európában még nem bizonyító psg ?
az egyre gyengülő, szétkapkodott dortmund ?
a bajnokságban középcsapattá visszaeső milan ?
a moyes féle manchester united ?
az idén remeklő arsenal, liverpool, atma vagy napoli már oda tartozik ?
a világ 5 legjobb csapatában simán benne van a barca.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
a mostmegnyerjük real mindig is nyerni akart......es 3x annyit nyert mint a divat pl. az hogy 10 év bl győzelem nélkül. ....na.....volt az 32 év is......túlélték.messideco írta:Európai elit... Ki az elit, a túlhypeolt, de kiégett Dortmund? Vagy az örök -mostmegnyerjük- Real?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Kis pihi neked is jót tenne.messideco írta:Európai elit... Ki az elit, a túlhypeolt, de kiégett Dortmund? Vagy az örök -mostmegnyerjük- Real?
- 'shutterisland
miért, kik tartoznak az európai elithez ?
- morientes
Dehogyis,az arsenal a tökkelütött zsiruval meg a mégaszartisleszarom Özilel... Münchenbe már gombolják a bőrnadrág elejét,csak szólok...messideco írta:Európai elit... Ki az elit, a túlhypeolt, de kiégett Dortmund? Vagy az örök -mostmegnyerjük- Real?
LEGIO PATRIA NOSTRA