Remy írta:Dean a mai napig a legjobb sorozat karakter
Miert?
Marmint Dean-nel vannak sokkal erdekesebb es jobban kidolgozott sorozat karakterek szvsz.
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. február 17., hétfő 10:44
Remy írta:Dean a mai napig a legjobb sorozat karakter
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 17., hétfő 10:29
Bármennyire is fanatikus vagyok, ez sajnos így van. Túlságosan is elnyújtották, és az 5. évadtól kezdve rengeteg az olyan töltelék rész, aminek színe se szaga. Viszont a 8. évad megint mutatott valami jóságot, amit tovább tudtak fokozni a 9.-ben. Tényleg az a kérdés már csak, hogy az utolsó évadot mennyire nyomják meg.ateeemadrid írta: én nagyon imádom az odaátot, talán a kedvencem, de nagyon messze van a legjobb sorozattól, 5. évad végén be kellett volna fejezni szvsz. azóta nagyot esett a színvonal, mondjuk az tény, hogy ez az évad azért jobb az előző 1-2nél.
abban bízok, hogy az utolsó évadot nagyon eltalálják.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. február 17., hétfő 7:38
nézzétek meg a következő 2 részt utána, hát borzasztó. főleg a 13. rész. talán az odaát történetében a leggyengébb rész.Remy írta:Adom. Kicsit félretettem a sorozatot, hogy újult erővel ugorjak neki, mert így sokkal nagyobb hatást ér el. A napokban meghallgattam az Eye of the tigert, aztán egyből neki is ültem az elmaradt részeknek. A 12. és 13. résszel még adós vagyok, de ez a 11. tényleg nagyon jó volt.Matt009 írta:Supernatural 9x11
Istenem de rég vártam egy ilyen részre...
Tetszik ez az éved, jó kis fordulatok vannak benne, és örülök, hogy a Leviatános szezon után végre ismét visszatértek a helyes útra.
Crowley hatalmas
(Még mindig a legjobb sorozat, amit valaha megcsináltak! )
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 17., hétfő 1:40
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 17., hétfő 1:02
Adom. Kicsit félretettem a sorozatot, hogy újult erővel ugorjak neki, mert így sokkal nagyobb hatást ér el. A napokban meghallgattam az Eye of the tigert, aztán egyből neki is ültem az elmaradt részeknek. A 12. és 13. résszel még adós vagyok, de ez a 11. tényleg nagyon jó volt.Matt009 írta:Supernatural 9x11
Istenem de rég vártam egy ilyen részre...
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. február 17., hétfő 0:46
amikor elkezdte adni a Comedy Central belenéztem és nagyon nem jött be, el is kapcsoltam róla elég sokszor, aztán szépen lassan megtetszett, kegyetlen ez a sorozatSierra írta:Az Archer kurva jóóó. Kivételesen a szinkron is nagyon fasza.h3x0r írta:Az Archer-bol megneztem az elso 3 reszt, hat ez nagyon beteg egy sorozat
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 17., hétfő 0:30
Az Archer kurva jóóó. Kivételesen a szinkron is nagyon fasza.h3x0r írta:Az Archer-bol megneztem az elso 3 reszt, hat ez nagyon beteg egy sorozat
HozzászólásSzerző: Faust » 2014. február 17., hétfő 0:18
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 16., vasárnap 22:48
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. február 16., vasárnap 22:18
mindenképp a top sorozatok között van (mármint a house of cards) kevin spacey meg...h3x0r írta:Csesszetek meg, annyi jot hallok a House of Cards-rol, hogy muszaj elkezdeni. Szoval a TWD kapott egy gyors kaszat is tolem.
Az Archer-bol megneztem az elso 3 reszt, hat ez nagyon beteg egy sorozat
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 16., vasárnap 22:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 16., vasárnap 21:37
Tig...áh, nem írok semmit inkább, imádom a palitnmate írta:Tig hatalmas formaRealista24 írta:Látom avacserét is elérte nálad
Ez a Banshee ez mi fajta? Gyilkos keresős, nyomozós? Látom, hogy a True Blood készítőitől van, eddig emiatt tartotok tőle
Szóval elég abszurd kezdés, darálás, kemény jelenetek. A karakterek is ott vannak. Ütős cucc, bátran ajánlom.A feltételesen szabadlábra került tolvaj felveszi Lucas Hood, a Pennsylvania állambeli Banshee városka seriffjének személyazonosságát
HozzászólásSzerző: Higuain » 2014. február 16., vasárnap 21:36
nagyon adom de nem is megy nagyon lefele a színvonal pedig teljesen más történésekre számítottam.ericco írta:House of Cards. Nálam feliratkozott a kedvencek közé. Milyen évadnyitó volt ez?
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 16., vasárnap 21:34
Tig hatalmas formaRealista24 írta:Látom avacserét is elérte nálad
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 16., vasárnap 21:25
Látom avacserét is elérte náladnmate írta:Nálam meg a Sons of Anarchy így a 3. évad végére. + a 4. évad kezdése is eddig nagyon tetszik.
Miért nem néztem eddig...? Sok Walking Dead-féle szetymet helyett, amire elpazaroltam 2 és fél évadot
HozzászólásSzerző: Faust » 2014. február 16., vasárnap 21:23
Jó hogy mondod, kapom is lefele.ericco írta:House of Cards. Nálam feliratkozott a kedvencek közé. Milyen évadnyitó volt ez?
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. február 16., vasárnap 21:22
ez vmi hihetetlen produkció. vágás nélkül... bár én nem értek hozzá, lehet vhol becsaltak 1-2 vágást, de nekem nem tűnik fel.h3x0r írta:http://www.youtube.com/watch?v=_bq837PY8ZA
True Detective 1x4 utolso 6 perce. Nem tartalmaz nagy spoilereket, mindenkinek ajanlom, mert erdekes.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 16., vasárnap 20:51
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 16., vasárnap 19:52
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. február 15., szombat 16:18
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem