Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ikarus93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. február 22., szombat 18:30

Ki várja a Herceg visszatérését? :mrgreen:
Szerintem Benzema volt ma a meccs egyik legjobbja. Hajtott,futott,küzdött csak így tovább.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 22., szombat 18:26

Illarramendi és Benzema között vacilláltam a szavazásnál, de a kis spanyolra nyomtam, mivel szerintem ez volt az eddigi legjobb meccse Madridban és fontos volt a gólja is. Ezenkívül remekül játszott, pontosak voltak a labdái, sokat futott, szerelt, mindenhol ott volt.

Benzema végig veszélyesen játszott, a második félidőben kicsit eltűnt (főleg miután lecserélték. :mrgreen: ), de kiosztott egy remek gólpasszt és MEZŐNYBEN is meghúzta azokat a cseleket, megoldásokat, amiket várunk tőle. Nem mellékesen volt két jó lövése is. Kérem folytassa mösziő.

A harmadik ember, akit kiemelnék az Isco, azt láthattuk tőle, amiért év elején mindenkinek leesett az álla, remélem visszatér a jó útra.

DM-mel is muszáj kicsit foglalkozni, mert bár nem szerzett gólt, és nem adott gólpasszt se a meccs folyamán, de egész korrekt teljesítményt hozott le.

Jesé ma a feka bárány, de mindenkinek lehet rossz napja.

A többiek hozták a rutint.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 17., hétfő 14:53

dzsi91 írta:
Géci írta: En trófeák terén nem ringatom magam álomvilágba, de bizakodó vagyok :)
Ezt a felfogást sose értettem, mármint hogy sokan félnek az úgymond "pofára eséstől"...legalábbis én az a fajta szurkoló vagyok aki őrjöng veri a mellkasát (amikor reális esély van a címekre, és most az van)[persze nem beképzelten] amíg el nem úszik minden remény...És amikor elúszott minden remény nem esek mély letargiába,hanem vállat vonok és várom a következő évet(nekem már oly mind1,hogy 10 évet várok a 10ikre vagy 15-öt )... :D Nem tudnék ilyen óvatosan élni mint itt sokan, de hát ahány ember....

Ez most nem konkrétan neked szól de van itt egy két arc akik már-már annyira reálisan akarják nézni a dolgokat,hogy teljesen átbuknak a pesszimista oldalra, minden meccs előtt rettegnek mindenben a hibát keresik stb... :mrgreen:
Nem a pofára eséstől félek! Csak látom azt, hogy a támadójátékban vannak hibák amik jövőre remélhetőleg nem lesznek, és ezen hibák kiküszöbölésével nagyobb esélyt látok kupákra mint idén. Idén ami különösen erős az a középpálya és a védelem, és ez is nagy fegyver, mert kevés gólt kapunk, és volt már csapat akik ennek köszönhetően nyertek kupát vagy kupákat. Ennek ellenére igazán nagy bajom nincs a BBC-vel, mert fossák a gólokat, de vannak helyzetek amikor látszik az, hogy van még min csiszolni, és nem mennek zsigerből a dolgok. Persze ettől független van esély, arra, hogy bármit behúzzunk, mert olyan játékosok játszanak a csapatban akik sok esetben képesek meccset vagy meccseket eldönteni, de ez a csapat még fejlődni fog, és én idén még inkább, mint ahogy írtam is csak bizakodok. Ez nem azt jelenti, hogy legbelül azt gondolom, hogy nem nyerünk kupát, mert ez nem igaz. Idén 1-2 kupára mindenképpen látok esélyt, de triplázásra még nem ért be a játék. Ettől független képesek lehetnek rá. Miért ne lehetnének!? Még pariban vagyunk minden sorozatban.Viszont idén, ha triplázunk az szerintem jobban lesz annak köszönhető, hogy tele vagyunk egyéniségekkel akik képesek a semmiből gólt lőni, mint a csapat egységének. Viszont jövőre egy ütős Madridot akarok látni ami mindent visz! :)

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 17., hétfő 13:08

Annyi vele a bajom, ogy védekezés részben megint nem tett annyit, mint amennyi a posztjából elvárható lett volna. A Villarreal ellen is ez volt, ott nem is volt olyan stabil a védekezésünk, a Getafe nyilván olyan gyenge volt, hogy elég volt DM nélkül is a védekezőjáték. Hiába játszik a legtöbb meccsen mostanság korrektűl, hosszú távon nekem még mindig kevés oda az argentin, várom az utódját nyáron.
Természetesen,így van,én csak és kizárólag a tegnapi meccset értékeltem,és ez ellen a Getafe ellen,ahogy mondod is jó volt.De komolyabb ellenfelek ellen ez a védekezés kevés.Nem győzöm hangsúlyozni,DM a kp-ra szükségmegoldás se nem megoldás...
Ellenben Balenek tegnap lett volna alkalma ezt a szétesett getafet megszórni,ettől ideálisabb szitu ilyen könnyű önbizalomszerzéshez nem igen lesz több...de a walesi nem élt vele.Reméljük komolyabb csapatok ellen fog.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 17., hétfő 13:02

CS0ki írta: Hiába játszik a legtöbb meccsen mostanság korrektűl, hosszú távon nekem még mindig kevés oda az argentin, várom az utódját nyáron.
Egyértelműen részmegoldás most DM, nem lehet vele és a kiegyensúlyozatlanságával komolyabban számolni a jelenlegi pozíciójában. Ez viszont így egy kisebb szerencsejáték, de maradva a hasonlatnál nyáron remélhetőleg összejön a kp-ra egy lottó ötös. (visszatér khedira :lol: )
Nem illik.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. február 17., hétfő 12:52

Ramos ha jól hallottam, 4 sárgánál jár, az ötödiket megcsinálhatta volna, mert ha az Elche ellen kap egyet, akkor az Atletit kihagyja.
Próbálta szerencsétlen, de semmire sem akartak sárgát adni neki! :lol: Mindig jókat röhögök amikor próbálja összeszedni a sárgát, most is a végén rohangált mindenfél, hogy odaérjen egyszer úgy az emberhez, hogy nagyjából közel van a labda, de nem jött neki össze. :lol:

Egyébként az elche ellen otthon nyilván nem fog játszani, Nacho és varane is képes lesz helyettesíteni, utána úgyis BL is lesz hétközben, most másfél hétig pihenhet. Modricnak is kell az idő, hogy feltöltődjön.

Idegenben meg abszolút belefér egy ilyen meccs, gyenge volt eléggé az ellenfél, kemény másfél hónap van a játékosok mögött, nincs saját köznöség, hogy ki kell szolgálni 70 ezer embert...Nekem abszolút belefér ez.
Imádom, hogy még helyzetek se nagyon vannak ellenünk. Valamit nagyon kitalált az öreg.
Khedira lesérült... :roll:
Meg Di Maria pontosnak mondható,elég korrekt játéka,
Annyi vele a bajom, ogy védekezés részben megint nem tett annyit, mint amennyi a posztjából elvárható lett volna. A Villarreal ellen is ez volt, ott nem is volt olyan stabil a védekezésünk, a Getafe nyilván olyan gyenge volt, hogy elég volt DM nélkül is a védekezőjáték. Hiába játszik a legtöbb meccsen mostanság korrektűl, hosszú távon nekem még mindig kevés oda az argentin, várom az utódját nyáron.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 17., hétfő 12:00

Mi a pozitív? Jesé gólja, Benzema gólja és Modric gólja..
Meg Di Maria pontosnak mondható,elég korrekt játéka,valamint Benzema gólján kívül,a francia egész meccsen mutatott teljesítménye.
Az meg oke hogy szeretjük Modricot :) (jómagam is),de tegnap nálam nem ő volt a MoM.Nálam tegnap DM volt az,a felsoroltak miatt.Vaciláltam még hogy esetleg Benzema,de az argentít választottam összességében,mert ilyen nagyon nem lesz mégegyszer... :mrgreen:
A getafe meg kb mint a rayo...bar a vayecasi alakulat otthon azért harapósabb.Ettől független nem csodálkoznék ha 2 madridi csapatral kevesebb lenne jövőre...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 17., hétfő 10:43

Géci írta: En trófeák terén nem ringatom magam álomvilágba, de bizakodó vagyok :)
Ezt a felfogást sose értettem, mármint hogy sokan félnek az úgymond "pofára eséstől"...legalábbis én az a fajta szurkoló vagyok aki őrjöng veri a mellkasát (amikor reális esély van a címekre, és most az van)[persze nem beképzelten] amíg el nem úszik minden remény...És amikor elúszott minden remény nem esek mély letargiába,hanem vállat vonok és várom a következő évet(nekem már oly mind1,hogy 10 évet várok a 10ikre vagy 15-öt )... :D Nem tudnék ilyen óvatosan élni mint itt sokan, de hát ahány ember....

Ez most nem konkrétan neked szól de van itt egy két arc akik már-már annyira reálisan akarják nézni a dolgokat,hogy teljesen átbuknak a pesszimista oldalra, minden meccs előtt rettegnek mindenben a hibát keresik stb... :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 17., hétfő 10:13

3 kapott gól (1bilbao, 2villareal), de amùgy igen, ha nyerünk az atma ellen, és utánna a barca ellen akkor az nagyon jó lenne. Főleg, ha első helyről várnánk a barcát, de addig el is kéne jutni... En trófeák terén nem ringatom magam álomvilágba, de bizakodó vagyok :)

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 17., hétfő 9:57

Tudom furcsa így leírva de számomra ez egy nagyon fontos meccs volt...Hosszú idő után először voltunk eredménykényszerben, idegenben az aranylabdásunk nélkül és simán hoztuk.Nagyon féltem ettől a meccstől.

Innentől viszont minden adott ,hogy az atletico-t "kiüssük" a versenyfutásból...Következő fordulóban nekünk egy nagyon sima hazai Elche elleni meccsünk lesz, a Barca meg az Atletico viszont idegenbe látogat viszonylag nehéz pályákra (szerintem az egyik botlani fog),úgy hogy hétköznap elég kemény bl-meccseik voltak...

A fő cél,hogy a Classico-t 1.helyről várjuk, elnézve a csapatok sorsolását és azt ,hogy a bl-ben is mennyivel könnyebb dolgunk van a két riválishoz képest, egyáltalán nem elképzelhetetlen...

A meccs tökéletes volt...3pont semmi erőlködés,vannak ilyen meccsek.
Ez a 2014-ben 2 kapott gól meg elképesztő eddig... :salute:
Egyre jobban hiszek benne,hogy ez egy trófeákban gazdag év lesz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 16., vasárnap 22:54

nem tudom volt-e már róla szó, de remélem ezt az agyatlan sárga összeszedést nem bosszulja meg az ezzel foglalkozó bizottság Modric esetében, túl látványosan ment azért a sárgáért... egy sima mezráncigálás kp-n sokkal jobb, abba nem lehet belekötni, de ez a kapusvetődés nem volt egy okos dolog tőle, ezt leszámítva a meccs embere volt megint
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2014. február 16., vasárnap 21:54

Unalmas egy meccs volt, de ha ezentúl a szezonban mind így alakulna, aláírnám. Úgyhogy összességében elégedett vagyok, mostanában nem kell felugrálva nézni a meccseket a 93. percig, mint ősszel. Imádom, hogy még helyzetek se nagyon vannak ellenünk. Valamit nagyon kitalált az öreg. (Korábban szinte nem úsztunk meg meccset kapott gól nélkül).

Pozitívum: 3 pont, Jesé megint gólt lőtt, Modric végre gólt lőtt. Nem volt sérülés. (A Getafe gyakran ment át pankrációba, de megszokott módon a lapokat megint mi kaptuk. Kész röhej, hogy szinte miden meccsen feleannyi szabálytalanságot követünk el az ellenfélénél, a lapok aránya meg jó esetben csak döntetlen, jelen esetben dupláztunk)

Negatívum: a csapat hozzáállása, egy két kivételtől eltekintve, bár ez most érthető. Ramos ha jól hallottam, 4 sárgánál jár, az ötödiket megcsinálhatta volna, mert ha az Elche ellen kap egyet, akkor az Atletit kihagyja. Negatívum még Arbeloa és Bale gyalázatos teljesítménye. Előzővel újabban nincs gond, most viszont körbefutkározták, amikor passzolni kellett volna, lőtt, és fordítva, azt sem tudta, milyen buliban van. Bale meg nem értem, mit akar itt. Újabb játékos, akit játszatni kell, lecserélni meg szinte nem lehet. Félidőben le kellett volna hozni, DM ki a szélre, középre be iscot, Benzema meg elöl, és kész. Ez a Bale gyerek nekem a legnagyobb csalódás, főleg az ár-érték arányát tekintve. Sajnos az az érzésem, hogy semmit nem vesztettünk volna, ha marad Angliában, Jesé, DM párosból lett volna megoldás a szélére, legalább ilyen szinten, ráadásul egy százas is a kasszában maradt volna (vagy Özil+ötven), az arcpirítóan magas fizetéséről nem is beszélve.
Negatívum még az egész GETAFE. Látszik, hogy az edzőnek nincs sok hátra, a csapat szétesett, a közönség elpártolt (mint nálunk Mou utolsó hónapjában). Lagymatag foci, rugdosózás, semmi elképzelés. Pepe ad a srácnak 3 méter előnyt, aztán röhögve leszereli, meg hasonló szituk. Amit most láttunk, attól sokkal jobb csapat ez, de így legalább nekünk lett könnyebb.

Meccs emberének Jesét ikszeltem, nem mintha olyan acélos lett volna ő is. Modricot akartam, de mivel Jesé már Castillás kora óta be van írva a kedvenceim közé (aki nem hiszi, járjon utána, még a másik madridista fórumon), nem viseltem el, hogy 0 van mellette. A gólja mestermunka volt, ilyen higgadt befejezéseket nem sűrűn látni egy 20 éves sráctól Real szinten Barcák, Bilbaok, stb. ellen. Ezek azért nem megye 2 biszem-baszom ellenfelek. A gólja mellett, ha gólpasszt nem is adott, az az előtti passz az övé volt. ( A másodiknál ő hozta fel a labdát, majd DM ívelt sebészi pontossággal Benzemának, a harmadiknál meg Jesé-Marclo-Modric volt a labda útja)
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. február 16., vasárnap 20:55

Nem csodálkozok, hogy még senki nem értékelt.. eléggé unalmas meccs volt, azért érdekes mi lehetett volna, hogyha még focizni is akarunk. Mi a pozitív? Jesé gólja, Benzema gólja és Modric gólja.. És hogy nem találtak a kapunkba. Laza volt az egész csapat, Arbeloa különösen remekelt flegmázásból ott a jobb oldalon, kár is kiemelni bárkit, akár pozitív, akár negatív irányba, mert ez a meccs csak arról szólt, hogy tudjuk le a kötelezőt. Én sajnálom, mert nem ezért ültem le, de bizonyos szinten azért érthető is, amilyen hónap még előttünk van.

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2014. február 12., szerda 18:13

Én már az elején kiakadtam, amikor nyomta a hülyeséget, hogy Varane is hosszú idő után kapott újra lehetőséget a bizonyításra. De, hogy Ancelotti ilyenkor megadja azért a lehetőséget..

A meccs uncsi volt, de azért mert sima volt.. Remélem a döntő is ilyen uncsi lesz..

Tetszett! :salute: :happy:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 12., szerda 17:57

adamzz írta: Egri volt az.. Talán 2012-ben ő volt az év kommentátora vagy valami ilyesmi volt emlékszem. Eddig is tudtam,h egy dilettáns de hát amit tegnap is összedumált.. Az első meccs trógerségeit egy az egyben a mi védelmünkre(Ramos,Pepe) kente.. De tegnap is Raúl Garcia volt Costa, ő kakaskodott azt ez meg Xabi-ra kente.. Hihetetlen,h a média mennyire megbélyegez minket, és ez már annyira unalmas téma meg,h mi madridisták csak beképzeljük, a nagy f*szt...
Egri egy frusztrált férfi nemiszerv, mióta elvették tőle a 10-es vb döntőt, még jobban rákapcsolt a lenéző, fárasztó, áltudományos maszlagára. Bár még így is vehetne hülyeségből különórákat a sport tv-s bácsiktól.
Nem illik.

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. február 12., szerda 12:28

dannen írta:
Victor írta:kommentátor eszméletlenül felidegesített, mikor elkezdi, hogy varane sem élvezi ancelotti bizalmát már nem lépett 84 napja pályára... :vivo:
azt sem tudta az az ember mit beszél.. pepére azt mondta, hogy mostanában nem a szereléseiről híres hanem a balhéiról vagy valami ilyesmi :roll: bohóc volt nagyon.
Egri volt az.. Talán 2012-ben ő volt az év kommentátora vagy valami ilyesmi volt emlékszem. Eddig is tudtam,h egy dilettáns de hát amit tegnap is összedumált.. Az első meccs trógerségeit egy az egyben a mi védelmünkre(Ramos,Pepe) kente.. De tegnap is Raúl Garcia volt Costa, ő kakaskodott azt ez meg Xabi-ra kente.. Hihetetlen,h a média mennyire megbélyegez minket, és ez már annyira unalmas téma meg,h mi madridisták csak beképzeljük, a nagy f*szt...

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 12., szerda 12:25

casemiro: játszott legalább egy kicsit, igazából semmi emlékezetesre nem emlékszem tőle 
Számoltam,3X ért labdába,abból kettő alibi passz,egy volt egy hosszú indítás amire nem mozdult be Bale...ahhoz képest amennyire nyomtam fatális tévedésnek tünik,de tévedtem már nagyobbat is,exfeleségem pl... :lol:

Amúgy Varane-ra nyomtam,ahhoz képest hogy mennyit kihagyott,igen jól tért vissza,nem volt/lesz azzal gond...
Lopezzal kapcsolatban meg,végül is nekem sem tűnt föl hogy rá is lehet szavazni holott nem is játszott,de annyira mindegy volt,hisz kb egy lövésre emlékszem amit Casillasnak hárítani kellett...:D
Döntőben vagyunk,innen illene most már meg is nyerni...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 12., szerda 12:12

Victor írta:lópezre 6 szavazat :lol: ezek látták a meccset? :lol:
Csak trollkodunk egy kicsit :D

Meg amugy is, mindenki hozta a kotelezot, nem voltak kiemelkedobb teljesitmenyek.

szerk.: 8 szavazat. Remelem Lopez lesz a meccs legjobbja ugy, hogy nem is jatszott :D

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 12., szerda 11:59

Isco szerintem nem lesz ott rossz. Balenek is nagy labdát adott amikor buktatták. Az viszont engem is felcsesz, hogy miért nem tud passzolni miután lenyalat 2 embert, és miért kell beleszaladni a harmadikba... Ezt az egyet nem értem...

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. február 12., szerda 11:20

lópezre 6 szavazat :lol: ezek látták a meccset? :lol:

amúgy a meccsről:
esélye nem volt az atleticonak szerintem a 3-0-ás első meccs után, miután pedig láthattuk, hogy a visszavágón már a 7. percben előnyt szereztünk ronaldo büntetőjével, onnantól kezdve már egyértelmű volt, hogy ez egy lejátszott meccs, a real minek hajtson 4-0-ás összesítésnél, az atletico pedig csak szimatolta a labdát, miközben mi jól elpasszolgattunk.
a második tizenegyes után (ami szerintem szintén teljesen jogos volt) komolyan megfontoltam, hogy nézzem-e tovább a meccset, de már csak azért is néztem, mert nagyon jó volt látni, hogy megmutattuk nekik, hogy egy nagy csapat van madridban, és ismét rájuk tettük azt a jól ismert álarcot :mrgreen:

igazából tökéletes meccset hoztunk le, borzalmasan unalmas második félidővel, casillas rekordjának lehet örülni, casemiro játékának szintén (bár sokat nem szólt bele a meccsbe), ismét kapott gól nélkül hoztunk le meccset, a matracosokat kivertük 5-0-ás összesítéssel... kell ennél több? :)

egy kis játékos-elemzés:
casillas: igazából szinte semmi dolga nem volt, amikor pedig volt, akkor remekül látta el a feladatát (volt egy nagyobb védése, amire emlékszem)
arbeloa: a szokásos, nem egy agytröszt a pali, de robotol, hozta a tőle elvárhatót (bár annál a nagy helyzetnél, cr lövése után eléggé felszabott...)
ramos: tanári volt, mint mostanában mindig, nyugodtnak tűnt, de megérthető volt a lecserélése
varane: látszott rajta a kihagyás, de sallangmentesen lehozta a meccset (kommentátor eszméletlenül felidegesített, mikor elkezdi, hogy varane sem élvezi ancelotti bizalmát már nem lépett 84 napja pályára... :vivo: )
carvajal: igazából nagyon nem is emlékeztem rá, hogy a pályán volt, olyan a meccshez illő semmilyen teljesítményt nyújtott
xabi alonso: carvajallal egyetemben szerintem ő is haloványabb volt a megszokottnál, persze ez ma bőven elég is volt
modric: csak úgy, mint az előbb említett két játékosnál, nála is látszódott, hogy ez egy lefutott meccs, így is sokat robotolt, küzdött, de a szokásos játékkedvet nem láttam rajta
illara: egyre inkább kedvelem a tagot, kezd beépülni a csapatba, szerintem pár éven belül nagyon nagy hasznára várhat a csapatnak, noha idegesít, hogy 1 az 1-ben xabi-klón
cristiano: 2 tizenegyes, és más semmi. volt még egy nagy helyzete, plusz szerencsétlen játékossal az "incidense" (noha nem érdemelt sárgát a megmozdulás) és ennyi. teljesen korrekt volt a körülményeket figyelembe véve
isco: borzalmasan önző, nagyon nem találja a helyét a csapatban. mikor idejött, gólokat lőtt, gólpasszokat adott, jól játszott, aztán elkezdték jegelni, heti 10-20 perceket kap (ha kap) és ez nagyon meglátszik rajta.

a cserék:
casemiro: játszott legalább egy kicsit, igazából semmi emlékezetesre nem emlékszem tőle (sem)
nacho: félidőben állt be ugye ramos helyére, de jól mozgott, voltak szerelései, jól játszott. még anno, mikor felhoztuk a felnőtt csapatba, megjegyeztem, hogy középhátvédként igazi a srác, ott jó teljesítményt nyújt (mourinho ugye bal és jobb hátvédet is nyomatott vele...) és mennyire igazat mondtam :mrgreen:
jesé: abszolút semmi, nem is emlékszem nagyon rá, hogy a pályán volt (bár ugye csak negyedórát kapott), egyedül arra, mikor miranda képen törölte

összességében teljesen elégedettek lehetünk, lehoztunk egy laza meccset, kiejtettük a városi riválist 5-0-ás összesítéssel, varane visszatért, casemiro játszott végre pár percet, iker kapuját az életben nem fogja már bevenni az atletico (és senki más sem B-) ) én elégedett vagyok a tegnap látottakkal, szerintem ennél többet nem kellett volna nyújtani, nem kellett volna jobban hajtani, legalább kicsit pihentünk hétvégére, ahol lesz egy majdnem teljesen friss jesé, egy kipihent pepe, a mérgezett egér di maria, egy üde és remélhetőleg csúcsformához vezető úton elinduló üde benzema, és egy egészséges marcelo :agree:

Vissza: