Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 17., hétfő 17:19

Drake írta:Most ez mire jó?2 hetente feldobja vki ezt a témát,és napokat vitatkoztok róla.Szerintetek úgy van ahogy a madridisták gondolják,a Barcások szerint meg nem.Egyetértés sose lesz a 2 tábor között.
Igazából ezt nem mi dobjuk fel, hanem a barca... Az más kérdés, hogy itt igyekeznek kihasználni a fórumot és közölnek pozitív, negatív híreket egyaránt...

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 17., hétfő 17:16

90-es évekbeli kapusmezeket juttatja eszembe. :lol:

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. február 17., hétfő 17:12

Próbálják utánozni a Nike színes csukáit,de valahogy nem jön össze.Meg 3db csíkot nem is lehet olyan szépen elhelyezni egy cipőn mint egy pipát.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 17., hétfő 17:00

Új Messi csuka
Az adidasnál valami csúnyán félrement :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 17., hétfő 16:45

'shutterisland írta:alves és az ész egy mondatban ? :mrgreen:
ma is énekelt az instagramján, ez a pali jobban tolja a bohóc szakmát, mint a focit manapság. :lol:
Az a baj shutter, hogy a csapatod és vezetőséged több, mint a felére igaz az, hogy a legtöbb esetben jobb lenne csöndben maradnia. :coffee:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 17., hétfő 16:27

alves és az ész egy mondatban ? :mrgreen:
ma is énekelt az instagramján, ez a pali jobban tolja a bohóc szakmát, mint a focit manapság. :lol:

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. február 17., hétfő 15:47

Most ez mire jó?2 hetente feldobja vki ezt a témát,és napokat vitatkoztok róla.Szerintetek úgy van ahogy a madridisták gondolják,a Barcások szerint meg nem.Egyetértés sose lesz a 2 tábor között.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 17., hétfő 15:44

Realista24 írta: Szerinted a mostani csapatról beszélt, amelyik nyert egy bajnokságot tavaly? Idén meg még semmit? Dehogy. Nála is ott kezdődik a Barcelona történelme, hogy Messi pályára lépett.
Nem tudom miről beszélt, gondolom ő ebből a mostani időszakból indult ki,mondjuk durván az elmúlt 10 évből... nem kérhető számon Alvesen,hogy nincs tisztában az egész barca történelemmel,szerintem. Persze ha nincs tisztában akkor maradjon csendben,de szerintem amilyen beszűkült agyú lehet, ő csak arról beszél,mióta ő itt van.
Kerlon írta:Se Alba, se Fabregas nem a la masianak köszönheti azt, amit elért eddig, de még Piqué is elég érdekes, persze mind megfordult az utánpótlásban és már mindenki saját nevelés. Meg mi nem igazolunk pénzért. #mesqueunkamu
Fabregast nem is vettem a kezdőbe, Albat se,őt még utána lévők közé sem soroltam.
Piquét meg ide lehet venni,mert ő nem volt Cescel ellentétben sehol sem meghatározó, Zaragozában játszott pár meccset volt, MU-ban alig játszott,nem hiszem,hogy ott sok rutint szedett magára.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 17., hétfő 15:31

Meg kell nézni a csapat összetételét, és látszik,hogy kapus,védelemben egy fő, kp-n 3, elől egy ember saját nevelés.
És nem számoltam azt az extrém esetet, ha kezd Puyol,Cesc,vagy Pedro is, vagy akár Montoya.
Se Alba, se Fabregas nem a la masianak köszönheti azt, amit elért eddig, de még Piqué is elég érdekes, persze mind megfordult az utánpótlásban és már mindenki saját nevelés. Meg mi nem igazolunk pénzért. #mesqueunkamu
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 17., hétfő 15:24

Meg kell nézni a csapat összetételét, és látszik,hogy kapus,védelemben egy fő, kp-n 3, elől egy ember saját nevelés.
És nem számoltam azt az extrém esetet, ha kezd Puyol,Cesc,vagy Pedro is, vagy akár Montoya.
„A klub sikereinek nagy része a La Masián nevelkedett fiataloknak köszönhető
Szerinted a mostani csapatról beszélt, amelyik nyert egy bajnokságot tavaly? Idén meg még semmit? Dehogy. Nála is ott kezdődik a Barcelona történelme, hogy Messi pályára lépett.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 17., hétfő 15:20

Állítólag nem igazán van a barca vezetősége megbékélve a holnapi bíróval... :lol: :lol: :mrgreen:
Állítólag az a svéd bíró vezeti a meccset aki 2012-ben!!!!!!!! nem adott meg egy tizit a milan - barca 0-0-ás meccsen...

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 17., hétfő 15:03

Toti írta:elhiszem, nem rossz teória és valóban így is van egyébként. sikeres korszak.

de azért nem gondolom, h alvesnek ilyen mély gondolatai vannak. :lol:

Azt én se gondolom, valószínű két bölény és menyét bunda felpróbálása között odaböfögött valami hangzatos marhaságot.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 17., hétfő 13:58

akkor meg mondja el ezt is.
mert ez így megint bicskanyitogató volt. vagy pedig egyszerűen buta. de inkább mindkettő.
Erre mondják hogy:"Ne szólj szám,nem fáj fejem..." vagy "Ha hallgattál volna,bölcs maradtál volna..." De ahogy mondod,annyi esze van,mint egy doboz alátétnek...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. február 17., hétfő 13:55

elhiszem, nem rossz teória és valóban így is van egyébként. sikeres korszak.

de azért nem gondolom, h alvesnek ilyen mély gondolatai vannak. :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 17., hétfő 13:54

Toti írta:
Nyilván arról az időszakról beszél,amióta ő itt van,
mert ez így megint bicskanyitogató volt. vagy pedig egyszerűen buta. de inkább mindkettő.

egyébként is, honnan veszed, h erről az időszakról beszél?

Buta, ezt tudja mindenki.

Csak gondolom,mivel azt mondja egy BL-meccsel kapcsolatban,hogy a sikereink nagy részét az akadémiára támaszkodva értük el. Ebben igaza is van,ami a BL-t illeti, mert a 2000es évek második felétől, a BL-sikereink nagy részét tényleg velük értük el,kivéve a 2006os győzelem.
Utána viszont 2009ben is, 2011ben is a csapatban javarészt sajátnevelés focizott, így nem mondott hülyeséget.
Ezeken kívül meg egy darab bl-t nyertünk, '92ben a Samp ellen, ott a pályára lépők közül ha jól tudom csak Ferrer,meg Pep voltak sajátnevelések.
Plusz 4 közé is mostanában jutunk rendszeresen, úgyhogy a BL-el kapcsolatban messze ez a legeredményesebb időszakunk.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. február 17., hétfő 13:38

Nyilván arról az időszakról beszél,amióta ő itt van,

egyébként is, honnan veszed, h erről az időszakról beszél?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 17., hétfő 13:32

Kemény,ahogy tudtok ugrani egy Alves nyilatkozatra :D
Nyilván arról az időszakról beszél,amióta ő itt van,mivel előtte nem követte a csapatot valószínűleg,se a cityt.
Azóta meg 50% meghatározó saját nevelés van a kezdőben minimum.
Máshol ez 10% körül van.

Melléjük kellenek a légiósok,nélkülük a még épp bl-selejtezőt érő 4. helyért csatáznánk, ezzel a generációval is.

Egyébként meg le lehet hülyézni,meg nézni a barca drukkereket, de aki normálisan ír, szól hozzá, az tudja a csapat történelmét, nem is dobálózik ezzel a "mi SOSE igazolunk,hanem nevelünk" dumával. Aki meg ilyeneket beszél, arra figyelni sem érdemes.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 17., hétfő 13:19

Nyílván aki nálam is idősebb és többminden látott, az mégtöbb példával tudna élni, de sztem ez is elég bizonyíték, h még a közelmúlban sem volt ez úgy mint ahogy Alves mondja.
Kubala,Kocsis,Czibor,'60-as évek,Cruyff '70-es,Quini,Schuster '80-as,ja meg Maradona,hoppá,aztán Szojcskov,Romario,Ronaldo,Rivaldo,Deco,Figo,Ronaldinho,Eto'o,Ibra,mind mind saját nevelés... :roll: Ahogy Dani Alves is persze... :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 17., hétfő 13:09

Mike írta: Nyílván aki nálam is idősebb és többminden látott, az mégtöbb példával tudna élni, de sztem ez is elég bizonyíték, h még a közelmúlban sem volt ez úgy mint ahogy Alves mondja.
alves is csak annyit tud, mint a divatszurkeszek jó része. ronaldinhot azért ismerik, megvolt a lays reklámban, aztán jött a csodacsapat, csodageneráció, csodaév..és akkor nyilván mindig ez volt, mert több mint egy klub meg egyéb humbuk
Nem illik.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. február 17., hétfő 13:06

hihetetlen h még a saját csapata történelmében sincs otthon :lol:

emlékszem én még olyanra amikor tele volt hollandokkal a csapat, meg mindenféle légióssal. Ez a nagy utánpótlás mánia Pep színrelépése óta van.

Előtte kik voltak a csapatban? Dinho, Eto'o, Giuly, van Bronckhorst, Edmilson, van Bommel, Deco, Marquez, Belletti, Sylvinho
Szivesen megkérdeznem az eurobarca fórumán h ezek közül ki hány játékost ismer :lol:

Ez a 2006os BL győztes csapat (akik megjegyzem sokkal jobb focit toltak mint a mostaniak). A döntőben például csak Valdes és Puyol kezdett mint saját nevelés, aztán később állt be Iniesta.
Aztán utána jött ugye Henry, mint újabb húzó név. Na ő se saját nevelés...vagyhát kitudja.
Előtte is kik voltak a legjobbjaik? Figo, Rivaldo ( :salute: ), Kluivert, a de Boer testvérek, Cocu...

Nyílván aki nálam is idősebb és többminden látott, az mégtöbb példával tudna élni, de sztem ez is elég bizonyíték, h még a közelmúlban sem volt ez úgy mint ahogy Alves mondja.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Vissza: