OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
h.csabi

Re: OFF

HozzászólásSzerző: h.csabi » 2014. február 18., kedd 11:00

Szerintem sem gáz, bár én sem szerettem volna ezt reklámozni, de kihívtak.. szóval nem volt más lehetőség. :D Egyébként nálunk rendesen van amikor összeülünk az egyetemen és edzést tartunk a sörváltóra. Van olyan arc itt a koliban mellettem, aki 1,3 s alatt issza a korsó sört. :roll: :mrgreen:

Egyébként ha hülyék azok az emberek, akik húzóra isznak sört, akkor a fél BME hülye... :kivagyhe:

BLaZE
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. február 18., kedd 10:57

Ha valaki ennyire hülye, hogy folyóba ugrik az megérdemli. mi a fasznak iszik, ha nem bírja. A másik meg, hogy itt sörről volt szó még mindig és nem kevertekről meg egyéb felesekről, amik tényleg beütnek. Azokkal én se innám meg. Jah és ugye nem kötelező egyáltalán, meg lehet beszélni az illetővel, hogy bocs én kihagyom.
halálomig madridista leszek

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. február 18., kedd 10:26

BLaZE írta:Nem tudom mire ez a nagy össznépi felháborodás fél liter sörtől. Ebbe semmi olyan nincs ami veszélyes lenne. Én is megcsináltam, mert sztem poén, meg tudom, hogy bajom nem lehet belőle. Nyílván más a helyzet, ha felesekről lett volna szó, azt én se csináltam volna meg mert az már túlzás. Na de kérem egy sörről beszélünk mi ebben a nagy ügy? :hmmm:
ízlelgesd
Nem csak a hulyek csinaljak. Az unokatesomat is kivalasztottak,es ha mar kivalasztottak akk megcsinalta. Baja nem lett. Ugyanez igaz egyik ismerosomre is.(ot tobben is valasztottak 1 nap alatt)
Ha mar kivalasztjak az embert akk megcsinalja. Ha nem tudja/akarja,akk megbeszeli. Ennyi.
Mondjuk szerencsere azt nem latom hogy ki mikor lajkolja az ilyet. Csak a taggeleseket
de, csak a hülyék csinálják. :D

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 18., kedd 8:51

Realista24 írta:
Nem csak a hulyek csinaljak. Az unokatesomat is kivalasztottak,es ha mar kivalasztottak akk megcsinalta. Baja nem lett. Ugyanez igaz egyik ismerosomre is.(ot tobben is valasztottak 1 nap alatt)
Ha mar kivalasztjak az embert akk megcsinalja. Ha nem tudja/akarja,akk megbeszeli. Ennyi.
Mondjuk szerencsere azt nem latom hogy ki mikor lajkolja az ilyet. Csak a taggeleseket
No offense, de akkor az unokatesód is hülye. Ha legközelebb az lesz a feladat, hogy ugorj le egy háztetőről, akkor leugrik?
Lehet, hogy most csak fél liter sört ivott meg húzóra, de mi van, ha legközelebb 1 liter töményet kell meginnia?
Dehogyis. Nem hulye. Ez meg belefer,en se ertem a nagyon nagy felhaborodast. Fel liter sor meg megihato kovetkezmenyek nelkul. Tomenyet termeszetesen nem inna meg. Es hazrol se ugrana le. Azert fel liter sor az mas kategoria mint 1 liter tomeny.. Na aki azt megcsinalja az a hulye.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

BLaZE
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. február 18., kedd 8:44

Nem tudom mire ez a nagy össznépi felháborodás fél liter sörtől. Ebbe semmi olyan nincs ami veszélyes lenne. Én is megcsináltam, mert sztem poén, meg tudom, hogy bajom nem lehet belőle. Nyílván más a helyzet, ha felesekről lett volna szó, azt én se csináltam volna meg mert az már túlzás. Na de kérem egy sörről beszélünk mi ebben a nagy ügy? :hmmm:
halálomig madridista leszek

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 18., kedd 8:06

No offense, de akkor az unokatesód is hülye. Ha legközelebb az lesz a feladat, hogy ugorj le egy háztetőről, akkor leugrik?
Lehet, hogy most csak fél liter sört ivott meg húzóra, de mi van, ha legközelebb 1 liter töményet kell meginnia?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 18., kedd 7:48

sentry írta:
VanillaSky írta:Neknominating a trendi elnevezés. Röviden olcsó játék hülyéknek, remélem rohamosan terjed és szelektál is egyben, Darwin-díjas dolgokat lehet vele elérni.
Az a poén, hogy egy ismerősömnek (igaz fiatal 18) mondtam mennyire gáz már ez (mert ő likeolta az ismerőseinek a keménykedéseit és a fosbúk szerint ez engem érdekel....) a dolog.

Erre a reakció a tipikus, nem merem felvállalni, hogy tetszik, inkább azt mondom, hogy "mindenki saját felelősségére csinálja.. :) " féle idióta válasz.

Egyetértek Veled. Szerintem is tökéletesen szelektálja a hülyéket. Csinálják csak. :roll:

Amugy,en is hulyesegnek tartom.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. február 18., kedd 0:03

Én egyszer foci után lehúztam 1,5 liter narancsos cappyt kb 20p alatt. Senkinek nem ajánlom, hogy így cselekedjen, olyan cifra fosás jött rám mire hazaértem, mint még soha :mrgreen:

Fél liter sört meg, ha fizetnének se tudnám meginni húzóra, fröccsöt annál inkább :mrgreen:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 17., hétfő 23:44

Velem is elofordult mar, hogy kajalas vagy foci utan nagyon szomjas voltam es egy huzasra megittam egy korso sort, mert jol esett, szoval nem ertem mi ebben a nagy szam. Aki meg idiota es a tomenyt issza ugy, az valamilyen szinten meg is erdemli..

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. február 17., hétfő 22:35

VanillaSky írta:Neknominating a trendi elnevezés. Röviden olcsó játék hülyéknek, remélem rohamosan terjed és szelektál is egyben, Darwin-díjas dolgokat lehet vele elérni.
Az a poén, hogy egy ismerősömnek (igaz fiatal 18) mondtam mennyire gáz már ez (mert ő likeolta az ismerőseinek a keménykedéseit és a fosbúk szerint ez engem érdekel....) a dolog.

Erre a reakció a tipikus, nem merem felvállalni, hogy tetszik, inkább azt mondom, hogy "mindenki saját felelősségére csinálja.. :) " féle idióta válasz.

Egyetértek Veled. Szerintem is tökéletesen szelektálja a hülyéket. Csinálják csak. :roll:

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. február 17., hétfő 22:18

Én Kerlonnál találkoztam elõször a dologgal, majd láttam a megjelölt embereknél is a cuccot, nem gondoltam volna, hogy ilyen széleskörû... :D
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 17., hétfő 21:36

Én szeretni foglak, ha a chilleket otthon hagyod :mrgreen:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 17., hétfő 21:33

Géci írta:Tééényleg!!! Nyáron nem csinálunk találkozót? Nálam hely van dögivel. Annyi, hogy csinálok akkora betonozást és letudjuk abba helypénzt :mrgreen: . Kibéreljük a csarnokot egy órára, aztán adunk a gondnoknak 2-3 sört aztán maradunk hármat :D... Így szoktuk. Lehet menni strandra, és tudnám sorolni... Labda fel van dobva! Még GT is jöhet :mrgreen:
Csak akkor, ha vihetem a zenéimet is :mrgreen: Aztán meglincselnétek pár perc után. :lol: :mrgreen:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. február 17., hétfő 21:12

benne lennék ha addigra úgy jönne ki a lépés :D
Kép

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 17., hétfő 21:06

'shutterisland írta:én benne vagyok, én leszek a boxzsák, és az én fejem lesz a focilabda.
Akkor R24 is tuti jönne :mrgreen:

Én már szerveztem találkozót, és jók is voltak (elvileg :D)... Szivesen leszervezem, ha kell, mert ez rajtam mùlik legkevésbé... :)

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. február 17., hétfő 21:00

Ha megszervezed és nem felejtődik el, akkor simán !!!

És nem vagy emberkereskedő a haverjaiddal... :mrgreen:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 17., hétfő 20:55

én benne vagyok, én leszek a boxzsák, és az én fejem lesz a focilabda.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 17., hétfő 20:54

Tééényleg!!! Nyáron nem csinálunk találkozót? Nálam hely van dögivel. Annyi, hogy csinálok akkora betonozást és letudjuk abba helypénzt :mrgreen: . Kibéreljük a csarnokot egy órára, aztán adunk a gondnoknak 2-3 sört aztán maradunk hármat :D... Így szoktuk. Lehet menni strandra, és tudnám sorolni... Labda fel van dobva! Még GT is jöhet :mrgreen:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 17., hétfő 20:50

Ja pont most este olvastam indexen, hogy angliában egy újabb fiatal halt meg, 2 perc alatt ivott meg 1 liter gint.

Higuain

HozzászólásSzerző: Higuain » 2014. február 17., hétfő 20:11

Géci írta:
'shutterisland írta:nálatok is megy facebookon ez a téma, hogy meg kell inni húzóra egy korsó sört, fel kell tölteni róla videót, és ki kell hívni 3 embert, aki pedig nem teljesíti, egy rekesz sörrel jön a kihívónak ?
ki találta ezt ki, vagy mi ez ?
Nem, de van egy olyan előnyöm, hogy van egy ilyen videóm csak ott 1l sőrt nyomtem le egy tölcsér és 1m cső segítségével egy gamer találkozón, de többet nem szeretnék mondani :mrgreen:
egy sör ráadásul valami elképzelhetetlenül sok....
de amúgy indexen voltak hírek hogy ittak 1l vodkát páran emiatt külföldön és belehaltak meg ilyesmi szóval sajna nem olyan jó vicc. :mrgreen:
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez

Vissza: