OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 18., kedd 12:45

csababarca írta:Elfogadom az érveiteket,de én látok ezek mögött egy kis erőfitogtatást is,hogy bármit megtehetnek,mert ki vagy szolgáltatva nekik.
Van is, jól látod. Tisztában kell lenned a leendő cég komolyságával, erejével és hatalmával.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. február 18., kedd 12:44

csababarca írta:Elfogadom az érveiteket,de én látok ezek mögött egy kis erőfitogtatást is,hogy bármit megtehetnek,mert ki vagy szolgáltatva nekik.
ők adnák a fizetésedet, nyilván ki vagy szolgáltatva...

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 18., kedd 12:43

Elfogadom az érveiteket,de én látok ezek mögött egy kis erőfitogtatást is,hogy bármit megtehetnek,mert ki vagy szolgáltatva nekik.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 18., kedd 12:40

Tibi09 írta:
csababarca írta:Nah ha nem publikus,akkor nagyjából sejtem,milyen/melyik cégek ezek.

Erkölcsi,az nem annyira, azt mindenhol kérik szinte, még diákmunkáknál is. Kevésbé megalázó,mint hogy azt feltételezik rólam,hogy drogos vagyok.
vannak komoly pozíciók, amelyek komoly embereket kívánnak. Tekintve, hogy egy betanítási folyamat nagyon költséges, ezért nem akarnak mellé nyúlni. Abban az esetben, ha neked nincs semmi rejtegetnivalód, akkor ezek a dolgok semmiségek.
+1
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Tibi09

HozzászólásSzerző: Tibi09 » 2014. február 18., kedd 12:32

csababarca írta:Nah ha nem publikus,akkor nagyjából sejtem,milyen/melyik cégek ezek.

Erkölcsi,az nem annyira, azt mindenhol kérik szinte, még diákmunkáknál is. Kevésbé megalázó,mint hogy azt feltételezik rólam,hogy drogos vagyok.
vannak komoly pozíciók, amelyek komoly embereket kívánnak. Tekintve, hogy egy betanítási folyamat nagyon költséges, ezért nem akarnak mellé nyúlni. Abban az esetben, ha neked nincs semmi rejtegetnivalód, akkor ezek a dolgok semmiségek.

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 18., kedd 12:27

Nah ha nem publikus,akkor nagyjából sejtem,milyen/melyik cégek ezek.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 18., kedd 12:22

(privátban azért érdekel,milyen cégekre gondolsz)
Nem publikus. :)
Gondolom ezek a cégek a 10%ot teszik k
Nagyjából és ezért is tenné össze szinte mindenki a két kezét, ha bekerülhetne hozzájuk.
najó de ez már a szánalmas kategória felsőfoka.
Pedig nem :)
Ezek inkább azt szolgálják,hogy az alkalmazott előre tudja,ha felveszik,akkor egy senki a cégnél,akit bármivel megalázhatnak.
Akkor nálad egy erkölcsi bizonyítvány is túlzás?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 18., kedd 12:17

Tibi09 írta:
BLaZE írta:najó de ez már a szánalmas kategória felsőfoka. jó, hogy nem azt is lecsekkolják milyen színűt hugyozol :lol: :lol: :lol:
drogteszt is fordult már elő ismeretségi körömben. :)

lehet, hogy ezek a dolgok szánalmasak, de a világ ebbe az irányba fordult el, alkalmazkodni kell.
Ezek inkább azt szolgálják,hogy az alkalmazott előre tudja,ha felveszik,akkor egy senki a cégnél,akit bármivel megalázhatnak.

Tibi09

HozzászólásSzerző: Tibi09 » 2014. február 18., kedd 12:14

BLaZE írta:najó de ez már a szánalmas kategória felsőfoka. jó, hogy nem azt is lecsekkolják milyen színűt hugyozol :lol: :lol: :lol:
drogteszt is fordult már elő ismeretségi körömben. :)

lehet, hogy ezek a dolgok szánalmasak, de a világ ebbe az irányba fordult el, alkalmazkodni kell.

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 18., kedd 12:11

Realista24 írta:
Látszik, hogy még nem kóstoltál bele pár olyan "cégbe", amibe én igen. Nem csak multiban vagy vállalkozásban kell gondolkodni. Egy példa; van olyan hely, ahol még a szomszédodat is lecsekkolják. :)
És egy másik, 1 év próbaidő, és a legkisebb dolog miatt már repülsz is.
Igen, lehet írni, hogy akkor nem mész ide, de közben ezek olyan helyek, ahova -szinte- mindenki be akarna kerülni.
Gondolom ezek a cégek a 10%ot teszik ki, a többi cégnél max ilyen utolsó rosta két személy közül,amelyiknek "tisztább" a facebook oldala, az nyert.
De nem tartom semmibe azokat a cégeket,amelyek facebook csekkolás útján szűrnek. Fals világ, fals információk.
A szomszédok lecsekkolása már jobb ötlet, bár itt is a ferdítés mehet sokszor.
Személyes benyomás a fontosabb, mindennél.

(privátban azért érdekel,milyen cégekre gondolsz)

BLaZE
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. február 18., kedd 12:07

najó de ez már a szánalmas kategória felsőfoka. jó, hogy nem azt is lecsekkolják milyen színűt hugyozol :lol: :lol: :lol:
halálomig madridista leszek

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 18., kedd 12:04

csababarca írta:Igazából ez egy gyerekes dolog,fél liter sör semmi, kihívás nélkül is megiszom akármikor, ez nem kunszt. Csak röhögök azokon,akik ezzel menőznek.

Viszont elég komolytalan cég az,amelyik egy ilyen videó alapján dob el egy jelentkezőt, az a cég annyit is ér. Komolyabb cégek megnézik, de ha nincs ott mondjuk macskakibelezés, vagy egyéb gusztustalanságok, csak ilyen gyerekes "csínyek",azért senkit nem vágnak ki.
Látszik, hogy még nem kóstoltál bele pár olyan "cégbe", amibe én igen. Nem csak multiban vagy vállalkozásban kell gondolkodni. Egy példa; van olyan hely, ahol még a szomszédodat is lecsekkolják. :)
És egy másik, 1 év próbaidő, és a legkisebb dolog miatt már repülsz is.
Igen, lehet írni, hogy akkor nem mész ide, de közben ezek olyan helyek, ahova -szinte- mindenki be akarna kerülni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 18., kedd 11:53

Igazából ez egy gyerekes dolog,fél liter sör semmi, kihívás nélkül is megiszom akármikor, ez nem kunszt. Csak röhögök azokon,akik ezzel menőznek.

Viszont elég komolytalan cég az,amelyik egy ilyen videó alapján dob el egy jelentkezőt, az a cég annyit is ér. Komolyabb cégek megnézik, de ha nincs ott mondjuk macskakibelezés, vagy egyéb gusztustalanságok, csak ilyen gyerekes "csínyek",azért senkit nem vágnak ki.

Tibi09

HozzászólásSzerző: Tibi09 » 2014. február 18., kedd 11:47

BLaZE írta:
"akinek engedélyezem" = anyu ne lássa meg az olyan képeim, amire szobafogságot kapnék.
mivel már jó pár éve felnőtt vagyok anyámnak sok köze nincs is hozzá, h mit mikor és kivel csinálok. de köszi az általánosítást.
sajnálom, hogy magadra vetted. én inkább ennek a funkciónak a komolyságára gondoltam.

igazából sok közöm nincsen hozzá, ki mit és mikor csinál, nekem ez a véleményem a dolgokról, másnak más, ha nem így lenne, unalmas lenne az élet. :)

BLaZE

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. február 18., kedd 11:44

"akinek engedélyezem" = anyu ne lássa meg az olyan képeim, amire szobafogságot kapnék.
mivel már jó pár éve felnőtt vagyok anyámnak sok köze nincs is hozzá, h mit mikor és kivel csinálok.
amúgy meg egy elég neves és komoly cégnél dolgozom és milyen érdekes ilyen dolgokat nem néztek meg mert nem arra mentek, hanem a tudásra. csak hogy ne általánosítsunk állandóan.

Tibi09

HozzászólásSzerző: Tibi09 » 2014. február 18., kedd 11:25

BLaZE írta:azért van úgy beállítva a profilom, hogy csak az lássa akinek engedélyezem :roll: hoppá
igen, ez tökéletesen megvéd attól, hogy aki egy kicsit jobban akarja az belenézzen a dolgaidba. Ezért is mennek az olyan cikkek állandóan, hogy nem tudsz igazából semmit törölni a facebookodról, állandóan lopják az adatokat, mint a google, twitter és társai.

egy olyan elcseszett világban élünk, ahol leadsz egy kopogtató cédulát, akkor bekerül a neved egy adatbázisba és 15 év múlva oda tolják eléd és elküldenek a francba. Sajnos ez van, én mindenesetre kétszer meggondolom, hogy milyen képek, dolgok legyenek a profilomon, meg egyébként is....

BLaZE

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. február 18., kedd 11:20

azért van úgy beállítva a profilom, hogy csak az lássa akinek engedélyezem :roll: hoppá

Tibi09

HozzászólásSzerző: Tibi09 » 2014. február 18., kedd 11:12

Valóban vicces dolog ez a sör ivás. Amikor jelentkeztek egy komolyabb állásra, akkor az első dolog lesz, hogy csekkolják a facebook profilotokat, hogy milyen hugyos, szaros, részeges, cigizős stb dolgok vannak rajta. Nem véletlen, hogy egy jó pár állásnál a megpályázáshoz feltétel, hogy lájkoljd az adott céged. Pont ekkor jönnek elő majd az ilyen dolgok...

ui: +a poltikai dolgok is ez a kategória.

BLaZE

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. február 18., kedd 11:06

engem is kihívtak, de szartam rá
nah kész ennyi. erről beszéltem. nem volt kötelező
önkényesen rám kényszerítenek valamit, anélkül, hogy én beleegyeztem volna egy kézrázás és tanúk kíséretében.
:lol: :lol: :lol:

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. február 18., kedd 11:03

h.csabi írta:Szerintem sem gáz, bár én sem szerettem volna ezt reklámozni, de kihívtak.. szóval nem volt más lehetőség. :D Egyébként nálunk rendesen van amikor összeülünk az egyetemen és edzést tartunk a sörváltóra. Van olyan arc itt a koliban mellettem, aki 1,3 s alatt issza a korsó sört. :roll: :mrgreen:

Egyébként ha hülyék azok az emberek, akik húzóra isznak sört, akkor a fél BME hülye... :kivagyhe:
mi az hogy nem volt más lehetőség? engem is kihívtak, de szartam rá, meg is irtam az illetékes videó alá rögtön. a fogadásra meg ugyanúgy tojok, nálam az nem fogadás, hogy egyoldalúan, önkényesen rám kényszerítenek valamit, anélkül, hogy én beleegyeztem volna egy kézrázás és tanúk kíséretében.

nem kell ám mindig menni a csorda után.

Vissza: