tibi18 írta:Mi köze ennek a meccsnek Mouhoz?!
semmi, végülis csak ő a vezetőedző.. de mondjuk nem a 90.-ben kéne először cserélni. A hozzáállása meg nevetséges, hatalmas szakmaiságra vall, hogy Pepe azért van a lelátón, mert meg merte védeni Casillast. Ehelyett az az Albiol van ott, aki 4 év alatt 80 meccset játszott, azaz évi kevesebb, mint 20-at. De oké, kezdjen. Az sem baj, hogy Carvalho van a padon, aki tavaly a Castillával edzett. Érthető, Pepe szar védő, nem kell.
Ramos szintén hasonlókért kapott mellőzést egész évben, mármint mert megvédte a saját csapattársát és az edzőnek ellent mert mondani.
Casillas nem azért padozik, mert DL lehozta jól a fél szezont, vagy mert a MU ellen jó volt kétszer. A malaga ellen is ült, és Adán is többször kezdett, valószínűleg szakmai okok miatt, a maga 10 meccsével a háta mögött és a VB győztes Casillasszal szemben.
Nem kell jóban lenni a játékosokkal, csak akkor ne várjon senki semmit. Én sem dolgoznék szívesen olyan helyen, ahol szar a hangulat, a közösség és ha ki merem mondani amit gondolok akkor bukom a fél szezont és nézhetem a meccseket a lelátóról... Apró dolgok, de hozzájárulnak az ilyen meccsek végkimeneteléhez, mint a mai.
Nem baj, lehet védeni Mourinhot, tényleg sokat elért mint edző, és igen,
nem volt a legmegfelelőbb a stílusom az előző hozzászólásban, elnézést. De egyszerűen annyira felbosszant ez az ember, hogy hihetetlen. Ha a Chelsea az álma miért van itt? Nem kell próbálkozni meg bomlasztani a közösséget. Évek óta, de lehet, hogy sosem volt a Real történelmében, hogy így megoszlott volna az öltöző. És igen, fáj vagy sem, ez az oka, hogy a kukába ment a szezon. És ez a meccs is.
(egyébként ez nem a megy a meccs topic, hanem az edzőé és a vezetőségé.. miért ne írhatnám meg amit gondolok, nem a mai meccsről írtam, hanem a szezonról...)