Cesc nyilatkozatával nekem az a bajom, hogy rosszkor nyilatkozott. Szezon közepén vagyunk, nem nyertek semmit. Ugyanakkor Mourinhónak igaza volt abban, hogy az elmúlt évek leggyengébb Barcáját láthattuk, ezt szerintem kijelenthetjük.csababarca írta:Akkor sötét,a lényegen nem változtat.Realista24 írta:
Alves nem bolond, hanem sötét.
Cesc, nem mondott hülyeséget, de pont ugyanaz a bajom, mint ami Mounál is volt. Odamondogat gondolkodás nélkül, mint a sértődött kisgyerek.
Én gondoltam hogy sima lesz.
Most Te akkor a kivétel vagy,de amikor Mourinho odaszólt nekünk (főleg amikor nem volt a real edzője), akkor itt ment a konfettizápor,pezsgődurrogtatás,hogy na hogy megmondta megint,zseni. De akkor nyilván Te nem voltál közöttük.
Nem védem Cesct, mert én kussba maradnék ilyen helyzetekben inkább, bár most a pályán is volt válasz, 0-2 idegenben, így érthető valamennyire azért,hogy nagy lett a mellény.
A probléma inkább az szokott lenni,amikor a nyilatkozatok mögött nincs teljesítmény, mert ilyen is volt ebben a szezonban,meg tavaly is elég sok.
Mourinhonál valamikor jó volt, hogy odatett egy-egy nyilatkozatot, de többségében csak égetett minket a pökhendiségével. Nem véletlen lett a sajtó áldozata. Nézd meg Carlót, ő is kimondja, amit gondol, visszatámad, de ezt kulturáltan teszi.