Copa del Rey
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Copa del Rey
Nagy szükségünk lesz egy normális felkészülésre..
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
legalább nem kell korán megkezdeni a tétmeccseket és több idő marad a felkészülésre, a konföderációs kupa úgyis elvesz pár hetet a nyárból.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nem marad el. Annyi hogy a mieink csak a tv/n keresztul kovetik majd figyelemmel.Csabi írta:Ja és akkor ugye a szokásos augusztus végi Szuperkupa is elmarad most. Fasza. :-)
Az Atleticonak kovi szezonban is meg lesz az eselye hogy trofeaval zarja a szezont... Azert az nem semmi!
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Számunkra mindenképpen, de Barca-Atleti meccsek azért lesznek. :-)Csabi írta:Ja és akkor ugye a szokásos augusztus végi Szuperkupa is elmarad most. Fasza. :-)
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Ja és akkor ugye a szokásos augusztus végi Szuperkupa is elmarad most. Fasza. :-)
ki nme szarja le hogy ki röhög? max a csicskák akik utálják Ronaldot de amúgy fogalmuk sincs mi történt a meccsen és mennyire elcsalta a spori. a 3 kapufa és két ordító ziccer amiből mind a kettő ordító makkal védéssel maradt ki. ennyi szerencsénk volt tegnap. feltette az i-re a pontot. kellett persze még az is hogy természetesen mikor sérül le varane ha nem a meccs előtt és emiatt egy albiolt úgy butított a falcao ahogy nem akart. ez van. én leszarom hogy végül ezek a lúzerek nyerték a kupát mert két dolgoknak köszönhetik a mocskos nagy szerencséjüknek meg a sporinak.R.M.C.F írta:A szokásos madridi szlogen.........szerintem 110 éve mindenki rajtunk röhög. főleg mert elbuktunk egy kupadöntőt, ilyen még a fociban nem is volt......mindenki ezen röhög.torjack írta:Hiába, Simeone Atléticoja igazi kupacsapat.
Röhej az egész. Rajtunk röhög mindenki. Megint. Sok meló lesz a nyáron. Megint.
- Nzedge
+1Toti írta:max az igazi csicskák röhögnek. azok akik 3x értek életükbe labdába mert odagurult hozzájuk, de persze ugye a focihoz mindenki ért. azok akik hnap ránéznek az eredményre és csak azt látják, h 1-2 meg hogy a b..it kiállították. ezek röhögnek. hát ki a faszt érdekel? engem nem.Röhej az egész. Rajtunk röhög mindenki. Megint.
Teljesen igazad van.
max az igazi csicskák röhögnek. azok akik 3x értek életükbe labdába mert odagurult hozzájuk, de persze ugye a focihoz mindenki ért. azok akik hnap ránéznek az eredményre és csak azt látják, h 1-2 meg hogy a b..it kiállították. ezek röhögnek. hát ki a faszt érdekel? engem nem.Röhej az egész. Rajtunk röhög mindenki. Megint.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Nzedge
Amúgy csak dühös voltam a lefújáskor, de amikor látom, hogy nálunk veszik át a kis trófeákat
...én amint lefújták,kikapcsoltam a dobozt.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A szokásos madridi szlogen.........szerintem 110 éve mindenki rajtunk röhög. főleg mert elbuktunk egy kupadöntőt, ilyen még a fociban nem is volt......mindenki ezen röhög.torjack írta:Hiába, Simeone Atléticoja igazi kupacsapat.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ez van most... Legyen is meló, ne csak mennyiség, de minőségi legyen az a munka.torjack írta:Röhej az egész. Rajtunk röhög mindenki. Megint. Sok meló lesz a nyáron. Megint.
Amúgy csak dühös voltam a lefújáskor, de amikor látom, hogy nálunk veszik át a kis trófeákat, nálunk leveszi egyből az érmet Nacho is...majd megszólal a legendás Queen zene, és felemelik a trófeát, na akkor lettem kicsit szomorú. A lehető legjobban zárult a szezon.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Hiába, Simeone Atléticoja igazi kupacsapat.
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
na igen az ismételten fostos játékunktól eltekintve ezt a bírót simán elnézegetném ilyen péntek esti kabaréműsorok helyett.Galacticos írta:megint szerencsét hozott az hogy kupadöntőt otthon játszottuk.
- niden6
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane
Ezt a meccset még a rendes játékidőben el kellett volna dönteni.
Végső soron az Atletico is nagyon küzdött, nagy fricskát adtak nekünk.
Végső soron az Atletico is nagyon küzdött, nagy fricskát adtak nekünk.
- Galacticos
megint szerencsét hozott az hogy kupadöntőt otthon játszottuk.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Galacticos írta:ha úgy játszunk mint a dortmund elleni második meccsen, akkor sima. ha úgy megyünk ki olyan felfogással, akkor sima. ha nem, akkor nem sima.
levetíteném nekik az ígérgetős videókat a visszavágó előttről. hangolódjanak csak. :-)
Azok a videók,mindig bejöttek......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- niden6
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane
Dehogy viszi. Nem is tudná...csak nehogy elvigye a Chelseabe
Meg amúgy is Khedirát jobban kedveli. Hál' Istennek.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Na. Modric ismét kezdő. Idény végére azért rájött unico,hogy a horvát kihagyhatatlan a kezdőböl. Egyértelműen megkedvelte az év végére(csak nehogy elvigye a Chelseabe).
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem vártam ezt a kupadöntőt nagy lelkesedéssel, de ha ma kapnék egy jó kis atletico alázást lehet még el is néznék az idei siralmas produkcióból valamennyit...néhány sör után.
Szép játékot akarok látni és fölényes sokgólos győzelmet...oh wait mourinho is still here.
Na majd meglátjuk.
Szép játékot akarok látni és fölényes sokgólos győzelmet...oh wait mourinho is still here.
Na majd meglátjuk.
- Galacticos
ha úgy játszunk mint a dortmund elleni második meccsen, akkor sima. ha úgy megyünk ki olyan felfogással, akkor sima. ha nem, akkor nem sima.
levetíteném nekik az ígérgetős videókat a visszavágó előttről. hangolódjanak csak. :-)