lefutott azThiago11 írta: A párharcot én nem tartom lefutottnak. Ha elkényelmesedünk és már a nyolc között érezzük magunkat, könnyen pofára eshetünk. Titeket nem hiszem, hogy egy kicsit is megszorongathatna a Schalke. Szerintem már Gelsenkirchenben eldől a továbbjutás. Én 4:1-et tippelek. Huntelaar valahogy begyötör egyet, de hármat-négyet kapni fognak.
Real Madrid vs. Barcelona
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
- Kedvenc csapatod: Barca
Szerintem nincs kimagyarázva. Az eset egyértelműen nem 11-es, de piros lap. Maximum annyit lehet a bíró "védelmében" felhozni, hogy ez tényleg egy nagyon necces szituáció volt és ezt ott hirtelen nagyon nehéz eldönteni. Puhl tényleg nem egy nagy futballzseni, azonban a játékvezetői ítéletekkel kapcsolatban mérvadónak tartom a véleményét. Nem részrehajlásból mondom, de én a lassítás előtt egyértelműen bent láttam. Csak az első visszajátszás utána derült ki az ellenkezője.
Viszont nem hiszem, hogy a City oldaláról kellene bírózni. Igen, megadtak tévesen egy tizenegyest, az első félidőben viszont nem adtak meg egyet Clichy kezezésénél, illetve elvettek egy szabályos gólt.
Ez csak újra azt bizonyította, hogy a játékvezetés kritikán aluli, ezzel együtt én nem kardoskodom a videobíró mellett. A labdarúgás mindig is ilyen volt, vannak téves ítéletek, ezt el kell fogadni. Mindemellett a kivitelezése is problémás. Az NFL-ben nem futóóra van, rengeteget áll a játék, ezért könnyen megoldható. Teszem hozzá a szabálytalanságokat például ott sem lehet visszanézetni.
A párharcot én nem tartom lefutottnak. Ha elkényelmesedünk és már a nyolc között érezzük magunkat, könnyen pofára eshetünk. Titeket nem hiszem, hogy egy kicsit is megszorongathatna a Schalke. Szerintem már Gelsenkirchenben eldől a továbbjutás. Én 4:1-et tippelek. Huntelaar valahogy begyötör egyet, de hármat-négyet kapni fognak.
A párharcokat tekintve szerintem mindenhol érvényesül a papírforma. Egyedül a Milan-Atletico kérdéses egy kicsit, de az is eldőlni látszik. A sorsolásnál már sokat fog számítani a szerencse.
Viszont nem hiszem, hogy a City oldaláról kellene bírózni. Igen, megadtak tévesen egy tizenegyest, az első félidőben viszont nem adtak meg egyet Clichy kezezésénél, illetve elvettek egy szabályos gólt.
Ez csak újra azt bizonyította, hogy a játékvezetés kritikán aluli, ezzel együtt én nem kardoskodom a videobíró mellett. A labdarúgás mindig is ilyen volt, vannak téves ítéletek, ezt el kell fogadni. Mindemellett a kivitelezése is problémás. Az NFL-ben nem futóóra van, rengeteget áll a játék, ezért könnyen megoldható. Teszem hozzá a szabálytalanságokat például ott sem lehet visszanézetni.
A párharcot én nem tartom lefutottnak. Ha elkényelmesedünk és már a nyolc között érezzük magunkat, könnyen pofára eshetünk. Titeket nem hiszem, hogy egy kicsit is megszorongathatna a Schalke. Szerintem már Gelsenkirchenben eldől a továbbjutás. Én 4:1-et tippelek. Huntelaar valahogy begyötör egyet, de hármat-négyet kapni fognak.
A párharcokat tekintve szerintem mindenhol érvényesül a papírforma. Egyedül a Milan-Atletico kérdéses egy kicsit, de az is eldőlni látszik. A sorsolásnál már sokat fog számítani a szerencse.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Volt már olyan játékvezetői itélet a barca javára ami nem lett megmagyarázva ?? most látom ezt a FIFA szabályos marhaságot, el is küldtem haveromat melegebb éghajlatra
Csak egy esetet kérek amikor szépen csöndben azt mondta mindenki,hogy ezt nemkellett volna lefújni/kiállítani stb ?
Csak feltűnt ,hogy mindig amikor nekik kedvező ítélet születik akkor előállnak valami tök abszúrd magyarázattal, valaki kitalál valami marhaságot a többi meg világgá kürtöli
Csak egy esetet kérek amikor szépen csöndben azt mondta mindenki,hogy ezt nemkellett volna lefújni/kiállítani stb ?
Csak feltűnt ,hogy mindig amikor nekik kedvező ítélet születik akkor előállnak valami tök abszúrd magyarázattal, valaki kitalál valami marhaságot a többi meg világgá kürtöli
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
hát ha tovább megyünka Schalkén akkor én semmiképpen sem a Barcat szeretném.
Vagy a Milan -Atletico pérharc győztesét, vagy a ManU- Olimpiacos győztesét, vagy a PSG-t.
azért a Dortmundtól tartok még, tavaly csúnyán jöttünk ki velük szemben..
de semmiképpen sem szeretnék Bayern -Chelsea-Barca 3ast.
addig kapjuk a lehető legkönnyebbet ameddig lehet.
Vagy a Milan -Atletico pérharc győztesét, vagy a ManU- Olimpiacos győztesét, vagy a PSG-t.
azért a Dortmundtól tartok még, tavaly csúnyán jöttünk ki velük szemben..
de semmiképpen sem szeretnék Bayern -Chelsea-Barca 3ast.
addig kapjuk a lehető legkönnyebbet ameddig lehet.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
El sem tudom képzelni,milyen gyomoridegem lenne a meccs környékén(5 nappal előtte is már). Tavaly meg tavalyelőtt is az elődöntőben is már szarráremegtem magam,de főleg ugye a bayern ellen a tizinkél. Viszont imádom ezt az érzést... Amikor az igazán nagyok csapnak össze, ezért nézünk futballt,h ezeket az évi 1-2 meccseket megéljük..ziro4vr írta:plusz sportélménynek se lenne utolsó
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
én bayern-real döntőt szeretnék, egyrészt akkor a barca valahol elhasalt , vissza lehet vágni és meg lehet mutatni ki a király. plusz sportélménynek se lenne utolsó
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Lehet beképzeltnek fogok tűnni, de a Real-Bayern mérkőzés inkább elődöntő, vagy döntő szagù, mintsem negyeddöntő. Ebből Chelsea-Real lesz...
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
igen akármelyik csapattal van valami ""dolgunk""
de a barca, bayern, chelsea-n kívűl akármelyiknek örülhetünk
bár tavaly se gondoltuk volna hogy a dortmundot 4 meccsen 1 szer verjük meg ,de a többi verhető szerintem
de a barca, bayern, chelsea-n kívűl akármelyiknek örülhetünk
bár tavaly se gondoltuk volna hogy a dortmundot 4 meccsen 1 szer verjük meg ,de a többi verhető szerintem
Igazából ha azt vesszük, hogy a papírforma alapján továbbmegy a Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid/AC Milan, PSG, Manchester United(?), Chelsea, Borussia Dortmund, Bayern München, PSG nyolcas, akkor a Real mellé akárkit sorsolhatnak...
Ha a Barcát kapjuk, akkor újabb két Klasszikus.
Ha az Atleticot, akkor városi rangadó ismét.
Ha az AC Milant, akkor a két legeredményesebb csapat játszik.
Ha a PSG-t, akkor Carlo volt csapata ellen nyomul.
Ha a Manchester Unitedet, akkor Cé és a tavalyi vitatott eset után ez ismét pikáns párosítás lehetne...
Ha a Chelseat, akkor José vs Real Madrid.
Ha a Dortmundot, akkor vissza lehetne vágni a tavalyi elődöntő miatt.
Ha a Bayernt, akkor Pep vs Real Madrid, hogy a két csapat közötti szeretetről már ne is beszéljünk.
Ha a Barcát kapjuk, akkor újabb két Klasszikus.
Ha az Atleticot, akkor városi rangadó ismét.
Ha az AC Milant, akkor a két legeredményesebb csapat játszik.
Ha a PSG-t, akkor Carlo volt csapata ellen nyomul.
Ha a Manchester Unitedet, akkor Cé és a tavalyi vitatott eset után ez ismét pikáns párosítás lehetne...
Ha a Chelseat, akkor José vs Real Madrid.
Ha a Dortmundot, akkor vissza lehetne vágni a tavalyi elődöntő miatt.
Ha a Bayernt, akkor Pep vs Real Madrid, hogy a két csapat közötti szeretetről már ne is beszéljünk.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez a két verzió is elég pikáns lenne, de egy újabb Mou-Pep ütközet is. De én bízom benne, hogy Carlonak a régi csapatával kell szembenéznie, ha továbbmegyünk
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Én ezt így nem mertem leírni.dzsi91 írta:Azt a varázst irányított sorsolásnak nevezik ...
- h3x0r
Tudod mit, maradjunk meg a kozeputnal, mondjuk 3-nalpheco írta: Kíváncsian várom a két klasszikust, csak nehogy 4 legyen belőle
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
lesliejr írta: Mindegy is, mert a BL-ben van vmi varázs , ami összehozza a nagy találkozásokat.
Azt a varázst irányított sorsolásnak nevezik ...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Egyébként azt is el tudom képzelni, hogy fordítva lesz, mi kapjuk meg a Chelsea-t, egyrészt ez a párharc kuriózum a 2009-es és a 2012-es események után, másrészt pedig... José vs Barça, többet nem kell mondanom.lesliejr írta:Van egy olyan érzésem, hogy továbbjutás esetén Pep újra tiszteletét teszi nálunk, ebben az esetben nekünk ott nagy eséllyel annyi. A Bayern jobb csapat, Guardiola pedig ismeri az egész csapatot, pontosan tudja mit, hogy kell.
Ti meg megkapjátok Mourinho őfelségét. Az is izgalmas lesz.
A Bayern meg összejöhet megint a Reallal, Pep vs Real, csemege szintén.
Amúgy jó dolgokat írtál lejjebb, egyetértek szinte mindennel.
-
Persze, a nagy meccseken kell a szerencse is, de én emlékszem még a tavalyi csapatra, mikor a komoly meccseken sehol nem voltunk és egyet sem nyertünk meg. Se ellenetek, se a PSG ellen, se a Bayern ellen. Rosszul, hibásan és ötlettelenül játszottunk. Az idei játék egészen más.
Amúgy semmi nem dőlt még el. Lesz egy visszavágó és ha csak egy kicsit is elhiszik (és képesek rá sajnos), hogy megvan a továbbjutás, akkor kiesünk. A City vszínű kényszerből, nekünk esik a Camp Nou-ban. De remélhetőleg mi elöl egy Pedro-val és Neymar-ral gyorsabbak és élesebbek leszünk. Ebben az esetben kizártnak tartom, hogy egy kitámadó ellenféltől kikapjunk 2-3 góllal.
Mindegy is, mert a BL-ben van vmi varázs , ami összehozza a nagy találkozásokat. Lehetne sorolni. Ronaldinho, Kaká, Eto'o-Ibra csere stb. Van egy olyan érzésem, hogy továbbjutás esetén Pep újra tiszteletét teszi nálunk, ebben az esetben nekünk ott nagy eséllyel annyi. A Bayern jobb csapat, Guardiola pedig ismeri az egész csapatot, pontosan tudja mit, hogy kell.
Amúgy semmi nem dőlt még el. Lesz egy visszavágó és ha csak egy kicsit is elhiszik (és képesek rá sajnos), hogy megvan a továbbjutás, akkor kiesünk. A City vszínű kényszerből, nekünk esik a Camp Nou-ban. De remélhetőleg mi elöl egy Pedro-val és Neymar-ral gyorsabbak és élesebbek leszünk. Ebben az esetben kizártnak tartom, hogy egy kitámadó ellenféltől kikapjunk 2-3 góllal.
Mindegy is, mert a BL-ben van vmi varázs , ami összehozza a nagy találkozásokat. Lehetne sorolni. Ronaldinho, Kaká, Eto'o-Ibra csere stb. Van egy olyan érzésem, hogy továbbjutás esetén Pep újra tiszteletét teszi nálunk, ebben az esetben nekünk ott nagy eséllyel annyi. A Bayern jobb csapat, Guardiola pedig ismeri az egész csapatot, pontosan tudja mit, hogy kell.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Abból az 5 nagy meccsből, Atleticoval 3 döntetlen, ellenünk egy győzelem, amihez nem kis szerencse kellett, mondjuk Benzi kapufájánál(és akkor a meg nem adott tizit meg sem említem), tegnap is az emberelőnyig esélye sem volt a gólra a Barcának, tény, hogy a Citynek se sok. Szóval annyira nem ad ez okot bizakodásra. Ettől függetlenül simán lehet, hogy a spanyol kupát és a bajnokságot is elhappoljátok előlünk(bár szerintem legalább az egyiket behúzzuk). Kíváncsian várom a két klasszikust, csak nehogy 4 legyen belőle
-
Értem én, hogy Real Madrid oldalon vagyunk és egyesek (főleg a fiatalabb generáció szerintem) megpróbáljál kisebbíteni a Barca érdemeit. Főleg azok, akik a meccs előtt naponta 2x leírták, hogy meg leszünk csapva, ha nem, az csak azért lesz mert a City elront vmit. Na persze. Nálunk az a sok kutyaütő EB és VB, BL győztes játékos semmit nem tud tenni a nagy City ellen.
Igen, ez a Barca már nem a Pep féle gárda. Jól látszik. 0-1 után is jól látszott. ott volt egy 10-15 perces zárlat az angoloknál. Ha akkor nem sétálgatunk, akkor kivégezzük őket. De ez a csapat annyira már nem töri össze magát a sikerért és túlzottan is magabiztos lesz 1 gólos vezetés tudatában. Pláne, hogy lesz egy visszavágó odahaza.
De ez a csapat nem is a tavalyi Tito féle szedett-vedett társaság. Én magam is meglepődtem rajtuk, de az eddig látottak mást mondatnak velem. Idén eddig volt 5 komoly rangadónk (3x Atlético, Real, City), amiből 3 idegenben volt és 1x sem kaptunk ki, gólt is csak 2-őt kaptunk. Hihetetlen, de az a védelem, ami a kicsik ellen makkozik folyamatosan, komoly ellenfél ellen (értsd, akiktől valós veszély az, hogy kikapunk) a rangadókon beton stabil. Az megvan, hogy tegnap a fejpárbajok 2/3-át megnyertük? Szögletet csak a meccs végén rúghattak...1.et. Kivettük a City méregfogát.
A középpályájukat yayatól, fernandinhoig megfojtottuk. Kihasználtuk, hogy bár a végsebességük nagy, azt lassan érik el a nyurga lábúak és úgy fordulnak mint egy komphajó. Direkt figyeltem. Mikor elindultak a labda irányába, Iniesta-ék már a másik oldalra adták és mire megfordultak és újra felgyorsultak, már megint az ellenkező oldalra adtuk a lasztit.
Egy idő után ez annyit változott, hogy csak kocogtak a labda irányába és volt az első gólunk előtt egy bevágott kép Fernandinho fejéről egy bedobás előtt, kb a s.ggén vette a levegőt.
Én ebben láttam a sikerünket. A középpályájuk ereje elment a labda kergetésére. Irányítani, szervezni már nem tudtak. Vmint D.Silva-t is semlegesítettük 1 kivétellel.
Martino Barca-ja egy vmiben különbözik a tavalyitól. Nem rohanunk fejjel a falnak, okosan, taktikusan is tudunk játszani. Hogy ez mire lesz elég ki tudja, viszont a lényegen nem változtat. Nyáron frissíteni kell, mert ez a keret így együtt leült egy picit.
De azt tegnap is megmutatta a Barca, hogy nem lehet még olyan könnyen leírni őket. Tudom sokan hasonló alázást vártak, mint a tavalyi Bayern féle, de egyrészt a City közel sem Bayern, az idei Barca pedig nem az a tavalyi fogalmatlan csapat.
Igen, ez a Barca már nem a Pep féle gárda. Jól látszik. 0-1 után is jól látszott. ott volt egy 10-15 perces zárlat az angoloknál. Ha akkor nem sétálgatunk, akkor kivégezzük őket. De ez a csapat annyira már nem töri össze magát a sikerért és túlzottan is magabiztos lesz 1 gólos vezetés tudatában. Pláne, hogy lesz egy visszavágó odahaza.
De ez a csapat nem is a tavalyi Tito féle szedett-vedett társaság. Én magam is meglepődtem rajtuk, de az eddig látottak mást mondatnak velem. Idén eddig volt 5 komoly rangadónk (3x Atlético, Real, City), amiből 3 idegenben volt és 1x sem kaptunk ki, gólt is csak 2-őt kaptunk. Hihetetlen, de az a védelem, ami a kicsik ellen makkozik folyamatosan, komoly ellenfél ellen (értsd, akiktől valós veszély az, hogy kikapunk) a rangadókon beton stabil. Az megvan, hogy tegnap a fejpárbajok 2/3-át megnyertük? Szögletet csak a meccs végén rúghattak...1.et. Kivettük a City méregfogát.
A középpályájukat yayatól, fernandinhoig megfojtottuk. Kihasználtuk, hogy bár a végsebességük nagy, azt lassan érik el a nyurga lábúak és úgy fordulnak mint egy komphajó. Direkt figyeltem. Mikor elindultak a labda irányába, Iniesta-ék már a másik oldalra adták és mire megfordultak és újra felgyorsultak, már megint az ellenkező oldalra adtuk a lasztit.
Egy idő után ez annyit változott, hogy csak kocogtak a labda irányába és volt az első gólunk előtt egy bevágott kép Fernandinho fejéről egy bedobás előtt, kb a s.ggén vette a levegőt.
Én ebben láttam a sikerünket. A középpályájuk ereje elment a labda kergetésére. Irányítani, szervezni már nem tudtak. Vmint D.Silva-t is semlegesítettük 1 kivétellel.
Martino Barca-ja egy vmiben különbözik a tavalyitól. Nem rohanunk fejjel a falnak, okosan, taktikusan is tudunk játszani. Hogy ez mire lesz elég ki tudja, viszont a lényegen nem változtat. Nyáron frissíteni kell, mert ez a keret így együtt leült egy picit.
Buta az, aki egy meccsből von le következtetést. Egy Bayern ettől még jobb csapat nálunk, egy Chelsea pedig kellemetlenebb ellenfél, bár a City-nél jobban ők sem állnának be védekezni, viszont ők Mou miatt talán jobban kontráznak.pheco írta:Nekem annyi a bajom, hogy megint kezd az a hangulat lenni, mint tavaly a Milan elleni visszavágó után. Pedig tegnap szinte helyzet nélkül nyerte meg a meccset a Barca. Bayern és a Chelsea ellen ez nagyon kevés lesz és remélhetőleg a Real ellen is. Igazából nekem mindegy, csak szerintem könnyen koppanás lehet a vége.
De azt tegnap is megmutatta a Barca, hogy nem lehet még olyan könnyen leírni őket. Tudom sokan hasonló alázást vártak, mint a tavalyi Bayern féle, de egyrészt a City közel sem Bayern, az idei Barca pedig nem az a tavalyi fogalmatlan csapat.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
benne van,de már tegnapra is sokan koppanást jósoltak.pheco írta:Nekem annyi a bajom, hogy megint kezd az a hangulat lenni, mint tavaly a Milan elleni visszavágó után. Pedig tegnap szinte helyzet nélkül nyerte meg a meccset a Barca. Bayern és a Chelsea ellen ez nagyon kevés lesz és remélhetőleg a Real ellen is. Igazából nekem mindegy, csak szerintem könnyen koppanás lehet a vége.
A nagy bukás és a győzelmünk között meg van egy kis különbség.
Bayern ellen nem vagyunk favoritok, Chelsea kérdéses, ellenetek meg majd a márciusi klasszikus megmutatja, mi is a helyzet.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem annyi a bajom, hogy megint kezd az a hangulat lenni, mint tavaly a Milan elleni visszavágó után. Pedig tegnap szinte helyzet nélkül nyerte meg a meccset a Barca. Bayern és a Chelsea ellen ez nagyon kevés lesz és remélhetőleg a Real ellen is. Igazából nekem mindegy, csak szerintem könnyen koppanás lehet a vége.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Negredo (Man City): "The referee wanted to give me a yellow card, but Pique asked him not to book me. I'm grateful for that."