Cristiano Ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Nem hisztiznie kéne, hanem játszania...
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
MorataMartin!
Gyors profilkép csere és gyorsan megváltoztatva a kedvenc játékosok listája...
Játszott Ő, megint Ő volt a legjobb a pályán, de szerintem nálad is elszakadt volna a cérna ezek után.
Gyors profilkép csere és gyorsan megváltoztatva a kedvenc játékosok listája...
Játszott Ő, megint Ő volt a legjobb a pályán, de szerintem nálad is elszakadt volna a cérna ezek után.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
hát ez vicces ami itt folyik...
mintha a Dormundba, Bayernba lenne Ronaldo... Elárulom, nincs. És mégis BL döntőt játszanak. Nem egy emberen múlik. Annyi pénzből amit érte kapnánk simán lehetne pótolni, sőt, talán jobban is jönnénk ki.
Csak egy új edző kell, új felfogás, és máris minden más lesz.
Amugy meg nemmegy sehova
mintha a Dormundba, Bayernba lenne Ronaldo... Elárulom, nincs. És mégis BL döntőt játszanak. Nem egy emberen múlik. Annyi pénzből amit érte kapnánk simán lehetne pótolni, sőt, talán jobban is jönnénk ki.
Csak egy új edző kell, új felfogás, és máris minden más lesz.
Amugy meg nemmegy sehova
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nem megy sehova. Egyszerűe pechje volt ma és mellette még agyon is rúgták, amit a biró simán tolerált. Ilyen helyzetben nem egyszerű megőrizni a hidegvéred. Ha Messi kap ennyi rúgást, besárgul a fél Atléti.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nem tudom elképzelni nélküle a csapatot, több MU meccset néztem korábban, és megtörtént az ilyesmi vele néha, de mindig is azt akartam, hogy nálunk tolja majd, nagyon remélem, hogy sok évig itt lesz, és legtöbbször nem csak egyedül fogja alkotni a csapatot...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Nem azzal volt a gond, hogy jogos volt-e vagy nem... hanem azzal van itt a gond, hogy most Péreznek nagyon nagyot kell húzni a lapokból, hogy itt tartsa!El Unico írta:CR-ből kijött az összes feszültség,ami a szezon közben felgyülemlett benne,kezdve a szeptemberi balhéval,vereségekkel,kiesés a BL-ből,viták...
Nem fog ő elmenni innen,nem tudom mit hisztériáztok itt,nem először állítják ki őt Madridban. Egyébként meg jogos volt a piros,ilyen veszélyes játékért kapott pirosat Nani is...
Az viszont nagyon igaz, hogy rossz döntés lenne elmennie, mert itt tényleg minden esélye megvan a sikerre, akár még 1 aranylabdára is. A MU-be szerintem nem menne már, mert SAF kiszáll...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nézzük csak.Casso írta:Ha akar valaha még nyerni valamit akkor gyorsan le kell lépnie innen, mert itt még egy jó darabig nem fogunk tizediket nyerni. (Pontosabban addig amíg Higuaín meg Özilek játszanak itt)
- Bayern? valószínűleg nem megy oda.
- Barca? tuti nem...
- MU? SAF lelépett, ráadásul a MU se sokkal esélyesebb egy BL győzelemre, mint mi.
- PSG? Na, ne már...
Máshova meg lenne értelme?
Minek menne el? Oké nem nyertünk idén semmit, de ott vagyunk a tűz közelében, ami máshol nem biztos hogy megvan. Máshol sincs nagyobb esélye BL-t nyerni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
CR-ből kijött az összes feszültség,ami a szezon közben felgyülemlett benne,kezdve a szeptemberi balhéval,vereségekkel,kiesés a BL-ből,viták...
Nem fog ő elmenni innen,nem tudom mit hisztériáztok itt,nem először állítják ki őt Madridban. Egyébként meg jogos volt a piros,ilyen veszélyes játékért kapott pirosat Nani is...
- Galacticos
ha elmegy, akkor pár évig a komolyabb terveket elfelejthetjük.
ez az ember mostanában minden clásicon gólokat szerez, minden meccsen odateszi magát, szinte minden meccsen gólt lő, fontos gólokat lő erre körül van véve egy rakás szerencsétlennel. kurva szar érzés lehet hogy ő megszakad a győzelemért, ő nem adja fel, de a többi meg képességekben kevesek az asztalra feleannyit se tettek le mint ő mégis megengedik maguknak hogy lazsáljanak. pereznek meg kell győznie hogy most nyáron jön jó pár komoly erősítés, és emellé amennyit kér, amennyit akar azt megkell neki adni.
ha elmegy, hozhatjuk neymart,balet, lucast meg mittomén mert nem egy meg nem kettő olyan hsz-t olvastam hogy jaj hány embert tudnánk venni az ő árából, ja de akkor is csak 11emberrel állhatunk ki, ha ronaldo árából 5embert veszünk.
ja és ezt nem erre a mami meccsre értem.
ez az ember mostanában minden clásicon gólokat szerez, minden meccsen odateszi magát, szinte minden meccsen gólt lő, fontos gólokat lő erre körül van véve egy rakás szerencsétlennel. kurva szar érzés lehet hogy ő megszakad a győzelemért, ő nem adja fel, de a többi meg képességekben kevesek az asztalra feleannyit se tettek le mint ő mégis megengedik maguknak hogy lazsáljanak. pereznek meg kell győznie hogy most nyáron jön jó pár komoly erősítés, és emellé amennyit kér, amennyit akar azt megkell neki adni.
ha elmegy, hozhatjuk neymart,balet, lucast meg mittomén mert nem egy meg nem kettő olyan hsz-t olvastam hogy jaj hány embert tudnánk venni az ő árából, ja de akkor is csak 11emberrel állhatunk ki, ha ronaldo árából 5embert veszünk.
ja és ezt nem erre a mami meccsre értem.
- RaúlRealMadrid
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Csak ne legyen igazad.realistahuni írta:Szerintem is megy a nyáron.
Én mondjuk megértem a palit. Körül van véve egy rakás balfasszal, ő egyedül hajt, meccseket dönt el, a többi meg szerencsétlenkedik. MU-ba szerintem istenként várják, nekünk meg idedobják Rooneyt.
Azt hiszem sötét évek fognak következni.
- yvettebourne
- Kedvenc játékosaid: Guti
A rendes játékidő vége felé én teljesen azt láttam az arcán, hogy feladta... Nem lepődtem meg a végkifejleten, az egész meccsen frusztrált, ideges volt. Igazából sajnálom szegényt, nehéz lehet neki egy ennyire impotens csapatban.
"A person doesn't just wake up and stop loving somebody! Love is forever."
Jajj neee, neeee. Ne százalékoljunk, egyszerűen utál veszíteni a luzitán. Én nem is a mai viselkedéséből szűrtem le a távozás lehetőségét hanem az egész évből. Ha akar valaha még nyerni valamit akkor gyorsan le kell lépnie innen, mert itt még egy jó darabig nem fogunk tizediket nyerni. (Pontosabban addig amíg Higuaín meg Özilek játszanak itt)miró írta:ezzel a maival földobta gyakorlatilag szerintem hogy ő nyáron távozni fog.
110%-ig biztos vagyok ebben.
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
erről van szó..pontosan.Szerintem is megy a nyáron.
Én mondjuk megértem a palit. Körül van véve egy rakás balfasszal, ő egyedül hajt, meccseket dönt el, a többi meg szerencsétlenkedik.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Szerintem is megy a nyáron.
Én mondjuk megértem a palit. Körül van véve egy rakás balfasszal, ő egyedül hajt, meccseket dönt el, a többi meg szerencsétlenkedik. MU-ba szerintem istenként várják, nekünk meg idedobják Rooneyt.
- Maci
- Kedvenc játékosaid: casillas*cr7*ramos
- Kedvenc csapatod: *real madrid*
sajnálom őt, ez a viselkedés teljesen kimutatta az idény befejezésével az összes felgyülemlett idegességet,civakodást és mindent ami a csapaton belül történt :-) ennek ellenére, remélem, hogy marad :-)
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
meg lehet kövezni de azért leírom...
ezzel a maival földobta gyakorlatilag szerintem hogy ő nyáron távozni fog.
kijött megint,hogy ha nincs ő akkor semmi sincs,és ebből elege lett,nem nézte most már a csapat érdekeit,és meg tette ezt.
ezzel a maival földobta gyakorlatilag szerintem hogy ő nyáron távozni fog.
kijött megint,hogy ha nincs ő akkor semmi sincs,és ebből elege lett,nem nézte most már a csapat érdekeit,és meg tette ezt.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Akkor nézd vissza a manchesteri éveit meg az első madridi évét.Soha nem csinált ilyeneket
frusztrált volt mert semmi nem jött össze senkinek, van ez így, nem kell mögé látni semmit, maradni fog.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Remélem Ronaldo is "csak" Mou miatt feszeng valami belső dolog miatt,amiről mi nem tudhatunk.Kell Ő ide még..
José meg mehet vissza Londonba.
José meg mehet vissza Londonba.
Nem lennék meglepve, ha nyáron lelépne innen. Ez nem állapot.