mourinho amit felépített azt most úgy ahogy van le is rombolta... nem ezzel a meccsen, ezzel a szezonnal.
ez csak pont az i-n. tudom hogy a játékosaink természete nem fog változni akkor ha ő elmegy, tudom hogy pepe és ramos nem lesznek jófiúk de ezek a folyamatos balhékat nem értem. egyfolytában felülünk a provokációnak, elérték a céljukat mert jobbak vagyunk mint ők kénytelenek voltak végig sunyin, alattomosan játszani el is érték a céljukat mert ronaldonak is elszakadt a cérna. bár nála ez szerintem nem csak a mai meccs miatt volt, egyszerűn most lett kurvára elege mindennel. most már eltudnám képzelni hogy ronaldo lelép a nyáron.
Nem Mourinho hibája, hogy volt 3 kapufa + Higuaín ziccere, valamint Özil 2 hatalmas elbaszott helyzete.
az nem mourinho hibája. a cseréket nem értem, behozta az argentin különítményt meg arbeloat aki nagyon nagy rutinnal nyomta megint. tudja hogy ezek fetrengenek, tudja hogy van pofájuk akár 2-3percig játszani a nagy halált erre vállal meglöki úgy hogy még oka is legyen fetrengeni.
özil meg, ugyanúgy besült mint az elődöntőben, amikor nagyon kellett volna hogy berúgja a helyzetét akkor besült, mint ahogy higuain már jó 6 éve folyamatosan.
nagytakarítás kell a nyáron, nagyon nagy.