Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: CRonaldo,Figo,Guti,Coentrao,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Egy rossz vicc az hogy ennyit kapufát rúgtunk... de amit nem értek Arbeolat minek rakták fel? És miért ment le Coentrao és Modric(sztem jól tolták)???amikor megláttam kb röhögőgörcsöt kaptam Hihetetlen...Khedira meg maradjon fent nyugodtan Ronaldot megértem sajnos én is ilyen vagyok.. nem tudok veszíteni ez van.
Ez elsősorban az edző nevétől fog függeni. Ha jön Ancelotti én akkor is kivájom a szememet. Ide kell egy építés. Conte, Klopp típusú ember. Egy csupa szív aki a halálba hajszolja a játékosokat.
Mou mit csinál? GÓL, jöhet a bekkelés. Ez milyen taktika? Ez mi? Mi az előnye?
Mou mit csinál? GÓL, jöhet a bekkelés. Ez milyen taktika? Ez mi? Mi az előnye?
Jó, Mesut kritikáját most a friss élmény miatt még nem tudom feldolgozni. 100%-os ziccert rontott a mai és a Dortmund elleni meccsen is. Ezt még fel kell dolgoznom. Nem tudom sikerülni fog-e.bár az Özil kicsit meredek, mikor vannak nála sokkal-sokkal gyengébbek!
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Volt előtte több helyzet is amit elcsesztünk. Ezt nagyon elbuktuk!ericco írta:Vége a szezonnak. Nem lett szép.
Ez a meccs kb jól jellemezte az egész idényt. Mourinho kiállításával együtt.
Mozgalmas kis nyár lesz, az biztos.
Nem volt szerencsénk, Atleticonak meg nagy mázlija volt. Özil utolsó helyzetét csúnyán elcseszte, a többi inkább a pechnek tudható be.
Ez van. Minél hamarabb el kell felejteni az idei szezont, mert nyáron sok lesz a meló.
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
azt akkor mivan?Lehet 201 gólt rúgni. Lehet 12 gólt rúgni a Barcának. Lehet BL gólkirály, de az ilyen sosem lesz a Real Madrid legendája sohasem lesz. Takarodjon az ilyen ember. Szégyent hoz a klubra.
emberből van. a kapufája utáni reakciót láttad? ez az ember mindennél jobban nyerni akar. elszállt az agya. sok minden közrejátszhat ebbe, ha csak ezt a meccset nézzük már akkor is megérteném. ha hozzáadjuk az egész szezont, akkor végképp. ha odatesszük,h a fasz se tudja mi folyik az öltözőn belül, akkor is megértem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2013. május 18., szombat 0:34-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Vége a szezonnak. Nem lett szép.
Nem volt szerencsénk, Atleticonak meg nagy mázlija volt. Özil utolsó helyzetét csúnyán elcseszte, a többi inkább a pechnek tudható be.
Ez van. Minél hamarabb el kell felejteni az idei szezont, mert nyáron sok lesz a meló.
Merci Zizou!
Ha jól értem, azt akarod elzavarni, aki a kedvenceid között van, meg az avatarodon.MorataMartin írta:Lehet 201 gólt rúgni. Lehet 12 gólt rúgni a Barcának. Lehet BL gólkirály, de az ilyen sosem lesz a Real Madrid legendája sohasem lesz. Takarodjon az ilyen ember. Szégyent hoz a klubra. Mikor láttatok Raúltól ilyen valaha? Mourinho is húzzon a picsába. Fényévekre van Del Bosquétől
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Feladtuk annak a fényében, hogy majd idén José irányítása alatt meglesz a 10. BL trófea neki pedig a harmadik... Aztán kiderül, hogy a kecske se lakott jól és a káposzta sem maradt meg.Casso írta:1. Melyik csapat az amelyik a bajnokságot novemberben feladja? Egyáltalán, hogy lehet ilyen mentalitás? A Real, hogy adhatja fel a bajnokságot? Én komolyan nem értem. Volt már erre precedens a Madrid történelmében?
Melyik edző az, aki játszatja őket? Miért van ilyen pocsék formában Benzema? Miért van pocsék formában a csapat 85 %-a? Nem csak ők a ludasok, vannak még rajtuk kívül "bűnösök" akik nem ugrották meg a lécet.Casso írta:2. Melyik csapat az amelyik ilyen szánalmas játékosokkal rendelkezik mint Özil és Higuaín? Szégyen a GALAKTIKUSOKHOZ, de úgy általában bármilyen más csapathoz mérve.
Casso írta:3. Melyik csapat az amelyiknek úgynevezett MENTALITÁSBELI problémái vannak a bajnokok ligája elődöntőjében? Ramos azt nyilatkozta gond volt a hozzáállással. Könyörgöm egy BAJNOKOK LIGÁJA ELŐDÖNTŐJÉBEN, HOGY LEHET GOND A HOZZÁÁLLÁSSAL?
Ez mondjuk érthetetlen. Pedig még azt sem mondhatjuk, hogy mindent megnyertek pár éven belül, hogy elkényelmesedjenek az elődöntőben. 11 éve már, hogy nem voltunk képesek bejutni a döntőbe... Végül is emiatt adtuk fel a bajnokságot.
A szlogenünk még mindig ugyanaz: ,,Majd jövőre".Casso írta:4. Folyamatos ígéretek a szurkolóknak, hogy mindent megteszünk stb amiből aztán semmi nem lett.
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Casso! +1, bár az Özil kicsit meredek, mikor vannak nála sokkal-sokkal gyengébbek!
mou, menj innen lécci, már most!!!!
Tőle nem, de más legendáktól igen! Pl. Hierro! Amúgy sokan visszasírják Gutit. Na tőle is láttam már ilyet!!MorataMartin írta:Lehet 201 gólt rúgni. Lehet 12 gólt rúgni a Barcának. Lehet BL gólkirály, de az ilyen sosem lesz a Real Madrid legendája sohasem lesz. Takarodjon az ilyen ember. Szégyent hoz a klubra. Mikor láttatok Raúltól ilyen valaha? Mourinho is húzzon a picsába. Fényévekre van Del Bosquétől
mou, menj innen lécci, már most!!!!
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
Nyilván furán hangzik, de egyetlen "előnye" van annak, hogy elbuktunk minden fronton. Változások lesznek a nyáron. Méghozzá a komolyabbik fajtából. Hogy ez végül egy szebb korszakot jelent-e vagy sem, azt 1 év múlva meglátjuk.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Lehet 201 gólt rúgni. Lehet 12 gólt rúgni a Barcának. Lehet BL gólkirály, de az ilyen sosem lesz a Real Madrid legendája sohasem lesz. Takarodjon az ilyen ember. Szégyent hoz a klubra. Mikor láttatok Raúltól ilyen valaha? Mourinho is húzzon a picsába. Fényévekre van Del Bosquétől
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Üdv mindenkinek.
SZÁNALOM!
Nagyon örüljünk, ha CR-t itt tudjuk tartani valahogy...
SZÁNALOM!
Nagyon örüljünk, ha CR-t itt tudjuk tartani valahogy...
Nos, akkor értékelek. Először is fontosnak tartom megjegyezni, hogy előbb vágom ki a szememet késsel minthogy Mourinhot még egyszer a Real kispadján lássam.
1. Melyik csapat az amelyik a bajnokságot novemberben feladja? Egyáltalán, hogy lehet ilyen mentalitás? A Real, hogy adhatja fel a bajnokságot? Én komolyan nem értem. Volt már erre precedens a Madrid történelmében?
2. Melyik csapat az amelyik ilyen szánalmas játékosokkal rendelkezik mint Özil és Higuaín? Szégyen a GALAKTIKUSOKHOZ, de úgy általában bármilyen más csapathoz mérve.
3. Melyik csapat az amelyiknek úgynevezett MENTALITÁSBELI problémái vannak a bajnokok ligája elődöntőjében? Ramos azt nyilatkozta gond volt a hozzáállással. Könyörgöm egy BAJNOKOK LIGÁJA ELŐDÖNTŐJÉBEN, HOGY LEHET GOND A HOZZÁÁLLÁSSAL?
4. Folyamatos ígéretek a szurkolóknak, hogy mindent megteszünk stb amiből aztán semmi nem lett.
1. Melyik csapat az amelyik a bajnokságot novemberben feladja? Egyáltalán, hogy lehet ilyen mentalitás? A Real, hogy adhatja fel a bajnokságot? Én komolyan nem értem. Volt már erre precedens a Madrid történelmében?
2. Melyik csapat az amelyik ilyen szánalmas játékosokkal rendelkezik mint Özil és Higuaín? Szégyen a GALAKTIKUSOKHOZ, de úgy általában bármilyen más csapathoz mérve.
3. Melyik csapat az amelyiknek úgynevezett MENTALITÁSBELI problémái vannak a bajnokok ligája elődöntőjében? Ramos azt nyilatkozta gond volt a hozzáállással. Könyörgöm egy BAJNOKOK LIGÁJA ELŐDÖNTŐJÉBEN, HOGY LEHET GOND A HOZZÁÁLLÁSSAL?
4. Folyamatos ígéretek a szurkolóknak, hogy mindent megteszünk stb amiből aztán semmi nem lett.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
a tegnapi meccs ritka sz.r volt, de ami megint lejött:
-albiol nagyon kevés ide
-nachót maximum középen kéne játszatni, szélen borzalom
-a kp-nk nagyon gyenge, akárki játszik gyakorlatilag
-morata nekem nem madrid szint.
-albiol nagyon kevés ide
-nachót maximum középen kéne játszatni, szélen borzalom
-a kp-nk nagyon gyenge, akárki játszik gyakorlatilag
-morata nekem nem madrid szint.
Nem fog játszani. Probléma megoldva. :-) Albiol, Carvalho játékban van.Azért elő lehetne venni most JM-t, hogy pepét miért nem játszatta legalább 1 vagy 2 félidőt az elmúlt meccseken.......most remek lesz a kupadöntő majd
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Jól van, megnyugodtam; lassan mindenkinek világos és egyértelmű lesz a kolléga fenti megállapítása! Vigye csak a Sevilla és szerencsétlenkedjen inkább Andalúziában, irtó gyenge az emberünk!Tegnapi meccshez még annyit, hogy ez a Morata szörnyen nulla, kiegészítőnek is kevés talán. Nacho lelkes, megnézném középen, egy jó pados lehet belőle, csak el ne menjen a kedve.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nagyon mérges leszek, ha Rafának komolyabb baja lesz
Tegnapi meccshez még annyit, hogy ez a Morata szörnyen nulla, kiegészítőnek is kevés talán. Nacho lelkes, megnézném középen, egy jó pados lehet belőle, csak el ne menjen a kedve.
Tegnapi meccshez még annyit, hogy ez a Morata szörnyen nulla, kiegészítőnek is kevés talán. Nacho lelkes, megnézném középen, egy jó pados lehet belőle, csak el ne menjen a kedve.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Azért elő lehetne venni most JM-t, hogy pepét miért nem játszatta legalább 1 vagy 2 félidőt az elmúlt meccseken.......most remek lesz a kupadöntő majd.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Varane terdserulest szenvedett, meg nem tudni a pontos diagnozist.elsore porc,remelhetoleg nem serultek a szalagok.
hat igen mar regen eldolt, de legalabb nem mi allunk sorfalat.....Az Atletico az a szerencses.
hat igen mar regen eldolt, de legalabb nem mi allunk sorfalat.....Az Atletico az a szerencses.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Inkabb annyit mondjatok, hogy mi volt szegeny Grande Raphaëllel amiert le kellett hozni, mert sajnos nem lattam csak az utolso 20 percet.
Ezt meg felesleges taglalni, hogy nyert a barca, mert oktoberben eldolt mar az egesz.
Ezt meg felesleges taglalni, hogy nyert a barca, mert oktoberben eldolt mar az egesz.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
ennyi a spanyol bajnokság. Hiába a Malaga jó BL szereplése, hiába az Atletico EL sikerei, a ligában nem képesek a 2 nagyot elverni. Szánalmas, hogy már szeptemberben eldőlhet a bajnoki cím manapság...Galacticos írta: ők jobban felszívták magukat a kicsik ellen
kevés a pénz, nagyon kevés a pénz a ligában.
Én nem látom azt a fényt az alagút végén, hogy egy 3. csapat is beleszólhasson a bajnoki címbe. És ez nagyon rossz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots