Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Mclarendew
Kedvenc játékosaid: CRonaldo,Figo,Guti,Coentrao,
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Mclarendew » 2013. május 18., szombat 0:35

Egy rossz vicc az hogy ennyit kapufát rúgtunk... de amit nem értek Arbeolat minek rakták fel? :hmmm: És miért ment le Coentrao és Modric(sztem jól tolták)???amikor megláttam kb röhögőgörcsöt kaptam :( Hihetetlen...Khedira meg maradjon fent nyugodtan :-@ Ronaldot megértem sajnos én is ilyen vagyok.. nem tudok veszíteni ez van. :angry:

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 18., szombat 0:34

Ez elsősorban az edző nevétől fog függeni. Ha jön Ancelotti én akkor is kivájom a szememet. Ide kell egy építés. Conte, Klopp típusú ember. Egy csupa szív aki a halálba hajszolja a játékosokat.

Mou mit csinál? GÓL, jöhet a bekkelés. Ez milyen taktika? Ez mi? Mi az előnye?
bár az Özil kicsit meredek, mikor vannak nála sokkal-sokkal gyengébbek!
Jó, Mesut kritikáját most a friss élmény miatt még nem tudom feldolgozni. 100%-os ziccert rontott a mai és a Dortmund elleni meccsen is. Ezt még fel kell dolgoznom. Nem tudom sikerülni fog-e.

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2013. május 18., szombat 0:34

ericco írta:Vége a szezonnak. Nem lett szép.
Ez a meccs kb jól jellemezte az egész idényt. Mourinho kiállításával együtt.
Mozgalmas kis nyár lesz, az biztos.
Nem volt szerencsénk, Atleticonak meg nagy mázlija volt. Özil utolsó helyzetét csúnyán elcseszte, a többi inkább a pechnek tudható be.
Ez van. Minél hamarabb el kell felejteni az idei szezont, mert nyáron sok lesz a meló.
Volt előtte több helyzet is amit elcsesztünk. Ezt nagyon elbuktuk!
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. május 18., szombat 0:33

Lehet 201 gólt rúgni. Lehet 12 gólt rúgni a Barcának. Lehet BL gólkirály, de az ilyen sosem lesz a Real Madrid legendája sohasem lesz. Takarodjon az ilyen ember. Szégyent hoz a klubra.
azt akkor mivan?
emberből van. a kapufája utáni reakciót láttad? ez az ember mindennél jobban nyerni akar. elszállt az agya. sok minden közrejátszhat ebbe, ha csak ezt a meccset nézzük már akkor is megérteném. ha hozzáadjuk az egész szezont, akkor végképp. ha odatesszük,h a fasz se tudja mi folyik az öltözőn belül, akkor is megértem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2013. május 18., szombat 0:34-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 18., szombat 0:32

Vége a szezonnak. Nem lett szép.
Ez a meccs kb jól jellemezte az egész idényt. Mourinho kiállításával együtt.
Mozgalmas kis nyár lesz, az biztos.
Nem volt szerencsénk, Atleticonak meg nagy mázlija volt. Özil utolsó helyzetét csúnyán elcseszte, a többi inkább a pechnek tudható be.
Ez van. Minél hamarabb el kell felejteni az idei szezont, mert nyáron sok lesz a meló.
Merci Zizou!

Nivo

HozzászólásSzerző: Nivo » 2013. május 18., szombat 0:32

MorataMartin írta:Lehet 201 gólt rúgni. Lehet 12 gólt rúgni a Barcának. Lehet BL gólkirály, de az ilyen sosem lesz a Real Madrid legendája sohasem lesz. Takarodjon az ilyen ember. Szégyent hoz a klubra. Mikor láttatok Raúltól ilyen valaha? Mourinho is húzzon a picsába. Fényévekre van Del Bosquétől :vivo:
Ha jól értem, azt akarod elzavarni, aki a kedvenceid között van, meg az avatarodon.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. május 18., szombat 0:31

Casso írta:1. Melyik csapat az amelyik a bajnokságot novemberben feladja? Egyáltalán, hogy lehet ilyen mentalitás? A Real, hogy adhatja fel a bajnokságot? Én komolyan nem értem. Volt már erre precedens a Madrid történelmében?
Feladtuk annak a fényében, hogy majd idén José irányítása alatt meglesz a 10. BL trófea neki pedig a harmadik... Aztán kiderül, hogy a kecske se lakott jól és a káposzta sem maradt meg.
Casso írta:2. Melyik csapat az amelyik ilyen szánalmas játékosokkal rendelkezik mint Özil és Higuaín? Szégyen a GALAKTIKUSOKHOZ, de úgy általában bármilyen más csapathoz mérve.
Melyik edző az, aki játszatja őket? Miért van ilyen pocsék formában Benzema? Miért van pocsék formában a csapat 85 %-a? Nem csak ők a ludasok, vannak még rajtuk kívül "bűnösök" akik nem ugrották meg a lécet.
Casso írta:3. Melyik csapat az amelyiknek úgynevezett MENTALITÁSBELI problémái vannak a bajnokok ligája elődöntőjében? Ramos azt nyilatkozta gond volt a hozzáállással. Könyörgöm egy BAJNOKOK LIGÁJA ELŐDÖNTŐJÉBEN, HOGY LEHET GOND A HOZZÁÁLLÁSSAL?

Ez mondjuk érthetetlen. Pedig még azt sem mondhatjuk, hogy mindent megnyertek pár éven belül, hogy elkényelmesedjenek az elődöntőben. 11 éve már, hogy nem voltunk képesek bejutni a döntőbe... Végül is emiatt adtuk fel a bajnokságot.

Casso írta:4. Folyamatos ígéretek a szurkolóknak, hogy mindent megteszünk stb amiből aztán semmi nem lett.
A szlogenünk még mindig ugyanaz: ,,Majd jövőre".

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2013. május 18., szombat 0:31

Casso! +1, bár az Özil kicsit meredek, mikor vannak nála sokkal-sokkal gyengébbek!
MorataMartin írta:Lehet 201 gólt rúgni. Lehet 12 gólt rúgni a Barcának. Lehet BL gólkirály, de az ilyen sosem lesz a Real Madrid legendája sohasem lesz. Takarodjon az ilyen ember. Szégyent hoz a klubra. Mikor láttatok Raúltól ilyen valaha? Mourinho is húzzon a picsába. Fényévekre van Del Bosquétől :vivo:
Tőle nem, de más legendáktól igen! Pl. Hierro! Amúgy sokan visszasírják Gutit. Na tőle is láttam már ilyet!!

mou, menj innen lécci, már most!!!!
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. május 18., szombat 0:30

Nyilván furán hangzik, de egyetlen "előnye" van annak, hogy elbuktunk minden fronton. Változások lesznek a nyáron. Méghozzá a komolyabbik fajtából. Hogy ez végül egy szebb korszakot jelent-e vagy sem, azt 1 év múlva meglátjuk.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. május 18., szombat 0:29

Lehet 201 gólt rúgni. Lehet 12 gólt rúgni a Barcának. Lehet BL gólkirály, de az ilyen sosem lesz a Real Madrid legendája sohasem lesz. Takarodjon az ilyen ember. Szégyent hoz a klubra. Mikor láttatok Raúltól ilyen valaha? Mourinho is húzzon a picsába. Fényévekre van Del Bosquétől :vivo:

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 18., szombat 0:28

Üdv mindenkinek.

SZÁNALOM!
Nagyon örüljünk, ha CR-t itt tudjuk tartani valahogy...

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 18., szombat 0:22

Nos, akkor értékelek. Először is fontosnak tartom megjegyezni, hogy előbb vágom ki a szememet késsel minthogy Mourinhot még egyszer a Real kispadján lássam.

1. Melyik csapat az amelyik a bajnokságot novemberben feladja? Egyáltalán, hogy lehet ilyen mentalitás? A Real, hogy adhatja fel a bajnokságot? Én komolyan nem értem. Volt már erre precedens a Madrid történelmében?

2. Melyik csapat az amelyik ilyen szánalmas játékosokkal rendelkezik mint Özil és Higuaín? Szégyen a GALAKTIKUSOKHOZ, de úgy általában bármilyen más csapathoz mérve.

3. Melyik csapat az amelyiknek úgynevezett MENTALITÁSBELI problémái vannak a bajnokok ligája elődöntőjében? Ramos azt nyilatkozta gond volt a hozzáállással. Könyörgöm egy BAJNOKOK LIGÁJA ELŐDÖNTŐJÉBEN, HOGY LEHET GOND A HOZZÁÁLLÁSSAL?

4. Folyamatos ígéretek a szurkolóknak, hogy mindent megteszünk stb amiből aztán semmi nem lett.

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 12., vasárnap 14:30

a tegnapi meccs ritka sz.r volt, de ami megint lejött:
-albiol nagyon kevés ide
-nachót maximum középen kéne játszatni, szélen borzalom
-a kp-nk nagyon gyenge, akárki játszik gyakorlatilag
-morata nekem nem madrid szint.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 12., vasárnap 14:27

Azért elő lehetne venni most JM-t, hogy pepét miért nem játszatta legalább 1 vagy 2 félidőt az elmúlt meccseken.......most remek lesz a kupadöntő majd
Nem fog játszani. Probléma megoldva. :-) Albiol, Carvalho játékban van. :D

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 12., vasárnap 10:35

Tegnapi meccshez még annyit, hogy ez a Morata szörnyen nulla, kiegészítőnek is kevés talán. Nacho lelkes, megnézném középen, egy jó pados lehet belőle, csak el ne menjen a kedve.
Jól van, megnyugodtam; lassan mindenkinek világos és egyértelmű lesz a kolléga fenti megállapítása! :mrgreen: B-) Vigye csak a Sevilla és szerencsétlenkedjen inkább Andalúziában, irtó gyenge az emberünk! :salute:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 12., vasárnap 10:09

Nagyon mérges leszek, ha Rafának komolyabb baja lesz :( :(

Tegnapi meccshez még annyit, hogy ez a Morata szörnyen nulla, kiegészítőnek is kevés talán. Nacho lelkes, megnézném középen, egy jó pados lehet belőle, csak el ne menjen a kedve.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 12., vasárnap 10:00

Azért elő lehetne venni most JM-t, hogy pepét miért nem játszatta legalább 1 vagy 2 félidőt az elmúlt meccseken.......most remek lesz a kupadöntő majd.

:sziv: :sziv:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 12., vasárnap 3:55

Varane terdserulest szenvedett, meg nem tudni a pontos diagnozist.elsore porc,remelhetoleg nem serultek a szalagok.

hat igen mar regen eldolt, de legalabb nem mi allunk sorfalat.....Az Atletico az a szerencses. :mrgreen:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. május 12., vasárnap 3:12

Inkabb annyit mondjatok, hogy mi volt szegeny Grande Raphaëllel amiert le kellett hozni, mert sajnos nem lattam csak az utolso 20 percet.

Ezt meg felesleges taglalni, hogy nyert a barca, mert oktoberben eldolt mar az egesz.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 12., vasárnap 0:32

Galacticos írta: ők jobban felszívták magukat a kicsik ellen
ennyi a spanyol bajnokság. Hiába a Malaga jó BL szereplése, hiába az Atletico EL sikerei, a ligában nem képesek a 2 nagyot elverni. Szánalmas, hogy már szeptemberben eldőlhet a bajnoki cím manapság...

kevés a pénz, nagyon kevés a pénz a ligában. :/

Én nem látom azt a fényt az alagút végén, hogy egy 3. csapat is beleszólhasson a bajnoki címbe. És ez nagyon rossz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: