Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 20., csütörtök 7:18

Anis írta:ezt már mondták páran :mrgreen:

Két kérdésem is lenne:
- Olvastam, hogy a Róma című sorozat a "trónok harca előtti Trónok harca". Mennyire van lezárva a story?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mert olvastam, hogy nem befejezett. (mondjuk pár hete nyilatkozták hogy a díszletek még állnak, mint egy célzás gyanánt)

másik pedig: Spartacus Gods of the Arena vagy Blood and Sand.
melyikkel kell kezdeni? simán időrendbe: B&S majd a GotA?
Ezt sosem értettem. A gep elott ülsz, vagy nyomod az okost. Használod a netet...tovább nem folytatom inkabb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. február 20., csütörtök 2:06

True Detective: Boky és Munki_! :salute:
Köszi szépen a szpojlereket, végre képbe kerültem teljes mértékben, az elmúlt 10 napban sajna kiesett sok emlék, így átpörgettem a 4. részt ismét, hogy ne borjúként üljek le az ötödik elé, kemény lesz ez a következő 3 darab, remek színészgárdát hoztak össze, nem egy mindennapi történet, minőségi darab. B-)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 20., csütörtök 1:43

Anis írta:Sherlock - 1.évad első másfél órás része
Sokat olvastam róla itt a fórumon így (bár eddig kevés volt ami nekem is tetszett ezekből) belenéztem... és sajnos ez is gyarapítja a "nem tetszős" darabok táborát....
Korulbelul 100-120 ember velemenyet olvastam errol a sorozatrol, de te vagy az elso, akinek nem tetszik, szoval en a helyedben megneznem a kovetkezo reszt is, hatha...

Egyebkent van itt olyan aki nezte a Ben and Kate sorozatot? A felenel tartok (8. resz) es eleg aranyos. Nem egy vegigrohogom tipusu komedia, hanem inkabb ilyen feelgood stilusu.

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. február 20., csütörtök 0:00

Anis írta:Sherlock - 1.évad első másfél órás része
Sokat olvastam róla itt a fórumon így (bár eddig kevés volt ami nekem is tetszett ezekből) belenéztem... és sajnos ez is gyarapítja a "nem tetszős" darabok táborát....
réj, mondanám, hogy ízlések és pofonok, de itt szerintem nem a sorozatban van a hiba. ha rám hallgatsz, adsz neki még egy esélyt, és újranézed 0,67x-szel. csodákat fog tenni... :)

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 19., szerda 23:57

Inkabb ki nem? :D Amugy szerintem aki 17-28 eves kor kozott van kb,az valoszinuleg ismeri. :) (Nem tudom hany eve ment.(megy? nincs Cartoon Networkünk) )
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. február 19., szerda 23:44

Ed Edd és Eddy

ki ismeri ezt a animációs sorozatot? gyerekkorom kedvence...még most is tudok nevetni.
Ed mocskos idióta....VAJASPIRÍTÓS, SZAFT.... :lol:

youtube-on van fent csomó rész magyarul....

egy kis jelenet:
Ed Edd és Eddy - Elektro Túl Sokk - HD
"If you don't like your destiny, don't accept it."

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: peadani » 2014. február 19., szerda 20:25

Anis!

Spartacus Blood and Sand 1. évad aztán a Gods of the arena aztán a Blood and Sand 2. illetve 3. évadja.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. február 19., szerda 20:04

ezt már mondták páran :mrgreen:

Két kérdésem is lenne:
- Olvastam, hogy a Róma című sorozat a "trónok harca előtti Trónok harca". Mennyire van lezárva a story?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mert olvastam, hogy nem befejezett. (mondjuk pár hete nyilatkozták hogy a díszletek még állnak, mint egy célzás gyanánt)

másik pedig: Spartacus Gods of the Arena vagy Blood and Sand.
melyikkel kell kezdeni? simán időrendbe: B&S majd a GotA?
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. február 19., szerda 17:49

Anis neked aztán elég fura ízlésed van :D
Kép

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 19., szerda 17:34

Ez a TWD nagy csalódás idáig, tiszta időhúzás meg tökölés, semmi több.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. február 19., szerda 17:25

Anis írta:Túl sok volt a gyerek(fő)szereplő, ami le is húzta a sorozatot.
Szerintem ezt Stephen Kinggel egyeztesd le, ő írta a könyvet meg a forgatókönyvet is.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 19., szerda 17:22

nem is neked való, inkább hagyd is, mindenki jobban jár.....
De ne csak a sorozatot :smile: >:]
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. február 19., szerda 17:21

Anis írta:
Sherlock - 1.évad első másfél órás része
nem is neked való, inkább hagyd is, mindenki jobban jár..... :lol:

pedig amúgy kikúrtul nagy sorozat.... :)imdb-n is 9.3, annyira nem lehet rossz... de te valami más vagy, ezért se lepődök meg ezen... :lol:

amúgy ezért a Sherlock lehúzásért nem lehet neki adni még 2 hetet? olyan jó volt.... :-(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2014. február 19., szerda 17:23-kor.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 19., szerda 17:19

Nem tudtam mi hiányzott :roll:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. február 19., szerda 17:15

A búra alatt - 1.évad
Egyetértek azzal, amit itt írták páran erről. A téma nem lett volna rossz, de a színészek összeválogatása és a kivitelezése végett nem egy nagy eresztés. Túl sok volt a gyerek(fő)szereplő, ami le is húzta a sorozatot. Megnéztem, de bármi is lesz, nem folytatom.

Jericho 1+2.évad
Szerintem hasonló mint az előbbi, de ezerszer jobb volt. Első évada nagyot szólt, második már lazább, gyengébb volt. Kár, hogy nem folytatták sorozatban, de ha jól hallottam papíralapú folytatása van neki.

Démonvadász - Az utolsó Van Helsing
Szerintem gagyi minisorozat, 1 részt végignéztem, de ennyi bőven elég is volt belőle.

Alfák (Alphas) - 1.évad
Többen is a Heroes sorozathoz hasonlították a kommentekben és szerintem is van valami benne: szupererővel rendelkező emberek kis csapata a főszereplők és többen is "garázdálkodnak" szabadon akiket fel kell kutatni. Ez sem nyerte el a tetszésemet, 2 rész után lomtárban végezte.

Simlisek (Breaking In) 1.évad
Vígjátéksorozat. Két rész után ez is a lomtárban végezte...

Sherlock - 1.évad első másfél órás része

Banshee - 1.évad
... viszont ez az előzővel ellentétben nagyon be/átjött! Szeretem a zsarus sorozatokat, de ez nem volt egy egyszerű darab. Egyedi történet, véresebb több csöccsel megspékelt megvalósítás mint a többi zsarus sorozatnál. Ritka hogy ennyire beszippantja az embert egy sorozat, de ez így tett velem is, ahogy a többséggel is. Az egyik blogban így írtak róla (egy nagy +1 részemről): "A Banshee most már nem csak a főcímével, de egész “lényében” művészi fázisba lépett. Zseniális képsorok követik egymást és a Banshee úgy beránt, ahogy eddig csak a legnagyobbak (pl. Breaking Bad) tudtak."

MARVEL - Agents of SHIELD
Még két részt megnéztem belőle (10+11), de ez továbbra sem nyerte el a tetszésemet. Úgyhogy részemről ez kaszált sorozatok táborát fogja gyarapítani. Másra számítottam (még ha tudtam is hogy a főbb MARVEL-filmes szereplők nem is lesznek benne, de több névről ismertebb szupererővel rendelkező embert vártam).

Vampire Diaries 5x13
Nem írok róla semmit, nehogy azt is spoilernek véljék... csak annyi, hogy véééééégre! :salute: Azt hittem, hogy már kipukkadt, de ez az új szál (amivel végelett) nagyon állat lesz. Sok lehetőség van benne, remélem nem cseszik el.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 19., szerda 12:08

doncsontos írta:Egyébként hetente adnak ki epizódokat?
Igen, hetfonkent mar lehet nezni angol felirattal, kedden pedig magyarral. A kovetkezo 3 hetben leadjak a maradek 3 reszt.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. február 19., szerda 11:37

Munki_ írta:true detective e05ig.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!sztem marty nincs benne, ő túl... egyszerű talán, vagy nagyon jó színész a karaktere (is). ez abból jött le, amikor arról beszélt, h milyen figyelmetlen volt a családjával kapcsolatban és h ott volt az orra előtt életének megoldása (vagy vmi ilyesmi, nem emlékszem pontosan). őszintén szólva nem igazán rémlenek a nagypapi magasabb szintű kapcsolatai, valszeg elsiklottam felette, mert annyi mindenre lehet(ne) figyelni... de ezért jó, h mindenki máshogy látja.

ja amúgy ki a gyász a tuttle? :mrgreen: rá tényleg nem emlékszem, és az imdb se segített.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Marty szerintem sincs benne. A Tottle vagy kicsoda pedig talán az első vagy második részben tűnik fel egy nagy darab öreg fószer de mondják is a fekete nyomozók azt hiszem h 2010-ben meghal de fontos lesz szerintem ő is.

szerk: na közben beugrott amikor a főnökük elszórja hogy egy másik csoport veheti át a nyomozást akkor tűnik fel a csóka szóval mivel akarta az ügyet valamelyest szerintem tutkó benne van.

Egyébként hetente adnak ki epizódokat?
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Munki_
Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
Kedvenc csapatod: Siempre fieles

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2014. február 19., szerda 8:17

true detective e05ig.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!sztem marty nincs benne, ő túl... egyszerű talán, vagy nagyon jó színész a karaktere (is). ez abból jött le, amikor arról beszélt, h milyen figyelmetlen volt a családjával kapcsolatban és h ott volt az orra előtt életének megoldása (vagy vmi ilyesmi, nem emlékszem pontosan). őszintén szólva nem igazán rémlenek a nagypapi magasabb szintű kapcsolatai, valszeg elsiklottam felette, mert annyi mindenre lehet(ne) figyelni... de ezért jó, h mindenki máshogy látja.

ja amúgy ki a gyász a tuttle? :mrgreen: rá tényleg nem emlékszem, és az imdb se segített.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 19., szerda 0:09

Boky írta:td spoiler 105ig
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jól írod, épp ez a jó benne, fogalmad sincs melyikőjük van benne a bugiban, vagy hogy egyáltalán benne van-e valamelyik. Sok befejezés lehetséges innen még, biztos vagyok benne, hogy remek lesz.

Ja, és a további évadokra is remélem jó színészeket hoznak.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. február 18., kedd 23:22

Azert orulok hogy kulonallo story-k lesznek evadonkent. Ki nem allhatom azt amikor egy sorozat azert baszodik el, mert ertelmetlenul elnyujtjak es halogatjak, illetve a folytatas miatt nem mernek meghuzni olyan dolgokat amiket a story megkivanna. Itt velhetoen ilyenrol nem lesz szo. :)
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Vissza: