Értékeld a legutóbbi meccset
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Ezzel a meccsel feltettük a pontot az i-re...jól jellemezte az egész szezonunk.
Ma nem a jobbik csapat nyert, hanem amelyik jobban akarta a győzelmet....kellett nekik ehhez egy hatalmas adag szerencse, de ezt sajnos le kell nyelni...3 kapufa + 3 ziccer, nem először megy el fontos meccsünk a kihagyott helyzeteken...persze az Atleti fele ennyi helyzetből dupla annyi gólt lőtt.
Mou taktikája megbukott, tartom, h ha nem állunk megint vissza, simán hozzuk a meccset, jó edző a portugál, csak éppen rohadtul nem kompatibilis a Reallal...köszönjük h vissza tett minket a térképre, de itt az ideje elválni.
Ill. a csapatra is ráférne egy nagyobbacska frissítés...a top csapatok közül a miénk a leglassabb kp, ameddig ez így van csak álom lesz a 10., az argentinok mehetnek amerre látnak, Khedira...hát rá mit mondjak, vissza sírom Gravesent, és Özillel kapcsolatban is elbizonytalanodtam, eddig azt mondtam, h maradjon, hanem is a kezdőbe, de a padon elfér...de ma már a 2. "döntőben" hibázott kapitálisat.
CR meg szégyelheti magát, nem volt méltó a Realhoz, amit ma leművelt...ennek ellenére remélem marad.
Ja és a bíró is elmehet a büdös picsába...köze nem volt a meccshez, hihetetlen, h folyamat asszisztálnak az Atletico alattomos játékához.
Nagy változások kellenek és bízzunk a jobb folytatásban.
Ma nem a jobbik csapat nyert, hanem amelyik jobban akarta a győzelmet....kellett nekik ehhez egy hatalmas adag szerencse, de ezt sajnos le kell nyelni...3 kapufa + 3 ziccer, nem először megy el fontos meccsünk a kihagyott helyzeteken...persze az Atleti fele ennyi helyzetből dupla annyi gólt lőtt.
Mou taktikája megbukott, tartom, h ha nem állunk megint vissza, simán hozzuk a meccset, jó edző a portugál, csak éppen rohadtul nem kompatibilis a Reallal...köszönjük h vissza tett minket a térképre, de itt az ideje elválni.
Ill. a csapatra is ráférne egy nagyobbacska frissítés...a top csapatok közül a miénk a leglassabb kp, ameddig ez így van csak álom lesz a 10., az argentinok mehetnek amerre látnak, Khedira...hát rá mit mondjak, vissza sírom Gravesent, és Özillel kapcsolatban is elbizonytalanodtam, eddig azt mondtam, h maradjon, hanem is a kezdőbe, de a padon elfér...de ma már a 2. "döntőben" hibázott kapitálisat.
CR meg szégyelheti magát, nem volt méltó a Realhoz, amit ma leművelt...ennek ellenére remélem marad.
Ja és a bíró is elmehet a büdös picsába...köze nem volt a meccshez, hihetetlen, h folyamat asszisztálnak az Atletico alattomos játékához.
Nagy változások kellenek és bízzunk a jobb folytatásban.
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Mindenki itt beszél, hogy Özil meg Higun ment el a meccs, de én szerintem Essiennek voltak a legrosszabb megoldásai. Igen, ezt úgy is ki merem jelenteni, hogy Özil kapufát rúgott, Higu meg egyenlíthetett volna...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Azért a kapufákat JMon simán számon lehetne kérni. fura hogy még nem lépett senki sem.Egy rossz vicc az hogy ennyit kapufát rúgtunk..
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
ami engem iszonyúan idegesít az az hogy mi minden szarabb meccsünkön verekedünk az ellenféllel..
miért kell ezt csinálni,ezért (is)vagyok nagyon kibukva mourinhora,ezt a real madridban nem szabadna megengedni..
ez undorító,és az a baj hogy ez róla ment át a játékosokra..
miért kell ezt csinálni,ezért (is)vagyok nagyon kibukva mourinhora,ezt a real madridban nem szabadna megengedni..
ez undorító,és az a baj hogy ez róla ment át a játékosokra..
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
- Galacticos
nem hát.Mike írta: de ilyenkor persze a kapus oldaláról nem nézitek a dolgokat.
mert onnan a kapus lehet akármekkora hero, ha a csatár jól megrúgja kb mint a tizenegeyes.
casillasnak két ilyen védése volt és lopeznek egy. se gündogan, se navas, se negredo és most özil se rúgta jól. mindegyik csak belsővel félmagasan még csak nem is erőből akarta berakni a kapuba a bogyót. egyik sem rúgta laposan a kapus úgyis vetődik ilyenkor, a hasa alatt simán belehetett volna nyugodtan, higgadtan passzolni, vagy akkor erőből fel a léc alá. courtois kurva jó kapus, nagyon nagy védés volt, de özilnek is köszönheti hogy egyáltalán adott neki esélyt arra hogy védjen.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Toti írta:azt akkor mivan?Lehet 201 gólt rúgni. Lehet 12 gólt rúgni a Barcának. Lehet BL gólkirály, de az ilyen sosem lesz a Real Madrid legendája sohasem lesz. Takarodjon az ilyen ember. Szégyent hoz a klubra.
emberből van. a kapufája utáni reakciót láttad? ez az ember mindennél jobban nyerni akar. elszállt az agya. sok minden közrejátszhat ebbe, ha csak ezt a meccset nézzük már akkor is megérteném. ha hozzáadjuk az egész szezont, akkor végképp. ha odatesszük,h a fasz se tudja mi folyik az öltözőn belül, akkor is megértem.
ezek a vélemények,meg ánblokk a sok többi,mint azt igazolják,a drukker ostoba és egyszerű mint a faék.
Ha olvasod következetesen a véleményeket,akkor látod benne a csűrhe megmozdulást,a tudatlanságot....az alja viselkedést.
Soha nem hittem volna schuster,caro,queiros,camacho után ez lesz,mert ez az edző,emberileg,tudásra,annyira messze van a korábbi edzőktől,hogy zongorázni lehet a különbséget.
Most a legegyszerűbb olcsó emberként mindenki JM-ba rúg bele.....lehet én vagyok rossz madridista,lehet......de esélyünk sem volt a többi fitymaszűkületes, talicska majommal...........
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
most nemazért, de végig jól játszott. Nemnagyon volt rossz megoldása. A két helyzetéről annyit h az elsőt nagyon szépen megcsinálta, elküldte gyufáért a védőt meg a kapust, aztán sajnos gólvonalról mentettek. Lehet őt hibáztatni, de hány ilyen volt már a futballtörténelemben? A másik meg akármekkora ziccer is volt, legalább akkora bravúr a kapustól. Ha Iker csinál ilyet akkor megy a San Iker, meg mekkora Isten stb, de ilyenkor persze a kapus oldaláról nem nézitek a dolgokat.Casso írta:Ez mondjuk jogos.Galacticos írta:mesut beadott jól egy szögletet, ami gólpasszt ért úgyhogy szerintem ne piszkáld a mai meccs miatt.
Ettől függetlenül persze mindkettőt be lehetett volna lőni
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Igen, azért mert ott 1-0-ás vezetésnél nem fog visszaállni bekkelni hanem támadni fog ezerrel. Az Internél sem állt le 1-0 után a Barca ellen hanem futottak, siettek és bevágtak még három gólt. A NAGY EDZŐ miért áll vissza bekkelni? Miért kell védekezni vezetés közben úgy, hogy nem vagyunk a mérkőzés hajrájában? Ha ezt elmagyarázod nekem akkor igazat adok neked.TheodoriK írta:Én sem szeretném ha Jose maradna... de attól ő még nagy edző akár tetszik akár nem... aztán nehogy sírás rívás legyen jövőre mikor a Jose Chelsea-e küld haza minket a BL-ből...
Azért teljesen más kategória a kettő. A Barcelona úgy ment oda, hogy megverik a tiki-takával a Bayernt csak arra nem számítottak, hogy a vérre éhes bajorok neki rontanak a katalánoknak és begurítanak négyet. Míg mi tudjuk, hogy jobb csapat vagyunk mint a Dortmund, de semmi küzdeni akarás nem volt csak tugyi mutyi passzolgatás, majd otthon elintézzük miegymás... Egyébként meg, ha így is lett volna követendő példa a viselkedésük? Nem. Ne hasonlítsuk magunkat a gránátvöröskékekhez.TheodoriK írta:3. Akad más ilyen csapat is. Idén pl. a barca
- miró
coentrao sárgás volt,gondolom félt hogy meleg lesz neki..arbeloa beállítására egyébként miért is volt szükség? ezt valaki még árulja már el nekem.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
arbeloa beállítására egyébként miért is volt szükség? ezt valaki még árulja már el nekem.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- TheodoriK
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, CR7
1. Mindig az aktuális legerősebb kezdő ment ki a pályára. Lehet itt mondani, hogy így volt rossz Jose taktikája meg úgy volt rossz.... de láttátok meghalni ezeket a játékosokat a pályán? Mert én egész szezonban vagy 3-4x... Persze, hogy feltüzelni is edzőnek kell a játékosokat stbstb... lehet mindent Josera kenni, de elég nevetséges felfogás ez... Ha minden csak az edzőn múlva akkor mindig mindent egy klub nyerne ahol az aktuális legjobb edző van... hogy ki azt ítélje meg mindenki maga. Én sem szeretném ha Jose maradna... de attól ő még nagy edző akár tetszik akár nem... aztán nehogy sírás rívás legyen jövőre mikor a Jose Chelsea-e küld haza minket a BL-ből...Casso írta:Nos, akkor értékelek. Először is fontosnak tartom megjegyezni, hogy előbb vágom ki a szememet késsel minthogy Mourinhot még egyszer a Real kispadján lássam.
1. Melyik csapat az amelyik a bajnokságot novemberben feladja? Egyáltalán, hogy lehet ilyen mentalitás? A Real, hogy adhatja fel a bajnokságot? Én komolyan nem értem. Volt már erre precedens a Madrid történelmében?
2. Melyik csapat az amelyik ilyen szánalmas játékosokkal rendelkezik mint Özil és Higuaín? Szégyen a GALAKTIKUSOKHOZ, de úgy általában bármilyen más csapathoz mérve.
3. Melyik csapat az amelyiknek úgynevezett MENTALITÁSBELI problémái vannak a bajnokok ligája elődöntőjében? Ramos azt nyilatkozta gond volt a hozzáállással. Könyörgöm egy BAJNOKOK LIGÁJA ELŐDÖNTŐJÉBEN, HOGY LEHET GOND A HOZZÁÁLLÁSSAL?
4. Folyamatos ígéretek a szurkolóknak, hogy mindent megteszünk stb amiből aztán semmi nem lett.
2. Eltúlzod... Higu nem Real szint... Özil... róla nem mondok véleményt mert nekem is változik... alapvető képességeivel nincs gond csak mintha fejben valahol máshol járna.
3. Akad más ilyen csapat is. Idén pl. a barca
4. Lehet , hogy ez volt a minden kedves szurkolótársam...
Ronaldonak is elszállt a feje... egyszer... De akkor a kedves csékánk bizonyos Sergio Ramos, hogy lehet a Real csapatkapitánya? Neki sokkal többször szállt már el a feje... ha Ronaldo nem legendának való akkor senki elárulom neked. De Ramos biztos nem mégis az egyik Madridban akit Istenítenek...Lehet 201 gólt rúgni. Lehet 12 gólt rúgni a Barcának. Lehet BL gólkirály, de az ilyen sosem lesz a Real Madrid legendája sohasem lesz. Takarodjon az ilyen ember. Szégyent hoz a klubra. Mikor láttatok Raúltól ilyen valaha? Mourinho is húzzon a picsába. Fényévekre van Del Bosquétől
HALA MADRID!
(1999-2013)
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__
(1999-2013)
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__
- miró
az hagyján hogy ezekre se tudok válaszolni,de milyen az hogy a játékosaidnak azt mondod hogy nem mehettek följebb,bent bunker focit kell játszani a kapu előtt,ne futballozzatok nem játszhattok,megvan szabva hogy meddig mehetsz el..bazmeg röhej ez az ember..tünnyön innen el.Ez milyen taktika? Ez mi? Mi az előnye?
ez nem sakk,ide nem a lékó péter kell,hanem ez futball,szórakoztassanak,ne háborúzzanak a pályán.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ez igen. Bravó... gondolkozzál már el azon egy kicsit,hogy mit írtál.. Hol hoz szégyent a klubra? A 201 góljával? A döntő góljaival? A profi hozzáállásával? Ő is ember,ahogyan te,hibázhat,ahogyan te is most,hogy ilyen baromságot írtál ide...Lehet 201 gólt rúgni. Lehet 12 gólt rúgni a Barcának. Lehet BL gólkirály, de az ilyen sosem lesz a Real Madrid legendája sohasem lesz. Takarodjon az ilyen ember. Szégyent hoz a klubra. Mikor láttatok Raúltól ilyen valaha? Mourinho is húzzon a picsába.
A labdarúgásban benne van,hogy pirosat kap az ember,vagy csinál olyat,amit már abban a percben megbán. Ráadásul nem elkaszálta a gyereket hátulról,hanem csak a szándék volt benne,ami azért valóban pirosat ért,de akkor is. Ha ő takarodjon el Madridból,akkor ki maradjon? Vagy mit mondasz Pepére,Ramosra? Arbeloára?
Nagy az Isten állatkertje...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealVazquez 2013. május 18., szombat 0:40-kor.
Ez mondjuk jogos.Galacticos írta:mesut beadott jól egy szögletet, ami gólpasszt ért úgyhogy szerintem ne piszkáld a mai meccs miatt.
Lemaradt ez a smiley ->mesut beadott jól egy szögletet, ami gólpasszt ért úgyhogy szerintem ne piszkáld a mai meccs miatt.
- Galacticos
mesut beadott jól egy szögletet, ami gólpasszt ért úgyhogy szerintem ne piszkáld a mai meccs miatt.Casso írta:Jó, Mesut kritikáját most a friss élmény miatt még nem tudom feldolgozni. 100%-os ziccert rontott a mai és a Dortmund elleni meccsen is. Ezt még fel kell dolgoznom. Nem tudom sikerülni fog-e.
- realbence
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Ronaldo, C.Ronaldo, Marcelo, Guti,
SZÉGYEN Így, végig csupa nagy betűvel. Ez a meccs volt a Mourinho éra "tökéletes" lezárása. Ennél jobb edzőbuktatót még akkor sem tudtak volna összehozni a fiúk, ha az egész szezonban erre készültek volna. Tudom hogy ez nem futballmenedzser, de most a mai teljesítmények után szívem szerint maximum 5-6 embert tartanék meg az egész keretből. Sajnos oda jutottunk, hogy jelenleg ennyi játékosunk van, aki méltón képviseli a csapatot a játékával, magatartásával és odaadásával mind a pályán belül, mind pedig azon kívül. A többiek felőlem mehetnek világot látni, aztán majd 50 éves korukban mesélik az unokáiknak hogy valaha a Real Madridban játszottak. Szégyen.
Tavaly még elbírta a csapat a rosszabb teljesítményeket, plusz a szerencse is többször mellénk állt, bár ebben nagy szerepe volt a küzdeni akarásunknak is. Idén ebből minden eltűnt. Pedig a Szuperkupa megnyerése után még bizakodva néztem a szezonra, de aztán a bajnokikon már látszott hogy valami nincs teljesen rendben. A BL még csak-csak elment, hiszen egészen a Dortmund elleni elődöntőig nem volt hatalmas probléma( bár már előtte is jelentkezett néha az idei mentalitás), aztán az első meccs a maihoz mérhető katasztrófával zárult. Arra sem volt mentség, akkor sem ha a visszavágón legalább küzdöttünk és nyertünk, de erre a meccsre főleg nincs kifogás. Lényegében a szezon utolsó fontos meccse, a keret nagyrésze bevethető, mindenki nagyon motivált(elvileg), hazai pályán játszunk, már csak ez a kupa maradt és még sorolhatnám. Ezek után pedig végig kellett néznünk ezt a szenvedést, kis túlzással nem is volt értékelhető támadásunk, a gól is szögletből esett. Két kidolgozott akciót sikerült vezetnünk, de Benzema illetve Özil mindkettőt elszerencsétlenkedte. Hazai pályán a nagy rivális ellen így akarunk Spanyol kupa döntőt nyerni? Kabaré. És az a legnagyobb vicc, hogy ha valamelyik zseniális játékosunknak sikerült volna gólt érően belebotlani a labdába, akkor így is megnyertük volna a meccset mert az Atletico is hozzánk hasonlóan szánalmas volt ma este. De legalább őket vitte előre a szívük és a döntő pillanatokban ott voltak fejben is. Nálunk Ramoson, Modricon, talán Xabin és a kb 70.-percig Ronaldon láttam a küzdeni akarást, hogy mennek előre és nem szarják telibe a meccset. Ma ez kevés volt...
Nagyjából ennyi jött ki így elsőre, még nagyban a meccs hatása alatt, szóval ha lenyugszom lehet máshogy látok majd egy-két dolgot. Egy viszont biztos. Mourinhonak mennie kell!
Kitartás madridisták, jövőre újra megpróbáljuk, remélhetőleg normális edzővel és új játékosokkal
HALA MADRID!
Tavaly még elbírta a csapat a rosszabb teljesítményeket, plusz a szerencse is többször mellénk állt, bár ebben nagy szerepe volt a küzdeni akarásunknak is. Idén ebből minden eltűnt. Pedig a Szuperkupa megnyerése után még bizakodva néztem a szezonra, de aztán a bajnokikon már látszott hogy valami nincs teljesen rendben. A BL még csak-csak elment, hiszen egészen a Dortmund elleni elődöntőig nem volt hatalmas probléma( bár már előtte is jelentkezett néha az idei mentalitás), aztán az első meccs a maihoz mérhető katasztrófával zárult. Arra sem volt mentség, akkor sem ha a visszavágón legalább küzdöttünk és nyertünk, de erre a meccsre főleg nincs kifogás. Lényegében a szezon utolsó fontos meccse, a keret nagyrésze bevethető, mindenki nagyon motivált(elvileg), hazai pályán játszunk, már csak ez a kupa maradt és még sorolhatnám. Ezek után pedig végig kellett néznünk ezt a szenvedést, kis túlzással nem is volt értékelhető támadásunk, a gól is szögletből esett. Két kidolgozott akciót sikerült vezetnünk, de Benzema illetve Özil mindkettőt elszerencsétlenkedte. Hazai pályán a nagy rivális ellen így akarunk Spanyol kupa döntőt nyerni? Kabaré. És az a legnagyobb vicc, hogy ha valamelyik zseniális játékosunknak sikerült volna gólt érően belebotlani a labdába, akkor így is megnyertük volna a meccset mert az Atletico is hozzánk hasonlóan szánalmas volt ma este. De legalább őket vitte előre a szívük és a döntő pillanatokban ott voltak fejben is. Nálunk Ramoson, Modricon, talán Xabin és a kb 70.-percig Ronaldon láttam a küzdeni akarást, hogy mennek előre és nem szarják telibe a meccset. Ma ez kevés volt...
Nagyjából ennyi jött ki így elsőre, még nagyban a meccs hatása alatt, szóval ha lenyugszom lehet máshogy látok majd egy-két dolgot. Egy viszont biztos. Mourinhonak mennie kell!
Kitartás madridisták, jövőre újra megpróbáljuk, remélhetőleg normális edzővel és új játékosokkal
HALA MADRID!
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Miért hasonlítod Raúlhoz? Két külön fogalom, ő nem Raúl, hanem Cristiano Ronaldo. Milyen viselkedés? Mikor láttál utoljára tőle ilyet? Gondolom a csapaton belüli roppant feszült hangulat kihat rá is, legalábbis ezt a magyarázatot tudom mondani neked.MorataMartin írta:Lehet 201 gólt rúgni. Lehet 12 gólt rúgni a Barcának. Lehet BL gólkirály, de az ilyen sosem lesz a Real Madrid legendája sohasem lesz. Takarodjon az ilyen ember. Szégyent hoz a klubra. Mikor láttatok Raúltól ilyen valaha? Mourinho is húzzon a picsába. Fényévekre van Del Bosquétől
Folyamatosan fejlődik a viselkedés terén, de most egyszerűen pokoli hangulat uralkodik. Ez érezhető José viselkedésén, mint valami elmebajos úgy ugatott a negyedik játékvezetőnek. Bár José már direkt csinálja.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára L.Miki 2013. május 18., szombat 0:38-kor.
Értem én. Aha, ezt a REAL MADRIDNÁL végül is meg lehet csinálni. Perez meg asszisztált ehhez. Remek.Feladtuk annak a fényében, hogy majd idén José irányítása alatt meglesz a 10. BL trófea neki pedig a harmadik... Aztán kiderül, hogy a kecske se lakott jól és a káposzta sem maradt meg.
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Na jó, kicsit igazad van, de ő legalább csinál valami...talánCasso írta:Ez elsősorban az edző nevétől fog függeni. Ha jön Ancelotti én akkor is kivájom a szememet. Ide kell egy építés. Conte, Klopp típusú ember. Egy csupa szív aki a halálba hajszolja a játékosokat.
Mou mit csinál? GÓL, jöhet a bekkelés. Ez milyen taktika? Ez mi? Mi az előnye?
Jó, Mesut kritikáját most a friss élmény miatt még nem tudom feldolgozni. 100%-os ziccert rontott a mai és a Dortmund elleni meccsen is. Ezt még fel kell dolgoznom. Nem tudom sikerülni fog-e.bár az Özil kicsit meredek, mikor vannak nála sokkal-sokkal gyengébbek!
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."