Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
Az egész Arsenal visszaesett. Ramsey volt az igazi mozgató rúgó, Özil csak egy láncszem, aki épp úgy akadozik, mint a többi, ha nincs, ami tökéletesen hajtja. Fel lehetne sorolni bárkit, a különbség, hogy őket nem nyomja egy 50 milliós teher.
Komolyabb momentuma az egész Arsenalnak nem volt a rote karte után, addig meg nem voltak rosszak, Özil se.
Komolyabb momentuma az egész Arsenalnak nem volt a rote karte után, addig meg nem voltak rosszak, Özil se.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Szerintem itt tetőzött a dolog.Amikor átment a szigetr,volt három-nég jobb meccse mikor fosta a gólpasszokat.Aztán visszaesett,már a saját szurkolótábora is morgolódott,sokszor percekre eltűnt,könnyedén leválasztották a labdáról....és 70perc után a seggén vette a levegőt...és bár tegnap azt a tizit szépen összehozta,de ahogy aztán elvégezte,az felül ír mindent.Meg hát,komolyabb momentuma ezen a meccsen sem volt ezen kívül nagyon...Mondjuk nem tudom, hogy miért a tegnapi meccsen lett elővéve,
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Mondjuk nem tudom, hogy miért a tegnapi meccsen lett elővéve, mert a kihagyott 11-esen - amit ő hozott össze nagyszerűen - kívül semerre sem lógott ki. Amúgy nem értem, hogy miért vállalta el és miért engedte Wenger, amikor kb. minden válogatott összetartáson 11-est gyakorolnak Neuerrel. És mi előtt betámadnátok, nem azt mondtam, hogy jól játszott.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Özil.... Minden beigazolódott róla,minden amit mondtam már több minz egy éve,hogy lusta,hogy hányaveti,hogy többet képzel magáról ami,hogy telibeszarja a focit... Kaptam a savat,a kekezelő hsz.-eket,de nem érdekelt...lehet hogy a focihoz nem értek,de kiszúrom a lógós hangembereket...azonnal... Na off vége...
Ennek a bayern müncheennek meg az igazi értélmérője,ha velünk vagy a chelsea-vel találkozik...mert ez az arsenal lelkes ugyan,de közel sem elit...ja és megvan az új divat látom Tony Kroos®
Ennek a bayern müncheennek meg az igazi értélmérője,ha velünk vagy a chelsea-vel találkozik...mert ez az arsenal lelkes ugyan,de közel sem elit...ja és megvan az új divat látom Tony Kroos®
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Nyáron már mondtam, hogy nagyon szívesen látnám, fiatal, tehetséges, remekül passzol, kiválóan lő... Di María helyett mehetne is a kezdőbe...Kerlon írta:http://www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/ ... oos640.jpg
Tonit fehérbe, lejár a szerződése, most kell jól megkenni őket olyan Roselles módon. :Đ
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
http://www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/ ... oos640.jpg
Tonit fehérbe, lejár a szerződése, most kell jól megkenni őket olyan Roselles módon. :Đ
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát amit tegnap láttunk az Arsenaltól, kb olyan intenzitást vártam a Citytől is a meccs elején, nem jöttek össze az arsenel-nak a dolgok,de tetszett a hozzáállásuk...Eddig minden piros jogos volt, de 2 nagy rangadót is elcseszett nekünk a kiállítás...
A Bayern meg nagyon erős csapat továbbra is de halandóak ők is, nem kell tőlük félni...Nagyon reménykedek egy Real-Bayern döntőben, trónfosztás kell ide.
Özil meg... :
Arsenalos Haver
adtatok nekünk 1 jó kis özilt:D
3.9.2013 0:05
ÉN
Majd meglátod milyen jó....
Amikor elveszti a labdát ès sétálgat
Meg flegmàzik
Vettetek 50 milláért egy egylábas irányitót nem fut nem védekezik
2013. szeptember 3.
Arsenalos Haver
3.9.2013 9:37
mj kisderül
hát kiderült...
ui.: ha nem lehet Facebookos beszélgetést bemásolni elnézést és töröljétek légyszi.
A Bayern meg nagyon erős csapat továbbra is de halandóak ők is, nem kell tőlük félni...Nagyon reménykedek egy Real-Bayern döntőben, trónfosztás kell ide.
Özil meg... :
Arsenalos Haver
adtatok nekünk 1 jó kis özilt:D
3.9.2013 0:05
ÉN
Majd meglátod milyen jó....
Amikor elveszti a labdát ès sétálgat
Meg flegmàzik
Vettetek 50 milláért egy egylábas irányitót nem fut nem védekezik
2013. szeptember 3.
Arsenalos Haver
3.9.2013 9:37
mj kisderül
hát kiderült...
ui.: ha nem lehet Facebookos beszélgetést bemásolni elnézést és töröljétek légyszi.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Nem volt nehéz, egyszerre soha nem voltak kb egészségesek...Hátul azért be lehet őket fűzni. Tavaly már az is nagy szó volt, ha sikerült átjutni a Schwein-JM duón. Ezt a kettőst pl. teljesen kiherélte.
Nem hinném, hogy jobb lenne Gündogánnál. De tényleg fasza játékos Kroos is, mondjuk kevésbé mozgékony, mint Vidal vagy Gündogán, és nincs olyan fizikai felépítése mint Pogbának. Ha Kroos jönne végül, akkor sem lennék csalódott...Bár a posztjához képest, meg ahhopz képest, hogy milyen jól lő, meglepően kevés gólja van, a gólpasszokat sem szórja annyira...Toni Kroos 3x olyan jó, mint Gundogan, Vidalnál talán nem, de kezd bennem tudatosulni, hogy nekünk nem Vidal típusú kell, hanem sokkal inkább Kroos, vagy maradjon DM.
Mondjuk jelenleg nem lehetetlen, Guardiola kitette pár meccsre a csapatból, mert duzzogott, lejár jövőre a szerződése, és nem nagyon megy a tárgyalás. De a BM-nél hajlamosak megbűvölni a játékosokat, akik gond nélkül aláfirkantanak egy újabb szerződést, hiába ját a szájuk korábban. De Guardiola hajlamos kivágni 1-2 meghatározó embert is, és miért ne egy hisztiző játékossal kezdje, akinek a helyére van embere...Kroost, vagy bárkit is megvenni a Bayernből nehezebb lenne, mint Bale-t volt a Tottenham-ből.
10 embernél az Arsenalnak már volt esélye arra, hogy értelmes támadásokat vezessen, arra volt esélye, hogy valaki húz egy nagyon váratlan dolgot, lesz egy olyan villanása. Ez Özilben benne van, a folyamatos jó játék nem.Én azt nem értettem,hogy miért nem Özilt cserélte le a pirosnál.Annyira látszott rajta,hogy K.O. az emberünk.Erre nem ő megy le hanem Cazorla.
Az, hogy a Bayern milyen erős, az meg nem most derült ki. A barca ki is kapott itt, aztán után megnyerte a BL-t. Véletlenül sem volt ez egy csúcsra járatott Bayern, ahogy a visszavégón se azt fogjuk látni. Ha Özil beveri a tizit, és később nem lesz a kiállítás, akkor lehet, hogy láttunk volna valamit. Így violt egy halálnyugodt Bayern, akik passzolgattak körbe, aztán majd lesz 1-2 lehetőség. Volt is...
Azt is felidézte valaki, hogy 10 ember ellen kellett volna alkotni, mert ugye mi is az MU ellen hogy megmutattuk. Hát ott is kb 10 ercig tartott, amíg az MU játékosai azt sem tudták ki kivel van, aztán miután összekapták magukat, már 10 emberrel is jöttek a helyzeteik.
Az arsenalnak nem volt itt esélye, csak az, hogy nem kap sok gólt. 10 emberrel hiába hazai pálya, esélytelen komoly meccset játszani a BM ellen, így maradt a 10 emberrel védekezés. Azt meg nem olyan könnyű feltörni. A visszavágón majd nem tehet más az Arsenal, támadni fog, majd meg lehet nézni, hogy milyen direktek lesznek a BM ellentámadásai.
A másik meccs meg meglepő volt az összefoglaló alapján, Atletico sikert vártam, de úgy, hogy megölik teljesen az olaszok játékát, ehhez képest volt bőven esélye a Milánnak a gólszerzésre. Mindegy, terhelődjö csak az Atletico, már nagyon mutatkoznak a jelek a fáradságra, jönnek majd még a botlások a bajnokságra.
Én azt nem értettem,hogy miért nem Özilt cserélte le a pirosnál.Annyira látszott rajta,hogy K.O. az emberünk.Erre nem ő megy le hanem Cazorla.
Az meg a másik,hogy miért ő rugta a 11-est?Mindegy,de azért szerencse hogy már nincs itt.A nagy meccseken mindíg 0 teljesítményt hozott itt is meg az Arsenalban is kb.
Az meg a másik,hogy miért ő rugta a 11-est?Mindegy,de azért szerencse hogy már nincs itt.A nagy meccseken mindíg 0 teljesítményt hozott itt is meg az Arsenalban is kb.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Kroos Alonso és Modric keveréke. A középpályán bárhol feltalálja magát, vkp, kkp, tkp, vagy szél. Jól szerel, finesz van, brutál jól passzol és ennél is jobban lő (és mer is lőni). Gyorsnak nem gyors az tény, inkább helyezkedéssel oldja meg. Amúgy olyan, mint Vidal nem sok van (megjegyzem Gündogan sem), egyedül talán Yaya az elitből, akik bejátszák a az egész pályát, szabadon mozognak, azt csinálnak, amit akarnak.tubatibi írta:amúgy oké kroos meg minden...de srácok ő végigrobotol egy meccset? jól szerel? elbírná a csapat a modric-kroos közepet? gyors, fineszes, ügyes, jól védekezik, nagy munkabírású? tehát olyasmi, mint vidal? vagy inkább támadó szellemű? mert akkor minek ?
én fullra úgy azonosítom a srácot, hoyg ő egy vérbeli tkp...nem egy kkp
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Bohóc? Mitől bohóc? Mire ez a nagyképűség?peti_madrid írta:Nem akarom szítani a tüzet, de a mai meccs után bennem egyértelművé vált, hogy az egyetlen középpályás, akiért minden követ meg kéne mozgatnunk az nem az a bohóc Pogba vagy Vidal, hanem Toni Kroos. Ez a srác egy kurva jó focista, szavamra!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kroos nagy tehetség volt már évek óta, ez nem kérdés. A gond: 1. mennyire illene ide/mennyire kellene ő nekünk, 2. hogyan igazolod le a Bayernből?
A Bayern minden volt csak meggyőző nem az este. Guardiola barcelonásat akar játszatni velük, csak az "utóbbi évek legrosszabb Barcája" még mindig jobban csinálja, mint ők. Remélem idén is összekerülnek, idén biztosan nem lesz 7-0, sőt lehet inkább a Barcára tenném a pénzemet.
A Bayern minden volt csak meggyőző nem az este. Guardiola barcelonásat akar játszatni velük, csak az "utóbbi évek legrosszabb Barcája" még mindig jobban csinálja, mint ők. Remélem idén is összekerülnek, idén biztosan nem lesz 7-0, sőt lehet inkább a Barcára tenném a pénzemet.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kroost, vagy bárkit is megvenni a Bayernből nehezebb lenne, mint Bale-t volt a Tottenham-ből.
Szóval, ez az ötlet maximum fantazmagória szintjén mozoghat
Szóval, ez az ötlet maximum fantazmagória szintjén mozoghat
amúgy oké kroos meg minden...de srácok ő végigrobotol egy meccset? jól szerel? elbírná a csapat a modric-kroos közepet? gyors, fineszes, ügyes, jól védekezik, nagy munkabírású? tehát olyasmi, mint vidal? vagy inkább támadó szellemű? mert akkor minek ?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Az biztos, hogy nem egy elveszett játékos ez a Toni Kroos. Régebben sok Bundesliga meccset néztem, főleg abban az időben, amikor beindult a karrierje a felnőtt csapatban, egy bővebb összefoglalót láttam a meccsről, sikerült alkotnia, jó úton halad...
Azon pedig nincs mit meglepődni, hogy Alaba lőtte a Bayern büntetőjét, az osztrák válogatottban is elvállalta már, a legtöbb esetben pedig ő lövi itt is, a statisztika megnézése nélkül írom ezt, eddig jól lőtte, belefért ez a mai.
Azon pedig nincs mit meglepődni, hogy Alaba lőtte a Bayern büntetőjét, az osztrák válogatottban is elvállalta már, a legtöbb esetben pedig ő lövi itt is, a statisztika megnézése nélkül írom ezt, eddig jól lőtte, belefért ez a mai.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Csak halkan megsúgom, hogy Kroos szokott ennél jobban is játszani. Ma egy átlagos teljesítményt hozott le.ziro4vr írta:itt van modric, mellé nem kroos kell. vidal lenne a legjobb, gündogan kérdéses, jó lenne látni játszaniMatt009 írta: Toni Kroos 3x olyan jó, mint Gundogan, Vidalnál talán nem, de kezd bennem tudatosulni, hogy nekünk nem Vidal típusú kell, hanem sokkal inkább Kroos, vagy maradjon DM.
ma tényleg ott volt a német, de vannak neki is gyengébb periódusai
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
itt van modric, mellé nem kroos kell. vidal lenne a legjobb, gündogan kérdéses, jó lenne látni játszaniMatt009 írta: Toni Kroos 3x olyan jó, mint Gundogan, Vidalnál talán nem, de kezd bennem tudatosulni, hogy nekünk nem Vidal típusú kell, hanem sokkal inkább Kroos, vagy maradjon DM.
ma tényleg ott volt a német, de vannak neki is gyengébb periódusai
Nem illik.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Toni Kroos 3x olyan jó, mint Gundogan, Vidalnál talán nem, de kezd bennem tudatosulni, hogy nekünk nem Vidal típusú kell, hanem sokkal inkább Kroos, vagy maradjon DM.El Unico írta:Kroos? Ugyanmar. Nagyszeru jatekos,de nem o kell Madridba. Egy egeszseges Gundogan, vagy Vidal,kettejuk kozul valamelyik kellene a vedelem ele.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
schweini hiánya nem akkora érvágás ennek a bayernnek, guardiola rendszerében nem találja a helyét, egy mai kroos a jó nekik oda. ribery már más tészta.DavieS írta: a tavalyi bayern meg sokkalta meggyőzőbb volt, ha ez a nudli arsenal képes volt partiban lenni velük a kiállításig, akkor egy náluk jobb csapat lazán jó lehet ellenük, jó nem volt ribéry, meg schweini, ágyúsáknál meg ramsey meg walcott, se csatár se irányító( :Đ )
nem játszott jól az elején a münchen, a tipikus guardiola-csapat idegenbeli betegsége jött elő, nem értékelném őket kevesebbre, mint a meccs előtt. 2 meccsen jelenleg esélyesebbek bárkinél még szerintem, de egy döntőben elkaphatnánk őket.
Nem illik.
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Kifejezetten jól jön nekünk, hogy az AtMa is továbbjut valszeg, amúgy se lennének ott a végén a ligában, de így aztán meg már szinte borítékolható, a következő körben meg már szinte csak top csapatot kaphatnak - kivéve united(ha ) - ott keresnivalójuk meg már nem lesz, mivel ők nem olyan jók, mint amit ősszel lehoztak valahogy, na csak elmondtam ezt is 86x is.
a tavalyi bayern meg sokkalta meggyőzőbb volt, ha ez a nudli arsenal képes volt partiban lenni velük a kiállításig, akkor egy náluk jobb csapat lazán jó lehet ellenük, jó nem volt ribéry, meg schweini, ágyúsáknál meg ramsey meg walcott, se csatár se irányító( :Đ )
nem, nem érzem őket idén annyira kiemelkedőnek, felrúgták a tavalyit, csináltak helyette egy egészen mást, ami nem olyan jó
ellenben mi sokat fejlödtünk, és még fogunk is tavasszal, nincs már a speszöl wán se.
a tavalyi bayern meg sokkalta meggyőzőbb volt, ha ez a nudli arsenal képes volt partiban lenni velük a kiállításig, akkor egy náluk jobb csapat lazán jó lehet ellenük, jó nem volt ribéry, meg schweini, ágyúsáknál meg ramsey meg walcott, se csatár se irányító( :Đ )
nem, nem érzem őket idén annyira kiemelkedőnek, felrúgták a tavalyit, csináltak helyette egy egészen mást, ami nem olyan jó
ellenben mi sokat fejlödtünk, és még fogunk is tavasszal, nincs már a speszöl wán se.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23