Kommentáld a híreket
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Kommentáld a híreket
http://m.youtube.com/watch?v=ktbf8GH_VL8
Ángel Correa San Lorenzo....amit ebből le lehet szűrni azt hogy ügyes...
Ángel Correa San Lorenzo....amit ebből le lehet szűrni azt hogy ügyes...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Siquera, Vidal, Mandzukic
én őket igazolnám le nyáron....
coentrao, casemiro, morata off
nem kellenek drasztikus változások szerintem..
én őket igazolnám le nyáron....
coentrao, casemiro, morata off
nem kellenek drasztikus változások szerintem..
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Siquera?Bal oldalra ott van az a csóka - neve nem jut eszembe - akivel már teljes volt az egyezség, csak Coentrao maradása miatt nem jött. 10 milla alatt lesz.
Ha valaki adna 40 milliót Khediráért úgy, hogy lejár a szerződése egy év múlva, akkor ez a világ tényleg megérett a pusztulásra...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Bal oldalra ott van az a csóka - neve nem jut eszembe - akivel már teljes volt az egyezség, csak Coentrao maradása miatt nem jött. 10 milla alatt lesz.
Félek, hogy megint elmebeteg összeget költünk.
Kezdőrészletnek jó lesz85 millióból már ki lehet indulni egy KP-csatár párosért.
Félek, hogy megint elmebeteg összeget költünk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha valaki adna 40 milliót Khediráért úgy, hogy lejár a szerződése egy év múlva, akkor ez a világ tényleg megérett a pusztulásra...Khedira ha nem fogadja el a klub hosszabbításra tett ajánlatát 40 milla értékben távozhat a vezetők álláspontja szerint;
Na mondjuk az is szép lesz, hogy a drága cserevédő helyére hozunk egy másik drága cserevédőt...Coentrao sanszos, hogy nem marad --> a sevillás A. Moreno 21 milláért állítólag már készülőben;
Mondjuk ha Khedira-DM kettősért leakasztanánk 70 milla körül, meg Morata még 15, akkor azért 85 millióból már ki lehet indulni egy KP-csatár párosért.
De én is azon a véleményen vagyok, hogy ne költsünk már 100 milliót egy csatárra...Mondjuk ez a 60 milla Pogbáért is kicsit erős...Legtiszább tényleg az lenne, ha Göndogán felépülne teljesen, hozna egy fasza tavaszt, és 25-30 millió körül elhozhatnánk Dortmundból.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ezt mondjuk nem igazán érteném, 21 millió egy csere-balhátvédért? Ráadásul a srác baromi fiatal még, nem hiszem, hogy lenne értelme Madridba igazolnia, hogy aztán a padot koptassa az esetek döntő többségében. (Jó, nyilván rotálva lenne valamilyen szinten Marcelóval, de erősen kétlem, hogy képes lenen kiszorítani a brazilt a kezdőből.)madridronie írta:a sevillás A. Moreno 21 milláért állítólag már készülőben
Én több rációt látnék egy idősebb, rutinosabb balbekk leigazolásában, aki a padozást is elviseli.
Amúgy én sem hiszem, hogy leigazoljátok Suárezt, pláne nem olyan összegekért, amikről mostanában olvasni lehet.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
A tavalyi Bale biznisz után engem is meglepne, ha most nyáron ismét 100 millát dobnánk ki egyetlen egy játékosért küszöbön egy stadion átépítéssel! A pletykák szerint egyébként 3-4 érkezőre lehet számítani Iker/Diego; Coentrao; Casemiro; Khedira; Di María és Morata jövőjétől függően! Többen biztosra veszik, hogy a nyáron Iker és Diego közül az egyik távozik; Coentrao sanszos, hogy nem marad --> a sevillás A. Moreno 21 milláért állítólag már készülőben; Casemiro elégé úgy tűnik off; Khedira ha nem fogadja el a klub hosszabbításra tett ajánlatát 40 milla értékben távozhat a vezetők álláspontja szerint; míg Di Maríat megtartaná a szakmai stáb és a klubvezetés is, ő azonban állítólag az igazolásoktól (középpályás érkezők védekezők és támadók egyaránt) teszi függővé a maradását /mint nyáron Özil/, ellenkező esetben 40 milláért ő is távozhat; Morata pedig szinte borítékolhatóan tiplizik, így egy csatár érkezése is biztos! Tehát ?cserekapus?, bal bekk, középpályás (btb szinte tuti /Khedira maradása mellett is/ és DM helyett esetleg tkp.) és csatár igazolás várható, kérdés milyen anyagi ráfordítás aránnyal ("Gündogan-Suárez", vagy "Vidal/Pogba-Mandžukić" megoldással operálnak-e majd Perezék)?nagyon nagyon remélem, hogy a vezetőség okosabb annál, minthogy megint kidobjunk 100millát.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nagyon bíztató amit eddig Zizutól, látunk hallunk...szerintem ha Carlo hosszú ideig marad (nagyon remélem 3-4 év) akkor Zizu lesz az utódja.Realista24 írta:Megy a 100 milla Suarezért vagy 60-80 egy középpályásra, a többit meg megoldjuk középszerből vagy utánpótlásból bízva abba, hogy majd beválnak.Marci77 írta:Ezt elmagyaraznad? Mert nem ertem
Más: azt olvasgatom, hogy Zidane két játékossal foglalkozik kiemelten Karimmal és Jesével. Kettőjük formája a francia munkájának gyümölcse is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Megy a 100 milla Suarezért vagy 60-80 egy középpályásra, a többit meg megoldjuk középszerből vagy utánpótlásból bízva abba, hogy majd beválnak.Marci77 írta:Ezt elmagyaraznad? Mert nem ertem
Más: azt olvasgatom, hogy Zidane két játékossal foglalkozik kiemelten Karimmal és Jesével. Kettőjük formája a francia munkájának gyümölcse is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
"Cristiano and Jesés" filozófia váltja a Zidanes y Pavones-t, azt hiszem ez sok dolgot előrevetít a nyárra tekintve.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Főleg, hogy szép pénz jött vissza Higuból, ami kevés híján lefedte a 3 igazolás árát. Marcelo meg top 5-ös szélső védő, ha kicsit jobb teljesítményt nyújtana (azt, amire képes), akkor top1.Boky írta:DavieS írta: akkor nem kaptad fel a fejed, amikor 2007 januárjában leigazoltunk 3 noname embert 40 milláért? (gago 20, higuain 12, marcelo 6,5)
gago flop volt, de higuain és marcelo bőven megérte.
sokkal jobb lenne 6 ilyen játékost megvenni 10Mért fejenként, 1 beválna, a többi 5t meg szétszórnánk, ahelyett hogy egy kész játékosért adunk 60, vagy 91M eurót.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
akkor nem kaptad fel a fejed, amikor 2007 januárjában leigazoltunk 3 noname embert 40 milláért? (gago 20, higuain 12, marcelo 6,5)DavieS írta:bocs, de én eléggé felkapnám a fejem, ha egy ilyen nevenincs játékosért adnánk majdnem 12-t, ezeknek a tizede lesz vállalható játékos, ennek is a töredéke klasszis.Gascoigne írta:az ilyeneket miért nem tudjuk mi megvenni?
számolj, pogba 60 lenne és rögtön.
gago flop volt, de higuain és marcelo bőven megérte.
sokkal jobb lenne 6 ilyen játékost megvenni 10Mért fejenként, 1 beválna, a többi 5t meg szétszórnánk, ahelyett hogy egy kész játékosért adunk 60, vagy 91M eurót.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
egy tucat-BBVA középpályás kerül ennyibe, én nem sokallom. az arányokban pedig nagyon erősen túlzol. 18 évesen már nem akkora zsákbamacskák, 5-6 gondosan kiválasztott szupertehetségből bőven kikerül min egy Agüero/Suarez szint, már visszajött az áruk. és a többiek még mindig nem feltétlenül hulladékok. ha még fiatalabban hoznánk őket, nagyobb lenne a szórás, de az áruk is jelképes lenne.DavieS írta:bocs, de én eléggé felkapnám a fejem, ha egy ilyen nevenincs játékosért adnánk majdnem 12-t, ezeknek a tizede lesz vállalható játékos, ennek is a töredéke klasszis.Gascoigne írta:az ilyeneket miért nem tudjuk mi megvenni?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gascoigne 2014. február 19., szerda 23:30-kor.
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
bocs, de én eléggé felkapnám a fejem, ha egy ilyen nevenincs játékosért adnánk majdnem 12-t, ezeknek a tizede lesz vállalható játékos, ennek is a töredéke klasszis.Gascoigne írta:az ilyeneket miért nem tudjuk mi megvenni?
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
az ilyeneket miért nem tudjuk mi megvenni? ezerszer mondtam már. együttműködés egy önkéntjelentkező portugál csapattal, odacsapni féltucat szupertehetséget dél-amerikából, aztán egy-két év után a legjobbat átvenni, a második és a harmadikon egy vagyont keresni, a többin meg összeszedni a vételi árukat. és mi (meg még max két klub a világon) meg tudnánk ezt csinálni, mert van olyan nevünk, amiért cserébe a srácok bevállalnák. a játékosmegfigyelőink a legnagyobb ingyenélők.Realista24 írta:Na, lehet figyelni.
Az Atma kinézte magának Ángel Correa-t, 18 éves, az Agüerónak tartják. 11,5 milláért veszik meg. Ha ő is beválik nekik, akkor Pérez tényleg igazolja le a megfigyelőiket. Egy évig még Argentínában marad kölcsönben.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ezt a gyereket ismerem. Fifába az egyik legjobb rating-ű lesz menedzserben. De ott Támadókp.Realista24 írta:Na, lehet figyelni.
Az Atma kinézte magának Ángel Correa-t, 18 éves, az Agüerónak tartják. 11,5 milláért veszik meg. Ha ő is beválik nekik, akkor Pérez tényleg igazolja le a megfigyelőiket. Egy évig még Argentínában marad kölcsönben.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
addigra Hazard sem lesz már fiatal gyerekdzsi91 írta:Én a jövő Real madridjáról beszéltem. Egy Cé nélküli világbanwZoLee7 írta:és hová tennéd? CR,Bale,Jesé...Hazard már teljesen felesleges lenne
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, lehet figyelni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát az még odébb van ...dzsi91 írta:Én a jövő Real madridjáról beszéltem. Egy Cé nélküli világbanwZoLee7 írta:és hová tennéd? CR,Bale,Jesé...Hazard már teljesen felesleges lenne