veleszületett gyilkos ösztön. ezek meg eladnák....lordgabi írta:Azért ezt is megjegyezték sokan tőle. :Đ
Sami Khedira - 6
Re: Sami Khedira - 6
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azért ezt is megjegyezték sokan tőle. :Đ
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
niden6 írta:Persze.Nzedge írta:Ezt amúgy most komolyan gondoltad?
Szerinted?
Bocsika...
Csak Higuájnt is hasonlóan szoktad védeni.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Mondjuk én kinézem belőled. Higuain van az avádon...niden6 írta:Persze.Nzedge írta:Ezt amúgy most komolyan gondoltad?
Szerinted?
- niden6
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane
Persze.Nzedge írta:Ezt amúgy most komolyan gondoltad?
Szerinted?
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
istenem.niden6 írta:Ki az a Pogba? Ki?
Megint annyit nevettem mint amikor augusztusba néztem a meccset. Az a baj,h sirni kéne,h ilyen játékos egyáltalán Madrid környékére téved...
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
niden6 írta:Ki az a Pogba? Ki?
Ezt amúgy most komolyan gondoltad?
- RealMadridFanatic
Alapesetben ezzel nincs baj. Szóval edzésen kell bebizonyítanod, hogy érdemes vagy meccsen is szerepet kapni.azért mert hajt az edzésen?
Amúgy ezt én is olvastam, de Ronaldoval kapcsolatban ez nyílt titok is volt. Egy edzője is nyilatkozta, hogy nem hajtott edzésen, padra tette, de beállt és vert kettőt. Nem biztos, hogy így volt, de ott is az edzésmunkáját kérdőjelezték meg, amire Ő csak annyit felelt, hogy amíg jól játszik, addig legyen mindegy mennyire pörög edzésen.
Na de minden idők legjobbját még csak emlegetni is vétek Khedira topic-jában.
Továbbra sem vagyok képes ép ésszel felfogni, hogy ekkora vakok vannak Madridban, hogy nem látják, hogy gyötrelmesen gyenge játékos egy Real Madridhoz, illetve egy spanyol bajnoksághoz.
A hírek is anno Alonso pótlásáról szóltak, nem arról, hogy Khedira helyén micsoda javulást lehetne elérni... Elképesztő.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Galacticos
tényleg ritka nagy bal az emberünk, de nem ő tehet róla hogy minden rohadt meccsen kezdő. nem értem mourinhonál miért kezdő? azért mert hajt az edzésen? akkor arról pont az jut eszembe amit nemrég olvastam az fft-ben:
zizdane: " „Emlékszem, mikor egyszer otthon játszottunk, eljött az elnök is néhány fontos politikussal és azt mondta: 'Ronnie, tudnál kicsit többet futni?' - mire ő: 'Azért fizet engem, hogy gólt rúgjak, nem azért, hogy fussak.' "
erről van szó. bár ez elvileg meccsen volt, de nem edzésen kell teljesíteni, hanem a meccsen, éles helyzetben. ott csak hajtani kell mmint edzésen.
remélem mourinhoval együtt távozik a csapatból jó pár haverjával együtt.
zizdane: " „Emlékszem, mikor egyszer otthon játszottunk, eljött az elnök is néhány fontos politikussal és azt mondta: 'Ronnie, tudnál kicsit többet futni?' - mire ő: 'Azért fizet engem, hogy gólt rúgjak, nem azért, hogy fussak.' "
erről van szó. bár ez elvileg meccsen volt, de nem edzésen kell teljesíteni, hanem a meccsen, éles helyzetben. ott csak hajtani kell mmint edzésen.
remélem mourinhoval együtt távozik a csapatból jó pár haverjával együtt.
Az egy dolog, de amikor ő áll legelöl, várja a labdát amit úgyse tudna levenni, és baszik visszafutni, ha meg egyszer végre feltűnik a posztján és rögtön besárgul, arról nem az tehet aki berakja.R.M.C.F írta:Soha nem az a hibás aki játszik,hanem aki beteszi,ezt jegyezd meg. Foci alapszabály.accel írta:nálam most szakadt el a cérna srácok, ezen a meccsen.
ez az ember mi a faszt képzel magáról? tényleg elhiszi, hogy ő a real motorja és rajta múlik minden? az egész meccs alatt előrébb helyezkedik, mint modric és özil. fizikai fájdalom a labdaérintéseit és a "sprintjeit" nézni.
kérlek pérez vagy murinnyó, vagy akárki csak takarítsd el innen khedirát nyáron.
könyörgöm.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Hihetetlen, hogy eddig mindig megadtam az esélyt neki, hogy hátha nem is olyan rossz ő, 3/3. esetben bizonyosodott be most (amely meccseket néztem), hogy milyen kevés is ide, a kezdőcsapatba főleg, és a vezetőség a mai napig nem kapcsolt...
Azért a Barca elleni megmozdulásai megmaradnak szép emléknek.
Azért a Barca elleni megmozdulásai megmaradnak szép emléknek.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
a zargentinokkal egyetemben.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Soha nem az a hibás aki játszik,hanem aki beteszi,ezt jegyezd meg. Foci alapszabály.accel írta:nálam most szakadt el a cérna srácok, ezen a meccsen.
ez az ember mi a faszt képzel magáról? tényleg elhiszi, hogy ő a real motorja és rajta múlik minden? az egész meccs alatt előrébb helyezkedik, mint modric és özil. fizikai fájdalom a labdaérintéseit és a "sprintjeit" nézni.
kérlek pérez vagy murinnyó, vagy akárki csak takarítsd el innen khedirát nyáron.
könyörgöm.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
nálam most szakadt el a cérna srácok, ezen a meccsen.
könyörgöm.
könyörgöm.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ha mindenképp azt akarjátok, hogy ott maradjon, ahol tegnap este volt, akkor nagy valószínűséggel jövőre a lelátón fog dekkolni mindig.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Megéreztük a hiányodat
pozitívan
pozitívan
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Sot meg a csere belsokozeppalyas is jobb legyen nala, ne tartsuk mar meg cserenek sem. Semilyen poszton nem jo az ember, menjen angliaba v vissza a bundasba, csak itt nem maradjon istenem olyan nagy keres.CS0ki írta:
Szerintem más csapatnak többet ér, mint nekünk. pont az ilyeneket kell eladni. Sosem játszott a védelem előtt, nem mostanában fogja elkezdeni. Tökmindegy hol van, sokkal jobb opciók vannak nála, le kell cserélni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Jövőre egyik se legyen opció...Azért, mert felüdülés volt nélküle látni a csapatot. Nem volt körülményeskedés, folyt a játék. Essien meg sem közelíti a fénykorát, de így is sokkal jobb, mint Sami.
Szerintem más csapatnak többet ér, mint nekünk. pont az ilyeneket kell eladni. Sosem játszott a védelem előtt, nem mostanában fogja elkezdeni. Tökmindegy hol van, sokkal jobb opciók vannak nála, le kell cserélni.Alonso helyén én eltudnám képzelni. Annyi dolga lenne, hogy megszerezné és lepasszolná, de mondjuk a gyors labdakihozataloknál lehet lefagyna a rendszer... Jó lesz ő tehermentesítőnek, ha arra lesz szükség.